می تونم ولی نمیدونم چه فایلهایی باید بذارم. اگه بازیو ریختی من فقط یه سیو بهت میدم که بریزی توی اینجا:نقل قول:
C:\Documents and Settings\...\My Documents\BioWare\Dragon Age\Characters
تا فردا اگه بخوای برات می فرستم
Printable View
می تونم ولی نمیدونم چه فایلهایی باید بذارم. اگه بازیو ریختی من فقط یه سیو بهت میدم که بریزی توی اینجا:نقل قول:
C:\Documents and Settings\...\My Documents\BioWare\Dragon Age\Characters
تا فردا اگه بخوای برات می فرستم
لطفا قبل از اینکه زحمت بکشی،به نظرت ارزششو داره 20 دقیقه وقت بزارم نصبش کنم؟: دی!
دوستان پیش نمایش بازی در eurogamer هم منتشر شد.3 صفحه است.اگه کسی کمکم کنه ترجمش میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن کامل:
کد:http://www.eurogamer.net/articles/dragon-age-origins-awakening-review
یه سوال،
این مریگانه؟!چقدر پیر شده بنده خدا:دی!دیگه فکر نکنم مثل قبل ....:دی!کد:http://www.eurogamer.net/view_screenshot.php?filter=NONE&image=assets/articles//a/9/7/4/1/6/5/velanna_01.jpg.jpg
سینا جان صبر کن فردا باهم ترجمش می کنیم:46:نقل قول:
دوستان پیش نمایش بازی در eurogamer هم منتشر شد.3 صفحه است.اگه کسی کمکم کنه ترجمش میکنم.
دوست عزیز این حرفو نشنیده می گیرم:31: منظورت چیه یعنی همچنین بازی شاهکاری ارزش نداره 20 دقیقه وقت بذاری بریزیش. من که تا حالا شاید چهار پنج بار بیشتر این بازیو پاک کردم و دوباره ریختم. این بسته مکمل هم به نظرم خیلی خوب باشه و با اینکه یه بسته مکمل هستش فعلا امتیازهای خیلی خوبی گرفته.من که خودم اگر لازم باشه 100 بار هم این بازیو می ریزم.نقل قول:
لطفا قبل از اینکه زحمت بکشی،به نظرت ارزششو داره 20 دقیقه وقت بزارم نصبش کنم؟: دی!
این کجاش شبیه موریگانه. مادر بزرگش هم اینجوری نیستش:31: احتمالا یه شخصیت جدید هستش.نقل قول:
این مریگانه؟!چقدر پیر شده بنده خدا:31:!دیگه فکر نکنم مثل قبل ....:31:!
دوستان،به نظرتوت اگه از فردا ساعت 9:40 دقیقه شروع به بازی کنم(از اول!)چقدر طول میکشه تا تموم شه؟؟!!
_
مطمئنم خودشه!!!پیر شده بنده خدا دیگه!تازه هرکی یه بچه بیاره(با اون همه زوری که کاراکتر ما میزنه:دی)این قدر از ریخت میفته:دینقل قول:
این کجاش شبیه موریگانه. مادر بزرگش هم اینجوری نیستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا یه شخصیت جدید هستش.
_____جان،ممنونم از بابت سیو ها،اگه نیاز داشتم فردا حتما میگم(ولی من حقیقتش با elf ها یه خصومت شخصی دارم:دی!)نقل قول:
vahidgame
از دوستان کسی human-noble-warrior نداره؟!!
من اتفاقا الان چند روز هستش که دارم با human-noble-warrior میرم که حدودا 60 درصد بازیو رفتم. جادوگرها و الف ها رو هم متحد کردم.اگه می خوای میتونم اینو برات بذارم.نقل قول:
دوستان،به نظرتوت اگه از فردا ساعت 9:40 دقیقه شروع به بازی کنم(از اول!)چقدر طول میکشه تا تموم شه؟؟!!
میگم اگه می خوای توی پروفایلم جواب بده این جا شاید باعث بشه مزاحم بقیه بشیم:46:
نقل قول:
این یه شخصیت جدیده مگه تریلرش رو ندیدید ؟ فکر کنم اسمش ولانا بود
خب احتمالا یه نسبتی با مریگان داره:دینقل قول:
ولی واقعا بازی خدایی هستش،من تا حالا همچین بازی رو ندیده بودم(به غیر از masseffect،البته در بازی های نقش آفرینی این بازی فوق العاده بود)
دوستان یه چیزی رو دقت کردین،من چشم بسته غیب میگم!!:))
دوستان من دانلودش کردم دیروز ، لامذهب خود ِ اولیشو هنوز اونجوری که میخوام تموم نکردم . صحنه ها هم اونقدر تکراری شده ، داره رسما" حالم بهم میخوره . فقط میخوام برسم به Awakening .