در صورتی که اکنت با حجم بیشتر از ۳ گیگ بگیری شبانه رایگان.فکر کنمنقل قول:
من قبلا شرکتش رفتم دقیقا تعرفه ها یادم نیست.
ادرسش تو کوچه کنار شیرینی خاتون تو فارابی
بچه اگه کسی ازش گرفت یه خبری به ما هم بده .این پارس اشغال که دهن منو ......:n24:
Printable View
در صورتی که اکنت با حجم بیشتر از ۳ گیگ بگیری شبانه رایگان.فکر کنمنقل قول:
من قبلا شرکتش رفتم دقیقا تعرفه ها یادم نیست.
ادرسش تو کوچه کنار شیرینی خاتون تو فارابی
بچه اگه کسی ازش گرفت یه خبری به ما هم بده .این پارس اشغال که دهن منو ......:n24:
یعنی کسی اینجا اسیاتک استفاده نمیکنه ؟؟؟؟؟
این طرحشون شبانه ندارهنقل قول:
شماره تماس 2134733
دوستان یعنی ترافیک 3 گیگ بگیریم شبانه رایگانه یا باید 5 گیگ بگیریم که رایگان بشه ؟
این طرح که میگی چقدر ترافیک در ماه داره.نقل قول:
اگه قرار باشه ماهی 2 گیگ ترافیک هر گیگ 5 تومن بخری که اصلا نمی صرفه
آره لا مصب بدی آسیا تک به اینه که باید ماهی حداقل 5 گیگ ترافیک داشتی باشی تا شبانت رایگان باشه ... واسه مینم هست من چون اینقدر مصرف ندارم طرفش نرفتمنقل قول:
:n29:
اتفاقا این خوراک منه که تو ۲۰ روز ۸ گیگ از اکانت یکساله پارسم را خوردمنقل قول:
البته بگم که تو پنل کاربری زده بود در یک روز ۳.۵ گیگ مصرف داشتی !!!!!! نمیدونم اینو چطور حساب کردن .شکایت کردم که .......nothing :n24:
واسه همین بدجور دنبال اینم ببینم که کسی از بچه ها اسیا تک داشته یا نه ؟ مخصوصا سرعت شبانه ؟؟؟:n04::n30::n22:
پس راست کار خودته مهندس .. بنظر من از دستش نده .... من چون همه دانلودامو برا شب میزارم و روز سر کارم ، به درد من نمیخورد اصلا ....:n14:نقل قول:
منم دانلودم شبه ولی روزهام اکتیوم :n02: من اگه مطمءن از سرعت دانلود بودم میگرفتم.تغییر isp واسم سخته نمیدونم شماره خونه ما چه مشکلی داره که هر بار تغییر isp میدم یک ماه طول میکشه که بفهمن مشکل عدم کانکت شدنم چیه :n13:نقل قول:
سلام کسی سایت معتبری سراغ داره برا خرید وفروش مودم دست دوم مبین نت دارم برا فروش:n13: