اگه لبتاپتون گارانتیش تموم شده از SLIC استفاده کنید....نقل قول:
Printable View
اگه لبتاپتون گارانتیش تموم شده از SLIC استفاده کنید....نقل قول:
جاوا اسکریپتو چه جوری میشه توی ویندوز هفت فعال کرد
دوم اینکه من از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنم برای رفتن به فیس بوک ولی وقتی روی see all دوستان کلیک میکنم بهم نشون نمیده باید چیکار کنم
ببخشید خواهشمندم به من کمک کنید من ویندوز 7 بایلد 7600 را از طریق بوت نصب می کنم در مراحل پایانی نصب و پس از دو بار ریست شدن کامپیوتر در مراحل پایانی پس از صفحه Load windows وارد صفحه سیاه رنگی می شود که فقط فلش موس جا به جا میشود و هر چقدر صبر می کنم مانیتور به حالت Analog Digital می رود و حتی چندین با ر سی دی ویندوز را عوض کردم و حتی هاردم را از ابتدا پارتیشن بندی کردم اما مشکل حل نشد. قابل توجه که بایلد 7000 ویندوز 7 که چند ماه پیش خریده بودم کاملا نصب می شود و مشکلی ندارد. ایراد از کجاست؟ خواهشن کمک کنید من سیستم همه چیزش بالاست نمیدونم ایراد از کجاست؟
براي من اين مشكل تو وستا شده بود من بايوسهارو بروز كردم درست شد
سلام
چه طوری میشه بایوس رو آپدیت کرد؟
تو سی دی مادر بوردت برنامش به احتماله زیاد هست...نقل قول:
باید بری سایت سازنده ی مادربردت و فایل آپدیت رو بگیری و با استفاده از اون فیلی که گرفتی آبدیت کنی....اون فایل رو باید بدی به برنامه ای که تو سی دی مادربردت هست و آپدیت کنی....
بعضی از برنامه ها هم هستند که نیازی به رفتن به سایت سازنده ی مادربرد ندارنند و فقط کافیه که به اینترنت کانکت باشی تا خودشون آپدیت جدید رو بگردند و پیدا کنند و روی بایوس مادربرد نصبش کنند...
سلام...
بچه ها من یه بار که کیبرد به کامپیوتر وصل نبود از برنامه ی On - screen keybord خوده ویندوز استفاده کردم....
و الان مشکلی که دارم اینه که وقتی ویندوز بالا میاد این برنامه هم باهاش اجرا میشه!
کسی نمیدونه باید چیکار کنم که برنامه با ویندوز بالا نیاد؟!
بچه ها شرمنده!
خودم فهمیدم باید چیکار کنم...
بدرود.
سلامنقل قول:
ببین تو برنامه یه جا تیک startup گذاشته شده؟
اگه نیست تو regedit یا msconfig ببین قسمت startup اسمش اگه بود حذفش کن.
تو خوده نتظیمات برنامه تیک یه گزینه رو ورداشتم درست شد...نقل قول:
تو msconfig اسمش نیست...