:32::32::32::34::34:کلن اینجا پرنده پر نمیزنه
Printable View
:32::32::32::34::34:کلن اینجا پرنده پر نمیزنه
فکر کنم اینجا فقط باید سوال کرد.:31:
دوستان سلام امروز داشتم اندرکاور بازی میکردم
یهو دیدم گیر کرد اومدم بیرون دیدم hdd lifeارور میده میگه دمای هارد بالا است 46 درجه
چیکار کنم
ایا فن روی هارد نصب میشه ؟
چجور فنی؟
قیمتش چنده ؟
با عرض سلام و خسته نباشید.من چند مدتیه که یک هارد 250 مکستور خریدم .متأسفانه چند مدتیه که درایوهای من به ترتیب از پایین به بالا در حال حذف شدن هستن و دیگه توی my camputer نشان داده نمی شوند.متأسفانه از طریق پارتیشن بندی خود ویندوز هم قابل حذف نیستند(برای پارتیشن بندی جدید).لطفاً راهنمایی کنید.
پدر جان مکستور آشغال هستنقل قول:
ممکنه بگید بر چه اساسی ؟ با مدرک معتبر ...نقل قول:
پدر جان مکستور آشغال هست
نه بر حسب تجربه ...
بله .. من تازگیا خریدم .. 3 تومان ... دو فنه هم هست تک فن هم هست ولی به نظر من چون تک فن هوای بیتشری رو یکدفعه منتقل میکنه بهتره !نقل قول:
ایا فن روی هارد نصب میشه ؟
چجور فنی؟
قیمتش چنده ؟
چون چینی استنقل قول:
و ارزان ترین و به در نخورترین مارک بازار است و حتی در سوپرمارکتها و روزنامه فروشی ها فروخته میشود
البته مدل اینترنالش
نیار به برد هارد 40 مکستور
سلام دوستان من برد هاردم یکی از ic هاش سوخته نیلز دارم به بردش که اطلا عات رو برگردونم اگر کسی جایی سراغ ئاره که برد رو می فروشن خبر بده
از ایم مکستور که قطر زیاد دارن بار کد 301398100
سلام.یک هارد 80 maxtorدارم.وقتی کامپیوترو روشنش میکنی این ارورو میدهa disk read error occurred ولی از توی biosهارد رو میخونه زیاد بهش ور رفتم ولی فایده ای نداشت.حتی fdiskهم کردم یکی دو بار جواب داد ولی بازم همون ارورو میده :41:ممنون میشم راه حلو بگید.ma_ke_midooni_kee@yahoo.com
سلام دوستان تورخدا هرجوري شده امروز به سوالم جواب بديد من امروز ويندوز ويستا گرفتم بعد كه اومدم نصبش كنم نميدونم چي شد 4تا از درايوهاي هاردم پاك شد قبلا 6تا درايو داشتم يكي ماله اكس پي يكي ويستا و 1-برنامه ، 1-فيلم ، 1-آهنگ ، 1-تصاوير كه الان فقط پارتيشن ويستا و اكس پي (c و D) مونده بقيه درايوها پاك شده فكر كردم مشكل از ويندوزه كه پارتيشنارو شناسايي نميكنه ولي وقتي خواستم اكس پي نصب كنم ديدم تو محل پارتيشن بندي ويندوز فقط اسم c و d رو نوشته وپايينش هم يه پارتيشن 120گيگاباتي هست كه هنوز تعريف نشده يعني 4تا پارتيشن هاي قبلي من شدن يك پارتيشن من هم از ترس پارتيشنو تعريف نكردم تا شما يه راهي معرفي كنيد كه هر 4تا پارتيشن قبليو با يه برنامه برگردونم هاردم هيتاچي 160گيگ هست و تاحالا با اين مشكل برخورد نكردم
دوستان موضوع خيلي حياتيه تويه او 4تا پارتيشن اطلاعات زيادي نطير اطلاعات شركت بابام:41: عكس هاي خانوادگي :18: و كلا هرچي طي 1سال پيش بود همه فقط تو اين 4 تا پارتيشن بود توروخدا كمكم كنيد . منتظر جوابم