نقل قول:
آفرين آفرين.چقدر سختي كشيدي :31::31::31:
Printable View
نقل قول:
آفرين آفرين.چقدر سختي كشيدي :31::31::31:
خبرخوان موبایل
نسخه جدید خبرخوان موبایل که در آن می توانید اخبار شبکه 6 را در موضوعات مختلف دریافت کنید
خودم امتحانش نكردمکد:http://mobile4use.com/index.php/download/doc_details/71--.html
فایلایی که از بلوتوث دریافت میکنه مستقیم تو مموری کارت میره دیگه ؟
با اپرا مینی مشکلی نداره ؟
میشه sms هارو کپی کرد رو مموری کارت ؟ یعنی میگم چون 500 تا sms بیشتر نمیگیره میشه کپیشون کرد تو مموری ؟
نقل قول:
بلوتوث رو ميشه تنظيم كرد كه مستقيم بره تو مموري كارت ولي smsها فقط توي مموري گوشي ذخيره ميشه.
برطبق تجربيات اخير بنده اون 500 تا sms هم بين فولدرهاي مختلف تقسيم ميشه. يعني مثلا توي اينباكس فقط 250 تا جا ميشه.
اپرا مینی رو خوب اجرا میکنه ... اما کیبورد اپرا خوب نیست ... میشه از خود کیبورد گوشی هم استفاده کرد فک کنم ...نقل قول:
راستی دوستان کسی از قابلیت های SOS Massege و Fake Call و Phone Tracker استفاده کرده ... مخصوصا این اخریه واقعا ارزش داره ... هر کی گوشی رو بدزده ازت مثل آب خوردن میشه پیداش کرد .
دومیه هم تماس مجازیه . برای در رفتن از یه موقعیتی خوبه . گوشیت بطور مجازی زنگ میزنه . حتی میتونی یه صدا بزاری تا بعد از وصل کردن تماس اون پحش بشه .
اولیه هم خیلی توپه و کارامد . برای مواقع ضروریه . برای شماره هایی که از پیش تعیین کردید پیامک میفرسته و وضعیت اضطراری رو خبر میده .
باز هر کدوم از اینا چیزایی داره که توضیح دادنش طول میکشه ...
امتحانشون کنید بد نیست .
منشی تلفنیش هم که فوق العادست + رد تماس هم خیلی نیازه که اونم داره .
دیگه واقعا آدم چی میخواد ؟؟؟؟
سلام به همه گی!
من هفته ی گذشته خیلی اتفاقی استار رو دیدم و خوشم اومد و .... خریدم؛
چند تا پرسش کوچولو دارم:
1- وای فای که نداره؟
2- گوشی من فرم ورش
S523Ajvig6
است
فارسی می شه؟ یا باید اپ دیتش کنم؟ توی علائدین می گفتن هنوز نیومده فارسی سازش:13: این فارسی ساز همون فرم ور فارسیه؟
3- به نظرتون کیف لازمه داشته باشه؟ شنیدم اگه کیف نداشته باشه خش می افته!
4- تقویم خورشیدی داره؟ کاری که یکی از بچه ها گفته بود را کردم، ( توی Date شمسی نبود!!!)
سلام
واسه این گوشی فارسی ساز اومده؟؟
اگه میشه یه راهنمایی بکنید
1 . نه نداره . مدل وایفا دارش هنوز وارد نشده .نقل قول:
2. خوب این فریم ور حتما اینگلیسی . فریم ور من S523AJPIG3 هست ، تمام امکانات فارسی رو داره . از تقویم شمسی تا حتی گوینده پیش فرض منشی تلفنی هم فارسی صحبت میکنه !!!
راستی شما چک کن ببین تشخیص دستخط داره برای شما ... وقتی میخوای اس.ام.اس بنویسی .
3. حتما لازمه ... شک نکن ... من چند روز کیف نداشتم همرام ، پشت گوشی صاف شد قشنگ . حتما کیف بخر براش ، اونم طوری که داخلش اصلا زبر نباشه .
4. برای من که داره . اما خوب برای فریم ور های اینگلیسی نداره .
اینا که گفتی کجاش قرار داره؟نقل قول:
منشی تلفنی اش را چجوری تنظیم کنیم مثلا صدای خودمون را بگذاریم؟
ممنوننقل قول:
تشخیص دست خط داره، اما 1 کم خنگه یا من زیاد ازش خوشم نیومد!:13:
آپدیت به این فرم ور با همین راهی که تو فروم هست انجام می شه؟ توصیه می کنید این کار را؟ از امکانات (!!!!) گوشی چیزی کم نمی کنه؟