نقل قول:
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این faction چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اول رفتم تو worldbuilder بعد تیم های skirmish رو اضافه و بعد تیم خودمو اضافه کردم بعد export کردم و جایگزینش کردم
و بعد توی player template اضافه کردم و بعد با csfeditor رفتم اسمشو درست کردم و لی هنوز نتونستم توی challenge
اضافش کنم و حالا اسمشم درست شده و دارم با استفاده از اسکریپت های سایر تیما یه تیم درست می کنم البته با نام
همین تیم تا اسکریپت های سایر تیمها تغییر نکنند و بهد توی command button می سازمشون و بعد به تیمم توی command set
اضافه می کنم فعلاً تا همین جا رو یادگرفتم.:31::20::11:
می بینید اگر توی تاپیک به جای 110 صفحه و توضیحات سخت یکم جملات ساده برای یاد دادن بکار می بردید
الان من می تونستم تیمم رو توی challenge هم اضافه کنم و مجبور نبودم هرچیزی رو چند بار امتحان کنم تا
بشه.
پس لطفاً روون تر توضیح بدید.
:21::31:
:11:نقل قول:
از فولدر INI برو و playertemplate رو باز کن تا بهتر متوجه بشی...
:40:
سلام به همگی
من یه مشکل دارم از وقتی که ویندوز 7 نصب کردم دیگه هیچ مودی رو نمیتونم اجرا کنم . اگه کسی میدونه راه حلش چیه بگه ممنون میشم .
شاید یادت رفته patch 1.04 رو نصب کنی آخه من 7 دارم و مشکلی با بازی کردن ندارم ...:31:نقل قول:
اقای فلا ح نگفتی چیکار کنم
:18::18::18:نقل قول:
یعنی واقعا نمی دونی چطوری بری توی جی میل خودت :18::18::18:
ها.چرا بلدم شوخی کردمنقل قول: