یه راهنمایی برای k800ی ها : تو سونی اریکسون در فضای بیرون از خونه بهترین حالت;حالت شب همراه با حالت مهتابی
است
Printable View
یه راهنمایی برای k800ی ها : تو سونی اریکسون در فضای بیرون از خونه بهترین حالت;حالت شب همراه با حالت مهتابی
است
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده :41:نقل قول:
خودت رو لو دادی حالا هیچ کس بهت اعتماد نداره ما از کجا بدونیم عکس هایی که میذاری بدون دست کاری
هستند:21:
اگه واقعا این عکس دست کاری نشده باشه خیلی خوب افتاده:5:نقل قول:
مودب باش پسر ...نقل قول:
در ضمن با عذرخواهی از بقیه واسه من هیچ اهمیتی نداره که کی چی فکر میکنه ؟ من همینطوری رفاقتی عکسهایی که میگیرم رو میزارم اینجا ... اصلا حال و حوصله دستکاری هم ندارم ... خدا رو شکر n73 طوری عکس میگیره که دیگه نیازی به دستکاری نیست... من نمیدونم شماها چرا همش شک دارید ؟ واقعا عکسهای n73 اینقدر باکیفیت هستن که باورش سخته ؟ معلومه که اینطوریه ....
نه عزیز مطمئن باش دستکاری نشده اصلا عکسای ان73 نیاز به دستکاری نداره اینقده باکیفیتهنقل قول:
در ضمن اینقده مرد هستم که دروغ نگم :5: واقعا عکس زیباییه منم خودم وقتی انداختم تو کامپیوتر حال کردم البته با اندازه واقعی ببینی خیلی قشنگتره من کوچیکش کردم با acdsee
چند پست قبل لینکشو گذاشتم
میخوام چندتا از عکسای قبلی رو هم کوچیک کنم بزارم چون بعضی دوستان به خودشون زحمت نمیدن لینکو باز کنن
اینو گذاشته بودم نمیدونم دیدید یا نه با k800 گرفته شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟اگه خواستید اندازه اصلیش رو هم که دست نخورده رو می کنم!
ولی خداییش n73 یه چیز دیگس مخصوصا تو حالت close up ....
دوست عزیز آموزش دادن که اجباری نیست....بهتره با هم بهتر برخورد کنین..نقل قول:
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده
خودت رو لو دادی حالا هیچ کس بهت اعتماد نداره ما از کجا بدونیم عکس هایی که میذاری بدون دست کاری
هستند
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی فری جون این عکس خیلی خشکله... از کجا گرفتی؟!!!(یعنی واسه کجاست)
عزیزم این عکس از یه دریاچه هستش که نزدیکیای خونمونه :31:نقل قول:
بابا مگه من چی گفتم این طور میکنید عجب آدمای زود رنجی (سوسول)نقل قول:
آیا گوشی با دوربین بیشتر از 3 مگا پیکسل از سونی اریکسون وجود دارد؟
فکر نکنم باشه ولی به احتمال زیاد شرکت سونی اریکسون برای رقابت با n95 گوشی رو طراحی کرده یا خواهدنقل قول:
کرد و برای این رقابت باید دوربین خوبی در نظر گرفته شده باشه
سلام من تازه عضو شدم و اطلاعات ام در مورد گوشي موبايل بالاست
در حال حاضر من گوشي نوكيا ان73 music edition دارم و ازش راضي هستم(مخصوصا دوربينش)
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
البته اگر از دوربين اين دو گوشي بگذريم بايد به اين نكته توجه كنيم كه n73 از ويندوز سري سوم s60 بهره ميبرد در صورتي كه k800 اصلا ويندوز ندارد
خیلی دلیل مزخرفی بود . بایست بدونید که syber shot های سونی هم از این لنز استفاده میکنند در ضمن تنها عامل موثر در کیفیت دوربین(دیجیتال) لنز آن نیست.:19: عکس ها هم حرف منو تایید میکنند:31:نقل قول:
عزيز من اين يكي از هزار دليل است
در ضمن اگر اين گوشي دوربين خوبي هم نداشت باز هم همين رو انتخاب ميكردم به دليل ويندوزي كه در بارش توضيح دادم
نمردیم فهمیدیم ان 73 ویندوز داره ! :38:نقل قول:
اگه من ان 73 داشتم قطعن هر چه زودتر می فروختمش دیگه خیلی خیلی خزش کردن :41:
salam.
man beyne entekhabe gooshye k750 va w800 mondam.
lotfan mano rahnamayi konid
اولا اینجا درباره دوربین حرف میزنیم دوما این ویندوز! شما همچین آش دهن سوزی هم نیست!:21:
درضمن جانehsanmaximoos ضمن اینکه عضویتت رو تبریک میگم :11: -اینجا جای سئوال شما نیست :41: ولی...w800 بگیری بهتره خیلی.البته اگه بتونی w810 بگیر خودتو راحت کن حواستم جمع کن کلاه سرت نره خوب تو انجمن ها تحقیق کن همه چیز میاد دستت.:20:
عزيزم نه شركت نوكيا مال بابامه نه با سوني اريكسون اختلاف دارمنقل قول:
به هر هال اين نظر منه و به نظر من اگه گوشي ويندوز نداشته باشه آدم خفه ميشه:2:
چون هيچ كاري نميشه باهاش كرد
اگه نارات شدي =>:11:
اگه پول كافي نداري با k750 كارت حل ميشه اما اگه پول زياد داري برو w810 بگير:20:نقل قول:
دوست عزیز و گلم به هر سیستم عاملی ویندوز نمی گن ! سیستم عامل گوشی شما سیمباینه . سری 60 ورژن 3نقل قول:
سمارت فونا(در معنای خاص) و پاکت پی سی ها ویندوز موبایل دارن
عزیز شما طوری گفتی اطلاعات من بالاس که من حسابی حواس خودم رو جمع کردم .....نقل قول:
اول میگی :
بعد میگی :نقل قول:
من نفهمیدم آخر کیفیتش کمی بیشتره یا به طور چشمگیر بیشتره ؟نقل قول:
در ضمن اون ویندوز سری سوم s60 نیست. سیمبین سری 60 ورژن 9.1 .... با نام تجاری : symbian s60 3rd edition
cyber shot ....نقل قول:
دوربینهای دیجیتال cyber shot از این لنز استفاده میکنن نه گوشی های سونی اریکسون... قرارداد انحصاری استفاده از لنزهای کارل زایس در گوشی موبایل بین نوکیا و شرکت کارل زایس بسته شده ... همینطور که قرارداد انحصاری استفاده از این لنزها در دوربین دیجیتال بین سونی و کارل زایس بسته شده ....
عزيزم من منظور من اينه كه تفاوت آن ها را ميتوان تشخيص داد اما زياد هم نيست :46:نقل قول:
منظور من هم همون سيمباينه نه ويندوز كامپيوترنقل قول:
البته همون پاكت پيسي هاي PDA هم به كامپيوتر اصلي نميرسند:41:
من هم چنین چیزی نگفتم.صحبت من اینه که اگر قبول کنیم که لنز کارل زایس مرغوب ترین لنز دنیاست باز هم این دلیلی کافی برای بهتر بودن n73 نیست.(دوربین ها ی سایبر شات سونی هم که از لنز کارل زایس استفاده می کنند بهترین دوربین های دیجیتال دنیا نیستند)خود شما هم بهتر میدونید که دوربین ، تنها لنز نیست بلکه اجزای دیگرش هم بسیار مهم هستند.پس وقتی k800 از یک مثلا فلاش~ حرفه ایی استفاده میکنه این نه تنها اسما یک مزیته، بلکه واقعا موثره :5:نقل قول:
ولی لنز هم بی تاثیر نیست. یکی از مهم ترین اجزا لنزه ... شفافیتی که لنز باید داشته باشه و اون دقت که تو انحناش هست و فاصله دقیق کانونیش همه اینا مهمه ....
من امروز یه عکس با حالت کلوز آپ و فلش با ن73 انداختم و یه عکس هم با حالت داکیومنت ک800 با فلش از همون سوژه گرفتم
الان میخام بخوابم ولی فردا آپ میکنم میذارم
تفاوت رو احساس کنید
بابا بیخیالنقل قول:
سلام من تازه عضو شدم و اطلاعات ام در مورد گوشي موبايل بالاست
البته اگر از دوربين اين دو گوشي بگذريم بايد به اين نكته توجه كنيم كه n73 از ويندوز سري سوم s60 بهره ميبرد در صورتي كه k800 اصلا ويندوز ندارد
شما که اطلاعاتت در باره موبایل زیاده جایی نگی ن73 ویندوز داره بهت میخندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم اون فروشنده گفته ویندوز داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول میگی کیفیت دوربین دو گوشی یکسانه بعد میگی کیفیتش به طور چشمگیری از ک800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
بابا یه روده راست تو شکمتون نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N 73 رای 64
K800 رای 74
فاجعه در حال شکل گیریه
دوستان جنگو همينجا تموم كنيد چراكه هيچكدوم از طرفين كوتاه نميان! در ضمن به نتيجه هم نميرسيد چرا كه هم n73 و هم k800 بهتريناي بازارن و قدرتشونم توي يه سطحه!
سلام
اومدم این2 تا عکس رو که قولشو داده بودم بذارم :
ان 73 با حالت کلوزآپ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ک800 با حالت داکیومنت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من مقايسه شما كمي تا قسمتي مشكوكه چرا كه اصولا فلاشه k800 قوي تره وبايد پرنورباشه وبايد پول و صفحه زيري رو كاملا روشن ميكردنقل قول:
برعكس n73 كه فلاشش ضعيفتره اين 200 تومني رو ناپديد كرده شما بايد فلاش هردورو يا خاموش ميكردي يا هردو روشن به نظر من ماكرو n73 نسبت به k800 يه كم بهتره ولي اين دو عكس كه يه چيز ديگه رو ميگه!
عكسها رو جا به جا زدي 100%
نقل قول:
این الان مقایسه بود ؟ فلش k800 رو خاموش کردی ماله n73 رو روشن بعد از فاصله نزدیک عکس گرفتی ؟ بابا ایول به تو با این مقایسه ت .... احتمالا به شما دو تا ماشین واسه مقایسه بدن تو باک یکیش بنزین سوپر میریزی تو یکی دیگه روغن سوخته....
پست بالا تایید میشه
فلاش کا800 خاموشه
فلش كا 800 خاموش نيست
100% هم درست ميگم
شما كه ك800 نداريد لطفآ اظهار نظر نكنيد
درسته فلاش ك800 خيلي پر نور تر هست و اگه با حالت اتو اين عكس رو ميگرفتم 200 تومني سفيد ميشد
اما حالت داكيومنت ك800 يه جوري هست كه فلاش رو كم نور تر ميزنه و عكس رو هم بعد از گرفتن تاريكتر ميكنه
اگه من يه عكس با حالت داكيومنت از (مثلآخونه) با فلاش بگيرم عكس تاريك ميشه
گفتم كه ك800 حرفه اي تره
درضمن عكسها جابه جا نيست
خدا وكيلي اينقدر با تعصب حرف نزنيد.هركي از عكاسي گوشي خودش تعريف ميكنه.
من با هردويه اين گوشي ها عكس گرفتم و عكساي k800 واقعي تر از n73 بود.هرچي باشه k800 سايبرشات هست و گزينه هاي بيشتر و حرفهاي تري نسبت به n73 داره درست مثل دوربين هاي ديجيتال سوني.
من خودم m600 دارم كه همونطور هم كه ميدونيد دوربين نداره(اينا گفتم كه نگيد خودم k800 دارم)
دوست من شما بايد سفيديه صفحه عكس و ISO رو تنظيم ميكردي اون موقع هر چقدر ميخواستي n73 فلاش بزنه تاثيري نداشت درضمن درسته نخورديم نون گندم ولي ديديم دست مردم ماهم k800 داشتيم ميدونم توي حالت داكيومنت اگه سوژه يكم دور بشه تيره ميفته وشما از عمد فاصله رو كم كردي تا نور فلاش سوژه رو روشن كنه و درمورد n73 كه اگه اجازه بفرمائي اظهارنظر كنم در مورد n73 كه شما اونو روي حالت كلوزاپ ياهمون ماكرو گذاشتي و وضعيت بالانس سفيدي روي صفر و ISO رو روي حالت اتو گذاشتي كه 100% دوربين n73 نميتونه سوژه رو توي اون فاصله كم و با اين تنظيمات ناقص خوب شكار كنه! حالا من ديگه نميدونم k800 چيكار ميكنه ولي اينو بگم شرايط براي مقايسه بايد مساوي باشه شما 100% تنظيمات k800 رو انجام دادي بعد عكس گرفتي ولي n73!؟نقل قول:
توي مقايسه GSM بين w800 وn90 وقتي w800 برنده شد همه شما GSM بهترين سايت دونستيد ولي وقتي توي سه مگاپيكسلي ها n73 از k800 برد شايع كرديد عكسا دستكاري شدن!!!
ولي بازم ميگم شما بايد تنظيمات n73 رو كامل انجام ميدادي حتما امتحان كن بعد مقايسه رو انجام بده!
درضمن من منكر قدرت عكاسي k800 نميشم و واقعا قبولش دارم ولي n73 رو هم دسته كم نگيريد