انگلیس بد بازی کرد حقش هم باخت بود
این بحث داوری هم تموم کنید و حال ما رو بیشتر از این به هم نزنید
دیگه با 4 گل باختن حرفی باقی نمیذاره
Printable View
انگلیس بد بازی کرد حقش هم باخت بود
این بحث داوری هم تموم کنید و حال ما رو بیشتر از این به هم نزنید
دیگه با 4 گل باختن حرفی باقی نمیذاره
مطمئنم اگر اون گل اعلام شده بود و 2 بر 2 به رختکن میرفتن نیمه دوم انگلیس دیگه ای میدیدمنقل قول:
اما اشتباهات داوری هم بخشی از فوتباله
dashmojtaba خیلی دمت گرمه داداش
من به شخصه به هر چیزیکه تعصب دارم واسش از ته دل و جونم دوسش دارم نه اینکه همینطوری اونو بخوام
خیلیهارو دیدم مثلا کشته مرده یه تیمن به نظر خودشون وقتی می بازه تیم چنج می کنن یا فقط می گن حیفشد
به خدا من واسه بازی فینال منچستر با چلسی با استادمون تو دانشگاه جلو اون همه پسرو دختر شرط بستیم که منچستر پیروز شد و نمره کامل به من داد قرار بود اگه منچستر قهرمان نشد درسمو حذف کنه حتی فرمشو پر کردم بهش دادم
-----------------
کل بدنم موقع بازی این دو تیم یخ می زنه .دست خودم نیست عاشقشونم
این کارو تحسین نمی کنم اما به این می گن تعصب واسه یه تیم
تا دلتم بخواد دعوا کردم واسه این دو تیم بیچاره دوسته ایتالیاییم دندونشو شیکوندم یاد نمی ره هیچ وت تو دبیرستان با شیشه نوشابه پوکوندمش
روز تولودم هر سال یه پیراهن تیم انگلیس یا منچستر دوستام تو مدرسه بهم می دادن
یادش بخیر از شارپ گرفته تا .....
البته حالا رفیق فابریکمها
--------------------
حالا دوست دارم آرژانتین قهرمان بشه و حداقل بخاطر مارادونا (البته می گن انگلیسی ها دل خوشی از آرژانتین ندارن )
اما من از بازی آرژانتین تو این دوره خیلی خوشم اومده واقعاجذاب بازی می کنن
no brazil no germany no netherlands no ......
just argentina
----------------------------------------------
البته تا زنده ام فقط انگلیس فقط منچستر یونایتد
بکهامم که دیگه جای خود داره
====================================
میدونی انگلیس آرژانتین چه شباهتی به هم دارن ؟!نقل قول:
ظاهراً زمین تا آسمون باهم فرق دارن ولی همون حقی که ازشون خورده شد و بدشانسیاشون و اینکه چند دوره این بدبختارو به جون هم انداختن آخرشم خسته شون کردنو برنده شدشونم به هیچ جا نرسید از این لحاظ مثل همن تقریباً
فوتبال آرژانتین زیباست و تعصبی که تو داری توی خون ملت ارژانتین و البته اکثر طرفدارای غیر بومیشم هست
پس به جمع ما خوش اومدی عزیز :11:
اینم به عنوان یکی مثل خودت میگم که کم کم دارم به اشتاباهم پی میبرم (!!) میگم روش بعدها فکر کن سعی کن با واقعیت ها کنار بیای و کم محلی کنی و بدون یه روز نوبت تو هم میشه
به قول یکی از آهنگهای Iron Maiden که یه باند متال معروف انگلیسیه Your time will come
البته که انگلیس بد بودنقل قول:
ولی دوستان قبول کنید که 4 تا گل حق انگلیس نبود
شاید اگه داور گل دوم رو مردود نمیکرد شرایط بازی عوض میشد
چیزی که برام جالب بود یه عده با پرچم فلسطین از آلمان طرفداری میکردند!!
به نظرم فلسطینیهای سینه چاک هیتلر بودن
ولی در کل لعنت به فیفا با این دیکتاتوری که درست کرده
چرا اینها سر عقل نمیان و فکری به حال اشتباهات داوری نمیکنن؟
آخه اشتباه داوری هم شد جذابیت؟
من قبول ندارم که بد بازی کردیم
چرا تا دقیق 35 بد بودیم ولی از 35 تا 45 آلمان حرفی برای گفتن نداشت و دو تا گل هم خورد ولی داور ... کور بود و گل رو نگرفت؛ برای همین تو نیمه دوم انگلیس یک پارچه حمله می کرد (که الحق هم خوب بودند) تا هرچه زودتر گل بزنه که بازی به پنالتی نکشه که همین امر باعث شد تا دو تا گل مسخره بخوره که البته قبول دارم دفاع و اون آپسون بی غیرت اشتباه کردن (من قبل از بازی می گفتم کرگر بهتره!)
---------------------------------
مارادونا: گل انگلیس را دیدید؟
دیهگو آرماندو مارادونا تصریح کرد: من به خاطر یک اشتباه داوری یک عمر سرزنش شدهام و بالاخره هم مشخص نشد دست من داور را فریب داد یا دست خدا. این مهم نبود، مهم این بود که داور اشتباه کرد. داور آن شب خیلی راحت و آسوده خوابید و هیچ مشکلی هم پیش نیامد.وی افزود: گل انگلیس را دیدید؟ داور با یک اشتباه این تیم را نابود کرد اما جای هیچ اعتراضی نیست چرا که تابلوی نتایج هرگز تغییر نمیکند. گل ما هم هر چه بود به هر حال از دید داور سالم تشخیص داده شد.مارادونا در مورد بازی با آلمان گفت: جوانی این تیم برگ برنده آنها است نه نقطه ضعف و برگ برنده ما تجربه است. صبر کنید تا در میدان باقی حرفها را بزنیم.
اشتباهات بزرگ دون فابیو کاپلو
1- با اینکه انگلستان مشکل سرعت دادن به بازی رو داشت کاپلو از تئو والکات مهاجم سریع آرسنال دعوت نکرد و بازیکن منچستر سیتی آدام جانسون که یکی از سریعترین بازیکنان جزیره هم هست رو توی خانه جا گذاشت.
2- اصرار به استفاده از سیستم 4-4-2. کاپلو گفته چون تو بازیهای انتخابی جام جهانی با این سیستم موفق بودیم پس این انتقاد نادرسته اما به نظر من کاپلو باید از سیستم های مدرن تر استفاده می کرد و یا اینکه حداقل این سیستم ها رو قبل از تورنمت تست می کرد.
3-نداشتن شناخت کافی از ترکیب. ترجیح دادن جمیز و رابرت گرین به جو هارت آماده.یکی از بزرگترین اشتباهات فابیو این بود که گرین رو در بازی اول بازی داد و باعث شد تا انگلستان دو امتیاز حساس رو از دست بده و به مصاف آلمان آماده بره. جیمز هم اصلا خوب نبود در بازی با آلمان هیچ واکنش استثنایی نداشت و روی یکی از گل ها هم مقصر بود.
4-اعتقاد داشتن به گرت بری. با اینکه بری یک فصل معمولی رو در منچستر سیتی گذرانده بود اما کاپلو گرت بری را ناجی تیمش می دانست.
5- بازی دادن به میلنر مصدوم در بازی اول مقابل ایالات متحده. کاپلو با اینکه جو کول رو به عنوان جایگزین داشت از میلنر مصدوم و بیمار استفاده کرد و میلنر هم در بازی با آمریکا بازی اسف باری رو از خودش به نمایش گذاشت.
6-دارن بنت در بین گلزنان انگلیسی لیگ برتر مقام دوم رو داشت(بعد از رونی) اما کاپلو امیل هسکی که آمار گلزنی پایینی داشت رو به او ترجیح داد.
7- جان تری.او جان تری رو از پست همیشگی اش یعنی دفاع چپ به دفاع میانی منتقل کرد تا با متیو آپسون یک زوج موفق رو تشکیل بدهند. این دو هرگز با هم هماهنگ نبودند.
به نظر من اشتباه کمک داور فقط شکست انگلیس را سنگین کرد چون انگلیس آنقدر بعد بازی میکرد که شکستش توی این بازی طبیعی بود.ولی نه با این اختلاف.نقل قول:
همون انگلیسی که توی دور مقدماتی رقبا رو له کرده بود ؟نقل قول:
مطمئنم اگر اون گل اعلام شده بود و 2 بر 2 به رختکن میرفتن نیمه دوم انگلیس دیگه ای میدیدم
دوستان درسته که داور گل رو نپذیرفت , ولی وقتی تیمی ادعای قهرمانی داره , نباید به خاطر پذیرفته نشدن گلش انقدر بی روحیه بشه و 2 تا دیگه هم بخوره. همین CL چند سال پیش بود که آث میلان 3-0 از لیورپول جلو بود , ولی لیورپول نیمه دوم با وجود 3 تا اختلاف تونست جبران کنه و آخرش هم پیروز شد. اینجا انگلیس فقط 1 گل عقب بود ...