نقل قول:
مسي ديگه زياديه مثبته.. و اين مثبتيش حال آدم رو به هم ميزينه..!
غرور رونالدو شيرين تر مي تونه باشه..
Printable View
نقل قول:
مسي ديگه زياديه مثبته.. و اين مثبتيش حال آدم رو به هم ميزينه..!
بازم میگم فوتبال یعنی مسی،فوتبال یعنی بارسا...
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
بازیکنی که مغروره همون بهتر که 5 تا بخوره و ابکش بشه....
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
بارسلونا 5-0 رئال مادرید:31:
همین حیای مسی دوست داشتنیش کرده
رونالدو که فقط حاشیس
به هوادارای بارسلونا تبریک میگم
اینجا که همه تقریبا کری می خونن. کسی در مورد بازی نمی خواد صحبت کنه؟ :31:
1- قبل از هرچیز باید تبریک گفت به بارسا و طرفداران بارسا ، با شایستگی تمام به پیروزی رسیدند و رئال خیلی خوش شانس بود که شکست سنگین تری رو متحمل نشد . :11:
2- به نوبه ی خودم به علت حرکت زننده ی رونالدو نسبت به گواردیولا عذر خواهی میکنم و ابراز برائت می کنم از این حرکت مذموم :13:
3- از گاف بزرگ فردوسی پور نمیشه گذشت که گفت در اون بازی 6-2 رونالدینیو چهره ی بازی بود ، در حالیکه رونالدینیو اون فصل از بارسا رفته بود ( هرچند که دقایقی بعد گفته اش رو اصلاح کرد ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نکته ی جالب این بود که تازه بعد از گل چهارم بارسا تیکی تاکا نمود پیدا کرد و شروع شد ،
5- تیمهایی که به فکر کسب امتیاز در برابر بارسا هستند باید به این نکته دقت کنند که گل اول رو دریافت نکنند ، چون در اینصورت تصاحب و مالکیت توپ برای بازیسازی و خلق موقعیت بیشتر به یک آرزو خواهد ماند که مطمئنا ناکام هم خواهد شد و برآورده نخواهد شد .
6- به شخصه بیشتر از این که ناراحت بابت باخت اونهم با چنین نتیجه ای باشم داشتم از فوتبال بارسا لذت می بردم.
7- بالانس بین نیروی هجومی رئال و توان تدافعیش وجود نداره ، خصوصا از لحاظ نیروی انسانی .
8- دکتر صدر در مقاله ای خطاب به مهدی رحمتی گفته بود که "چند گل میخواهی از کره بخوری" ؟ حالا جاداره که ما هم از کاسیاس بپرسیم که چند گل از بارسا میخواهی بخوری ؟
9- الکلاسیکو مطمئنا ویترین لالیگاست ، و چهره ی پرس چقدر مغموم بود از اینکه کهکشانی های 2 برای سومین بار مغلوب شدند .
شب خوش . :10:
تو بورکینافسو هم هیچ بازیکنی نمیاد مربی یه تیم رو هل بده...این یارو فک کرده از دماغ فیل افتاده...نقل قول:
نمیدونست بارسا یه تیفوسیایی مثل اینیستا،پویول،والدز و پیکه . ...داره که بهش اجازه نمیدن از این غلطا بکنه...خوب حالشو گرفتن.مخصوصا والدز:27:
چقدر بازیکنای رئال بد پاسکاری میکردند... خصوصا تو نیمه دوم... یار خودی تو نیم متریشون وایساده، به جای اینکه پاسکاری کنن برن جلو، پاس قطریه 40 متری مینداختن!! خوب پیکه و پویول که بوق نیستند آخه! با سر میزنن! یا کاسیاس! 4 تا دفاع جلوشن و هر چهار تاشون خالی، میاد با کلی مکث و تاخیر، میزنه زیر توپ!
بازی که فقط دست بارسا بود و از مالکیت بگیر تا موقعیت های خطرناک همچی به سود بارسا بود
عجب. من نمیدونم چرا رئالیا نبومدن.
دیشب رفیقم گفت بعد از بازی حتما بیا نت. رئالی بود. حالا اومدم اون نیومده:دی
5-0
آخ چه حالی میکردم وقتی قیافه رونالدو مورینیو رو میدیدم. اووووووف
بازی رو که اگه داور طرفشون نبود به خدا 2 رقمی میبردیم.......
همین اربلوا و رونالدو و راموس مستحق اخراج مستقیم بودن....