تالیا توی این همه مدت فقط تونست توی چند مرکز استان آنتن دهی را بندازه
توی تهران هم نمی دونم وضعیتش چه جوری
و اصلا نمی تونه به ایرانسل برسه
Printable View
تالیا توی این همه مدت فقط تونست توی چند مرکز استان آنتن دهی را بندازه
توی تهران هم نمی دونم وضعیتش چه جوری
و اصلا نمی تونه به ایرانسل برسه
اینطور که پیش میره، تالیا محکوم به شکسته.
آخه مثلاً شریک مخابرات دولتیه. مخابرات تو کارش کارشکنی که میکنه، هیچ، تازه خود مخابرات هم سیم کارت اعتباری داده!!! مسخره است.
امروز صبح ( 25 / 11 / 1385 ) یه اس ام اس از طرف شبکه تالیا برای مشترکین فرستاده شد:
محدویت های زمانی سیم کارتها و شارژ کارتهای تالیا حذف گردید
نقل قول:
شبکه تالیا فقط یه اپراتوره... ولی با این حال الان تو 30 شهر بزرگ آنتن دهی داره...
در ضمن مخابرات هم بد جور جلوشو میگیره که کار نکنه...
من کنار تالیام سیم کارت ایرانسل هم میگیرم (بخاطر GPRS)، ولی خداییش شبکه تالیا الان واقعا بی نقص ترینه... فقط GPRS نداره... اگر مخابرات هم جلوشو نگیره و کار شکنی نکنه میتونه به راحتی کل کشور رو پوشش بده
میشه به این خبر اطمینان کرد یا نه که تالیا اعتبار سیم کارتش را حذف کرده ؟؟ الان تالیا در اصفهان پوشش خیلی خوبی داره و من هر جا شبکه را تست کردم تالیا آنتن داشته . از نظر sms چطوره مخصوصا به اپراتور اول ؟؟ گزارش تحویل sms داره ؟؟
چرا مخابرات جلوی اون رو می گیره؟ چرا تازه محدودیت رو حذف کرد؟نقل قول:
نقل قول:
eeHHhh !!!
IR-MCI چیه باز دوباره !؟؟!! اینو که من ندیدم !
خبر رسمی هست...نقل قول:
ترتیب تغییرات در شبکه تالیا به این صورته که میگم:
اول طرح از طرف تالیا اعلام میشه
بعد مجوزش از طرف مخابرات صادر و به تالیا ابلاغ میشه
بعدشم تغییر تو شبکه اعمال میشه
در نهایت یه اس ام اس به همه مشترکین فرستاده میشه
(در ضمن من خودم این اس ام اس رو روی سیم کارت تالیام دریافت کردم)
از نظر SMS تالیا تنها شبکه کشور هست که درصد خرابی اس ام اسش برابر "صفر" هست
شبکه مخابرات که طبق آمار رسمی 19% از اس ام اس ها رو به مقصد نمیرسونه
ایرانسل هم شنیدم مشکلاتی رو داره و بعضی از اس ام اس ها میترکند... آمار رسمی در دست نیست
نقل قول:
هممون میدونیم تالیا یه اپراتوره و منتظر لینک کامل از طرف مخابرات هست که هنوز دریافت نکرده... خود این یه کار شکنی بزرگ نیست؟
تازه با این حال شبکه فوق العاده خوبی داره... واقعا SMS هارو با اون موقع که 912 داشتم مقایسه میکنم و وقتی میبینم در مدت 3 ماه حتی 1 اس ام اس هم نبوده که به مقصد نرسه تازه میفهمم چقدر شبکه تالیا قدرتمنده
(بیچاره اسمش بد در رفته، وقتی بیای توش میفهمی من چی میگم)
مثلا مخابرات که با تالیا شریک شد تا تالیا بشه شبکه سیم کارتهای اعتباری، دیگه خودش نباید سیم کارت اعتباری میداد
مخابرات خودش با همون تعداد مشترکینش کلی مشکل داره... به جای اینکه به فکر این باشه که تو کار تالیا کارشکنی کنه و به مشترکین خودش اضافه کنه میتونه یه لینک خوب و کامل به تالیا بده، خودشم شبکه 912 رو تقویت کنه تا 2 تایی درست حسابی کار کنن
بد میگم؟
• با توجه به محدوديتهاي موجود در شبكههاي تلفن همراه سرعت Gprs تا ٢٠ و يا حداكثر ٦٤ كيلوبيت بر ثانيه خواهد بودكه با اين سرعت نميتوان يك كنفرانس ويديويي را لحظه به لحظه تحت پوشش قرار داد اما خاصيت آنلاين بودن هميشگي آن امكان دريافت و ارسال حجم بالاي اطلاعات را فراهم ميسازد كه ارسال و دريافت ايميل در برابر آن بسيار ساده خواهد بود، البته ايرانسل در حال حاضر در حدود ٤٠ كيلوبيت بر ثانيه را براي سرعت دريافت و ارسال اطلاعات در نظر گرفته است.
• بنا بر اعلام در هر صورت به طور معمول افراد تخمين درستي از اين كه يك كيلوبايت داده شامل چه مقدار اطلاعات است و يا در هر نوبت انتقال اطلاعات چند كيلوبايت منتقل ميشود، ندارند؛ بنابراين از ديدگاه مشتريان محاسبه قيمت بر اساس حجم اطلاعات پيچيده و گمراه كننده خواهد بود، از اين رو محاسبهي هزينهي خدمات Gprs بسيار پيچيده بوده و از چالشهاي پيش روي شركتهاي مخابراتي است.
• بنا بر اعلام ايرانسل هنوز تعرفههاي استفاده از سرويسهاي Gprs از سوي اين اپراتور مشخص نشده است اما آن چه مشخص است مشترك در استفاده از سرويس Gprs ميتواند هميشه آنلاين باشد اما به محض اين كه اطلاعاتي را دريافت و يا ارسال كرد براي آن هزينه محاسبه ميشود؛ از سوي ديگر براي كاربران اينترنت در تمام دنيا استفاده از Gprs به عنوان يك اينترنت اضطراري مطرح است، از اين رو ايرانسل از زمان راهاندازي اين سرويسها تا نيمهي دوم فروردينماه براي آشنايي بيشتر مشتركان با Gprs هزينهي دريافت نخواهد كرد
• رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: اپراتور اول تلفن همراه و تاليا بايد تا چند روز آينده طرح پيشنهادي خود را در رابطه با كاهش تعرفههاي مكالمات سيمكارت اعتباريشان به سازمان ارايه كنند.
محمود خسروي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي كاهش تعرفههاي سيمكارتهاي اعتباري اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: طبق مصوبهي قبلي كميسيون تنظيم مقررات اعلام كرديم كه تعرفهي مكالمات سيمكارتهاي اعتباري اپراتور اول و تاليا بايد كاهش داده شود اما هنوز طرح پيشنهادي آنها به سازمان ارايه نشده است.
وي با بيان اين كه طبق قرار اپراتور اول تلفن همراه بايد تا دو ماه كه اين مهلت تا چند روز آينده به اتمام ميرسد، فرصت داشت تا اين پيشنهاد را به سازمان ارايه دهد گفت: در صورت ارايهي اين طرح، سازمان بررسيهاي لازم را بر روي آن انجام ميدهد و آن را در دستور كار كميسيون تنظيم مقررات قرار خواهد داد و از طرفي سقف هزينهيي كه بايد توسط آنها كاهش دهند نيز به آنها اعلام شده است.
وي گفت: تاليا به اين دليل كه حقالسهمي به مخابرات ايران پرداخت ميكند، نميتواند تعرفههايش را كاهش دهد بنابراين مخابرات ايران بايد هماهنگيهاي لازم را در اين رابطه انجام دهد.
• خسروي همچنين دربارهي تصميم سازمان براي ورود شركتهاي مخابرات استاني به عرصهي ارايهي اينترنت پرسرعت گفت: در رابطه با اين موضوع قبلا تصميمگيري شده و در مصوبهاي در اين زمينه توصيه شده كه مخابرات استانها دو سال اول برنامه وارد اين عرصه شوند؛ اين دو سال در سال جاري به اتمام ميرسد منتهي سهميهي اپراتور دولتي از يك ميليون و 500 هزار پورت برنامه 300 هزار پورت است و يك ميليون و 200 هزار پورت هم سهم بخش خصوصي است.
وي با بيان اين كه بخش خصوصي در اين رابطه مشكلي نخواهد داشت و ميتواند در اين زمينه فعاليت كند گفت: استانهاي زيادي هم تصميم گرفتند كه وارد اين عرصه نشوند البته برخي استانها هم حركتها و فعاليتهايي در اين زمينه انجام دادند اما هنوز هيچ كدام شبكهاي در اين زمينه ندارند و فقط استان تهران اين شبكه را داراست.
وي دربارهي تعداد پورتهايي كه تاكنون توسط شركتهاي ندا راهاندازي شده گفت: تصور ميكنم در حال حاضر حدود 200 تا 300 هزار پورت منصوبه و حدود 40 هزار پورت داير شده داريم.
من خودم تاليا داشتم 80درصد اس ام اس هام نميرسيدونميرفتنقل قول:
واون 10درصدي هم که مي رسيدبا 4ساعت تاخير ميرسيدوميرفت
ولي ايرانسل همه ا س ام اسهام همون لحظه هم ميره هم ميآد
یعنی نمایش دادن اطلاعت یک سلول از شبکه GSM که فعلا فقط سیم کارت های ایرانسل این امکان رو دارند و برای فعال کردنش به شکل زیر عمل کنید ؛
فعال کردن Cell Information در گوشی های مختلف :
در گوشی های نوکیا (Nokia) مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu > Tools > Setting > Network
سپس Cell info display و به On تغییر بدهید.
در گوشی های سونی اریکسون (SonyEricsson) مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu > Messaging > Setting > Area Info (فهرست > پیغام ها > تنظیمات > اطلاعات محلی)
سپس مقدار Cell Information رو به On یا روشن تغییر دهید.
در گوشی های موتورولا (Motorola) به قسمت Messages رفته و به شکل زیر عمل کنید :
دکمه منو (--) رو بزنید ، به دنبال Info Srvc Setup بگردید و وارد آن شوید ، مقدار Service رو به On تغییر بدهید ، دکمه ی وسط رو برروی Quick View فشار دهید و مقدار 50 رو وارد کنید. همچنین وارد قسمت Channels شده و با فشردن دکمه New Channel عدد 50 رو مجددا وارد کنید. با فعال کردن این بخش اسم آنتن BTS که موبایل شما به آن وصله به صورت پیغام در قسمت Messages و بخش Info Services نمایش داده شده و همیچنین به مدت کوتاهی به جای تاریخ در صفحه اصلی قرار میگیرد.
امتحانش کنید !
نقل قول:
اون اویل بله... ولی الان 1 سال هست که تالیا فوق العاده عمل میکنه
• رقابت سه اپراتور دولتي ،تعاوني ونيمه دولتي تلفن همراه كشور موجب شد كه اپراتور تعاوني ارائه كننده سيم كارت اعتباري تاليا لغو كامل محدوديتهاي اين نوع سيم كارت را پيگيري و مجوز ارائه سيم كارت 20هزار توماني را نيز كسب كند.
يك منبع مطلع به خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس گفت: ما با ارائه سيم كارت اعتباري بابهاي 20 هزار تومان توسط تاليا موافقت كرده ايم .
به گفته وي تاليا مي تواند تا زمانيكه مشتركين اين شبكه شارژ ريالي داشته باشند به آنان خدمات كاملي ارائه كند وصرفاً زماني سيم كارت يكطرفه شود كه اعتبار ريالي سيم كارت مشترك صفر شده باشد.
هنوز هيچيك از مقامات ارشد تاليا كه حدود 700 هزار سيم كارت تا كنون ارائه كرده در اين زمينه اظهار نظري نكرده اند.
روابط عمومي تاليا روز گذشته در اطلاعيه اي از تلاش براي حذف برخي محدوديتهاي تحميلي به اين شبكه از سوي دولت كه بيش از 60 درصد از درآمدهاي ناخالص اين شبكه را دريافت مي كند، خبر داده بود.
اين شبكه هم اكنون مراكز 26 استان و شماري از شهرهاي بزرگ كشور را تحت پوشش دارد.
قيمت رسمي تاليا در حال حاضر 45 هزار تومان است.
مننقل قول:
آبان
سيم
کارتم
روفرختم
گلم
بنده خدا شاید درست میگه دوست من
آقا بابک راست میگه دوستم تالیا داره هروقت بهش sms میزنم سریع میره ولی جوابش حداقل 1 ساعت بعد میاد تازه تو تهران هم یه جایی رفتیم که ایرانسل من آنتنش فول بود ولی مال اون خالی خالی!!!!!!
26 بهمن 1385 - فقط 390هزار متقاضي دريافت سيمكارت دولتي بودند.
تا پايان روز دوازدهم ثبتنام، يكميليون و 147هزار و 706 نفر نسبت به ثبتنام سيمكارت دولتي اقدام كردند كه به گزارش «ايلنا»، 756هزار و 409نفر از آنها در كل كشور متقاضي دريافت سيمكارت اعتباري بوده و تنها 390هزار و 297 نفر براي سيمكارت دائمي ثبتنام كردند.
بر اين اساس، شمار متقاضيان سيمكارت دائمي در تهران 44هزار و 729نفر اعلام شده و 16هزار و 393نفر نيز براي دريافت سيمكارت اعتباري ثبتنام كردهاند.اپراتورهاي تاليا و ايرانسل نيز در حال توزيع سيمكارت بدون ثبتنام هستند و شايد بتوان از جمله دلايل عدم استقبال مردم از آخرين دوره ثبتنام سيمكارت دولتي را توزيع سيمكارت اين دو اپراتور دانست.
اين در حالي است كه قيمت سيمكارت در بازار آزاد روند كاهشي خود را طي ميكند. پيش از اين وزير ارتباطات و نيز مديرعامل شركت ارتباطات سيار، استقبال گسترده مردم از ثبتنام اين دوره سيمكارت را پيشبيني كرده بودند.
محاسبات مخابرات اشتباه بود
26 بهمن 1385 - فقط 390هزار متقاضي دريافت سيمكارت دولتي بودند.
تا پايان روز دوازدهم ثبتنام، يكميليون و 147هزار و 706 نفر نسبت به ثبتنام سيمكارت دولتي اقدام كردند كه به گزارش «ايلنا»، 756هزار و 409نفر از آنها در كل كشور متقاضي دريافت سيمكارت اعتباري بوده و تنها 390هزار و 297 نفر براي سيمكارت دائمي ثبتنام كردند.
بر اين اساس، شمار متقاضيان سيمكارت دائمي در تهران 44هزار و 729نفر اعلام شده و 16هزار و 393نفر نيز براي دريافت سيمكارت اعتباري ثبتنام كردهاند.اپراتورهاي تاليا و ايرانسل نيز در حال توزيع سيمكارت بدون ثبتنام هستند و شايد بتوان از جمله دلايل عدم استقبال مردم از آخرين دوره ثبتنام سيمكارت دولتي را توزيع سيمكارت اين دو اپراتور دانست.
اين در حالي است كه قيمت سيمكارت در بازار آزاد روند كاهشي خود را طي ميكند. پيش از اين وزير ارتباطات و نيز مديرعامل شركت ارتباطات سيار، استقبال گسترده مردم از ثبتنام اين دوره سيمكارت را پيشبيني كرده بودند.
پس اون 10% بقیش چی میشد ؟ :happy:نقل قول:
ولی فک کنم الان تالیا خیلی بهتر شده
به نظر من ایرانسل از لحاظ سرویسدهی sms افتضاح عمل میکنه و اگه هم sms اش را بهتر نکنه و هم محاسبه بر حسب ثانیه مکالمات را درست نکنه تالیا ازش جلوتر و بهتره
من خودم هم تالیا دارم هم ایرانسل و معتقدم نباید الکی تبلیغ کنیم و یک چیزو الکی گندش کنیم تا زمانیکه واقع رشد کنه چون نباید سر خودمون کلاه بزاریم:)
نگاه کن تا حالا حتی یک مورد هم نه دیدم نه کسی تو این فاروم اعلام کرده باشه sms از ایرانسل به ایرانسل مشکل داشته باشه ولی تو دولتیا از همون اولش مشکل داشته این آخریام که بیشتر شده پس مشکل یک اپراتو دیگرو چون نمیتونه با یه سیتمی پیشرفته تر از سیتم خودش تطابق بده به اسم ایرانسل ننویس درمورد تالیا هم باهاش سر و کار نداشتم نمیدونمنقل قول:
به نظر من تالیا و ایرانسل تو یه حدن ولی چیزی که مصلم هر دوشون از دولتی بهترن
:biggrin: مشکلات ایرانسل::biggrin:
1)مشکلات sms(در مورد ایرانسل به ایرانسل یا ایرانسل به IR-tci مشکلی وجود ناره و فقط مشکل در ایرانسل به
IR-mci وجود داره(fail میشه))
2)عدم وجود انتن دهی در همه شهرها
3)محاسبه مکالمات بر حسب دقیقه.
شما ندیدی عزیز!نقل قول:
سیم کارتهای جدید مخابرات همگی اینو روشون نوشتن!
با سلامنقل قول:
[COLOR="Navy"]از نظر من آن هائي كه از ثيت نام دولتي و سيم كارت هايشان اطلاع ندارند واز پشت كوه آمده اند ثبت نام كرده اند.
بلاخره بايد آدم خوش بين هم باشه ديگه ، بعدا ميفهمه چه كلاه گشادي سرشان رفته است . [/COLOR]موفق باشيد.
خوب من از ایرانسل به دولتیو میگم که sms های من ازهر 10 تا 8تاش میرسه بقیه ام دیر میرسه ولی از نظر من دولتی تو زمینه sms مشکل نداره ونبایدم بعد از 12 سال داشته باشه تالیا و ایرانسل باید هرچه زودتر improve کنند چون دیگه مشترکین نمیتونند 10 -12 سال صبر کنندنقل قول:
تا حالا که پیشرفت ایرانسل خوب بوده حتی از تالیا بهتر چون از اومدن تالیا حدود 2 سال میگذره
تمام انتقاداتم برای بهتر شدن وضعیت این اپراتور جدیده که ظرفیتشو داره از همه با کیفیت تر و بهتر باشه:rolleye:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز هيچ كسي قصد تبليغ را ندارد و فقط به جهت اطلاع رساني است ،و من 3 خط از هر سه را دارم شما ،شماره بده برايت sms از ايرانسل بدهم و شما هم به ايرانسل من بده تا متوجه بشي و قضاوت ،با خود شما ...و در ضمن مگر دولتي ها قبلا چطور بود ، همه برايش ايراد ،مي گرفتند ،ولي الان ، با پول زيادي گرفتن از محل فروش سيم كارت ها ، از ملت ،دم هر بقالي دكل زدند ، كه آنتن دهي خوب شود و وقتي كه آنتن دهي بالا رود ، سرو يس sms ،معمولا بهتر خواهد شد ، و شما يه روز ،سريع تر ،از حرف خودت پشيمان ،مي شوي . موفق باشيد.
اگه به پست 429 بری میبینی قصد من جانبداری از هیچکدام از اپراتورها نیست تازه به نظر من مخابرات بعد از 12 سال هنوز هیچ گلی به سر ما نزده و با این حرفت موافقم که سالها طول کشید تا حداقل Sms اش درست شهنقل قول:
بعد از 12 سال هنوز آنتن دهی و صداش مشکل داره!
و تالیا هم الان که تو رقابت افتاده یک تکونی داره به خودش میده که از دور خارج نشه (بعد از 2 سال!)
و اگه از ایرانسل انتقاد میکنم چون دوست ندارم همون بلاهایی که تالیا و مخابرات بر سر ما آوردند تکرار شه که الحمد... تا الان خوب پیش رفته به غیر از sms اونم از ایرانسل به دولتی نه ایرانسل به ایرانسل:rolleye:
مشکل از تالیا و ایرانسل نیست...نقل قول:
این دو تا هر کدوم خودشون با خودشون مشکلی ندارند، در ضمن تالیا به ایرانسل هم تست شده مشکلی وجود نداره، مشکل فقط با اپراتور دولتیه
اون دوستمون هم که 80% تالیا نمیرسه و 10% با تاخیر میرسه و 10% دیگه هم . . . یه تحقیق بکنه میبینه اس ام اس های تالیا به تالیا عالیه
منم با این که اکلی تبلیغ نکنیم و تو سر این و اون نزنیم موافقم...
من نمیدونم چرا کسایی که طرفدار ایرانسل هستند از تالیا بد میگن؟
این نشون میده که خودشونم میدونن تالیا خوبه... بابا منم از ایرانسل راضیم، به هم دیگه گیر ندین... خداییش تالیا خوبه، مگه برای اینکه نشون بدیم ایرانسل خوبه باید بزنیم تو سر تالیا؟!!!
تازه الان تالیا تمام مشکلات رو حل کرده ولی ایرانسل هنوز درگیره، ولی در کل اونم خیلی خوبه
تاليا
خورده
توسرش
بچه
ها
شما
ديگه
تو
سرش
نرنين
شما کارو و مشغله ی ایارنسل رو داره با تالیا مقایسه می کنین.نقل قول:
قول هایی که ایارنسل به مخابرات داده که تا با پایان سال آونها رو تمام کنه اعم از سیم کارت دائمی اعتباری و سرویس های جانبی و آنت دهی در 7 شهر کجا ها و مشغله های تالیا کجا
نه دوست عزیز تالیافعلا بهتر از ایرانسلهنقل قول:
از نظر پوششدهی 40 شهر تحت پوشش تالیا است
از نظر مکالمه بر حسب ثانیه حساب میشه
از نظر sms هم که با 912 هم مشکل نداره
بازم میگم فعلا , چون اگه ایرانسلم به تعهداتش عمل کنه خوب میشه
تازه با تالیا فرقی نمیکنه فقط سرویس mms , gprs اضافه تر داره که اونم باید دید از نظر هزینه چه جوریه
در کل هیچ فرقی ام ندارن!
شيريننقل قول:
اس
ام
اس
ايرانسل
مگه
مشکل
داره؟
ايرانسل
برحسب
ثانیه
هست
اربهمن
تاآخرسال
هم
هفتادشهرگلم
آنتن
ميده
محدوده
تايمي
هم
نداره
مکالمه
اش
49
تومنه
68تومن
نيست
ديلوردش
مجانيه
قدرت
آنتن
دهيش
بيشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخون
خودت
ميفهمي
دوست
دارم
:rolleye:فرمایشاتتان درست است ولی توجه کنید که تالیا اعتباری و باید با اعتباری ایرانسل مقایسه بشه هزینه مکالمه در دایمی ایرانسل 49.9 است در اعتباری ایرانسل مثل تالیاست یا شایدم بیشتر است در حال حاضر تالیا میخواد تعرفشو کاهش بده در مورد دلیور مال تالیام مجانیه در مورد محدوده تایمی تالیاهم دیگه دایمی شده در مورد آنتندهی قبول دارم ایرانسل بهتره ولی همه اینها اوایلشون خوبند مهم اینه که مشترکاشون که زیاد شد خوب بمونند در مورد sms ایرانسل من که میفرستم با دولتی تاخیر داره حالا نمیدونم شاید مشکل از 912 است ولی با تالیا این مشکلو ندارمنقل قول:
حالا من هم ایرانسل دارم هم تالیا به نظرم در آینده ایرانسل از همه بهتر شه اگه تاآخر سال 70 شهر آنتن بده ولی در هر حال هردوشون از 912 بهترند:rolleye:
ايرانسل 62تومننقل قول:
تاليا68تومن مکالمه اش
تاليا اصلا ديليور نداره من خودم تاليا داشتم
اعتباري ايرانسل محدوديت تايمي نداره ولي تاليا داره
ايرانسل همه ا س ام اس هاش ميره
ولي تاليا 80درصدنميره
ايرنسل شايد بعضي اس اماس هاش دير بره ولي حتما ميره 100درصد
مخابراتم که اس ام اس هاش خودش اعلام کرده 60 درصدش نميرسه بدون موفقيت خودش گفته ديگه اين جاي صحبت نداره