خیلی ممنون که پاسخ دادید، فقط
بیشترین ترافیک فروم ( کاربران آنلاین ) چه ساعاتی از روز هست هم جواب بدید
با تشکر
خیلی ممنون که پاسخ دادید، فقط
بیشترین ترافیک فروم ( کاربران آنلاین ) چه ساعاتی از روز هست هم جواب بدید
با تشکر
از ساعت 11 ظهر تا 12 شب تقريباً به يك نسبت هستش ، ساعت هاي مختلف يك كم بالا پايين - از 12 شب به بعد تعداد كاربر كم ميشه تا 6 صبح
از 6 صبح به بعد رو به افزايش
نه بابا عجب فروم عجیبی:blink:نقل قول:
حتماً خیلی تو این زمینه تحقیق کردی و جواب منو دادید نــه؟:biggrin:
می خواستم بگید از 2-12 بعد از ظهر شلوغ تره یا 7 شب به بعد ؟
7 شب ........نقل قول:
بگید از 2-12 بعد از ظهر شلوغ تره یا 7 شب به بعد ؟
آقا مهدي گل:biggrin:نقل قول:
سلام
خوبی؟
غیرازممنوعیت لینک به سایت های ....که همه جا باید مراعات بشه
دلیل دیگش فقط ترزدن فیل به بعضی سایت هانیست!!!ببینین سرور اصلی توی آمریکاست و درزمانیکه شما یک لینک کرک یا داونلود یه برنامه یا فیلم رو بطور مستقیم (نه از مثلا از آپلودرهائی مثل راپید شیر وغیره بلکه از سایت های دیگه)میذارید که کپی رایت داشته باشه شرکت سازنده اون نرم افزار میتونه قانونا طبق قانون کپی رایت از سایتP30WPORLD شکایت کنه و سرور رو ببنده .....تازه کلی هم جریمه و مکافات دیگه هم داره
نکته ی دومی اینه که درج لینک یک سایت یا فاروم بصورت مستقیم توی انجمن ...ممکنه یکجورلینک دادن به اون سایت یا انجمن باشه که احتمال داره مدیران تمایلی به لینک دادن به اون سایت نداشته باشند
نکته سوم هم ممکنه این باشه که اون سایتی که لینکش گزاشته میشه به یک سایت ممنوعه یا وارز دار لینک داده باشه پس خودبخود وبطورغیرمستقیمP30هم درگیرمیشه
تا اینجاش رو من میدونم بقیه اش رو اگه دلیل دیگه ای داشته باشه نمیدونم
دستت درد نکنه ساویس جان!!!
تا همینجاش هم کاملا قانع شدم!!!
یه سوالم بود برای من این موضوع که بالاخره حل شد!!
دوستان سلام. من می خواستم بدونم چه جوری می شه وقتی پست می زارم نوشته قبل رو به عنوان نقل قول در پست خودم بیارم. واینکه چه جوری می تونم یک لینک رو در نوشته خودم قرار بدم.
توجه:
این رو هم بگم که وقتی می خوام جوابی ارسال کنم پایینش نوشته (( نقل قول پست قبلی در این پست)) اما تیک کنارش غیر فعاله و من نمی تونم اون رو تیک بزنم.
برای گذاشتن لینک وقتی لین رو در پست می زارم و ارسال رو می زنم بعد می بینم اون رو به شکل چند ستاره نشون می ده و لینک کار نمی کنه.
شما اگه اون گزینه براتون فعال نیست میتونید نوشته ای رو که میخواین نقل قول کنید کپی کنید وبین دوتا تگ پیست کنید این تگ ها هم توی حالت جواب سریع توی منو های سمت راست آخرین گزینه است شکلی مثل یک نوشته روی یک کاغذ کوچولو داره
اگرهم از حالت پیش رفته استفاده کنید پائین پستی که میخواین نقل قولش کنین دکمه ی نقل قول را بزنید
بسم ا... الرحمن الرحيم
با سلام خدمت تمامي اعضاي اين سايت
پيشنهادي داشتم. اگر امكان دارد قسمت جداگانه اي در سايت و مربوط به فروشگاه سايت ايجاد شود و هر محصول به صورت جداگانه در يك تاپيك معرفي شود. با اين كار كاربران سايت ميتوانند در مورد آن محصول به تبادل نظر پرداخته و هر گونه سؤال يا نظري دارند، در آنجا مطرح سازند.
با تشكر
سلامنقل قول:
اولا خیلی خوش آمدی
قدم شما مبارک
دوما شما میتونید دوتا کار بکنید :
1- مراجعه به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مراجعه به صفحه ی اصلی سایت یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونجا به جای مورد نظرتون دسترسی پیدا کنید
چون اینجا یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی مربوط به انجمن ها هست فقط
موفق باشید