سلام خسته نباشيد
ببينم اين كاسپر عزيز من كجا اين آپديتاش رو ذخيره ميكنه تا بشه اونا رو ذخيره كرد؟
آخه آپديتش خيلي طول ميكشه...
Printable View
سلام خسته نباشيد
ببينم اين كاسپر عزيز من كجا اين آپديتاش رو ذخيره ميكنه تا بشه اونا رو ذخيره كرد؟
آخه آپديتش خيلي طول ميكشه...
امین.پ جان قبلا گفته شده.
X:\Documents and Settings\All Useres\Application Data\Kaspersky Lab
X هم همون درایو ویندوزه.
كسپر 6.0.0.300 چگونه ميشه آپديت كرد!!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Feli
خب معلومه دیگه:
Servises--->Update
دوست خوبم مواظب باش حتما تو نت باشی
موفق باشی...
باسلام من كد activateاين ورژن kav6.0.0.303enرو ميخوام .باتشكرازتوspy
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط rohi68
عضويت مبارك عزيز.
يه گشت كوچولو ميزدي پيدا مي شد.
ولي يه لينك گذاشتم كه دوتا Key داخلش هست و تا اواخر 2007 كار ميكنه.
کد:http://shaan.persiangig.com/other/Kaspersky%206.0.x.x%20Keys.zip
دوستان اگه وسط كار آپديت كسپر يه وقت مشكلي پيش بياد كه بايد اون رو متوقف كنم آيا بعدن دوباره اون رو آپديت كنم از ادامه ي قبلي آپديت ميشه يا دوباره؟
سلام دوستان
اين كسپر من رو خسته كرده .هر بر نامه اي اجرا مي كنم يه ژيغام ميده كه نميدونم چيه!
ميگه ريسك وير است .
چه كار كنم ALLOW و يا Deny
مرسي
سلام مجدد دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Feli
ببین گاهی وقتا پیش می یاد اگه دوباره آپدیت کنی از همونجا شروع می کنه شما یه بار دیگه آپدیت کن.
در ضمن هنوز نگفتی آنتی ویروس داری یا اینترنت سکیوریتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پیغام رو بده ببینیم چیه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Feli
اگه واقعا برنامه ای که داری اجراش می کنی خطرناکه و ممکنه ضرر داشته باشه حتما Deny رو بزن ولی اگه مطمئنی که ویروس و تروجان و از اینجور چیزا نیست Allow رو بزن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دیگه هیچوقت نمی خوای این اخطار نمایان بشه بالای همون پنجره یه فلش هست اون رو بزن و گزینه ی:
Hide this message رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
من از آنتي ويروس اون استفاده مي كنم.
اما پيغام ها:
RiskWare
Registry Access
Suspicious