:31:نقل قول:
آره همون ....اشتب شد!
Printable View
آره همون ....اشتب شد!
محتوای مخفی: اسپویل
دیدی وقتی در حق یکی لطف میکنی یکی دو بار ، فکر میکنی وظیفه ت هست و هِی هم انتظارشون بالاتر میره ؟نقل قول:
قضیه همینه ، بازی به نظر من از خیلی جهات از 2 بهتره ، اما به دلیل ِ اینکه بعد از 2 ، انتظار داشتیم ( دارند ) اون سیر صعودی ِ Awesomeness ادامه پیدا کنه ، یکم میخوره توی ذوق . وگرنه من دلیلی نمیبینم برای این همه سیر شکایت ، بیشتر به نظر میاد گیمر ها به چیزهایی که واسه خودشون Fantasy کرده بودن برای مس افکت3، نرسیدن و حالا یقه ی بایوور رو گرفتن .
سعید
محتوای مخفی: .
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دوستان قسمت Crew Deck یک تابلویی هست که اسم یاران قدیمی که در مبارزه با ریپر ها شهید شدن رو مینویسه. علیرضا قبلا اشاره کرده بود. اگر هر کسی 1 در صد بمیره اسمش میاد توی اون لیست.
دوست من اولا کلا همه گیمر ها بخوای نخوای نارحتن که بازی تموم شد و دیگه مس افکتی نیست.نقل قول:
قبل پخش هم فیلمای آخر بازی لیک شد یک سری دیدن شروع کردن به انتقاد بی جا . واسه همین یک سری گیمر همه چی رو فدای 1 چیز کردن!
بازی نسبت به نسخه 2 هم پیشرفت داشته. ولی بهرحال چون نسخه آخره نمیتونه نو آوری زیادی داشته باشه بیشتر باید بر پایه المان های موفق نسخه های قبلی ساخته شه.
وقتی شماره 2 یه بازی میشه 3 یعنی گیمر باید تغییرات بنیادی خوبی تو بازی ببینه....ولی چون دیدن تغییرات بنیادی به چند سال زمان نیاز داره و چون این نسل مد شده تعداد شماره های زیادی از یه بازی با فاصله کم میدن بیرون در نتیجه اون انتظار گیمرها سرکوب میشهنقل قول:
الان me3 نسبت به me2 نمیتونه در زمینه گرافیک یا هوش مصنوعی و ......به خاطر سخت افزار و مسایل دیگه مثه گیم پلی و .....به خاطر زمان کمی که سازنده در دست داره پیشرفت اساسی و در حد تحول داشته باشه و نتیجهش میشه یه نوع نارضایتی....
+
ولی در کل به عنوان یه بازی که نسبت به شماره قبلیش با فاصله کمی عرضه شده خیلی عالی کار کرده و امتیاز قبلیش رو هم تقریبا حفظ کرده(حالا یکی دو نمره رو نمیشه افت در نظر گرفت)
منم الان در حال بازی کردن و لذت بردن ازش هستم:31:و ممنون از دوستایی که بازی رو بهم معرفی کردن:11:
.
نقل قول:
lolمحتوای مخفی: lol
گفتم اونو میگیا!:31:
محتوای مخفی: .
من سیو بازیم رو تو ME2 از دست دادم چون کنسولم رو فروختم حالا دوباره کنسول خریدم خواستم بدونم بدون اون سیو ، بازی واسم در ME3 چطوری شروع میشه؟چیز زیادی رو از دست میدم؟جذابیت داره اگه به صورت دیفالت بازی رو شروع کنم؟
نقل قول:محتوای مخفی: a