اینم موعدهای اعزامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه خرداد دیپلمت رو گرفتی و متولد سه ماهه سوم هستی باید تا 18 دی مدارکت رو ارسال کنی.
وگرنه غیبت میزنن.درمانگاه رو هم از خود نظام وظیفه بپرس.
اینم موعدهای اعزامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه خرداد دیپلمت رو گرفتی و متولد سه ماهه سوم هستی باید تا 18 دی مدارکت رو ارسال کنی.
وگرنه غیبت میزنن.درمانگاه رو هم از خود نظام وظیفه بپرس.
ببینید دوست عزیز شما باید تا 18 دی 88 دفترچه تون رو ثبت کرده باشید ولی من پیشنهاد می کنم که هر چه زود تر کاراتون رو انجام بدید بهتره.نقل قول:
شما دفترچه رو بگیرید از دفاتر پلیس + 10 و فرم های زیر رو پر کنید:
فرم شماره 2 = خودتون پر کنید
فرم شماره 3 = تکمیلش کنید بعد ببرید مدرسه تون مدیر مهرو امضا کنه بعدش ببر منطقه آموزش و پرورش خودتون تا اونا هم مهر بزنن.
فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.
فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . البته من این برگه رو بردم پیش پزشک عمومی تو نزدیکی مون و بعد از من هیچ اشکالی نگرفتن که چرا نبردی پزشک نیروی مسلح . منظورم اینه که حتما لازم نیست فرم 5 رو پزشک مخصوص نیروهای مسلح پر کنه . هر دکتری میشه.
سعی کردم کامل بنویسم.چون خودم هم موقعی که سردرگم بودم خیلی نیاز به راهنمایی داشتم.
من 25 آبان دفترچه ام رو فرستاده بودم که دیروز ( سه شنبه 24 آذر) برگه اعزامم اومد : 18 دی 89
شما هم بفرستی میزنن احتمال زیاد همین تاریخ.
موفق باشی
من متولد ماه مهر هستم یعنی باید تا کی مدارک رو ارسال کنم؟
تاریخ اعزامم که سال دیگه میافته تو ماه مهر اما کار به اونجا نمیذارم بکشه حتما قبولم من فقط میخوام بدونم چند روز دیگه وقت دارم تا مدارک رو به اداره پست تحویل بدم؟
سلامنقل قول:
درمانگاه شرق تهران کجاست؟
درمانگاه هایی که در شرق تهران اقدام به واکسیناسیون سربازی میکنند به صورت زیره:
شنبه ها:خیابان شهید مدنی بین وحیدیه و مسیل باختر درمانگاه حضرت رقیه تلفن:77819993
سه شنبه ها:خیابان دماوند خیابان شهید طاهری مرکز درمانی کلامی تلفن 77915100 و خیابان دماوند سه راه آزمایش شهرک حکیمیه 77308747
چهارشنبه ها:خیابان رسالت کرمان شمالی جنب آموزش و پرورش مرکز 14 معصوم 22526400
پنج شنبه ها:خیابان جشنواره چهارراه کادووس خیابان کادووس درمانگاه کادووس 77709141
فقط قبلش تماس بگیر تا واکسن تموم نکرده باشن و قبل از ظهر برو تا به صف نخوری!!
برای معاینه هم پیش هر پزشک عمومی بری فرقی نمیکنه.
سلام دوستان
من متولد اسفند 69 هستم ، ديپلممو توي خرداد 87 ، پيش دانشگاهي رو هم توي 88 ؛ هر دو هم حضوري گرفتم
كنكورم ثبت نام كردم ، اما چون معاف 4 برداري شدم ، مداركم رو هم همين تابستون ( تير ) فرستادم اما توي ثبت نام كنكور سراسري كد 2 رو زدم ، ميخواستم بپرسم درسته اين كد ؟ چون توي دفترچه براي شرايط من كدي نداشت ! اگه اشتباه زدم ميشه تغييرش داد ؟
بعد اينكه توي برنامه ي گزينه جوان كه همون سرهنگرو دعوت كرده بودن براي پاسخ گويي به سوالات مربوطه ، خود سرهنگه گفت كه اونايي كه متولد نيمه دوم 69 هستن ميتونن بعد از كنكور دفترچشونو بفرستن و مشكلي پيش نمياد . حالا اين حقيقت داره ؟
كه من اگه كارت معافيم تا پايان سال نيومد ، دفترچمو بعد از كنكور بفرستم ؟
مرسي
لطفا من وقت کمی دارم راهنمایی کنین
من متولد نیمه اول 69م
دی87 دیپلم گرفتم
الان تو شبانه پیشدانشگاهی 2تا درسم مونده دارم میخونم (یعنی پارسال هم پیش بودم ولی 2تا درس رو رد شدم)
پارسال کنکور دادم
امسال دباره میخوام کنکور بدم
کدوم گزینه رو باید تو وضعیت وظیفه تو فرم ثبتنام کنکور بزنم؟
چیکار کنم خیلی فوری لطفا راهنمایی کنین تا ساعت24 جمعه بیشتر وقت ندارم
واسه اجباری (خدمت وظیفه) باید چیکار کنم؟ اونم اگه زحمتی نیست توضیح بدید
AB جان من خودم رفتم و از مرکز مشاوره نیروی انتظامی واحد وظیفه عمومی پرسیدم . و جناب مشاور فرمودن که فعلا این امکان وجود داره. فقط باید وقتی قبول شدی بری نظام وظیفه و یه نامه بگیری و بری انصراف و فورا در دانشگاه دوم ثبت نام کنی.
سلام منم شنیدم تو tv اومدن گفتن اما وقتی رفتم مدرسه مدیرم میگه بفرستی بهتره بچه هایی هم که رفتن میدام سپاه اونجا مشاورها همین حرف سرهنگرو زدن به خدا منم گیج شدم.....نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه سازمان وظيفه متخصص متناقض گويي هست.من خودم بيش از 10 بار به مركز مشاوره زنگ زدم . چند بار بهم گفتن دفترچه بفرست.چند بار گفتن اصلا لازم نيست دفترچه بفرستي و ...
يه بار رفتم ميدان سپاه پرسيدم گفتن لازم نيست دفترچه بفرستي...
اون سرهنگه هم كه حرف خودش رو ميزنه.
حرف كه باد هواست ميگن همينجوري ولي هيچ تضميني نيست كه موقع ثبت نام كنكور ايراد بگيرن يا نه.چون تا الان اينجوري بوده كه بايد موقع ثبت نام برگه اعزام بدون غيبت داشته باشي وگرنه تو دانشگاه ثبت نام نميكنن.
ولي با وجود همه ي اين حرفا من فرستادم و الان هم برگه ام اومده تاريخ اعزامم هم خورده 18 دي 89 يعني بعد از كنكور 89.دوستمون MORINIO هم فرستاد اعزامش رو زدن 18 دي 89.
ضمنا كار سختي هم نيست ثبت دفترچه . تو پست قبلي ام كامل توضيح دادم.
موفق باشيد
در مورد كد فكر كنم كه درست زديد چون اصلا كد ديگه اي براي شما جور در نمياد.بعيد ميدونم از اين بابت براي شما مشكلي پيش بياد. ولي در هر صورت تو دي ماه فرصت تصحيح اطلاعات رو ميدن.نقل قول:
ضمنا معاف هم كه بشيد ديگه چه نيازي به فرستادن دفترچه هست؟!:20:
شما با داشتن كارت معافيت مشكلي نخواهيد داشت.(براي ثبت نام در دانشگاه)
موفق باشيد