سلام
من هم با بالانس master volum مشکل دارم میارمش وسط بعد از یه مدت جا به جا میشه...
؟؟؟
Printable View
سلام
من هم با بالانس master volum مشکل دارم میارمش وسط بعد از یه مدت جا به جا میشه...
؟؟؟
توی درایوها یک فایل هست باید پاک کنی
autorun.ini یا autorun.inf
این فایلها رو ویروسها میسازن و بعد از پاک کردن ویروس و حتی نسب ویندوز جدید هم همچنان باقی میمونن
ضمنا از فولدر اپشن وازد شید و فایلهای مخفی و سیستمی رو قابل نمایش کنید
سلام. من چند تا سئوال داشتم اگه میشه کامل توضیح بدین.
1. اگه ادمین کامپیوت رو حین نصب ویندوز پسورد داده باشیم و بخواهیم که یه یوزر محدود شده اضافه کنیم،باید چی کار کرد؟(در حالت عادی یه یوزر ادمین ساخته می شده که دلیت نمی شه و من می خوام همون ادمین به اصطلاح مخفی و یوزر محدود شده رو داشته باشم)
2. آیا سرویس پک 3 تاثیرات بسرایی رو سیستم می ذاره؟؟؟ اگه بله کجاهاش و از کجا پکیج رایگانش واسه دانلود گیر میاد؟
3. یادم رفت ....
1 - برای اضافه کردن یوزر limit روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و manage را بزنید و از صفحه باز شده به local users and group برید و وارد پوشه users شوید و سپس اونجا راست کلیک کنید و گزینه new user را بزنید و از پنچره باز شده در قسمت user name و full name یک نام بهش بدید و روی گزینه create کلیک کنید و بعد پنجره را ببندید و سپس سیستم را log off کنید و وارد یوزر ساخته شده جدید بشید .
موقع وارد شدن چند تا اخطار به شما داده می شه مثل انتخاب پسوورد و غیره که شما هیچی وارد نکنید و فقط صفحات را ok کنید .
این یوزر ساخته شده یک یوزر limited هست و از همین قسمت هم می تونید دوباره اونا پاک کنید .
2 - تاثیر بسزای نمی زاره فقط امنیتش بالا هستش .
از تاپیک زیر می تونید اونا دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - خدا را شکر ... :31:
راستی یه سوال بهسود مربوط به کجا هستش .
موفق باشی .
سلام
ساعت و تاریخ سیستم من هر چند روز یکبار به سال 2003 برمیگرده. چیکار کنم؟
1- باتري مادربردتان (باتري بايوس) شما دچار مشكل شده . تعويضش كنيد
2- سيستم را يكبار با انتي ويروس چك كنيد.
تشکر از راهنماییتون.نقل قول:
ولی می دونی مشکل چیه؟ من می خوام یه کاری بشه که دیگه وقتی یوزر لیمت شده کامپیوترش رو روشن می کنه، دیگه صفحه Log in رو نبینه و بدون/با پسورد وارد بشه.
این روشی که گفتید، باز هم دو تا یوزر میاد بالا!!! یکی یوزر لمیت شده و دیگه Administrator هستش که وقت نصب ویندوز هم می تونی بهش پسورد بدی.
در جواب سئوالتون باید بگم که بهسود یکی از مناطق شیعه نشین افغانستان می باشد
نقل قول:Microsoft PowerToys for Windows XP
کد:http://tinyurl.com/h8zs
ویندوز من هیدن شده از طریق رجیستری چیکار باید بکنم؟؟؟ taskbar نوار
دوست عزيز مطلب زير با دقت بخونيدنقل قول:
ویندوز من هیدن شده از طریق رجیستری چیکار باید بکنم؟؟؟ taskbar نوار
و اگه منظورتون اينكه taskbar در حالت مخفي قرار مي گيرهکد:http://www.forum.p30world.com/announcement.php?f=183&a=155
شما گزينه اتوماتيك مخفي (Auto hide ...) را برداريد