اون بازیکن آفریقایی که قرار بود بیاد رئال چی شد؟؟
اون بازیکن آفریقایی که قرار بود بیاد رئال چی شد؟؟
هم يه خبر خوب دارم هم يه خبر بد! كدوم رو اول بگم؟
خوب بازي رئال رو تو لاليگا، نشون نميدن، اما بازي برگشت رئال و رم رو نشون ميدن!
سه شنبه 14/12/86 آث میلان و آرسنال 23:00 مستقیم
چهارشنبه 15/12/86 منچستریونایتد و لیون 01:00 غیر مستقیم
چهارشنبه 15/12/86 رئال مادرید و رم 23:00 مستقیم
پنجشنبه 16/12/86 چلسی و المپیاکو 01:00 غیر مستقیم
خبرگزاري فارس: مدافع سابق رئال مادريد از اين كه يك سال زود تر از موعد، تيمش را رها كرد، ناراحت و پشيمان است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، روبرتو كارلوس مدافع فعلي تيم فنرباغچه تركيه گفت: رئال مادريد در خط دفاعي خود به خصوص در جناح چپ به شدت مشكل دارد. نبايد رهايشان مي كردم و لازم بود حداقل براي يك فصل ديگر براي رئال بازي مي كردم.
كارلوس در ادامه گفت: رئيس همه مسئوليت هاي خود را به مياتوويچ واگذار و او مادريد را نابود كرد.
وي افزود: مي خواستم قرارداد خود را براي دو سال ديگر تمديد كنم؛ اما مياتوويچ با بي ادبي تمام مقابل همه بازيكنان به من گفت كه ديگر به درد نمي خورم.
بچها میگم این رائول چیه ؟کیه؟این ادم است یا فرشته؟
نه نخندین راست میگم اخه بازیکنی امروزی که به این بزرگی ومتانت و اقتدار و صلابت و خانواده دوست و بزرگ پیدا میشه نه جون من بگید پیدا میشه؟
همون کسای که میگن شاید توتی همه ما کار زشتش تو یورو 2004 یادمون نرفته و یا شاید بگن که بازیکن مثل زیزو که راست میگن این دو تا در اخلاق ورزشی بینظیر اند.
چرا شبکه 3 بازی رئال رو پخش نمیکنه ؟؟؟
بازم فردوسی پور کار داده دستمون ؟؟؟
یک خبر عجیب ولی واقعی:در دو ماه اول سال 2008 لالیگا بارسلون اول-رئال چهارم!!
كسب ۲۰ امتياز از ۸ مسابقه، بارسا را به عنوان موفق ترين تيم لاليگا در ۲ ماه اول سال ۲۰۰۸ معرفى كرد.مردان ريكارد در همين بازى زمانى تنها تيم بدون باخت ليگ اسپانيا نام گرفتند؛ در حالى كه ساير باشگاه ها بيش از يك شكست را متحمل شدند. در جمع صدرنشينان، رئال مادريد و آتلتيكو مادريد ۳ بار دست ها را به علامت تسليم بالا بردند، ويارئال و سويا ۲ بار باختند و اسپانيول بيش از ۵ بار شكست خورد. بارسا به ترتيب مقابل مايوركا، مورسيا، ريسينگ، اوساسونا، زاراگوسا و لوانته به برترى دست يافت و در جدال با بيلبائو و سويا به تساوى رضايت داد كه اين نتايج نشان دهنده از دست دادن تنها ۴ امتياز از ۲۴ امتياز ممكن است با اين عملكرد مطلوب، بارسا طى ۴ هفته اختلاف خود را با رئال مادريد كاهش داد. اگر بخواهيم بر حسب نتايج ۲ ماه اول سال جارى جدول لاليگا را تنظيم كنيم، كاتالان ها را در صدر خواهيم ديد. آلمريا با ،۱۷ سويا با ،۱۶ رئال مادريد با ۱۵ و ويارئال و وايادوليد با ۱۴ امتياز در رتبه هاى بعدى اين جدول فرضى قرار مى گيرند و اسپانيول ۶ امتيازى و مورسيا ۴ امتيازى هم در قعر جدول جاى خواهند گرفت. بارسا فقط در لاليگا مقتدر نبود بلكه در ليگ قهرمانان و جام حذفى اسپانيا هم روزهاى خوب و بدون شكست را تجربه كرد. گذر از سد نه چندان محكم آلكويانو، ويارئال و سويا در جام حذفى و برترى در بازى رفت مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا مقابل سلتيك ميزبان، يك بارسلوناى شكست ناپذير را به معرض ديد عموم گذاشت.
ای کاش همین الان سال 2008 تموم می شد!!!:2::2::2:
مصاحبه شوستر با سایت رسمی باشگاه:
شكست قوهاى سفيد در رقابت هاى لاليگا مقابل گتافه و پس از شكست مقابل رم در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا باعث شد انتقادات زيادى از برند شوستر، سرمربى آلمانى تيم به عمل بيايد.
• درباره اين شكست چه نظرى داريد؟
- ما بازى ناهماهنگى به نمايش گذاشتيم. گتافه توانست از اين موضوع به خوبى استفاده كرده و به گل برسد. آنها در اولين موقعيتى كه به دست آوردند به گل رسيدند. پس از دريافت گل هم بازگشت بازى براى ما بسيار سخت شد. ما با موقعيتى روبرو شديم كه پيش از اين آن را تجربه نكرده بوديم.
• در دوران بازيگرى خود چنين نمايشى داشته ايد؟
- نه. هرگز اينچنين بازى نكرده بوديم.
• به نظر مى رسد گتافه نسبت به سال گذشته تغيير زيادى داشته است؟
- نمى دانم. نمى توانم در اين باره اظهارنظر كنم. همه تيم هاى حاضر در لاليگا تيم هاى خوب و باانگيزه اى هستند.
• به نظر شما تيم چه مشكلاتى دارد؟
- ما اكثراً موقعيت هاى بسيارى را هدر مى دهيم. اين باعث مى شود امتيازات فراوانى را نيز به راحتى از دست بدهيم. البته متوجه شديد كه خط دفاعى نسبت به قبل متحول شده و بهتر كار مى كند اما مقابل سويا و آلمريا اشتباهات زيادى داشتيم. در ۳ بازى اخير تيم مسلط ميدان بوديم و رقبا توانستند با استفاده از اشتباهات جزئى بازيكنان به گل برسند. بايد هرچه زودتر با اين مشكلات مقابله كنيم. براى آنها راه حل هايى نيز پيدا كرده ايم.
• تا پايان فصل، زمان براى جبران اين ناكامى ها داريد؟
- بله. دقيقاً بايد از اين فرصت باقيمانده به خوبى استفاده نماييم و فاصله را با تيم هاى ديگر زيادتر كنيم.
• آيا اين شكست ها اتفاقى است و يا...
- نه، اصلاً. در پايان هر بازى در كنفرانس مطبوعاتى حاضر مى شوم و درباره مسائل صحبت مى كنم و كارى به گذشته ها ندارم. بايد نگاه ما به آينده باشد تا بتوانيم پيشرفت داشته باشيم. شكست هاى اخير شايسته اين تيم نيست و از بابت آنها صدمات زيادى ديده ايم. روحيه تيمى با اين ناكامى ها خيلى متزلزل شده است.
• تقريباً ۹ نفر از بازيكنان خود را دراختيار نداريد. آيا اين براى يك تيم طبيعى است؟
- به هر حال اين مسأله جزئى از فوتبال است. از دست ما هم كارى برنمى آيد. بازيكنان بايد مراقب باشند. ما نيز آنها را به خوبى تمرين مى دهيم تا بتوانيم نتايج خوبى كسب كنيم. از آنها انتظار دارم پس از مصدوميت بتوانند همچون گذشته خوب كار كنند.
• درباره بازى هاى پيش رو چه فكر مى كنيد؟
- نمى توانم درباره آينده اظهارنظر كنم. نزديك ترين بازى ما مقابل ركرتيوو است. تيم هميشه و در همه حال بايد منسجم باشد و بتواند با هماهنگى كار كند. بايد بتوانيم خيلى زود به مسير پيشرفت بازگرديم. در اين باره هيچ ترديدى ندارم.
• فكر نمى كنيد تيم در مسير شكست قرار گرفته است؟
- نه، اصلاً. هر تيمى نمى تواند هميشه بدون شكست باشد. گاهى اوقات شكست هم براى تيم لازم است.
رائول گونسالس كاپيتان باشگاه رئال مادريد اعلام كرد هدف آنها در اين فصل قهرمانى در دو جام معتبر يعنى ليگ قهرمانان و لاليگاست. در حال حاضر رئالى ها با دو امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در صدر جدول رده بندى ليگ اسپانيا قرار دارند، در حالى كه اين اختلاف تا دو هفته قبل ۷ امتياز بود. رائول به ماركا گفت:« از جام حذفى كنار رفته ايم ولى در اين دو رقابت مى خواهيم قهرمان شويم. باخت هاى اخير در لاليگا موقعيت ما را به خطر انداخته ولى هنوز با دو امتياز اختلاف در صدر قرار داريم. ديگر نمى خواهيم هيچ امتيازى از دست بدهيم. ديدار برگشت ليگ قهرمانان را نيز در زمين خودى برگزار خواهيم كرد و از بابت راهيابى به دور بعد هيچ نگرانى نداريم. فصل فوق العاده اى را مى گذرانيم. مى خواهيم در پايان فصل به هر آنچه كه مى خواهيم رسيده باشيم. براى اين هدف نهايت تلاش مان را به كار خواهيم گرفت.«
دنیل اوپاره ؟؟؟نقل قول:
الان مثل اینکه توی rm castilla بازی می کنه
اگه منم بودم پخش نمی کردم ...نقل قول:
نقل قول:
خیلی نا امیدی وحید جان.........هر چند خودم تا همین چند روز پیش داشتم منفجر می شدم اما همیشه باید امیدوار بود......:46:
یک خبر:
روبینیو بازیکن رئال مادرید که بعد از گذراندن دوران مصدومیت به بازی با رکرتیوو دعوت شده است در مصاحبه با مارکا اعلام کرد که بسیار خوشحال می شود که در لیست نفرات اصلی رئال مادرید در مقابل رکرتیوو که امشب برگزار می شود قرار گیرد.
روبینیو در ادامه صحبت های خود با مارکا گفت:بله؛من دیوانه بازی کردن هستم و بیشتر از این نمی توانم صبر کنم.من از بند مصدومیت رها شدم و حالا احساس خوبی دارم؛امروز هم می خواهم خودم را برای بازی با رم اماده کنم.
راستی چرا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41:
خیر سرمون امشب بازیه........!!!!!!!!!!!:46::46::46:
دوستان امشب کی بازی رو گزارش می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟:8:(بازم میگم که این شکله یه میکرفون کم داره!!!)