من یک تاپیک میزنم برای اعتراض به صبا نت و لینک شما رو توش میذارم از دوستان هم میخوام تو این نظر سنجی شرکت کنند
Printable View
من یک تاپیک میزنم برای اعتراض به صبا نت و لینک شما رو توش میذارم از دوستان هم میخوام تو این نظر سنجی شرکت کنند
******توجه******
صبا نت قیمت رو برده بالا ، اگر شما سرویس ماهانه 4 گیگ رو استفاده کنید مثل قبل میشه ، و این یعنی کلاه برداری....
که سرویس 4 گیگ ماهی 25تومنه .
حالا اگر واقعا می خواید به اعتراض شما کسی جواب بده بهترین راه اینه که آمارش رو بگیرید ببنید به کدام صنف تو شهرتون مربوط میشه برید اونجا و یه فرم شکایت از فروشنده یا همون نماینده فروش صبانت پر کنید و مطمئن باشید حتما اگه یه نفر هم این کار رو بکنه اونا سرشون درد میکنه واسه این کارا سری رسیدگی میکنن و اگه چندین نفر در شهرهای مختلف این کار رو بکنن صبا نت رو مجبور به جریمه دادن و رسیدگی به حق مشتری ، و مجبوره کارش رو درست کنه وگرنه تعطیلش میکنن.
اگر دقت کنید اول سرعت دانلود همون 50kb هست و بعد از چند ثانیه میاد رو 8kb ، این بخاطر اینکه سرعت باز کردن page به هم نخوره و مشتری فکر کنه فقط دانلود به هم خورده و send -recive دائما 512 هست، چون تو اون مدت کم یه page باز میشه و تقریبا میشه گفت این یه کلک هست که کاربر ها رو گول بزنه...
من از سرویس 128 استفاده می کنم.
و بجنورد ساکن هستم.
اینم مال امروزه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از ساعت 7 صبح امروز تا همین الان که حدود 42 دقیقه شده دارم با سرع 52 دانلود میکنم.
به نظر من بهترین کار اینه :
یه تاپیک زده بشه در رابطه با شکایت .
هرکی که شکایت داره توش پست بده + ذکر محل سکونت .
بعد هرکس از توی شهر خودش بره نمایندگی این تاپیک رو نشونشون بده .
چون به نظر من دیگه هیچ راهی نداره .
آخه ببین عزیزم توی قرار داد ننوشته که هرکی سرویس 64 بگیره سرعت دانلودش از 50 پایین تر نمیاد !نقل قول:
******توجه******
صبا نت قیمت رو برده بالا ، اگر شما سرویس ماهانه 4 گیگ رو استفاده کنید مثل قبل میشه ، و این یعنی کلاه برداری....
که سرویس 4 گیگ ماهی 25تومنه .
حالا اگر واقعا می خواید به اعتراض شما کسی جواب بده بهترین راه اینه که آمارش رو بگیرید ببنید به کدام صنف تو شهرتون مربوط میشه برید اونجا و یه فرم شکایت از فروشنده یا همون نماینده فروش صبانت پر کنید و مطمئن باشید حتما اگه یه نفر هم این کار رو بکنه اونا سرشون درد میکنه واسه این کارا سری رسیدگی میکنن و اگه چندین نفر در شهرهای مختلف این کار رو بکنن صبا نت رو مجبور به جریمه دادن و رسیدگی به حق مشتری ، و مجبوره کارش رو درست کنه وگرنه تعطیلش میکنن.
اگر دقت کنید اول سرعت دانلود همون 50kb هست و بعد از چند ثانیه میاد رو 8kb ، این بخاطر اینکه سرعت باز کردن page به هم نخوره و مشتری فکر کنه فقط دانلود به هم خورده و send -recive دائما 512 هست، چون تو اون مدت کم یه page باز میشه و تقریبا میشه گفت این یه کلک هست که کاربر ها رو گول بزنه...
ویرایش »»»
اینم تست گیری سرعت من :
سرویس 64 در استان کرمانشاه .
من 128 صبا دارم . سرعت روزانه بسیار کم شده. در بهترین ساعات روز سرعت بعد از 900KB دانلود به 8 تا 10 KB/s می رسه و بدترین حالت هم, سرعت زیر 1KB/s میره و حتی web page ها رو هم باز نمیکنه. در مورد شبانه باید بگم که احمقهای صبانت فقط سرعت دانلود رو محدود کردند و سرعت upload همون 50KB/s سابق هست. اگر هم ساعت 6:44 قطع کنید میتونید تا ساعت 7:44 از شبانه استفاده کنید که در این صورت از ساعت 7 به بعد سرعت دانلود شبانه 50KB/s است و میتونین تو همین مدت 100 مگی دانلود کنید. پیشنهاد می کنم برای لج بازی هم که شده شبانه torrent دانلود کنید و فایل share کنید. در این صورت دویست سیصد مگ دانلود می کنید و 700 مگ آپلود و دهن صبا رو سرویس می نمایید. با تشکر
اینم سرعت منه
64 بجنورد
نمیدونم این اعداد چیه سرعت دانلود من همیشه رو 8 تا 10 هست
منم که با این حرف آخرت پایم !نقل قول:
من 128 صبا دارم . سرعت روزانه بسیار کم شده. در بهترین ساعات روز سرعت بعد از 900KB دانلود به 8 تا 10 KB/s می رسه و بدترین حالت هم, سرعت زیر 1KB/s میره و حتی web page ها رو هم باز نمیکنه. در مورد شبانه باید بگم که احمقهای صبانت فقط سرعت دانلود رو محدود کردند و سرعت upload همون 50KB/s سابق هست. اگر هم ساعت 6:44 قطع کنید میتونید تا ساعت 7:44 از شبانه استفاده کنید که در این صورت از ساعت 7 به بعد سرعت دانلود شبانه 50KB/s است و میتونین تو همین مدت 100 مگی دانلود کنید. پیشنهاد می کنم برای لج بازی هم که شده شبانه torrent دانلود کنید و فایل share کنید. در این صورت دویست سیصد مگ دانلود می کنید و 700 مگ آپلود و دهن صبا رو سرویس می نمایید. با تشکر
هر وقت خواستید از این کارا بکنید به ما هم بگید .
دوسته عزیز لینکی که توی پستهای پیش داده شده و همین طور تاپیک ایجاد شده توسط دوست عزیزdevil_ff2008نقل قول:
را اگر ادامه بدیم و توی سایتشون هم اعتراض کنیم حتما نتیجه میده
به هر حال بدتر اینکه که تا چند ثانیه اول سرعت بالاست بعد یهو به 5یا بعضی وقت برای من 1 کیلوبایت میرسه اگر اینطوری قراربود که دایل اپ بیشتر میصرفید
من با این شرایط دیگه این قرادادم که تمام بشه با صبا خداحافظی میکنم
راستی لینک اعتراض برای هرکاربری که میشناسید بفرستید ممنون
کد:http://www.petitiononline.com/saba09wp/petition.html
دوستان شرکت سابین نماینده صبا نت در مشهد اعتراض به کاهش سرعت کرده فکس جوابیه از شرکت صبا جواب داده
که توی این پست می تونید ببینید
جواب داده:اعتراض بی جهت و بی مورد است و شرکت صبا سرعت و کیفیت را فدای در آمد بیشتر نمی کندکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=226835&page=3
واقعا حیف روزهای که من از این شرکت برای دوستانم تعریف می کردم. تا این روز برسه که شرکت اینطوری جواب کاربراشو بده