مهران عباسی تو فیسبوکش گفته که رمیکس نباشی 25 اسفند یعنی فردا پخش میشه.
Printable View
مهران عباسی تو فیسبوکش گفته که رمیکس نباشی 25 اسفند یعنی فردا پخش میشه.
ضمن عرض سلام خدمت تک تک بازدید کننده های عزیز و جاست یگانه ایهای دوست داشتنیطبق وعده ای که داده بودیم امشب دومین کار محسن یگانه از مجموع ۴ قطعه ای که تا قبل ازسال نو پخش خواهند شد را در اختیارتان قرار می دهیم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *
دو نکته در مورد تراکهای باقیمانده:۱.تراک تقاص انشالله تا دو الی ۳ روز آینده به همین پست اضافه شده و در اختیار شما عزیزانقرار میگیرد و تنها کار میکس آن باقی مانده است.۲.محسن یگانه طی تصمیمی جدید که برآمده از بررسی های ایشان در بخش نظراتجاست یگانه و پیشنهادات هوادارانش می باشد پخش تراک 6,8 "واسه یه بار" را کنسل وانشالله در صورت عدم وقوع اتفاقی خاص و غیر قابل پیش بینی ایشان سورپرایزی را جایگزیناین تراک خواهند کرد که مطمئناً هواداران ایشان از این ماجرا راضی خواهند بود.تمام تلاش محسن یگانه آماده کردن این سورپرایز برای قبل از آغاز سال نوست اما امکان عملیشدن آن برای این طرف سال هنوز قطعی نیست.
منبع:
جاست یگانه
حس این آهنگ رو خیلی دوست داشتم. انصافا تنظیم مهران عباسی حرف نداره.
خیلی خوشم اومد.
مهران عباسی تو فیسبوکش گفته بود که دلیل اصلی رمیکس کردن این آهنگ اینه که هوادارای محسن این سبک رو یکم بشنون و باهاش آشنا بشن تا یهویی تو آلبوم نخوره تو ذوقشون.
اینم نوشته خود مهران عباسی در مورد آهنگ تو پیجش:
ریمیکس نباشی ، آخرین برگ سبز من در پایان سال 90 ،تقدیمش میکتم به همه ی عزیزانم و محسن یگانه ای ها . این کار جوشیده از جس و علاقه خودمه ، .امیدوارم که در سال جدید هم حمایت و پشتیبانی شما ، باعث آرامش خاطر من باشه .
با تشکر از محسن یگانه ، علی رهبری و آرین بهاری که در این کار نهایت لطف رو به من داشتند .
قشنگ کار شده بود ... امیــدوارم قبل عیـد اون دو تا کار دیگه هم بیاد بشنویم
دوستان با کمال تعجب من هنوز دانلود نکردم!!!!!!
سه باره سر 2 مگا بایت قطع میشه!!!!!
برای شما اینجور نبود؟!
نه واسه من همون بار اول راحت دانلود شد.
مصاحبه تصویری محسن یگانه با شبکه موسیقی:
پارت اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت دوم:
منبع:
اینم چندتا کلیپ از کنسرت 19 اسفند:
خیلی دلم ازت پره:
امیدی که نمی بازم:
بمون و دوراهی:
پ.ن:دوباره قطع شد!!!!!
قسمت نیست تا فردا!!!!!
یه لینک دیگه پیدا کردم!!!!!!
کیفیت 128 :
اینم حرفهای مهران عباسی تو قسمت نظرات جاست یگانه:
سلام به همه ی محسن یگانه ای ها که منم یکیشم ! مهران عباسی هستم .
واقعا شکه شدم نظرات رو خوندم ! واقعا مسئولیتم سنگینه حضور در این آلبوم ! بی خوابی ها شروع شده و تلاش من ، محسن ، علی ثابت و شهاب اکبری و دیگر دوستان بیشتر .
میدونم اصل کار یه چیز دیگست ولی من "نباشی" رو اینجوری هم دوست داشتم ، من هم مثل شما در گیر خاطراتی هستم با این ترک واقعا اگه به کار قبلی لطمه زده من شرمنده ، اگر همه چیز متفاوت و خوب شده که بسیار خوشحالم لیاقت شما و محسن بیشتر از این چیزهاست .
درباره صدای محسن خوب به من فرصت بدین تا با میکس صدای استاد کمی آشنا بشم نمیدونین چقدر از کار تنظیم اطلاع دارین واقعا کار سخت و پر از فکر و نگرانیه یک کار اشتباه مساوی با نابودی یک اثر زیبا میشه . امیدوارم بیشتر با هم دوست باشیم کارهای آلبوم با وسواس زیادی انجام میشه . واقعا استفاده از کل شعر مقدور نبود ولی حتما این کار رو انجام میدادم . من کار سکوت رو با نگرشی دیگه انجام دادم ولی این کار رو فرق گذاشتم .
با امید روزهایی بهتر و تبریک سال جدید .
مهران عباسی
عجب آدم خاكى هست اين مهران عباسى..
كم كم دارم عاشقش ميشم!
آدم اينجورى كم پيدا ميشه!
منم رميكس سكوت رو بيشتر از اين دوست داشتم و دليل اصليشم اين بود كه قسمت سوم شعر پريده بود!
ولى مطمئنا كارش تو حباب ميتركونه!