درود ، مبارک باشد ، نگران نباشید .
1- صدا کاملا طبیعیه ، الان پارس داشبورد جدید 42 تومن پولشه به مراتب صداهای بدتری میده ، حداقل شما 20 تومن دادید . ماشین من یک ماهه گرفتم وقتی 90 کیلومتر میرید انگار در طوفان درحال رانندگی هستید از همه جاش صدای زوزه باد میاد البته به طرز وحشتناک .کاریش هم نمیشه کرد . تمام درز و دورزای ماشین بازه .
2- گارانتی عوض میکنه :n06:
3- بعد از فیلرگیری بهتر میشود ( سرویس اولیه )
4- من قبلا SX داشتم گازش عادی بود اما این جدیده عین سمند مدل دریچه گازی میمونه ، چکارش کردن که دورموتور پایین نمیاد رو نمیدونم .مخصوصا دنده یک حدود 3 ثانیه بعد از رها کردن گاز دورموتور آهسته پایین میاد .هرچی هست خواستن بهتر کار بکنه و دور پایین موتور به گیرباکس و موتور کمتر آسیب برسونه ، شما فکر کنید مزیته :n01:
5- ماشین منم صدا میده ، درست عین صندوق چوبی میوه . ظاهرا این مورد هم طبیعیه ، البته تمام ماشینا همینجورن حتی 206 و ال 90
6- بعد از فیلرگیری در سرویس ولیه مصرف به 5 لیتر در 100 کیلومتر کاهش پیدا میکند .البته من تا خریدم بردم فیلرگیری کردم الان 5.5 میسوزونه ولی خب خبر مرگش راه نمیره هرکاریش میکنم 140 بیشتر نمیره درصورتی که اس ایکس داشتم 175 تا باهاش رفتم به راحتی . توی سربالایی هم با دنده 3 بالا میره فکر کنم یورو 4 توشه ، اصلا موتور خفست جون نداره حصوصا توی دور بالا .