Nokia N8 promo video music on Yamaha TG-100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://il.youtube.com/watch?v=qknwahcwivQ
Printable View
Nokia N8 promo video music on Yamaha TG-100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://il.youtube.com/watch?v=qknwahcwivQ
نه تاچ این گوشی همچین قابلیتی رو نداره.(فکر کنم روی لبتاب ها هم که هست به این خاطره که اسکنر دارن)نقل قول:
ممنونم خودمم دقایقی پیش متوجه شدم میدونی برنامه فینگر پرینت نصب کرده بودم واسه لاک گوشی بلاخره سایت اصلیشو پیدا کردم نوشت هبود که با این کار واسه دوستتون رول بازی کنید! ولی اگه بود خیلی خوب میشدنقل قول:
برادر من می گو هم برای نوکیا هست دیگه ...نقل قول:
شما میگی خرید سیمبین ریسکه ؟
فعلا که نوکیا S60v5 رو هنوز داره تولید می کنه چه برسه به Symbian ^3 و 4 و ... :46:
ضمن تشکرنقل قول:
اولا لطف کن اون متن تیتر این فیلم رو ترجمه کن چون اصلا متوجه نشدم
درضمن خواهشا به اون صفحه ای که تمام فیلمها رو جمع کرده بودی هم ای نفیلم رو add کن اینجا رو میگم
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5206938&postcount=1014
سلامنقل قول:
احتمالا پخش موزیک دموی ان8 توسط ان 8 بر روی یاماها.من سرعتم پایین بود نتونستم فیلمو ببینم.
در مورد آیتم دومت فکر کنم یه چند صفحه دیگه تاپیک جلو بره و در یه پست جدید ویدیو های جدید دسته بندی بشه بهتره.
دوست عزیز اون s60v5 برای گوشی های تک تاچ و نسل قدیم تاچ خوب بود.نقل قول:
الان گالکسی با همین آندرویید 2.1 ترکونده.
وقتی 2.2 بیاد چی میشه دیگه؟
اونقت نوکیا تازه یکی 2 ماه دیگه بخواد یه پلتفرم جدید معرفی کنه، تا مشکلاتش رو بفهمه و حلشون کنه کمه کم (با توجه به تجربیات خوبش) 6 ماه طول میکشه.
اون موقع که "نان زنجبیلی" آندرویید بیاد دیگه سیمبین نسل جدید میتونه حتی نفس هم بکشه به نظرتون؟
بله گوشی N8 مطمئنا گوشی خیلی خوبیه و از لحاظ برخی امکانات از تمام گوشی های هم سطح خودش برتره. اما آیا آینده هم داره؟
نوکیایی که یه زمانی بهترین صفحات TFT رو داشت اومده تو زمانی که سامسونگ روی گوشیهاش Super AmoLED میزاره یه صفحه تقریبا منقرض شده Amoled گذاشته رو گوشیش که همین رو روی N85ای که 1.5 سال پیش داده بود هم گذاشته بوده.
البته تمام اینها بعد از ریلیز گوشی روشن خواهد شد.
اما اینجوری که بوش میاد آنچنان موفقیتی نخواهد داشت...
قرار نیست یه سوپر کمرا فون (ان8) رو با گالاکسی مقایسه کنیم که حتی فلش هم ندارهنقل قول:
نه تو تگ قیمتی یکسانی هستند نه تو کلاس کاری یکسان
گالاکسی رو با ان9 نوکیا مقایسه کرد که یه ماه دیگه تو کنگره جهانی نوکیا معرفی میشه
در ضمن نسخه 3.0 آندو برای یه سری گوشی های های اند عرضه میشه(حداقل مشخصات سخت افزاری اش رو دقت کردین؟)
که حتی اون ها هم تو کلاس مید رنج ان8 و سیمبین^3 نیستند
اما در مورد صفحه Super AmoLED سامسونگ هم انتظار نا بجایی نیست که بزرگترین تولید کننده
صفحه نمایش دنیا گوشی اش هم تکنولوژی اش بی بهره نمونن !
ضمن این که نوکیا یه لایه ضد انعکاس جدید به صفحه نمایش ان8 اضافه کرده
تا نیاد بازار نمیشه در موردش نظر قطعی رو داد
نظر شخصی من اینه که ان8 یکی از پر فروش ترین گوشی های نوکیا خواهد بود و زمان این رو ثابت میکنه
به هر حال اگه ان8 پر فروش بشه یا نشه مهم نیست
مهم اینه که نوکیا(یا شرکت های دیگه) یه گوشی با کیفیت و با قیمت مناسب تولید کنند
تا ما مصرف کنند گان حق انتخاب بهتر و بیشتری داشته باشیم
دوست عزیز خیی راحت باش.اگه دوست ندااری نخر:46: دیگه لازم نیست که فتوا بدی:31:نقل قول:
ولازم نیست بیای اینجا جو تاپیک رو خراب کنی.
از زمان اومدن اپل هم میگفتن دیگه جایی برای نفس کشیدن سیمبین نیست.فعلا که میکشه.باقیشم با گذر زمان مشخص میشه:20:
N8 وارد بازار بشه همه رو میترکونه
نوکیا ما منتظریم