همچنیننقل قول:
هر چند من اسم شما رو هم نمیدونم.
Printable View
همچنیننقل قول:
هر چند من اسم شما رو هم نمیدونم.
سلام بچه ها
مرسی آقای پوزیترون، خوبم! تبریک هم می گم!
راستی یه چیزی بگم کف کنین؟
فرهنگستان لغت ایران حدود 20 تایی عضو داره، که یکیشون دکتر منصور عابدینی الاغه!!!
واقعا کف کردین؟ یعنی تو ایران شاخ تر از اون تو شیمی نداریم؟
من به این کوچولویی از دکتر عابدینی ایراد گرفتم و کاری کردم عوضش کردن
حالا ببینین این چه قد سوتیییی میده
آها بچه های دوره شیمی یه چیزی باب کردن اونجا، که تو شیمی قراره طلای هشتم تعریف نشه!!! طلا یک تا هفت رو میدن، بعدشم طلا نه! به خاطر من طلا هشتم رو ندن (دوستانی که در جریان نیستن، باید بگم، من طلا هشتم می شدم)
البته شوخی می کنن و به بنده ی حقیر لطف دارن! خلیل می گفت سره مراسم اهدای مدال، جات یه گل می زاریم
بچه های فیزیک هم به خاطر یکی از بچه های شهید سلطانی که قبول نشد، هر روز گل می خرن می زارن رو صندلیش!!!
این نشون می ده هنوز مهر و محبت و وفا توی بچه های المپیاد هست
بای
سلام
یه سوال: علت اینکه هر روز رییس پژوهش سرای جوان رو عوض می کنند چیه؟
سلام
تا حالا مختون Error زده؟؟؟؟
اگه تا حالا اینجوری نشدید یا می خواهیید 1000 برابر این حالت براتون ایجاد بشه...
حتماً این رو ببینید:خوب حالا حالتون چطوره؟کد:http://www.reporter.ir/archives/86/6/005217.php
سلام دوستان! مدتی نبودم نفس راحت کشیدید؟!
حالا حالا هم نیستم، اینترنت ندارم ...
ولی من نا امید نمیشم، برای المپیاد میخونم...
سلام
میگم که برو بچ این تاپیک همشون نسخ یه مدال هستن، مگه نه؟
سلام
به به! دستتون درد نکنه! عجب روی مارو سفید کردین
این تاپیک که داره خاک می خوره
بابا بیارینش بالا
راستی نتایجه مید ترم المپیاد شیمی اعلام شده:
1- ایمان عباسپور (مااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا!!!)
2- علی مشرقی و خاکرند
4- خلیل زاده و نیکو امتیازی
6- و 7- یادم نیست
8- بهراد هورفر (مااااااااااااااااااااااا! !! حاضرم شرط ببندم نمرش از من کمتر بوده ولی باباش رفیقه سیدی هستش، حالا هم که تو لیسته طلاها!!!! ماااااااااااااااااا!!! تو دوره بسیج خودش می گفت من فقط مورتیمر خوندم)
خوب
بریم یه کم بمیریم
بای
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دومین همایش ملی نخبگان
به جون تک تک کسایی که این هماش رو بگزار کردن همه حرفاشون راسته
ای بر اون نخبه های جهانی لعنت که همشون دروغ میگن بهشون رسیدگی نکردن
به جون مادر تک تک مسئولان بنیاد ملی نخبگان و ریاست جمهوری و اطرافیانشون 200 میلیارد خرجی که فقط امسال برای نخبگان کردن راست هستش.
آی شماهایی که این برنامه رو دید ،اونایی که طلای جهانی ارشمیدس رو گرفتن در روسیه و کشورهای دیگه دروغ گو و شیاد هستند ما بخاطر همین دعوتشون نکردیم
این ماهواره ای که پرتاب کردیم کاره دست خود ایران هست،به جون خود همونی که اجازه پرتاب رو صادر کرد راست میگم.
اصلاً کی گفته ما این رو از روسیه گرفتیم،این روسیه بیل رو از کلنگ تشخیص نمیده تازه اون 1200 تا ماهواره ای که پرتاب کردن ما بهشون کمک کردیم،همه اون مسئولین بنیاد رو کفن کردم راست میگم
آخه تا حالا از ما شما دروغ دیدید؟
امروز فاینال رو دادیم رفت... مثل تمام مراحل المپیاد شیمی وقتش کم بود... 2:30 واسه 25 تا تست و 10 تا تشریحی... تازه هر کدوم از تشریحی ها 10000 تا تشریحی دیگه می شه.... همه مب گفتن برنز می شن انگار امسال قراره 50 تا برنز بدن... خلیل زاده هم خیلی عصبانی بود... بقیه هم جنون گرفته بودن و می خندیدن...