اول اینکه خودم این مدل را داشتم و به همین دلیل فروختمش.چون خیلی آزاردهنده است. تو اینترنت هم اگر جستجو کنید با عناوینی مثل VAIO Z vibration چیزائی پیدا خواهید کرد.نقل قول:
اول اینکه خودم این مدل را داشتم و به همین دلیل فروختمش.چون خیلی آزاردهنده است. تو اینترنت هم اگر جستجو کنید با عناوینی مثل VAIO Z vibration چیزائی پیدا خواهید کرد.نقل قول:
سری Z همیشه جزء با کیفیت ترینها بوده..ونقل قول:
البته یه مورد یه چیز طبیعیه و توی همه برند ها هست...
توی سری جدیدش امکان نداره همچین مشکلی باشه...
من یه سوال دارم! اونم اینه که کسی می دونه این حرفی که آخر اسم لپتاپ های سونی میاد یعنی چی؟ مثلا B یا P و همینطور W و X؟ مثلا توی این مدل VPC-CW26FG/P/L/R/B/W، این قسمت آخر که bold شده یعنی چی؟
فکر کنم این حرفهای اخر مدلها مربوط میشه به رنگشوننقل قول:
مشکی قهوه ای و سفید و.....
موفق باشید.
راستش در سری های جدید این مشکل بیشتر شده. شما میتوانید در فروشگاههای سونی که مدلهای روشن سری Z قرار داده شده این موضوع را امتحان کنید. سری Z به دلیل CPU بالا و ضخامت کم ، مشکل لرزش به علت کار مداوم فن ها را دارد.نقل قول:
موفق باشید
میخوام یه سوال بپرسم که اصلا ربطی به بحث نداره ولی چون کارم گیره چاره ای نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم ببینم چه جوری میشه این درایور جدید نویدیا نسخه 197 رو نصب کنم رو لپ تاپ.
تو نصبش error میده .هر چی سرچ کردم inf...چیزه خاصی پیدا نکردم واسه نصب کردنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f113fx\b
من میخوام F113 بگیرم..
لطفا یکی بم بگه مشکل داغ کردن داره یا نه؟ تا چه حد؟
نقل قول:سلامنقل قول:
VPCF116FG/BI تو بازار هست با گارانتی ایران رهجو 1650000 تومان بنظر من بهترین لپ تاپ وایو هستش که با این پول میشه خرید .
سلام من می خوام یه F115 بگیرم ( i7 )
البته من کارم گرافیک های سنگبن هستش
می خوام بدونم این بهتره یا یه مک 2 هسته ای
آخه همه مک رو توصیه می کنن با اینکه در ظاهر آی سون بهتره
حالا دوستان کدومو توصیه می کنن
سلام من می خوام f115 بگیرم اما یه سئوال داشتم قبلش می خواستم بدونم دمای این لپ تاپ به 70 درجه هم میرسه این خطرناک نیست
و ماکزیمم دمای این لپ تاپ چقدره ؟