اگر سوالم رو متوجه نشدید این طوری بگم که میخوام وقتی فایلی رو از لیست پاک کردم از کامپیوتر هم پاک بشهنقل قول:
Printable View
اگر سوالم رو متوجه نشدید این طوری بگم که میخوام وقتی فایلی رو از لیست پاک کردم از کامپیوتر هم پاک بشهنقل قول:
سلام.تو دانشگاه ما دسترسی به idm با proxy بستن،یعنی نمی تونیم تو دانشگاه باهاش دانلود کنیم.راهی وجود داره که بشه دانلود کرد؟؟
مرسی.
آقا من متوجه شدم، اما فعلا چیزی پیدا نکردم. یه راه اینه که پاکش کنی دوباره نصب کنی شاید جواب بده. شاید هم اگه تنظیماتو از یکی دیگه اینپورت کنی جواب بده.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط sia0368 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا موقع پاک کردن یه فایل از لیست دانلود یه گزینه بود که وقتی فعالش میکردم فایل رو از هارد هم پاک میکرد اما اشتباهی تیک dont show this message رو زدم و حالا دیلیت که میکنم فایل فقط از لیست پاک میشه چه جوری میشه مثل قبلش کرد که بپرسه از رو هارد پاک کنه یا نه؟
اگر سوالم رو متوجه نشدید این طوری بگم که میخوام وقتی فایلی رو از لیست پاک کردم از کامپیوتر هم پاک بشه
:31:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
تقریبا نه، برو سراغ اکانتهای ارشد، اونم نشد، دکترا!:4:نقل قول:
با هیچ کدوم کار نمی کنه.اما شنیدم بعضی از بچه های خوابگاه به فناوریش دست پیدا کردن.:31:سرعت دانلودشونم تا 6mb رسیده.گفتم اگه کسی بلده راهنمایی کنه.
Internet Download Manager 5.19 Build 2 Retail | 3.1 MB
Internet Download Manager (IDM) is a tool to increase download speeds by up to 5 times, resume and schedule downloads. Comprehensive error recovery and resume capability will restart broken or interrupted downloads due to lost connections, network problems, computer shutdowns, or unexpected power outages. Simple graphic user interface makes IDM user friendly and easy to use.Internet Download Manager has a smart download logic accelerator that features intelligent dynamic file segmentation and safe multipart downloading technology to accelerate your downloads. Unlike other download managers and accelerators Internet Download Manager segments downloaded files dynamically during download process and reuses available connections without additional connect and login stages to achieve best acceleration performance.
Internet Download Manager supports proxy servers, ftp and http protocols, firewalls, redirects, cookies, authorization, MP3 audio and MPEG video content processing. IDM integrates seamlessly into Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2, and all other popular browsers to automatically handle your downloads. You can also drag and drop files, or use Internet Download Manager from command line. Internet Download Manager can dial your modem at the set time, download the files you want, then hang up or even shut down your computer when it's done
/کد:http://uploading.com/files/757c877d/Internet_Download_Manager_5.19_Build_2_Retail.rar
میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
تو دانشگاه ما هم که برای وصل شدن نیاز به تعیین ------ برای مرورگر هست همون پورت و ------ رو تو idm وارد کردم و راحت دانلود میکنم
اتفاقا ما این کارو کردیم و نشد! شاید علتش این باشه که واسه شما پراکسی تعریف کردن؛ اما واسه ما یه شبکه محلی درست کردن و از طریق اون باید به اینترنت وصل می شدیم. اگه واسه این دوستمون هم اینطور باشه، کاریش نمی شه کرد.نقل قول:
البته اگه فناوریش رو پیدا کردی، مارو هم به خبر نذار!
راستی کودوم دانشگاهی؟
تو دانشگاه ما هم اولا باز بود اما یه یکی دو ساله که idm برای افراد غیر admin بستن.برای همین بچه ها به fdm و downthemall و از این برنامه ها رو آوردن که طبیعتا سرعتشون مثل idm نیست.اما تازگی من شنیدم که بعضی از بچه ها تونستن از idm استفاده کنن اما نمی دونم چی جوری.گفتم شاید تو فایلای رجیستری idm تغییری ایجاد کردن یا یه چیزی مثل این کارا؟حالا می خوام بدونم نه خاص idm بلکه برای همه نرم افزارا راهی برای پیچوندن proxy هست؟؟ مرسی.نقل قول:
من ip 192.168.10.14 رو میزنم و راحت وصل میشم البته من با لپتاپ کانکت میشم معمولی تست نکردمنقل قول:
من رودهن هستم(مجتمع)
سلام
من چند وقتیه IDM ام کار نمی کنه نمی دونم چرا ؟ تمام گزینه هاش فعال و رجیستر شده است و مشکلی در ظاهر برنامه نداره ولی قبلا وقتی یه چیزی رو می خواستم دانلود کنم خودش به صورت اتوماتیک باز می شد ولی الان نه و هیچی دانلود نمی کنه
حتی یک بار هم unistall و دوباره نصب و رجیسترش کردم ولی بازم فایده ای نداشته فکر می کنم یه اشکالی تو تنظیمات ویندوزم باشه
کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون
ما تبریز بودیم، اونجا باید اول یه آدرس شبکه محلی می دادی، بعدش یوز و پس وارد می کردی.. ما حتی با سایت منجیر idm هم امتحان کردیم، اما نشد.نقل قول:
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
دوست عزیز برو تو Options>General، همه رو تیک بزن (از دم).نقل قول:
سلام من رو سیستمم IDM نصبه اما میخوام یه لینک رو با فایرفاکس دانلود کنم چون با IDM دانلود نمیشه
چطور میتونم یه لینک دانلود رو با اینحالی که IDM نصبه با دانلود منیجر خود مرورگر دانلود کنم؟
ممنون
دوست عزیز برو تو Options>Generaنقل قول:
customize keys to prevent or force to download
سلام
من میخوام ویندوزمو عوض کنم
ولی حدود 20 فایل دانلود نشده دارم توی دانلود منیجرم
چه طوری میتونم اینارو نگه دارم
چه جوری میشه تنظیم کرد که دنلود ساعت 1 شروع بشه و ساعت 6 کامپیوتر خاموش بشه ؟
سلام
دوستان وقتی میخوایم یه چیزی رو دانلود کنیم که دارای چند پارت هستش مثل بازی و یا ویندوز ، IDM یه گزینه داره که میتونی بهش
آدرس بدی و اون خودش یکی یکی پارت ها رو دانلود میکنه تا آخر ، من هر چی گشتم نتونستم جایی که در این مورد توضیح داده شده رو
پیدا کنم ، لطفا یا آدرس بدین و یا توضیح ، ممنون .
عشق ، هم آ مدنی است و هم آموختنی .
سلامنقل قول:
شما گزینه Scheduler رو بزنید و اونجا گزینه های استارت دانلود و استوپ دانلود و تاریخ و همچنین ساعت رو می بینید ،
و در پایین همین صفحه گزینه خاموش کردن کامپیوتر بعد از دانلود وجود داره . اگه مشکلی در انجام این کارها داشتید در حد
توان در خدمت هستم .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
نقل قول:
سلام
دوستان من این مورد رو پیدا کردم و برای سایر بچه ها هم میذارم تا اگه خواستند استفاده کنند ، به نظر من امکان بسیار
جالبی هستش که توی IDM گنجانده شده و کار باهاش بدین صورت هست :
ابتدا تمام پارت های یک دانلود رو ( مثلا یک ویندوز ) رو در جایی که آپلود کردن رو علامت دار میکنیم و اونها رو کپی کرده و
سپس در Note pad ویندوز Paste مکنیم و بعد این فایل متنی رو در هر کجای سیستم که خواستیم ذخیره میکنیم ، بعد
نرم افزار رو باز میکنیم و در قسمت بالای سمت چپ گزینه Tasks رو میزنیم و از پنجره باز شده گزینه Import و سپس
From text file رو انتخاب میکنیم و بعد یه پنجره باز میشه که در اون باید آدرس اون فایل رو که قبلا ذخیره کردیم رو بهش
بدیم و OK کنیم ، بعد از این کار اگه خواستین در زمانی معین و محدود (مثل مورد بالا که دوستمون خواسته بودن ) دانلود
کنید به گزینه Scheduler برید و در اونجا ساعت ، زمان ، مقدار دانلود ، خاموش کردن کامپیوتر بعد از دانلود و سایر گزینه
ها رو میتونید اونجا ببینید و تنظیم کنید ، و اگه خواستید بعد از دادن آدرس که توضیحش رو در بالا عرض کردم همون موقع
دانلود کنید در صفحه اول گزینه Start Main downloal queue رو انتخاب کنید تا شروع به دانلود کنه و یکی یکی پارت ها رو
بگیره و دیگه احتیاج نیست پای سیستم معطل بشی ، موفق باشید .
خسته نباشي اين موضوع رو تقريبا دو سال ميشه که براي دانلود شبانه استفاده ميکنم.نقل قول:
ميتونين خودتون هم صف دانلود جديد ايجاد کنين و ساعت شروع دانلود و پايان دانلود رو بهش تعريف کنين .
کد:خسته نباشي اين موضوع رو تقريبا دو سال ميشه که براي دانلود شبانه استفاده ميکنم.
ميتونين خودتون هم صف دانلود جديد ايجاد کنين و ساعت شروع دانلود و پايان دانلود رو بهش تعريف کنين .
سلام
آخه من یه هفته میشه که این سئوال رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد ، میتونید 2 تا پست بالاتر رو ببینید ، به همین خاطر خودم پیدا
کردم گفتم شاید به کار بقیه هم بیاد ، اگه شما زحمتشو میکشیدید ممنون هم میشدم ، به هر صورت قصد من خدمتی به دوستان بود .
لطفا سریال جدید IDM5.18 رو بزارید ممنون
Internet Download Manager v5.19 build 2
Internet Download Manager يكي از قدرتمند ترين نرم افزارهاي مديريت دانلود ميباشد. شتاب دهنده دانلود اين دانلو منيجر يكي از بي رغيب ترين ها ميباشد. كه با آن شما ميتوانيد با سرعت فوق العاده بالا و با سرعتي باورنكردي از اينترنت دانلود كنيد. شما با اين نرم افزار با تمامي مروگر ها و تمامي سيستم عاملهاي موجود سازگاري كامل را دارد و شما ميتوانيد با نصب اين دانلود منيجر به راحتي از سايتهاي YouTube, Google Video, MySpaceTV به راحتي بدون نياز به نرم افزار خاص در اين زمينه دانلود كنيد. اين نرم افزار ميتوانيد سرعت دانلود را تا %500 افزايش مي دهد. بر خلاف ديگر دانلود منيجر ها که قبل از شروع به دانلود فايل ها را قطعه قطعه مي کنند IDM در هنگام دانلود و بسته به سرعت اينترنت يا ... File ها را قطعه قطعه کرده و دانلود مي کند که اين عمل باعث بهبود سرعت دانلود و دريافت File خواهد شد از ويژگي هاي اين نرم افزار مي توان به ظاهري ساده، پشتيباني از اکثر مرور گرهاي محبوب، نصب آسان، قابليت ادامه يافتن دانلود بعد از قطع اتصال از اينترنت، زمانبدني دانلود ها و ... اشاره کرد.برنامه هاي مديريت دانلود يكي از ابزار مهم اينترنتي براي ما كاريران ايراني ميباشد بيشتر قريب به اتفاق ما كاربران اينترنت از اينترنت ديال آپ براي اتصال شدن به اينترنت استفاده ميكنيم و براي دانلود فايلهاي حجيم يه يك دانلود منيجر خوب احتياج داريم كه فايلهاي دانلود ما را تكه تكه كرده و به بخشهاي كوچك تقسيم كرده تا سرعت دانلود فايلها بيشتر شود. چنانچه در هنگام دانلود فايل اينترنت شما قطع گردد و يا مشكلي براي دانلود فايل بوجود آيد. اين امكان را داريد كه ادامه دانلود را انجام دهيد. و فايل دانلود شده شما از ميان نمي رود اگر شما بدون يك برنامه مديريت دانلود اين كار را انجام دهيد مجبور خواهيد شد فايل را از ابتدا دانلود كنيد. با استفاده از اين نرم افزار شما ميتواني به راحتي سرعت دانلود فايل و مقدار دانلود شده و زمان باقي مانده خود را مشاهده نماييد. اين نرم افزار با بهينه سازي سرعت دانلود شما ميتوانيد در هنگام دانلود كردن فايل به مشاهده سايتهاي اينترنتي خود بپردازيد و اين نرم افزار به صورت هوشمند از سرعت خود كاسته و دوباره با سرعت بالا به دانلود فايل ميپردازد تا شما بتوانيد از گشت و گذار در اينترنت لذت كافي را درهنگام دانلود ببريد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Internet Download Manager v5.19 Build 2 :
- سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer,AOL,Mozilla,Mozilla Firefox, Mozill Firebird,Avant Browser,MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایلها
- قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
- دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
- پشتیبانی از انواع ------ سرورها مانند Microsoft ISA, FTP proxy servers
- نصب سریع و آسان نرم افزار
- ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
- توانایی دسته بندی فایل ها با توجه به سلیقه شخصی
- بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
- ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
- قابلیت کشیدن و رها کردن - Drag & Drop لینک ها
- پشتیبانی از فایل های ZIP و اجرای آنها بعد از دانلود
- پشتیبانی کامل از ویندوز های Xp/2000/2003/Vista
- پشتیبانی از پروتکل های HTTP, FTP, MMS و HTTPS
- جلوگیری از دانلود فایل های تکراری که قبلا دانلود شده اند
- افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
- پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی
- سازگاري كامل با تمامي مرورگرهاي وب
- بهبود سرعت دانلود و پشتيباني كامل از ويندوز ويستا و ویندوز محبوب 7
- و ...
[HTML]http://rapidshare.com/files/381797030/Internet_Download_Manager_v5.19_Build_2_www.AsanDo wnload.com.zip[/HTML]
ممنون...ولی اگه منفجر شدیم بازم به نظرت موفق به نظر میایم؟؟؟:31:نقل قول:
نقل قول:
من دانلود کردم،بعد از نصب درخواست سریال نامبر می کنه؟!!
نقل قول:
خوب با پچی که داخلش هست باید رجیسترش کنی
چگونه به کمک این برنامه، ساعت دانلود تنظیم کنم ؟
یعنی دانلود از ساعت 1 شب شروع و تا ساعت 6 صبح که رایگانه انجام بشه
زمانی که من خواب هستم دانلود انجام بشه!
از منو downloads گزینه schedulerنقل قول:
رو که انتخاب کنی میتونی تنظیماتشو انجام بدی
نقل قول:Downloads-->Scheduler
باید پچ داخل فایل رو تو محل نصب برنامه کپی کنی و اجراش کنینقل قول:
نقل قول:
سلام
شما صفحه 42 همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید پاسخ سئوال شما اونجاست .
انجام داده بودم اما ارور میده که پچ ناقصه!نقل قول:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
میشه کامل مراحل رجیستری این برنامه رو توضیح بدیننقل قول:
ممنون
بهترین نرم افزار جهت دانلود چیه؟
آیااینترنت دانلود منیجر هستش؟
ولی اوربیت بهتره چراکه فایلهای رپید شیر را هم براحتی دانلود میکنه!
تا نظر دوستان چی باشه؟
اربیت هرماه ویژگی هایی توپی میده تازه ویژگی Grab+فوق العاده است
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
از ویژگی های خوب ای دی ام هم تبدیل کانکشن به 16تا است
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
اگر چناچه در شبکه یا کافی نت استفاده میکنی بهترgetbotرا بکار گیری البته باید همش کلیک راست و دستت رو g باشه تا پهنای باند رو افزایش بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.internetdownloadmanager.com/
:11:
نقل قول:
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنی باید روش رایت کلیک کنید و run as adminstrator اینو بزنی.
من که نصب کردم فقط پچ رو تو محل نصب کپی کردم بعد اجراش کردم بعد دکمه پچ رو زدم خودش کامل شد و بستمش دیگه مشکلی نداشتنقل قول:
Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retail
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=7&Title=Internet-Download-Manager-5.19-Build-3-Retail--
این ویروس میروس که انشالله نداره؟
قبلی رسماً بیچاره ام کرد!
یک میلیون تا ویروس توش بود!
نه من خودم همين الان نصبش كردم آنتي ويروسم چيزي نشون نداد سايتش معتبره من هميشه از اين سايت دانلود مي كنم.
سلام دوستان
من خیلی وقته این مشکلی رو که می خواهم توضیح بدم رو با idm دارم اما تا حالا با هاش کنار اومدم ولی کم کم داره خسته کننده میشه.
ولی مشکل:
مثلا چند لینک رپیدشیر رو بهش میدم تا دانلود کنه اولین لینک رو با سرعت واقعی سرویسم 110kb/s دانلود میکنه و وقتی که لینک اول تموم میشه میره سراغ لینک دوم از این به بعد سرعت نصف میشه حدود 50 . انگار که داره یه جای دیگه سرعت رو تلف میکنه.
ویندوز: 7
خیلی وقتا شده یه لینک که دانلودش تموم میشه ، با network meter که چک می کنم تمام پهنای باند رو هنوز اشغال میکنه ، آخر مجبور میشم ip رو تغییر بدم تا پهنای باند رو خالی کنه ، اما اینطوری همش باید پای کامپیوتر باشم ip عوض کنم:24:
ممنون میشم راهنمایی کنید