سلام استاد ، خوبید ؟ آخوندک ام ... :دی
اوستاد سلام :10: :11:
بگذریم ، سرتون رو درد نیارم استاد ، برم سر اصل مطلب ، این وی پلاس دلم رو یه چند وقتیه که زده ( یکی نیست بگه چی دل تو رو نزده :2: ) هم چنین اون 630 کریتیو ...
تو فکرم که یه یه برنامه بلند مدت ، شاید هم کوتاه مدت ، نمی دونم ، جفتش رو عوض کنم ....
انتظارات ام از پلیر اینه :
1 _ پخش صدای خوب
2 _ پخش فیلم هم خوبه ، و خوب هم باشه ( تازگی ها فیلم می بینم ، و تو فکر این هستم که نصف عمرم رو که تو مترو هدر می دم ازش استفاده کنم ....، بحث ساب تایتل هم پیش میاد ، اما اگه نشد ، نشد )
*** راستی استاد ، تازگی که نمی شه گفت ، اما یه یک سالی می شه که یه 19 اینچ خوب خدا به ما داده ، توش فیلم دیدم لذت خوبی داره ، فیلم دیدن تو یه پی ام پی ، خیلی تو ذوق ام می زنه ؟ نظر شما ؟
3 _ تاچ نباشه بیتره
4 _ خروجی داشته باشه خوبه ( خوراکه فیلم با بروبچ )
5 _ باتری اش مرد باشه
6 _ برای فیلم نه ، اما برای آهنگ ، دیتا ترنسفرش دهن آدم رو صاف نکنه ، یعنی بدون برنامه هم بشه این کار رو کرد ، پلی لیست هم سریع بشه درست کرد
7 _ Clock, Alarm, Calendar, Task, Contacts
این موارد و از این دست خرت و پرت ها برام خیلی اهمیت نداره ، اما باشه بدک نیست
8 _ رادیو که حزو باینفک باشه
9 _ رادیو ریکودینگ هم باید باشه دیگه ، اصلا نمی شه گذشت ازش
10 _ظرفیت اش بالا باشه
11 _ فعلا همین ، شما چیزی به ذهنت نمی رسه ؟ :31:
می دونم این ها هم زیاده ، هم خیلی ایده ال گرایانه ، اما از اینجا شروع کنیم تا دونه دونه فیلتر بشن ....
ببخشید ، به بیراهه رفتم ...
در مورد هدفون هم این 630 خوبه ، اما هم این که وقت تعویض اش رسیده ، هم این که خسته شدم ، دوست دارم تو همین حدود ها یه مدل \ مارک دیگه رو بگیرم برای تنوع ، اون هم این ایر ، و اون هم با همین کیفیت ، راضی ام ازش ....
این فکر هنوز خیلی خامه استاد ، 3 _ 4 روزه که کک اش افتاده به جونم ، برای اولین دیدار هم s9 از cowon رو دیدم ، همین ، بدم نیومد ازش ، ولی خیلی چیزی نمی دونم ازش ....
خیلی مخلصیم استاد :10: :11:
یا حق