راستين زير پل حافظه؟نقل قول:
منظورم از سطح شهر جايي غير از امين حضور و جمهوري بود البته ميدونم كه تو امين حضور گير نمياد. پس فقط ميمونه نمايندگي سهروردي چون از فروشگاه زير پل كه پرسيدم گفتن اونجاهم نمايندگي.
Printable View
راستين زير پل حافظه؟نقل قول:
منظورم از سطح شهر جايي غير از امين حضور و جمهوري بود البته ميدونم كه تو امين حضور گير نمياد. پس فقط ميمونه نمايندگي سهروردي چون از فروشگاه زير پل كه پرسيدم گفتن اونجاهم نمايندگي.
بله راستین زیر پل حافظ هستش.نقل قول:
سمت سهروردی؟تا حالا نشنیده بودم،خب یسر به اونجا بزن خبرش هم محبت کن بما بده.
البته توی میرزای شیرازی هم نمایندگیه اصلیه پایونیره یعنی فروشگاه نیست و دفتر مرکزیشه و مربوط به همه محصولات چه صوتی تصویری خونگی و چه اتومبیل و ... هستش.
هر سه مدل جزء بهترین هاست.زیبایی که یه امر سلیقه ای هستش و شما باید خودتون برید و از نزدیک ببینید.
توی پحش فرمت ها تقریبا توی یه سطح هستن.
از لحاظ تفکیک صدا 787 بیس نرم و تریبل عالی و تفکیک فوق العاده،3378 بیس کوبنده و تریبل عالی و تفکیک عالی،870 بیس معمولی و تریبل عالی و تفکیک خوب.
قیمت نمایندگی ها : 787 ،475 تومن
3378 ، 450 تومن
870 ،460 تومن[/QUOTE]
از راهنماییتون خیلی ممنونم . می خواستم ببینم بین 3378 و 787 کدومشون USB هم میخوره و USB همه فرمت ها رو پخش می کنه؟ سرعت لود این دو دستگاه چطوره؟ خدمات پس از فروش چطور؟ این طور که فهمیدم MKV , WMV هیج پلیری پخش نمی کنه. در ضمن مشخصات فنی 787 رو اگه لینک بدید ممنون می شم.
ايا 787 پايونير ميتونه از هارد اكسترنال فيلم پخش كنه؟ اگه اره چه فرمتهايي
هر دو مدل usb میخوره و سرعت لودشون معمولیه.مدل 3378 توی سرعت لود کمی مشکل داشت که توی آپدیت فریمورهای جدید این مشکل حل شده.نقل قول:
خدمات پس از فروش هر دو مدل هم تو یه سطحه.
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=943&CatId=64,8,13 [/HTML]
rayan عزیز و بچه های گل من هم بالا خره این rs70 رو خریدم. البته دی وی دی رو نگرفتم و برام 815000 تومن حساب کرد . فروش دی وی دی 95000 که 85000 تومن از کل مبلغ کم کرد که این 10 تومن به زیان من شد . کل سیستم رو بهم 900000 تومن گفت که 20 تومن مبلغ باربری ازم گرفت . ولی امروز که رفتم بار بری بهم گفت که هزینه حمل سیستم 5000 تومن شده و این مسئله هم دوباره ناراحتم کرد چون آقای محمدی 20000 تومن ازم گرفت و به حسابشون ریختم . یادمه که همینجا اونایی که با آقای محمدی برخورد داشتن از شخصیت بالا و بسیار خوب این آقا تعریف میکردن . ولی من زیاد از این کارش خوشم نیومد. ولی از این حرفها گذشته باید یک تشکر درست و حسابی از دوست عزیزم rayan و دیگر اساتید گل این فروم بکنم که منو خیلی تو این ضمینه راهنماییم کردن. واقعا دست مریضاد(البته اگه املا ش درست باشه) ظهر سیستم رو باز کردم . اینو یادم رفت بگم که من از باربری با ماشین خودم سیستم رو آوردم . ماشین من سمند که صندلی عقب رو ورداشتم و باندا رو گذاشتیم اونجا البته به صورت افقی و ساب و گذاشتم رو صندلی جلو چون تو صندوق عقب نرفت و آمپ هم تو صندوق عقب اینو برای این نوشتم که عزیزانی که ماشین دارن بیخودی پول وانت رو ندن . واقعا در نگاه اول مبهوت زیبایی سیستم شدم مخصوصا آمپ که خیلی زیباست . یه عیبی که به نظر من اومد تا به دوستان بگم اینه که چوب به کار رفته در باندا و ساب نئو پان معمولی که به نظرم بهتر بود از mdf استفاده میشد . من الان سر کارم و تا شب خونه نمیرم و نمیتونم سیستم رو تست کنم . البته یه چیز دیگه هم که هست من اصلا طریقه نصب سیستم رو نمیدونم و باید تو این ضمینه هم دوستان راهنماییم کنن.تو اولین فرصت که نصبش کردم یه ریویو درست وحسابی ازش میذارم البته فقط تو صدا چون من دی وی دی رو نگرفتم و با همون دی وی دی سونی م که فقط خروجی کامپوننت داره ازش استفاده میکنم و تو تصویر نمی تونم ازش تست بگیرم . صحبتهام زیاد شد باید ببخشین .فقط میخوام دوباره از برو بچه های گل اینفروم تشکر کنم چون اگه این عزیزان نبودن من پانا سونیک 875 رو میخریدم با قیمت 600000 تومن که به نظرم اگه کسی واقعا صدای خوب و حرفه ای بخواد اصلا ارزش نداره . تا بعد
پاینده باشید:31:
دوست عزیز مبارکت باشه.انشالله که بخوبی ازش استفاده کنی.فقط من یه پیشنهاد دارم واست در مورد پلیر.اگر میخوای پلیر رو بعدا بگیری و در حال حاضر میخوای از این پلیرت استفاده کنی پیشنهاد می کنم که بجای دی وی دی پلیر یه بلوری پلیر تهیه کنی.یه مدل شرکت فیلیپس داره که فکر کنم فیمتش در حدود 250 یا 260 تومن باشه و امتحان خودش رو خیلی خوب پس داده.(البته اگه خیلی اهل فیلم هستی)اگر هم زیاد اهل فیلم نیستی همون دی وی دی پلیر رو تهیه کن.نقل قول:
با آقای محمدی هم تماس بگیر و قضیه باربری رو بهش بگو و حتی الامکان سعی کن بقیه پولت رو پس بگیری.
در مورد نصب هم خود آقای محمدی تلفنی کاملا راهنماییت می کنه و مشکلی از این بابت نخواهی داشت.
راستی ریویو هم یادت نره!
rayan عزیز فعلا قصد خرید بلو ری رو ندارم چون اولا هم پولشو ندارم هم اینکه فکر کنم باید صبرکنیم تا نسل های بعدی بلو ری بیاد تا هم قیمتش مناسبتر بشه و هم امکانات جنبیش تکمیل بشه عین اون وقتی که دی وی دی اوایل اومده بود و هیچی ساپورت نمیکرد و امکانات خوبی نداشت و بعدا رفته رفته تونسل های بعدی کاملتر شد. به آقای محمدی هم زنگ زدم ولی متا سفانه خودش نبود و یه پسر جوون باهام صحبت کرد که فکر کنم شاگرد اون فروشگاه بود و باید بعدا با خودش صحبت کنم. در مورد ریو یو هم مطمئن باشید که در اولین فرصت یه ریویو کامل بعد از تست دقیق برای دوستان میذارمنقل قول:
پاینده باشید
نقل قول:
مبارکت باشه . pemy جان از کمکت در مورد اون روز هم ممنون کاش منم جسارت تو رو داشتم یا اینکه حداقل هر شب خواب rs70 میدیدم از اینکه بهت زحمت دادم عذر میخام انشاالله از خجالتت در میام . ولی یه چیز رو من اصلا بیخیالش نمیشم اونم اینکه اونقدر به نمایندگی و اونور اینور تو تهران ایمیل و ... میفرستم تا روی روی این نمایندگی شهرمون رو کم کنم :27: به منم میگن ... :31: چرا باید یه نفر تو این عصر ارتباطات که اونور دنیا با اینور تو عرض یه ثانیه ارتباط داره بایستی بخاد اینطوری از مردم سواستفاده کنه :41:و مردم هم نتونن اعتراضی بهش بکنن :19:و ما باید به خاطر خریدن یه محصول 25 تومن هم از جیبمون بدیم و بریم از باربری تحویل بگیریم . پدرشو در میارم تا نتونه از این .... .:21: خلاصه حالا که خریدی امشب دیگه خوابشو نمبیبینی :31:
راستی در مورد کابل مناسب هم باید بری پاساژ چهل ستون طبقه همکف (از طرف ورودی شهناز ) سمت راست اولین کریدور یه مغازه هست که فقط از این کابلا میفروشه من مارکاشو دیدم دقیقا همونیه که بچه ها تو این فروم ازش تعریف کردن واسه تصویر سعی کن از خروجی hdmi استفاده کنی تا نویز کم باشه البته قبلا دفترچه رو مطالعه کن ببین اینکار امکان پذیره یا نه
موفق باشی بعد از تست مزاحمت میشم البته اگه اجازه بفرمایی :11:
پایونیر حرف نداره مخصوصا تودوروکی اتفاقا سه تا از بچه های تبریز بابت سینمای خانگی پایونیر به من زنگ زدند من هم بهشون گفتم تودوروکی بگیرند
اتفاقا اونها هم می گفتند تو تبریز گرونه منم گفتم از تهران بگیرن
خلاصه که مبارک باشه