از استرس درم اوردی !! مبارکت باشه من که DHD ندارم !نقل قول:
از استرس درم اوردی !! مبارکت باشه من که DHD ندارم !نقل قول:
برادر خیلی متشکرم ازت .. با اینکه خیلی راه حل ساده بود اما نمیدونم چرا بهش فکر نکردم :27:نقل قول:
ممنون عزیز :40:
دوست من فکر کنم چون گوشی یه دور مستر ریست شده و سبک شده فکر می کنی سرعت بالا رفته (البته فکر می کنم...)نقل قول:
اتفاقا سرعت گوشی کم که نشده بالاتر هم رفته خیلی خوب شده
احتمالا وقتی از دوباره برنامه هارو نصب کنی و گوشیو سنگین کنی سرعت پایین بیاد...! (چند نفر تو ارنا اینطوری می گفتن!)
علی جان شما DHD ندارین!؟ پس چرا من این همه مدت فکر می کردم DHD دارین...!؟نقل قول:
از استرس درم اوردی !! مبارکت باشه من که DHD ندارم !
خواهش می کنم برادر... سوالی داشتین بپرسین دوستان راهنایی می کنن.نقل قول:
برادر خیلی متشکرم ازت .. با اینکه خیلی راه حل ساده بود اما نمیدونم چرا بهش فکر نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ما به مرحله ای نمی رسیم که بخوایم تصمیم بگیریم که آپدیت کنیم یا نه! نه پیامی میاد، نه آپدیت می شه...!نقل قول:
من دوستم آپدیت کرد می گفت خیلی گوشیش کند شده .. فک کنم فعلا باگ زیاد داره عجله نکنید
الان من دیگه بیخیال آپدیت رسمی شدم و دونبال نصب رام های کاستومایز شده هستم ولی متاستفانه همونطور که می دونی تو مراحل روت و نصب ریکاوری مد مشکل دارم. مهدی جان یه سری به تاپیک روت بزن...!
من DZ دارم !! دیزی سنگی ! Desire Zنقل قول:
علی جان شما DHD ندارین!؟ پس چرا من این همه مدت فکر می کردم DHD دارین...!؟
من برنامه ها رو هم دوباره ریختم اما سرعت گوشی تغییری نکردو کم نشدنقل قول:
سلام دوستان
بلندی صدای این گوشی در هندز فری و اسپیکر چطوریه؟؟؟
میشه با یه گوشی دیگه مقایسه کنید
به خصوص صدای هندز فریش؟ (از نظر بلندی و کیفیت)
هندزفری های خودش تعریفی نداره شما یه هندزفری خوب بزنی بهش تو حالت srs می برتت فضا:31: صداش خیلی توپهنقل قول:
در کل صدای این بهتره یا گالاکسی؟؟؟؟نقل قول:
چه هندزفری چه اسپیکر ....
گلکسی اسپیکرنقل قول:
دیزایر اچ دی هندزفری
اگه می خوای گوشی بخری گلکسی بخر .. گلکسی هم با برنامه PowerAMP و یه هندزفری خوب صداش قابل قبوله و نسبت به قیمتش خیلی از دیزایر اچ دی بهتره.
نقل قول:بره خودم نمیخوام
بره یکی دیگه میخوام که دوربین و فلش داشتنش براش خیلی مهمه
و آهنگ هم اولویت اصلیشه .......