عکسی چیزی ازش دارین؟شاید من بتونم براتون بیارمنقل قول:
Printable View
عکسی چیزی ازش دارین؟شاید من بتونم براتون بیارمنقل قول:
بچه ها ادكلن حوشبو با قدرت پخش شدن بالا ميخوام بعضيا گرون و خوشبو هستن اما پخش نميشه بوش اصلا اونايي كه ميدونن و تست كردن كمك كنن
اینهنقل قول:
[PHP]
http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=703
[/PHP]
جدیدا هر چی تست کردم مثله 10 ساله پیش نبوده.یه تیزی توی بوش اومده و مثله قبل شیرین نیست.
بچه ها امروز رفتم encre noier خریدم فقط ته شیشه برچسب خورده حک نشده تقلبی که نیست ؟ اصلا این مدل تقلبی داره ؟ 100 میل 53 تومن :31:
درود بر تو. این عطر مثل پش کل تقلبی و نسخه کپی داره ! من الان عطرهامو نگاه کردم. هیچکدام زیرش برچسب دار نیستند .بجز یک عطر اماراتی بنام black car بقیه عطرهام همه حک شده حتی عطرهای 7-8 تومنیم.نقل قول:
حدس من اینه که ممکنه تقل باشه .ولی بایدیکی که اصلش رو مطمئن است داره نظر بده. از زیرش یک عکس بگذار اگر میتونی
اخه به شرط اصل گرفتم میخوام مطمئن شم اگه اصل نباشه ببرم پسش بدم
دوستانی که این عطرو دارن لطفا کمک کنید مال شما حک شده یا برچسبیه ؟
بارکدش هم از 345 شروع میشه که 3 اولی بیرون از اون خط هاست
اصلشو با 43 تومن میتونم برات بیارم.میخواید؟نقل قول:
ممکنه بخاطر تغییر فرمولش باشه . توی basenotes هم بعضیها به تغییر بوش اشاره داشتن. که میگفت بوی نعناع هندیش بیشتر شدهنقل قول:
کد:http://www.basenotes.net/threads/257364-Has-JOOP-HOMME-ever-been-reformulated
]
یکم در مورد کروم توضیح میدی، من نداشتم تا حالا. ارزش داره آدم بخره؟[/QUOTE]
2 تا هست یکی quorum و دیگری aqua quorum. اولی خیلی مردانه است و من عاشقشم. خودت رو در جنگل کاج در یک ظهر داغ با بوی سیگار و کت چرم تصور کن که کف جنگل افتادی.به اضافه چارلز برانسون به اضافه شورولت مدل 56 . من چشم بسته خریدم .البته سلیقه ها با هم متفاوت هستند. اگر میخوای این بو رو درک کنی به اهنگ
Paula Cole بنام Where Have All The Cowboys Gone گوش کن.
دومی aqua quorum که فقط درش رو بو کردم . بوی fresh داره نسبتا و امروزی تره.خانمها احتمالا بیشتر از این خوششون میاد.باید یک تست درست بکنم. البته اگر بهم بده فقط یک مغازه در وزرا دیدم که داره. 2برابر شده قیمتش.
چهارشنبه رفتم گلدیس یک تست مشتی از tTerre d'Hermès زدم. به سینه ام پاشیدم. کار خیلی خوبیه و کمی هم لوکس.با مرکبات شروع میشه. هی بینیم رو توی تی شرت می کردم و بو میکشیدم.ماندگاری خوب بود . حدود 7 ساعت.
burbery brit رو تست زدم. چیز خاصی نبود .
Gucci pour Homme هم بنظرم چیز خاصی نبود. فقط ازشیشه اجازه داد بو کنم.
در اخر هم مالیزیا وتیور رو دوباره تست کردم و خریدم. ایندفعه بنظرم بهتر اومد.3-4 مدل دیگه هم داره مالیزیا که میتونید اونا رو تست کنید و اینجا بگید که خوشتون اومد یا نه.
امروز هم برای jovan musk رفتم. یواشکی تست زدم ازش. دختره فروشنده فهمیده بود به رییسش گفته بود.
امروز اعصابش خراب بود .میگفت تست نزن.مشتری نمیبره. سر شیشه jovan خالی شده بود.تست میزنن خوششون نمیاد!
کلا میخواستم ببینم این ماسک یا مشک چه بویی داره. مالیزیا ماسک هم نگذاشت تست کنم.چیز جالبی بنظرم نیامد.البته چون معمولا مشک توی نت پایانی گذاشته میشه باید صبرکرد تا خودشو نشان بده. شاید jovan رو بخرم .کار دهه 70 است بالاخره..
بالاخره ادکلن old spice هم پیدا کردم 125 میل 12500 بود که همون بوی افترشیو رو میداد.ماندگاری احتمالا کمی بیشتر باشه که من نخریدم.باز هم دنبال تستر بیژن بودم که نیست.
نمی خوای یک عکس از زیرش بگذاری؟ :31:نقل قول:
ویرایش:
اینم ببین .
کد:http://zulzol.blogspot.com/2011/05/branded-reject-perfume-lalique-encre.html