دوست عزیز بی زحمت مشکل من رو هم پیگیری کن
ممنون
Printable View
دوست عزیز بی زحمت مشکل من رو هم پیگیری کن
ممنون
عزیزمنقل قول:
دیگه اینقدر ها هم نه دیگه
خودم صدای همشونو دیگه از برم که کی به کیه
ما شاء الله مشکل ما یکی 2 تا نیست که
در 24 ساعت باید 5 بار زنگ بزنیم یکی درست جواب بده تازه اگه موفق بشیم صحبت کنیم
مردشوره این مرکز رو ببرن
طرز پاسخگویی اپراتور هم که عالی
میگم چرا قطعه؟ میگه فعلا همینه
موقع پول گرفتن که میشه 1000 تا ایمیل میاد بیا شارژ کن ولی موقع خرابی 1 ساعتم پشت خط باش انگار نه انگار
حالا این پشتیبانا کجان....
اخی کارمند بی نوا :31: دلم کباب شد :40:نقل قول:
ولی راستش من بیشتر با اقایون موافقم ترم. اگه دست من بود همه خانوم هارو با اقایون عوض می کردم.هر وقت زنگ میزنی شرکت و یه خانوم بر میداره انگار اون طرف خط روی میخ نشسته و داره جوابتو میده.می خواد قطع کنه فوری. مغرور و از خود راضی. صداشونم بالا نمیاد انگار یکی گلوشونو گرفته می خواد خفشون کنه همش باید بگی: بله؟ جان؟ چی؟ :31: ولی خب، بدم نیستن :5:
من خوشم از اقای اخگری میاد. با اینکه نمی دونم چه کارست ولی همه گره ها توسط ایشون باز میشه توی شرکت، نسبتا خوش برخورد هم هستن. راستی چه کارن ایشون؟ مدیر عامل؟
اینم feedback تون.
موافقم با 99 درصد حرف هاتنقل قول:
ولی حالا که همه رو میشناسین، مثلا gtaexcess کیه که همش میگه مهربون مهربون :31:
خوب اقاي اخگري بخش فروش كار ميكنن و مسئول فروش هستند اگر قصد خريد سرويس داريد ايشون به احتمال زياد گوشيو برميدار بسيار خوش برخورد و اروم صحبت ميكنه معمولا پيگير كاره و اگرم كار درست پيش نره عذر خواهي هم مكينه حتما
به نوعي اچار فرانسه خانوم ها هم هست وقتي سيستمشون هنگ ميكنه يا نميدونن مشترك چي ميگه
اما نكته دوم
اولا هر كسي بگه من كيم تو شركت يك گيگ رايگان بهش ميدم بي برو برگرد
دوما خوب شد گفتي يادم باشه از فردا ديگه مهربون نگم كه زود لو برم چون تكه كلامم هم هست
نكته سوم : اين ايدي در پي سي ورد متعلق به دوستم و برادرشه و منم استفاده ميكنم البته فقط در اين بخش بخش برنامه نويسي برادر دوستمه و بخشاي ديگه خوده دوستم بنابراين اگر در هرجاي فوروم چيزي نوشته اي از ايدي من ديديد بدونيد شخص من نيست و من فقط در همين تايپيك مينويسم
نكته بعدي من نميدونم چرا ميترسيد نام كاربريتونو بديد براتون چك كنم والا الان دونفر دادن هيچي نشده بقيه نميدونم چرا ميترسن والا من قطعش نميكنم به فن اوا فوشم بديد
اقای اخگری بله. بنده خدا اون دفعه موبایلشو شخصا بهم داد که اگه مشکلی پیش اومد با خودشون تماس بگیرم
:31::31:نقل قول:
من میدونم اسمو ولی نمیگم . برای روز مبادا گذاشتمش :27::5:
حالا وقعا میدین اون 1 گیگ رو؟ توی توضیحاتش چی میخواین می نویسین اونوخ؟ مثلا "حدس زدن اسم من" ؟
بعدش عمرا نتونی ترک کنی تکه کلامو. به این راحتی ها نمیشه ترک کرد. از ترک اعتیاد بدتره. من تجربشو دارم
ولی اگرم ترک نکنی تابلو میشی باید 1 گیگ به همه بدی :27:
دوستان ظاهرا فن آوا تو منطقه ما سرویس میده.می خواستم بدونم چه جور شرکتیه و خدماتش چه جوریه ؟
سلام عزیز ,آقا پیغام خصوصویتون نیومد اگه میشه دوباره بفرست ایمیلتونقل قول:
اگه احیانا تو زحمت میافتی نمی خواد. من خودمم دارم بی خیال میشم امروزم به همین کیانت زنگ زدم شماره رو گرفت گفت فردا صبح تماس بگیر حالا فردا ببینیم چی میشه اگه حل شد که خیلی خوبه اگه هم نشد که این 2-3 هفته هم صبر میکنیم میریم از جای دیگه سرویس میگیریم
فن آوا خوبه ولی...نقل قول:
برو ببین اگه مخابرات تومنطقتون ارائه میده ازمخابرات بگیر
جدیدا محدودیت سرعتشو برداشته و تا 512 هم میده البته نامحدود
قیمتش هم مفته 512 نامحدود 20,000 تومن!!!!!:18::18:
گفتم كه اخگري جزو معدود ادمايي كه من مخلصشم دربستنقل قول:
در مورد تكه كلام راست ميگي همين امروز اصلا حواسم نبود 100بار گفتم الان كه نوشتتو ديدم يادم افتاد
حالا هركسي بگه فاميليه من كيه اول از همه بگه نه اينكه همه بگن بهش يك گيگ ميدم باور كنيد يك گيگ شارژ ميزنم براش تو توضيحاتشم يه چيزي مينويسيم ديگه
مثلا چميدونم احتساب شبانه ( يعني شبانه كانكت شده و پول افتاده و الان من برگشت زدمش) اينطوري
یکی از کسانی که من باهاش مشکل داشتم خانم عباسی بود
انگار از جیب اون کم میشه یه لطف در حق کسی بکنه
در ضمن شما میتونی کسی رو بزاری رو سرویس T در جایی که این پوشش رو ندارین؟