الان من مدتهاست که دارم همین کارو میکنم .نقل قول:
اگه ساعت 7 بشه ممکنه چندصد مگ بپره .
Printable View
الان من مدتهاست که دارم همین کارو میکنم .نقل قول:
اگه ساعت 7 بشه ممکنه چندصد مگ بپره .
ای بابا الن نگاه کردم دیدم حجمم به جای 4 گیگ 3 گیگه
اه
پریروز 6 گیگ شارژ کردم
امروز دیدم زده 3 گیگ
در صورتی که کل دانلود هایی که تو گزارش مصرف خودش زده 2 گیگ هم نمیشه!!!
فردا زنگ میزنم ببینم چه خبره
اره همون موقع که عکس گرفتم شستم خبردار شد که بخاطر همون دلسا هست :46:نقل قول:
حالا بنظرت اینجا که این مودمو گارانتیش کرده دلسا مونتاژ داخل هم هست دیگه یا یه مودم ارزش نداره تو اینجا مونتاژ بشه و مونتاژ شده به اسم دلسا ترسفر میشه به ایران:5:
ایول خوشم اومد، پس الان به غیر از پارس آنلاین تو هیچ جا آخرین firmware رو نمیشه گیر بیارم ؟
واردdelsa.net هم که بشی ،سایتش چیزی از ساپورت و این چیزا تو کارش نیست!! همون قرارداد با پارسآنلاین بستن که خدا میدونه چقدر نون توش بوده!! پارس آنلاین این مودمو اول به همین دلیل دوم بخاطر کیفیتش گذاشته صدر مودمهای ساپورت کننده سایت خودش!!
نه مونتاژ نمیشه فقط فریمور مخصوص دلسا رو زاکسل واسه مودمهاشون میزنن.شاتل هم فقط زاکسل میفروشه.نقل قول:
عزیز خبر نداری باز پارس آنلاین خوبه میگه زوریه حتما باید از من مودم بگیرید تو بعضی مناطق. ولی شاستل چی؟ خیلی خنده داره:39: اومده 2 مارک پرفروش رو میگه ممنوعه خداوکیلی دارم میگم پشتیبانشون گفت تجهیزاتمون با Linksys سازگار نیست. گفتم شما بگو Dslam تون جیه من ایمیل میزنم سازندش واست میگم فاکس بزنن تا بفهمی مشکل نداره وصل کرد به آقازده مسئول کل پشتیبانها میگه کلا دستور مدیریت که مشکلات Liknsys رو کاری نداشته باشیم. باز پارس خوبه یک مارک دیگه رو خراب نمیکنه.
دوستان وضعیت پارس انلاین چطوریه الان؟512 رو روی چند می بندن؟سرعت شبانه پایین نمیاد؟
وضعیتش تعریفی نداره... 128 رو روی یه مگ میبندن ....
خب... من از مسافرت برگشتم و دوباره یه کم از محاسن پارس آنلاین بگم.نقل قول:
شبانه افتضاحه. خود پارس آنلاین هم افتضاحه. همه رو روی 1مگ یا 2مگ می بندن (به مرکز مخابرات بستگی داره معمولا)
با این حساب فکر کنم سر و ته همه یه کرباسن
زدی تو خالنقل قول:
سلام دوستان.من جوابمو گرفتم از همتون ممنون.من سرویس سری طلایی دارم تو خود سایت 182 زده اما تو صفحه شخصیم 256.روزانه هم 185-190 دان میکنم.بازم دمتون گرم
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
بیخشید تو سایت 128 زده