نقل قول:
یونس جان این قضیه Repack چیه؟کجای پست 2 گذاشتیش؟چیکار میکنه؟
راستی این تاپیک چرا اینطوری شده؟چرا همه بازیها دیگه نیستن؟
نقل قول:
یونس جان این قضیه Repack چیه؟کجای پست 2 گذاشتیش؟چیکار میکنه؟
راستی این تاپیک چرا اینطوری شده؟چرا همه بازیها دیگه نیستن؟
نقل قول:چرا الكي كمال جون؟:31: خوراكه كل كله....گندتون تو پوينت كيه...؟:27::31::10:نقل قول:
نه، جدي اينو نشون ميده كه شما تا چه حد پيشرفت داشتين تو تموم كردن بازي ها...هر بازي 1000 پوينت ميده..:11:
جايگزين كردم جاي لينك اينستالر قبلي عطا...يعني الان همشون Repack هستند...:46:نقل قول:
.
.
راجع تاپيك هم بگم بازيها قراره هر كدوم يه تاپيك بشن و كلي تغييرات ديگه كه دارم با ميثم عزيز انجام ميدم...
منتظر باش:10:
بازم نفهمیدم یعنی Ngageinstaller جدید چه فرقی با قبلیه داره؟الان میتونم منم این جدیدرو نصب کنم؟قبلیه رو باید پاک کنم؟یا روی همین میتونم بریزم؟pointa نپره راستی واست pfd رو off گذاشتم دیدیش؟
عطا اگه اينو تو مشكلات مطرح ميكردي بهتر بود...به هر حال.نقل قول:
فرقشم گفتم:
رو 82 خودم و 5700 مهندس راحت نصب شده...ولي رو 6120 پارسا ارورداده همينطور رو N73 ...به هر اگه ميخواي نصب كني پيشنهاد ميكنم يه بك آپ بگيري..!نقل قول:
عوضش بازي BIA صداش درست شده و گلف هم ديگه بيرون نمياد، علاوه بر اين مشكل تورنمنت فيفا هم حل شده...:20:
ميتوني هم نصب نكني اگه فرقاش برات مهم نيست ( يعني BIA و GOLF با فيفا بازي نميكني....)
Off هم نرسيده..
دوستان یه سوال:
چرل وقتی سکمن فعال گوشیرو خاموش میکنم روشن نمیشه دیگه؟؟
باید حتمن دوباره ریست کنم تا روشن شه!!
خب چرا همچين ميكني ..؟؟:18:نقل قول:
گوشي باباش در مياد...تو وقتي فعال باشه نميتوني چيزي رو هم نصب كني...كلا" گوشي فلج ميشه...نكن اين كارو...!
کی باید غیر فعالش کنم؟
فقط واسه ان گیج لازمه یا واسه بازیها هم لازمه؟
هميشه بايد غير فعال باشه...فقط وقتي ميخواي به فايل هاي سيستمي دسترسي پيدا كني فعال كن...نقل قول:
يونس جان reset G باز هم اجرا نشد.البته جوي استيك گوشيم داغون شده و انگار بايد قيد بازي رو بزنم.ميخاستم صبر كنم سيمبين 9/5 كه اومد گوشيمو عوض كنم كه گويا بايد به 9/3 رو بيارم=> 5320 :(
ويرايش:من چرا اينجا پست دادم راستي؟:13: