مثل اینکه اسمش Lovely Star Touch Screen PMP Player ـه ، قیمتش هم زده 70 دلار !! :18: تو سایت زیر :
کد:http://www.geeky-gadgets.com/lovely-star-touch-screen-pmp-player
Printable View
مثل اینکه اسمش Lovely Star Touch Screen PMP Player ـه ، قیمتش هم زده 70 دلار !! :18: تو سایت زیر :
کد:http://www.geeky-gadgets.com/lovely-star-touch-screen-pmp-player
این با این همه امکانات 70 دلار؟!!!!!!!!
کریتیو قصد نداره محصول تاچ بزنه همه برند ها دیگه این کارو کردن یا دارن میکنن !!!
بحث درمورد کاوون هست و اونم مدل S9نقل قول:
ولی کسی درمورد archos صحبتی نکرد!
ببخشید منم درباره archos حرفی نزدم اون اقا هم جواب منو درباره ایریور داد !!!
طبیعیه ؛ قبلا بحث شده که محصولات گمنام تر ، برای اینکه بتونن در بازار رقابت با محصولات معتبر دوام بیارن ، فقط یه راه دارن اون هم اینه که با پایین آوردن قیمت (=کاهش کیفیت قطعات و فاکتورهای کیفی دیگه) بتونن در چشم مصرف کننده ، وسوسه انگیز جلوه کنن ... خیلی وقتا هم جواب میده ؛ همه نمی تونن 400 تومن هزینه کنن و PMP های سطح اول رو بخرن ، اینا رو واسه اونایی گذاشتن که حاضرن با یه مقدار کیفیت پایین تر بسازن ، در عوض کمتر هم پول بدن ...نقل قول:
حق با شماست ، امسال سال تاچ بوده و تقریبا همه کمپانی های اصلی محصول تاچ به بازار عرضه کردن (سامسونگ-اپل-سونی-کوون- و جدیدا archos هم که همین هفته های اخیر وارد بازی شده با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بهرحال یه تئوری می تونه این باشه که کریتیو ظرف این یکی دوسال از مدلهای سطح اول و سطح متوسط فاصله گرفته و روی مدلهای کم هزینه تر (economic) کار می کنه و چون تاچ رو معمولا واسه سطح اول و دوم بکار می گیرن ، طبیعیه که اینا هم مدلی در این قالب بیرون نداده ان ؛ البته من چندین بار خبرش رو شنیدم که کریتیو هم داره یه محصول تاچ بیرون میده ..نقل قول:
iriver هم جزو بهترین هاست ... البته هیچوقت واسه رتبه اول و دوم نجنگیده ، اما قطعاً بین 5 تای اوله ...نقل قول:
* لطفا بحث در مورد کارای iriver رو فقط در یه تاپیک پی بگیر.. مرسی ..
بالاخره ما نفهمیدیم کدوم از این مدلهای سونی بدون sonic stage به بازار عرضه شده؟
چندین مدل بدون سونیک استیج هستند ؛ چندتا مدلهای پایین تر ، و چند تا مدل متوسط ... اونایی که الان یادمه : سری e020 ... سری b100 ؛ اینا کارای پایین دست بودند (کم هزینه ها) ، از کارای بالاتر : A720 و A820 ... و اگه اشتباه نکنم s600 ...نقل قول:
* البته برای سونیک استیج هم نرم افزارهای جایگزینی مطرح شده که توی همین تالار چندتا رو معرفی کرده ام ..
سلامنقل قول:
ببخشید اشتباه کردم منظورم همون متن شعر بود و شما درست میگید فکر نکنم سونی چنین مدلی داشته باشد. رو خودش هم هیچی ننویشته حتی سی دی هم نداشت و همینطور گارانتی هم نداشت. مغازه دار هم که اصلا اینکاره نیست
سلام به دوستان عزیز
تصمیم گرفتم یه زی-سایبر بگیرم دو تا انتخاب دارم نمی دونم بین Zling Zeni و Zling Zazu کدوم رو انتخاب کنم لطفا کمک کنید
باتشکر
بین cowon و sony موندم؟
مختصر و مفید پرسیدی. مختصر و مفید هم جواب میدم:نقل قول:
سونی اصلا قابل مقایسه با کووان نیست.
منم مخثصر و مفید میگم
کاوون واقعا عالیه
اگه طراحی و شیکی واسه ات مهمه و پول مساله ای نیست : سونی ... اگه کیفیت صدا واسه ات خیلی مهمه : cowon ... بستگی به این داره که نیازها و علایق ات چی هستن ...نقل قول:
حالا دوستان سعی کردن "مختصر و مفید " جواب بدن ، ولی مثلا تجربه شخصی من نشون داده که دختر خانم ها متمایل به سونی هستن ، یا مثلا آرشیو بازها متمایل به آیپاد ... بنابراین این سوالِِ مختصر و مفید ، یه جواب قطعی مختصر و مفید نداره ...
برو سراغ اونی که جدیدتره و صفحه نمایش بزرگتری داره .. در این مورد ، فکر می کنم Zeni باشهنقل قول:
والا معمولا اینطوری که پلیرهایی که lyrics ساپورت می کنن ، همراهشون یه نرم افزاری دارن که باید متن ترانه توشون کپی بشه و موقع اتصال درون دستگاه ریخته بشه ...نقل قول:
شک دارم راه دیگه ای داشته باشه ... فولدری به اسم lyrics یا چیزی شبیه این نداری ؟ ... تگ آهنگ ها رو چک کن ببین اگه چیزی توش بریزی نشون میده (تگ = از آهنگ properties بگیری و برو به زبونه ای که مشخصات آهنگ توشه)
کیفیت صدا واسم خیلی مهمه؟نقل قول:
خوب حالا بین مدلهای کوون کدومشون بهتره؟
البته تو بیشتره سایتها از D2 و I7 تعریف کرده بودن
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه؟
فقط کیفیت صدا واسم مهمه و همینطور کار کردن راحت با دکمه هاش؟
اگه براتون دیدن کلیپ مهمه و میخواید که هر از گاهی یه موزیک ویدئویی یا کلیپی نگاه کنید +D2 بهتره راستی دیگه D2 تولید نمیشه بخاطر همین گفتم +D2نقل قول:
ولی اگه این مورد برات مهم نیست I7 بهتره چون قیمت پایین تری رو داره
سلام
یه mp3 Player تا سقف 80 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟
میخوام داری قابلیت ضبط صدا هم باشه..
مدل u3 از سامسونگ ...(و یه مدل جدیدتر از همین خانواده به نام u5 که به نظر میاد تو همین حدود قیمت باشه ولی نمی دونم ایران گیر میاد یا نه)نقل قول:
کارای سانسا (فقط یه جا دیدمشون : مغازه کنار پاساژ ایران) ... کیفیت بسیار مناسبی دارن ..
کارای creative ... راحت تر گیر میان ، تنوع مدل بیشتری دارن .. مثل zen stone plus
در نظر بگیر که با توجه به محدویت بودجه شما ، نباید از این محصولات انتظار معجزه داشته باشی ؛ اما همگی کیفیت در حد خوب و قابل قبول ارائه میدن ..
ممنون از جوابنقل قول:
خوب چقدر به بودجه اضافه بشه تا یه چیز بهتر بتونم بگیرم که صرفه داشته باشه؟؟
و چه مدلی؟
کیفیت صدا D2 بهتره یا I7 ؟
snr جفتشون 95db هست ولی خروجی صدای D2 بیشتره 16ohm که 37mw+ 37mw هست ولی I7 خروجیش 16ohm که 26mw + 36mw هستنقل قول:
البته این باید تصحیح بشه.نقل قول:
36+36
از نظر قدرت صدا بهترین مدل کووان D2 هست. هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
U5 از کووان. فکر کنم 2 گیگش 85 باشه و 4 گیگش حول و حوش 105.نقل قول:
اصلا کووان تو یه سطح دیگه کار میکنه. نمیشه با Sansa و Creative مقایسه ش کرد.
ممنون از جوابتوننقل قول:
منظورتون از کووان رو نفهمیدم!
میشه لینک این محصول رو برام بذارین؟؟
من فقط کیفیت صدا واسم مهمهنقل قول:
حالا از بین این سه تا مدل کدومش به صرفه است که بخرم؟
D2 , I7 , U5
نقل قول:نقل قول:u5 که از مقایسه کنار میره سریعاً .. از بین دوتای دیگه ، واقعا من فکر می کنم هر کدوم رو بگیری از کیفیت صداش راضی باشی ، اما i7 بالاتر از D2 قرار می گیره ...نقل قول:
* ضمنا دوستمون بحث بلندی صدا رو هم مطرح کرد که البته ربطی به کیفیت صدا نداره - اما اصولا یکی از ارتباطات این دوتا قضیه اینه که هرچه کیفیت صدا بهتر باشه ، نیاز کمتری به افزایش صدا داری...
کاملا مخالفم؛ طرفداری از یه مارک اشکالی نداره ، اما زیاده روی در اون که حالت بی انصافی به خود بگیره درست نیست ... ...نقل قول:
cowonبه هیچ وجه در "یه سطح دیگه" نیست ... یا بذار بگیم که در سطح بالاتری نیست .. منظور از "سطح دیگه" اینه که " اختلاف دو brand قابل ملاحظه باشه" ، خب مثلا زولتریکس و cowon در دو سطح متفاوت هستن؛ اما مسلما هر 5-6 مارک اول بازار در اکثر زمینه ها در یه سطح هستند و اگه بحث مقایسه باشه اتفاقا cown بجز در زمینه کیفیت صدا ، دیگه مقام اول و دومی در فاکتورهای دیگه رو باید براحتی فراموش کنه ...
آیا cowon کیفیت صداش عالیه ؟ قطعاً ... آیا creative کیفیت صداش عالیه ؟ ... قطعاً ... آیا cowon "یه مقدار بهتره" ؟ ... بله در اکثر موارد .. آیا "کیفیت صدا همه چیزه" و باعث میشه که کاملا یه محصول از دیگری برتر قلمداد بشه؟ ... به هیچ وجه
می تونی بیاری سمت 100 تومن ، مدلهای خوب کلی مثل موزائیک از creative موجوده و کارای cowon هم کیفیت ضبط و پخش عالی دارن ...نقل قول:
اگه ضبط واسه ات خیلی مهمه ، سری UX سونی هم ضبط کننده خوبیه و هم پخش کننده قابل قبولیه ... البته باید بیای سمت 130 به بالا ..
البته نظر شخصی شماست؛ اما ...عجیب ترین نظر شخصی ای بود که این چند وقته شنیده ام ... بله - نظرات عجیب تر مثل اینکه فلان مدل متفرقه هدفون از فلان مدل درجه یک بهتره هم شنیدیم ، اما اون نظرات از کاربرای متفرقه هم بوده ضمناً ، نه از دوستی که داره مشاوره میده به دوستان دیگه ...نقل قول:
هر چند من که خودم رو صدا خیلی حساسم خودم هیچ تفاوتی تو هیچ کدوم از مدلاش ندیدم. کیفیت صدا و بلندی صدای همشون یکیه. از 80 تومنی گرفته تا 600 تومنی.
اینطور که معلومه به یک جواب قطعی رسیدم.
خوب این I7 رو از کجا بخرم؟
البته بنده در همدان زندگی می کنم.
اگه تا 109 تومن بودجتو افزایش بدی 8 گیگ U5 از کاوون هستنقل قول:
ببخشید اشتباه شد درستش 26+26 هستنقل قول:
منظورت از کریتیو چیه؟
تو همدان که نمایندگی نداریم ولی من میتونم کمکتون کنمنقل قول:
خوب چجوری باید تهیه کنم؟نقل قول:
البته من هم یه مقدار زیاده روی کردم. منظورم این نبود که کریتیو بده و کووان خیلی خوبه. راستش به نظر من مهمترین فاکتور در مورد انتخاب MP3 Player کیفیت صداست. همون طور که در مورد خرید دوربین عکاسی مهمترین ویژگی کیفیت عکسه. کیفیت صدای کریتیو هم خوبه ولی خب تفاوت کیفیت صدای کووان محسوسه. و به جز کیفیت صدا در موارد دیگری هم نسبت به کریتیو برتری داره.نقل قول:
این نظر شخصی من نیست. حقیقته. به نظر شما صدای D2+ با Q5 چه فرقی میکنه؟
یکی باید بیاد اشتباهات خود منو بهم بگه! حواس نذاشتن واسه ما. منظورم D2 بود با 74 میلی وات. تصحیح شد.نقل قول:
COWON همون کمپانی تولید کننده ی برنامه ی JetAudio هست. پلیرهاش هم موجوده تو بازار.نقل قول:
میتونین یه سر به سایتش بزنین محصولاتش رو ببینین.
کد:www.cowon.com
یه مقدار اطلاعات مقایسه ای درباره zen stone plus و T200 میخواستم
اونطور که ارادو نوشته تی 200 باید سرتر باشه
درمورد ضبط صدا و رادیوی زن استون هیچی ننوشته
قیمت 4 گیگ این دوتا چنده؟؟
سلامنقل قول:
چون این موضوع خارج از بحث تاپیکه براتون pm می کنم
دوست خوب ، فکر می کردم دیگه از اینطور بحث ها رد شده باشی؛ این نظر کاملا از شما بعیده... "حقیقت " یعنی چی ؟ ... دو بعلاوه دو میشه چهار .. این یه حقیقته ... هر دو نفر آدم در سراسر جهان این رو قبول دارن ... این یه مفهوم آبژکتیوه ... یعنی عینی و قابل شمارشه ... اما کیفیت صدا ؟ ... واقعا فکر می کنی بشه همین قدر دقیق اندازه اش گرفت و در موردش نظر داد ؟ (اون snr هم فقط یکی از چندین پارامتریه که به ما کمک می کنن؛ نه بیشتر) ... شما دوتا ریوی از یه محصول رو هم کنار هم بذاری ، در حالیکه دو نفر متخصص نظر دادن ، باز هم مواردی از تفاوت در نظر توش می بینی ... شما نمی تونی ادعا کنی که حتی با یه هدفون Authentic این مقایسه رو انجام دادی (مگه اینکه الان بگی که اون مقایسه بین مدلهای مختلف cowon رو با یه shure انجام دادی که اصولا در ریویوها برای اظهار نظر در مورد کیفیت صدا استفاده میشه!)نقل قول:
نتیجه اینکه وقتی شما از من بپرسی که این دوتا محصول با هم فرق می کنن یا نه؟ ... صرفاً می تونم بگم "بله - از نظر من" ... من نه در حدی هستم و نه اطلاعات و ابزار لازم رو برای اینکه "حقیقت" قطعی ماجرا رو بگم در اختیار دارم ... به نظر من صدای X5 حتی از i7 هم بهتر بود ... در حالیکه مثلا صدای u5 و سری A خیلی خوب بود ؛ اما عالی نبود ...
اتفاقا استون پلاس محصول بهتری به نظر میاد ... قبلا هم توی این تالار دو سه بار مقایسه شده ان .. یه سرچ بکن ..نقل قول:
زن استون عمر باتری بهتر داره .. اسپیکر داره (شما دنبال این مدلش برو) ... زیباتر به نظر میاد ... قیمت مناسب تر داره ... و بهرحال نبرد دو مدل رقیب از یک کمپانی رو می بره ..
این که گفتم رو خودم رسیدم بهش. من که با هدفون فول سایز سنهایزر مدل های D2 و U5 رو با هم مقایسه کردم هیچ تفاوتی مشاهده نکردم. من هم خودم تجربه م در مورد کیفیت صدا کم نیست و میدونم کیفیت صدا فقط به SNR مربوط نمیشه. ولی خب شما هم منظور من رو درست متوجه نشدی. دوستمون پرسیدن کیفیت صداشون چه فرقی میکنه؟ شاید اگه این سوال رو شما جواب میدادی مدل ها رو بر اساس کیفیت صدا رتبه بندی میکردی. من که گفتم فرقی نمیکنند با دستگاه فرکانس ها رو تست نکردم و منحنی هاشو در نیاوردم. سوالی هم که ایشون پرسیدن در این حد تخصصی نبود. خود کووان هم هیچ وقت نگفته فلان مدلش کیفیت صداش بهتره یا فرق میکنه. فقط تنظیم صداها یه مقدار فرق میکنه. پس خواهشا به جای این که از حرف های من بحث های بزرگ درست کنین یه مقدار منطقی صحبت کنین.نقل قول:
البته من به نظر شما احترام میذارم. هر چی باشه دو تا پیرهن بیشتر از ما تو این فروم پاره کردی. ولی خب من نظرمو گفتم. دوستان دیگه ای که صدای مدل های مختلف کووان رو شنیدن هم میتونن بیان اینجا نظرشونو بگن تا بدونیم نظر بقیه در این مورد چیه.