اگه شرایطشو دارید میتونید از روش لیزر برای از بین بردن موها استفاده کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه شرایطشو دارید میتونید از روش لیزر برای از بین بردن موها استفاده کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمبود زینک (روی بدن ) هم باعث جوش زدن می شه . میتونی از داروخانه شربت یا قرص (کپسول) زینک رو بگیری .
من خودم هم شربتش و قرصش رو خوردم شربتش بهتر بود. :sq_25:
می تونین با موم بردارین رشد مو رو کم می کنه.:20:
بابا خانوما میرن اپیلاسیون خوب شما هم......
یه اقایی میومد مطب گراگر آمپول..... میزد . بعد یه مدت بدنش دیگه مو نداشت بعدش سینه هاش بزرگ شد. بعدش روسری کرد .قبلش هیچ رفیقی نداشت بعدش اینقد ماشین مدل بالا سوار میشد که منم هوس کردم این کارو کنم. زن برادرش قبلش هی میگفت برادر شوهرم بعدا میگفت خار شوهرم
احتمالا با تجویز پزشک باید یک دوره آنتی بیوتیک مصرف کنید . البته دستکاری هم نکنید باعث پخش عفونت و زخم و نهایتا اسکار میشه .نقل قول:
دوستان به نظرتون برای زدن موهای صورت از چه چیزی استفاده کنیم که به پوست صدمه نزنه. ( تیغ یکبار مصرف. ریش تراش و...)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز... 100% ریش تراش آسیبی که میزنه خیلی کمتر از تیغ هست !!!! با تیغ کلا لایه های پوست رو هم میبره. پوست زبرتر و خشن تر میشه !!! ریش هایی هم که بعد از چند روز در میاد کلفت تر و اذیت کننده میشن !! حتما ریش تراش استفاده کن و از پوستی نرم تر لذت ببرنقل قول:
موفق باشید.
برای صورت از چه کرمی استفاده کنم؟ که جوش نزنه. البته من جوش نمیزنم (خیلی کم) ولی کمی از جاهای جوش قبلی رو صورتم مونده ، ضمنن صورتم چرب هست و زیاد عرق میکنم
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
ریش تراش ها معمولا زیر گلو و دوره گردن رو نمیتونن از ته و تروتمیز بزنن اما بقیه جاهای صورتو خوب اصلاح میکنن... اگه کمی دقت کرده باشین اغلبه ریش تراش ها هم مثله تیغ لایه ی بالایی پوست رو برمیدارن بخاطر همین با کمترین فشار پوست رو ملتهب و زخمی میکنن ... من چندین نوع ریش تراش استفاده کردم هم نوسانی هم دورانی از فیلیپس بگیر از پاناسونیک دربیا اما همشون همون قسمتیرو که اول گفتم نتونستن از ته بزنن یکم بیشتر بخوای ادامه بدی میبینی که پوست داغ و قرمز میشه ... اونایی که شامه ی قوی دارن در زمانه استفاده از ریش تراش باید بوی سوختگی به مشامشون برسه این بخاطره اصطکاکه بیش از حدی هست که بین تیغه های ریش تراش و پوست در حاله رخ دادنه ... بنظره من اینکه ریش تراش بهتره یا تیغ به نوع پوست و مو و زاویه ی رویش و مقداره انحنا و تراکم و ضخامت موها برمیگرده.نقل قول:
درسته اعصاب خرد کن هم هستنقل قول:
من چندین نوع ریش تراش استفاده کردم هم نوسانی هم دورانی از فیلیپس بگیر از پاناسونیک دربیا اما همشون همون قسمتیرو که اول گفتم نتونستن از ته بزنن یکم بیشتر بخوای ادامه بدی میبینی که پوست داغ و قرمز میشه
یه تیغ درست حسابی مثه ژیلت blue3 و یه خمیر یا اسپری اصطلاح از همه بهتره