كاري نداره جاي شمشيرا روبا هم عوض مي كني تا در باز شه..نقل قول:
يعني شمشير طلايي كه روي قاب نقره اي هست رو ميزاري رو قاب طلايي و شمشير نقره اي رو كه روي قاب طلايي هست ميزاري روي قاب نقره اي.. اميدوارم متوجه شده باشي.. خيلي سادست.
Printable View
كاري نداره جاي شمشيرا روبا هم عوض مي كني تا در باز شه..نقل قول:
يعني شمشير طلايي كه روي قاب نقره اي هست رو ميزاري رو قاب طلايي و شمشير نقره اي رو كه روي قاب طلايي هست ميزاري روي قاب نقره اي.. اميدوارم متوجه شده باشي.. خيلي سادست.
باید جای شمشیرارو عوض کنی و اگه طلای رو از پایین گرفتی ببر بالا و نقره ای رو بیار پایین
ممنون از همتون مشکلم این بود که شمشیر بالاییرو جای پایینی نمیذاشتم حل شد ممنون.
سلام
من هر کاري کردم بازي اينطوري نمايش مي ده
cpu 2600
vga 64 ati 7000 serios
ram 512
ببينيد اين تصوير رو به اين صورت نشون مي شده همه چي هم درست هست هيچ مشکلي نداره فقط اينطوري نمايش مي ده صدا داره حرکت هم مي کنه
وضوح تصوير رو بردم بالا تر ببينيد چه طوري شده (اصل خود تصوير نمايش داده شده تاريک تر هست):
دوستمون هم که گفت گاما رو ببر بالا بردم فقط همين رو روشن تر کرده
ممنون مي شم بفرمائيد چيکار کنم که درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بهترین راه اینه که شما یه گرافیک درست حسابی بخری.
دوست من یک کارت گرافیک درست درمون بخر.... هم خودت رو راحت کن هم ما رو. :cool:نقل قول:
بله ماله من هم رو کارت گرافیک پایینم به همین صورت هست.
آخه ديگه نمي خوام آفتابه خرج لحيم کنم
موفق باشيد
با تشکر
بي خيال بازي اش شدم
تو مرحله 2-4 یه جایی هست که دوتا غول باهم میان، اونجایی که زیرش ماده مذابه. هر کاری میکنم باهم نمیفتن پایین.یکیشون میفته اون یکی میمونه باوجود اینه هردوشون رو دریچه هستن. چی کار کنم؟ راهی هست که جفتشون بیفتن یا اینکه تک تک بکشمشون؟ راه دیگه ایم هست؟
نقل قول:درستهنقل قول:
منم با كارت قبليم (Gefroce 4200 Ti) كه امتحان كردم همينجوري بازي اجرا شد
منظورتون اگه همون جائیه که دوتا نعرقول:biggrin: پشت سه تا مجسمه هستن و هی آتیش نسار میکنن هست!نقل قول:
من یکیشون رو با RPG , دوتای دیگه رو با اون تفنگ نارنجک انداز.
با تیر نمیشه این نامرد ها رو کشت :laughing:
اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه ، فکر نکنم اونجا باشه. دو تا از این غول گنده هان. همون جایی که زیرش ماده ی مذابه. یه دستگاه هم داره که یه دریچه رو باز میکنه تا اینا بیفتن توش. ولی هر کاری کردم باهم روی دریچه نمی ایستن، حتی اگر وایستن و دریچه رو باز کنی فقط یکیشون میفته. بعدشم دریچه قفل میشه. اون یکیم که بخوای بکشی باید تمام اسلحه ها رو به خاطرش حروم کنی. چیکار کنم؟ باید دوتایی باهم بیفتن یا یکی که افتاد اون یکی رو خودم بکشم؟
سلام يه آرپي جي حرومشون كننقل قول:
سلام یه چندتا خبر تقریبا خوب دارم :
طبقه اعلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ایول 4 رو خود شرکت CapCom پورت کرده در ضمن تاریخ عرضه اون رو هم تو فرانسه 8 مارچ و تو انگلیس 1 مارچ و تو ایالات متحده 1 آپریل اعلام کرده
اما یه کوچولو هم تذکر داده که (* Release Dates are subject to change)
یعنی این یوبی کل دنیا رو سر تاریخ پخش به شک انداخته :puke:
بله دوست عزیز یکیشون رو همونجوری باید کشت یعنی با باز کردن دریچه . اون یکی هم باید بش تیر بزنی وقتی "زانو زد" بری رو کولش و تند تند کلید رو بزنی یا اینکه پولها تو پس انداز کنی و یک آر پی جی خوش دست بخریدی و با یک تیر خلاص .نقل قول:
نه ، فکر نکنم اونجا باشه. دو تا از این غول گنده هان. همون جایی که زیرش ماده ی مذابه. یه دستگاه هم داره که یه دریچه رو باز میکنه تا اینا بیفتن توش. ولی هر کاری کردم باهم روی دریچه نمی ایستن، حتی اگر وایستن و دریچه رو باز کنی فقط یکیشون میفته. بعدشم دریچه قفل میشه. اون یکیم که بخوای بکشی باید تمام اسلحه ها رو به خاطرش حروم کنی. چیکار کنم؟ باید دوتایی باهم بیفتن یا یکی که افتاد اون یکی رو خودم بکشم؟
یا علی.
اونجا باید از یک نرده بون بالا بری و تیر بزنی تو کلشوننقل قول:
تو مرحله 2-4 یه جایی هست که دوتا غول باهم میان، اونجایی که زیرش ماده مذابه. هر کاری میکنم باهم نمیفتن پایین.یکیشون میفته اون یکی میمونه باوجود اینه هردوشون رو دریچه هستن. چی کار کنم؟ راهی هست که جفتشون بیفتن یا اینکه تک تک بکشمشون؟ راه دیگه ایم هست؟
آره Killer و Butterfly Killer خیلی قوی هستند. در حالت Pro اون Krauser رو میتونی با Killer به راحتی بکشی . البته بگم که بدون اون هم غیر ممکنه !نقل قول:
اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی
خوب قبل از اینکه بری اونجا یدونه آر پی جی بگیر . بعد که اولی افتاد توی مواد مذاب با آر پی جی اون یکی رو بزن . فقط مواظب باش به قول خودمون فرت نکنی !نقل قول:
از لطف همگی ممنون!
آقا من 1 بار این بازیو تو حالت معمولی تمام کردم حالا که میخوام حالت Pro این بازیو تموم کنم متاسفانه بازی پاک شده و باید از اول نصب کنم !
کسی میتونه Save بازی رو در حالتی که Normal تموم کرده واسم بزاره ؟
مرسی
سلام عزیزان
من تو قسمتی هست که آدمای مومیایی (شایدم مومیایی نباشه یه چیز شبیه اونا) هستش سردخونه داره بعدش باید با کارت در هارو باز کنی اشلی رو نجات بدی من اونجام می خوام ببینم چقدر دیگه مونده خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم شما چجوری یه بازی رو چند بار انجام میدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه آخرشی شاید 20 دقیقه دیگه تموم شه !نقل قول:
نقل قول:
خوب به اينا مي گن بازيخور ديگه...هر بازي رو بهشون بدي 2 ساعته مي رن آخرش بعد از رو هاردمي تركوننش:) ولي هيچكدومشون حال ندارن يه بازي رو درسه حالت ايزي نرمال وهارد برن!
شما فكر كنم تقريبا 80 درصد بازي رو رفتيد از اينجا به بعد تازه هيجان بازي بالا مي ره.يه توصيه اصلا خشاباتو براي اينا هدر نده فقط فرار كن.
درسته رزیدنت اویل کلا یعنی فرار :دینقل قول:
دوستان من اینجا رسیدم نمی دونم باید چیکار کنم این پیام رو هم میده
((there are levers on both side of the doors ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت برو کلید اونوری دخترم بزار کلید اینوری :دی بعد درو باز کن
خوب انویدیا که گفت باید چیکار کنی ولی قسمت اولش رو. اول اشلی رو سمت یکی از اهرم ها می زاری خودت می ری سمت اون یکی اهرم بعد با هم اهرم ها رو پایین می کشن بعد از اون چراغی بالای در هست که روشن میشه باید هواست جمع باشه وقتی سبز شد کلید اکشن (حالا رو کیبرد یا دسته بسته به تعریفی که کردی) رو می زنی و در باز خواهد شد.نقل قول:
دوستان من اینجا رسیدم نمی دونم باید چیکار کنم این پیام رو هم میده
((there are levers on both side of the doors ))
ایول بچه ها دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم عزیزنقل قول:
دیگه آخرشی شاید 20 دقیقه دیگه تموم شه !
یکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
سلامنقل قول:
اگر ممکنه بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنماییت کنیم :)
باید وقتی که بهت حمله میکنه جاخالی بدینقل قول:
یکی بگه این مرتیکه گودزیلا رو چجوری باید کشت همونی که بدن ماهیچه ای داره تو اون مکان به یک حساب تاریخی مثل تخت جمشید من هر کاری میکنم نمیشه خیلی سریع عمل میکنه با هر سلاحی داشتم امتحان کردم نمیمیره با ه آرپي جي هم نمیشه کشتش
با کیلر چند تا بزنی تو سرش میره ولی آخر باید تو بالای یک ساختمان بکشیش پس سعی نکن تیراتوحرومش کنی چون اونجا نمیمیره
فكر كنم همون كماندو رو ميگي؟؟نقل قول:
اوه اوه منم بيشتر از همه سر اين رييس گير كردم /// :evil: :evil:
بيشتر بايد فرار كني تا اونجا كه دستش شكل بال ميشه( طي دو مرحله تا رسيدن به محل اصلي ) ... بعد با تير به پاهاش يا سرش ميزني تا بميره ...
ميدوني من چجوري ردش كردم ؟؟
برگشتم محل سيو قبلي هر چي سلاح داشتم فروختم و يه rpg خريدم به يه شليك آر پي جي رفت به درك. :biggrin: :biggrin:
اگه منظورت Krauser هستش که باید قبل از اینکه بکشیش باید 3 قطعه پیدا کنی که این قطعه ها روی یک در رو کامل میکنند که سومی دست همون قوله هستش ! اول باید از دستش فرار کنی و اون 2 تا قطعه رو پیدا کنی . وقتی که قطعه دوم رو پیدا کردی باید با Krauser بجنگی . اون موقع باید بزنی به سرش . سعی کن با اسلحه Killer 7 بزنی چون خیلی از خونش میبره . بعد که کشتیش قطعه سوم رو میگیری . اینم بگم که به این راحتی نمیشه کشتش . یه جونوریه که دومیشو توی بازی پیدا نمیکنی !نقل قول:
باور کن سخت ترین قولش اونه .
خدا صبرت بده اگه نتونستي ردش كني از ترينر استفاده كن!
موافقمنقل قول:
خدا صبرت بده اگه نتونستي ردش كني از ترينر استفاده كن
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
کشتنش زیاد سخت نیست فقط باید با shotgum یایه اسلحه قوی مثل همون KILLER7شلیک کنی به پاهاش بعد که نشست سرشو بزنی به موقع هم فرار کنی.نقل قول:
سلام دوستان متاسفانه من بازم گیر کردم اونجا که یه قفس بزرگ بالای دره اویزونه و وقتی ردیاب اشلی رو پیدا می کنیم یه غول ما رو میندازه تو قفس
راستش یه ار پی جی خوابوندم تو کله پوک اون غوله حالا اونم رفته قایم شده و هی خرناس می کشه دو تا در هم هستند که اصلا باز نمی شن حالا باید چیکار کنم ؟
خواهشا کمک کنید
من نفهمیدم کجارو میگی !نقل قول:
1 عکس بزاری خیلی خوب میشه !
مرسی
بقل هر در یک دستگاه هست که روش یه چراغ هست. شما اون چراغها رو بزن درها باز میشه. بعضی جاهاش هم تا جایی که یادم هست باید به لولاهای بالایی شلیک کنی. ولی اکثرش همینجوری که گفتم. هی مرحله به مرحله قفسها آزاد میند و میوفتند پایین. بعد که همه رو رد کردی هم جالب میشه. میبری اون قول بی شاخ و دم رو تو اون تونل که اول و آخرش یه در هست اونم بقل هم زندانی می کنی و ...... :biggrin: :cool: اسلحه های مختلفت رو قدرتشون رو روش امتحان می کنی.نقل قول: