ببر مایکروتل و مشکل رو بگو، ایشاا... درست میشه نگران نباش، به احتمال زیاد نرم افزاریهنقل قول:
ببر مایکروتل و مشکل رو بگو، ایشاا... درست میشه نگران نباش، به احتمال زیاد نرم افزاریهنقل قول:
اگه بخوام بازی بخرم از سایت سامسونگ چیکار باید بکنم؟ ویزا و مستر کارت ندارم. جایی هست بتونه کار خرید رو واسم انجام بده؟
آقا اگه کسي لطف کنه سوالمو جواب بده ممنونش ميشم.
نقل قول:
قریب به اتفاق دوستانی که دارند راضی اند، یکی از کسایی که این گوشی رو داره آقای سهند هست اگه پستت رو بخونه حتماً جواب میده، دوستان دیگه هم هستند. احتمالاً پستتون رو ندیدند. اگه میخواید شما یه پ . خ به سهند بزنید و اگه سوالی دارید ازش بپرسید (یکی دو صفحه قبل پست داده)نقل قول:
سلام
نسخه ی جدید فیرمور wave برای اروپا موجود شد (S8500XXJH1) که در این نسخه پلتفرم بادا به bada1.0.2 ارتقا پیدا کرده:31:
ببخشید دیر شدنقل قول:
من دارم
ازش هم بسیار راضی هستم
من قبل از این با سیمبین های نوکیا کار میکردم و همیشه هم با نرم افزار سر و کار داشتم به همین خاطر حتما باید گوشیمو -- میکردم تا توی نصب نرم افزار ها اذیت نشم
ولی توی این گوشی قضیه فرق میکنه .
این گوشی خودش دایو ایکس رو ساپورت میکنه ،ماشین حساب مهندسی داره ،بازی داره ،دیکشنری داره ،تم و ...
یکم صبر کنی همه چی میاد ،من که تا الان به مشکل حادی (نیاز به برنامه خاص) بر نخوردم که نتونه رفعش کنه
در کل من راضی هستم (فعلا)
این هم یه تم:
ساده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mediafire.com/?6omvq77yjoh2gm7
تشکر از شما دوست عزیز!نقل قول:
لطفاً معرفی برنامه ها، ویجت ها و تم های بادا رو در این تاپیک انجام بدین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=426904&page=5
بسيار ممنون از راهنمايي.نقل قول:
يک دنيا ممنون. خب شک من درمورد نرمافزارها و بازي بود (بخصوص دومي) که ظاهرا شما ميگيد مشکلي از اين بابت نيست.نقل قول:
ولي يه چيز ديگه. من داشتم نظرات gsm.ir رو ميخوندم، يکي گفته بود بعضي وقتها که دکمه دوربينشو ميزنه، يهو خودش reset ميکنه. يکي ديگه هم گفته بود بعد از يه مدت اسپيکرش از کار افتاده. اينا تا چه حد ميتونن راست باشن؟ ميدونيد، ميترسم يه گوشي بگيرم و بعد مجبور باشم چند ماه يه بار ببرمش گارانتي.
شاد و موفق باشيد. :46:
راستش در مورد ریست من با یه فایل پی دی اف این مشکل رو داشتم ،وقتی اجراش میکردم ریست میشد ،البته فقط با این فایل مشکل داشتمنقل قول:
ولی تا الان من هیچ مشکلی ازش ندیدم !
در ضمن من بدون گارانتی خریدم ،اگر میخواین با گارانتی بخرین که جای نگرانی نداره ،خراب شد ببرش گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]