نقل قول:کاملا تایید میشه!:46:نقل قول:
دیگه اینجا ایران هست نباید انتظار بهتر از این داشت...:13:
Printable View
نقل قول:کاملا تایید میشه!:46:نقل قول:
دیگه اینجا ایران هست نباید انتظار بهتر از این داشت...:13:
سلام بر دوستان
آقا من شهرک گلستان میشینم (مرکز تلفن غدیر) که ظاهرا شاتل اینجا رو پشتیبانی میکنه.
از دوستان شهرک گلستانی خواهش میکنم راهنمایی کنن.
من چون دانلود زیاد میکنم یه سرویس باید باشه که ترافیک نامحدود.قیمت هم پایین باشه(امان از بی پولی!) تو سایتش دوتا سرویس داشت Eco & Art
فعلا دور Art Homeرو خط کشیدم تا بعد.<<>>پس فعلا دانلود هم تعطیل!!>><<
حالا این Eco128 که زده ماهی 13.900 با ترافیک 3گیگ از لحاظ کیفیت و سرعت چجوره هم روزانه هم شبانه؟؟
سرعت دانلود با IDM - IDA چند کیلوبایت در ثانیه میندازه؟سرعت Page باز کردن چطور؟؟
و یه مسئله مهم:من چون دانشجو هستم یه ماه هستم 2ماه نیستم...برای شارژ کردنش میشه ماهیانه شارژ کرد مثلا این ماه شارژ کنم،بعد دوباره دو ماه بعد که برگردم میشه فعالش کرد؟همون موقع که پول ریختی فعال میشه؟؟
---
راستی دفترش کجان چیکار باید کنم؟؟
---ببخشید سوال ها زیاد شد.tnx:11:
سوالهای بالا رو بچه ها جواب باید بدند چون من اکو ندارم و ولی دفتر شاتل روبروی خیابان عفیف آباد ، ساختمان جنب بانک ملی طبقه سوم است. ناسلامتی هیچ پلاکی و تابلویی هم ندارد (البته تا ماه پیش) .شماره تماس هم 6286570 استنقل قول:
اين تلفنشنقل قول:
6286570 - 6286611
من شاتل ندارم ولي بطور كلي قاعده اينه كه مثلا اگر 128گرفتي بايد تقسيم برعدد8كني سرعت دانلود بدست مياد كه ميشه16همچنين اگر 512باشه حالا با idm بين 15تا 20كيلوبايت به اين عدداضاف ميشه البته بستگي به خط شما وفاصله وترافيك مخابرات هم داره .
درمورد شارژ اگر شما فاصله بين دوتا شارژت زياد بشه خط شما از حالت رانژ درمخابرات خارج ميشه وشارژ بعدي بايد 7000تومن بدي تا دوباره خطت رانژ بشه باز هم بستگي به isp داره بعضي ها زمان را براي مشتريهاشون نگه ميدارن .
قیمت پایین بخوای باید اکو برداری و دانلوهات را هم تنظیم کنی برای 1تا 7شب ها!نقل قول:
Art Home برای شما که دانلود زیاد داری نمیخوره چون سرعت دانلودت بیت 8 تا 10 هست!
اگه میتونی ارت 1 بگیر با 12 گیگ حجم و شبانه و پنجشنبه و جمعه رایگان! اگه بودجه نداری اکو 512 بگیر...
کیفیت و سرعت بستگی به مرکز مخابرات و نویز خط و فاصله تا مرکز مخابرات شما داره که من خبر ندارم از مرکز شما...
128 اکو اگه مشکلی نباشه سرعت دانلودت 16 هست (البته تا هفته پیش پنجشنبه 128 اکو ها روی 512 بسته شده بود که احتمالا تا 4 5 روز دیگه بر میگرده به همون 512 مثل اصفهان/)
برای شما که دانشجو هستی باید همون اکو 3 ماهه بگیری یا اگه مشکلی با حجم نداری 6 ماهه!
اگر یک ماهه بگیری هر ماه مجبوری شارژ کنی چون خط شما بعد از یک هفته تا 15 روز شارژ نکردن از رانژه در میاد.. یا اینکه نصف هزینه اون ماه را بدی تا قطع رانژه نشی که نمیصرفه!
اول زنگ بزن ببین توی مرکز شما پورت خالی دارن اگه دارن شمارت را بده تا استعلام کنن ببینن خط شما pcm یا فیبر نوری نیست!و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جــــــــــــــان؟!:18::31::27:نقل قول:
با idm که اضاف نمیشه!
بروبچه های eco128 نمی خواد الکی امیدوار باشید من زنگ زدم گفتن سرعتا برگشته به قبل
خیلی حالم گرفته شد چون باید برای کارت دانشجوی یک ماه صبر کنم یه سوال از بچه های Eco512 حداکثر دانلود شبانه 1.5 گیگه یا 1 گیگ؟
خوب معلومه که برگشته به قبل!:31:نقل قول:
اونا چی میدونن !
تا 3 4 روز دیگه برمیگرده به 512...
کارت دانشجویی فکر نکنم قبول کنن باید نامه از دانشگاه ببری!
64*3600*6=1382400 کیلوبایت
دوستان سلام
من پيش شمارم 224 از مركز مخابراتي كامياب هست
ميخواستم بدونم سرعت دانلود سرويس هاي ECO 128 و ECO 256 در شب چطوره؟
واينك آيا256 براي خانگي ميدن؟
من از ديتا نت 256 گرفتم اما شبانه اش بدرد نميخوره (0.2 kb)
با تشکر از همه دوستان عزیز شیرازی
بعد از این تعطیلی ها حتما پیگیری میکنم...
فقط 2سوال
1-در مورد میزان پهنای باند!
اگه من ECO128 سه ماهه بگیرم (که ترافیک ماهیانه حدودا هرماه 1.5گیگ)، به فرض اینکه دانلود اصلا نکنم و فقط وب گردی یعنی روزی 6-7 ساعت آنلاین باشم، ایا 1.5گیگ در ماه کافیه؟؟!
----
3-4سال پیش زنگ زدم مخابرات برای فعال کردن Caller ID خونمون.بعد یارو گفت خط شما PCM هست و جواب نمیده! ولی بعد از یک هفته فعال شد! حالا اگه خطمون PCM باشه نمیتونم ADSL بگیرم؟؟!راهی نداره؟؟!
-------
فضولی نباشه ها ولی این قضیه کارت دانشجویی و نامه دانشگاه چیه؟؟ ببریم تخفیف میدن؟؟!!
بستگی به نوع وبگردیت داره که از چه سایتهایی بازدید کنی!نقل قول:
3ماه میشه روزی 57 مگابایت! فکر کنم مشکلی نباشه!!
اگه پی سی ام باشه نمیشه گرفت مگر اینکه توی مخابرات اشنایی داشته باشی که از pcm درش بیارن!
برای گرفتن adsl بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا مهر و شماره ثبت شرکت داشته باشی!