Printable View
نقل قول:
اول اینکه لینکه عکستو بده چون که سایزش بزرگه و هم حجمش .....
.................................................. ..............................
دوم این فیفا 10 نسخه کارنت هستش با ساکر 10
راجع به اولیش ببخشید:10:نقل قول:
دومی هم درسته عکس فیفا برای نسخه کارنت هستش و عکس پیس برای XBox 360 ولی مطمئن باش که نسخه PC تفاوت زیادی با XBox نخواهد داشت:8:
مسئله اینجاست که شما اگه میخوای گرافیک 2 بازی رو مقایسه کنی عکس از Fifa نسخه ی کنسول بذار !
resident_evil عزیز اتفاقا مسئله اینجاست که هر عکس فیفا از هر کنسولی رو با پیس مقایسه کنی باز این پیس هست که بهتر خواهد بود. فقط مشکل پیس اینه که عکس هایی که میده خیلی بی روح هستن(اینو در مقایسه با عکسهایی که فیفا از بازی داده و پیس منتشر کرده مشاهده کرد)نقل قول:
در ضمن 779 عزیز چرا جوش میارین یه کم به خودتون مسلط باشین:46::10:
سلام دوستان یه سوال ابتدایی داشتم نسخه کارنت یعنی چی؟
من به اعصابم مسلطم اگه شما هم حرفایی که میزنین با دلیل بزنین!نقل قول:
میدونی بهزاد جان دوستان یه نظرات قشنگی میدن که فقط باعث میشه آدم خندش بگیره ! وقتی طرف همین جوری رو هوا و از روی یه فن بوی بازیه مسخره میاد نظر میده میگه فیفا به پس نمیرسه واقعا میشه متوجه شد که هیچ اطلاعی از بازی نداره و همین جوری یه نظری واسه خودش میده ! من تا حالا بین کسایی که کنسول دارن ندیدم کسی pes بازی کنه چون هرکی فقط یه بار فیفا بازی میکنه خودش میاد میگه pes خیلی مسخرست ! نمونش خودم که اول pes بازی میکردم و فیفا رو با pc بازی کردم دیدم چقدر آشغاله اما وقتی نسخه ی کنسول رو گرفتم دیدم عجب چیزیه !نقل قول:
خلاصه تا زمانی که ازین نظرات مسخره ببینم جواب خواهم داد !
من هم Fifa و هم PES رو ، روی PC و کنسول بازی کردم، نتیجه گیری این بود که:نقل قول:
اول فیفا روی کنسول
2- فیفا روی Pc
3- پیس رو هر کدوم!!
خیلی دوست دارم بدونم با چه جرعتی میگی فیفا روی PC مسخرست؟؟ اون هم خوب بود، واسه Pc خوب بود، از PES روی کنسول هم بهتر بود!! دیگه نگی جاییا!!
درسته که توی تاپیک فیفا نیستی ولی بازم حق تنداری توهین کنی!! اگر مثلآ می گفتی فیفا روی کنسول خیلی بهتر از فیفا روی PC هست اونوقت یه چیزی!!
عزیزم بی خود دور بر ندار ! منظور من از مسخره گرافیک بازی بود ! حتما میخوای بگی گرافیک فیفا تو پی سی خوبه ؟!