نقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم بعضی از دکل های همراه اول رو اجاره کرده:20:
Printable View
نقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم بعضی از دکل های همراه اول رو اجاره کرده:20:
اگر خواستی مودم outdoor بگیری موقعی که نصاب اومد برای نصبش دقت کن که مشخصات مودم مثل CINR, ... زیاد نوسان نداشته باشه و به نصاب هم بگو من کارم حساسه و میخوام سرعتم ثابت باشه و ... با دقت پیگیری کن و اگر دیدی نوسان داره یا خود نصاب در مورد کیفیت سیگنال شک داره، بگو توی اون فرم ثبت نام بنویسه که سیگنال نوسان داره و مشکل نصب داریم. چون اگر نصاب اینو بنویسه بعد می تونی در صورت مشکل داشتن مودم رو مرجوع کنی.نقل قول:
مشکلی که گریبانگیر من هم شد همینه . خونه ما با اینکه در فاصله کمی از آنتن مبین هست ظاهرا (اونجور که نصاب می گفت) بخاطر وجود پارازیت و نویزهای مزاحم مشکل داره و سیگنال شدیدا نوسان داره. اما چون این مطلب رو توی فرم من ننوشت باید یک نصاب دیگه بیاد و یک مودم جدید بیاره و اینو تایید کنه و من از سه شنبه پیش معطل نصاب دوم هستم و هر چی هم تماس می گیرم امروز فردا می کنن.
آقا یه مطلب عجیب اینکه این آقای نصاب می گفت باید RSSI بالاتر از84 باشه تا سرعت دانلود 128 بشه.:41:
دوست عزیز کدوم شهر؟ من که تا حالا اینجا اکثراً دیدم اهوازی ها مشکل داشتننقل قول:
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
عدد هر چقدر به صفر نزدیک باشه بهترهنقل قول:
نکته دیگه اینکه وقتی شبکشون مشکل داره سیگنال و همه چیز خراب میشه.
سلام
دوستانی که قصد تهیه سرویس از مبین نت را دارند دست نگه دارند
من سرویس اینترنت 1 مگا بایت تهیه کردم با مودم outdoor
روز نصب مودم, متاسفانه نصاب مودم را با سیگنال بد در پشت بام گرفت که این باعث شد بنده 5 روز با اینترنت 40 کیلو بایت دانلود داشته باشم
یعد از 100 بار زنگ زدن به پشتیانی بعد از 5 روز
نصاب برای نصب فرستاده شد
متاسفانه نصاب های مین نت افراد اما تور هستند کم سن مثلا 18 ساله و کم سواد
بعد از نصب پول کابل را از بنده گرفتند
سرویس بعد از نصب دوم به 124kb/s تا 130 kb/s رسید یعنی عالی
به من گفتن در 5 روز که اینترنت شما سرعتش پایین هست به اینترنت شما افزوده میشود بعدن زیرش زدن
بعد از 1 هفته در تاریخ 3 مهر ماه روز شنبه ساعت 3 بعد اظهر اینترنت من قطع شد 2 روز قطع هست
5 بار زنگ زدم میگن مشکل داره جواب درستی ندارن
دوستان به هیچ وجه از مین نت اینترنت نگیرید پول و وقت خودتان را دور میرزید
فرم پیگیری در مبین نت یعنی پیچوندن شما
در ضمن من منطقه سید خندان هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بلا اخره وصل شد وقعطي نداشت الان هم چشمش نزني از 12 شب به بعد هم داره خوب كار ميكنه اما ميدونم فردا شب دوباره غات ميزنه.من مودم indoor wifi دارم وپينگش خيلي بالاست بيشتر وقتها ميزنه 1900يا 1200 اما الان يه چهار ساعتي هست كه بين 200 تا 500پايداره خواستم بگم اونايي كه تو اهواز مودم خارجي دارن پينگشون بالاست يا من كه مودم داخلي دارم اينطوري؟ درباره اينكه نمايندگي ها مودم ميندازن بگم كه تا ميري اشتراك بگيري از غيب ميگن بايد خارجي بگيري مثل خودم من تو منطقه پادادشهر هستم كه خودشون ميگفتن تو اين منطقه خوب انتن ميده اما هي ميخواستن بهم مودم خارجي بندازن اما من گير دادم گفتم فقط مودم واي فاي ميخوام حالا هم از 5 تا چراغ سيگنالش 3تاش روشنه وسيگنالش خوبه فقط پينگش خيلي بالاست كه فكر كنم براي همه تو اهواز اينطوري هستش ربطي به مودم نداره
دوست عزیز نباید پول کابلو از شما میگرفت - 20 هزار تومانی که برای هزینه راه اندازی سرویس از شما گرفته پول کابل هم شاملش میشه - از ما که پولی بابت کابل نگرفت با اینکه خودم ازش پرسیدم چقدر بابت کابل باید تقدیم کنم :47:نقل قول:
بچه ها تست بگیرید ببینیم برای شماها هم سرعتتون انقدر بالاست یا نه :18: :8: :26:
این چرا اینجوریی شده :33:
ما از این شانس ها نداریم.
خبر جدید :
بسته نامحدود 512 از پکیج های مبین نت حذف شد.
پکیج جدید : سرعت 512 با محدودیت 40 GB
هزینه هم 50 هزارتومان.
حالا با چه سرعتی دانلود میکنی؟:18:نقل قول:
لحظه ای بود یا هنوز ادامه داره؟