منم با گوشی w800 کانکت میشم ولی با برنامه اپرا وصل نمیشه
منم با گوشی w800 کانکت میشم ولی با برنامه اپرا وصل نمیشه
اشخاصی که گوشی سونی اریکسون دارند و gprs فعال نمیشه این عملیات رو انجام بدن
در گوشی های سونی اریکسون (SonyEricsson) مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu > Messaging > Setting > Area Info (فهرست > پیغام ها > تنظیمات > اطلاعات محلی)
سپس مقدار Cell Information رو به On یا روشن تغییر دهید.
نقل قول:
سلام اقا ممنون
مرسسی
ولی همه این کارارو کردم ولی تا کانکشن مینویسه رجیستر تو یوزر نیم میاد بیرون و error :: ppp protecol error
همچین چیزایی میده؟ راه حلی برای این موضوع دارید/؟
عزیز ، این ربطی به gprs نداره ، این برای نمایش نام BTS ای هست که موبایل بهش وصله !نقل قول:
اول مطمئن شید که اینترنت فعاله ، آخه چون ایرانسل اینترنتش هنوز به صورت آزمایشی هست ، گاهی اوقات قطعه و ممکنه این ارور بیاد ،نقل قول:
این کار رو هم برای اطمینان انجام بدین، برروی Connection ای که ساختید کلیک راست کرده و به Properties بروید ، زبانه Options رو انتخاب کرده و برروی دکمه PPP Settings کلیک کنید ، سپس تیک Negotiate multi-link for single-link connections رو بردارید و همه پنجره ها رو Ok کنید !
تنظیمات mms رو در سایت قرار دادند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mms رو تست کردم ، با موفقیت ارسال شد از گوشی نوکیا به موتورولا
نقل قول:
مال شما MMSـت وصل شد مال من همون wapــشم از کار افتاد !! D:
دیگه اون علامت GPRSــم پایین آنتن نیست ! ... دارن کم کم میرن رو اعصابم ها !
اگه این کارایی که میگم دقیقا انجام بدین حتما وصل میشین :نقل قول:
به مسیر زیر بروید:
menu-->setting-->connectivity-->data comm.-->data account-->new account-->
حالا gprs data را انتخاب میکنین بعد یه اسم به اکانتتون میدید فرقی نمیکنه مثلا ghanbar بعد در قسمت apn فقط باید کلمه gprs رو تایپ کنین بعد یوزر و پسورد رو خالی بزارین و save کنین حالا برگردین به قسمت connectivity و به قسمت internet setting بروید بعد internet profile رو انتخاب کنید بعد new profile رو
انتخاب کنین و یه اسم بهش بدین مثلا hamid بعد connect using: رو انتخاب کنید بعد اون data accont ای که ساخته بودین اونجاست در اینجا مثال ghanbar بود اونو انتخاب میکنین بعد profile رو save میکنین بعد در قسمت internet profile اونو انتخاب میکنیم او دایره سفیده باید توپر بشه در این جا مثال hamid بود .............. حالا اگه اینترنت وصل باشه ادامه کار.....
حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
نکته مهم: با pc suit ..کانکشن نسازید همونطور که گفتم باید با network conection بسازید..
...................................موفق و پیروز باشید...................................
آیا ممکن است تنظیمات انجام نشود؟
در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انحام تنظیمات خودکار (OTA) را نداشته باشد، با دستورالعمل های ذکرشده (تماس با 130 ، سپس شماره گیری 3 و بعد 5؛ و یا استفاده از دستور #5*3*130*) نمی توانید تنظیمات را دریافت نمایید. در این حالت می توانید طبق اطلاعات جدول زیر، گوشی را بصورت دستی تنظیم نمایید:
MMS/GPRS Connection setting details
MMS
GPRS
Connection Name: Irancell-MMS Connection Name: Irancell-GPRS
Bearer: GSM-GPRS/GPRS Bearer: GSM-GPRS/GPRS
APN: mtnirancell APN: mtnirancell
MMSC Address: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Home Page: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WAP Proxy: 10.131.26.138 WAP Proxy: 10.131.26.138
Port: 9200 Port: 9200
Service: CO-WSP Service: CO-WSP
HTTP Proxy: 10.131.26.138 HTTP Proxy: 10.131.26.138
Port: 8080 Port: 8080
Service: HTTP Service: HTTP
اقا یه سایت آپلود عکس بدین
کسی تنظیمات برای وصل شدن mms را برای گوشیهای سونی اریکسون نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل میتونی بگی که چه ربطی به اینجا داشت؟؟؟;)نقل قول:
سلام عزیز دلنقل قول:
شما بیاتو این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پایین صفحه یه جدول زده که تنظیماتش را توش گفته
ببین میتونی خودت تنظمیش کنی یا نه!!
اگه اره که خوب برو حالشو ببر :laughing:
واگر مثل من نتونستی باید صبر کنی تا اس ام اسش از طرف ایرانسل برات ارسال بشه:rolleye:
حداکثر تا 26 اسفند ماه به کلیه کاربران ایرانسل این تنظیمات ارسال خواهد شد
راستی الان توی مشهد کامل آنتن میده یا نه؟؟؟
آخه مثلا تو مترو تهران اصلا انتن نمیده
نقل قول:
واییییییییییییییییییییی ممنون خیلی خوشحالم
واقعا دستتون درد نکنه من نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم
نقل قول:
واییییییییییییییییییییی ممنون خیلی خوشحالم
واقعا دستتون درد نکنه من نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم
کسایی که برنامه mini opera رو . رو گوشیشون نصب کردن ولی کار نمیکنه و پیغام : verification of server certificate failed. pleas check your date setting in your device میده باید اینکارو بکنن : به آدرس زیر برید:
menu-->setting--->connectivity-->streaming setting .....بعد در قسمت connect using : اون دیتا اکانتی که درست کرده بودند رو انتخاب کنند(دایره سفید توپر بشه)
نکته: قسمت streaming setting زیر internet settinng قرار دارد...mini opera سایتهای انگلیسی رو خوب وا میکنه
اما سایتهای فارسی رو قرو قاتی نشون میده ...برای سایتهای فارسی همون روش google که توضیح دادم بهترین راه است......
موفق و پیروز باشید........................................ .................................................. ..........
برای سونی اریکسون
نقل قول:
ما مخلصیم ;) :cool: :cool:
سلام بچه ها، من تنظیمات mms خودمو انجام دادم!
ولی کسی رو تو دوستام نمی شناسم که irancell داشته باشه! به همین علت از دوستان می خوام که یکی شمارشو برای من پیغام خصوصی بده تا من بتونم بهش mms بزنم تست کنم!
در ضمن دوستمونم حتماً باید تنظیمات mms رو انجام داده باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دوستانی که اطلاع ندارن فرستادن MMS به ایمل به قسمت Bulk می ره و آدرس ایمل شما به شکل زیر می باشد
98935*******@ mms.mtnirancell.irیعنی اگر کسی خواست برای شما یه وسیله ایمل MMS بفرسته این آدرس ایمیل شما می باشد
البته یک سوال مجانیه فعلاً دیگه نه؟ mms رو می گم!!!
نقل قول:
اینم شمارم 0935-3347073
نقل قول:
من ممنمونم
ولی برای اپرا ::: تو گوشی من که 7370 نوکیا هست همچین چیزی نداره streaming setting
امکانش هست اینو بیشتر توضیح بدی!!نقل قول:
تا 15 فروردین مجانیه
tatu_mail جان!
من برات فرستادم! به دستت رسید؟؟؟؟
1- من گوشیم P990 هست.
2- شمارم کد 2 هستش.
3- از اون Smsهای سه گانه، سه روز پیش اولیشو دریافت کردم. (فقط اولی)
4- 5#*3*130* هم کار نمیکنه.
5- اطلاعات تنظیم دستی با گوشیم نمیخونه، یعنی ایتم هاش با هم فرق دارن.
6- فعلا باید صبر کنم یا با تنظیم دستی هم کار میکنه؟
7- اگه کسی میدونه چه طوری میشه P990 رو تنظیم دستی کرد، لطفا راهنمایی کنه.;)
netlcom جان!
شما برای من mms زدی ولی به صورت mms برای من نیومد!
به صورت sms اومده!
یعنی لینک داده!
ماله شما هم اینطوریه؟
البته جالب بود! ممنون!
ولی گوشی من قابلیت دریافت مستقیم mms داره چرا اینجوری لینک داد؟؟؟
نقل قول:
دقیقا برای منم به صورت لینک اومد رفتم به اون لینکم باز نشد
توی اهواز بیش از 4000 نفر برای دریافت سیم کازت ایرانسل ثبت نام کردند
ولی این قلمبر دزپیلی ما رو مسخره کرده میگه خرداد اهواز وصل میشه
اگه اینجوری باشه که به درد نمی خوره!!!نقل قول:
البته لینک با گوشی باز نمی شه! حتماً باید با pc وصل بشی!!
کسی میدونه توی اهواز کی راه میفته بگه
احتیاج فوری
میدونید بگید
ایرانسل توی اهواز کی راه میفته ؟
فکر کنم چون هنوز تازه راه افتاده اینجوریه ، وگرنه توی همون صفحه MMS نوشته : درصورتی که گوشی مقصد قابلیت دریافت MMS نداشته باشد، sms حاوی لینک mms برایش ارسال می شود !نقل قول:
نقل قول:
تا 1 شنبه اینطوری
بعد من فعلا MMs فعال نیست براس شما هست
و گر نه نشونش میداد:rolleye:
ولی خیلی توپ میشه ها
Ir-Tci که به نظر من ورشکسته شده به رو خودش نمیاره
به نظرم mms منم قطع شده!نقل قول:
آخه دیگه نمی فرسته!
فکر کنم فهمیدن مشکل دارن، دارن درستش می کنن!
تنضیمات mmsگوشیت کاملتنضیم نیست من یه mms امتحانی زه ایمیلم فرستادم تو قسمت اینبکس بود و رفته بود به قسمت bulk و قسمتی که ادرس فرستنده رو نشون می داد شماره سیم که بعدش ادرس mms تو سایت ایرانسل هستنقل قول:
اهواز فعالهنقل قول: