كسي نيست
بريم براي بازي ديگه
Printable View
كسي نيست
بريم براي بازي ديگه
همه هستن...!نقل قول:
شما نت ورك بساز منم ميام
الان بازي كنيم
از بچه ها كيا هستن ؟
قبول همه شما( من تنها )
چون من تو 2 دقیقه 2 هارد را میزنم . تیمم هم USA super weapons است
کی بیام گیم نت تا بازی کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امتیازات Gla
1_باتری ندارد
2_کارگر ارزان
3_سرعت بالا
مشکلات Gla
1 _هوا پیما ندارد
2_تانک هایی ضعیف دارد
3_فقط برایه سریع جمع کردن است:5:
الآن این که شما گفتی من متوجه ارتباطش با بحث نشدم ، البته بحث خاصی هم نبود یه بنده خدایی داشت کل کل می کرد ظاهرا .نقل قول:
من این پست رو به این منظور ایجاد کردم که بپرسم شما قرار نبود احیانا یه ترفند خفن از GLA بگی ؟
بله
اسکات 0%
حتی در بالایه صفحه مانیتور هم نمیاید که شما اسکات دارید
شما میتوانید باران اسکات بدون کد و کلک بر سر دشمن بیاورید
توضیح برایه تمام بچه هایه جنرال باز
شما باید به کارگر Gla دستور دهید اسکات بسازد ولی بعد شما جلو یه کارگر را میگیرید و در حالت 0% باقی میماند
بعد رو یه اسکات کلیک کنید(چپ)
دو کلید( Ctrl+`) منظور از(`) کلید بالایهtab است فشار دهید اگر جنرال باز باشید این دو کلید برایه این است که شما تمام نیروها را جمع کنید و برایه شما حالت موس در صفحه تغییر میکند
و به هر کجا کلیک کنید شاهد باران اسکات هستید
من به طور اتفاقی کشف کردم و راستی بعد از این کار نیروها به ان سو میروند که شما دستور دادید باید همه را برگردانید
ولی این کار نامردی ولی به شاخ در اوردن حریف می ارزه
Bay (esi)
داداش فقط واسه تو و بچه ها گزاشتم رو صفحه:31:
اول اینکه اسم بنده رو لطفا صحیح بنویسید ممنون میشم
دوم اینکه ، قرار بود ترفند بگی ، نه Cheat !
اینکه همون Scud Bug خودمون هست که البته این روشی هم که شما گفتی کار نمیکنه ! ظاهرا در ورژن های قبلی Scud Bug به این طریق بوده ، به هر حال در Zero Hour 1.4 از این خبرا نیست ! به طریق دیگه ای هست که از دوستان خواهش میکنم اینجا به هیچ وجه نگن . پ .خ هم نزنید چون جواب داده نمیشه .
در ضمن در بازی Online ، کسی به این تابلویی Cheat نمیزنه ، در غیر این صورت ، در بازی های بعد با پیغام You were kicked مواجه میشه !
اگر هم کسی بخواد با این روش دشمن رو شکست بده ، به احتمال خیلی زیاد با Mismatch رو به رو میشه .
در مجموع لطفا کسی Cheat نذاره ، من هم به هیچ وجه به خصوص Scud Bug رو توصیه نمیکنم .
من تازه 1 هفته هست با این سایت اشنا شدم ولی بازی کامپیوتریم تو جنرال خوبه و تو گیم نت پاسکال واسه خودمون شاخیم
ولی خیلی از شاخا میان اینجا تو گیم نت ما از مناتق مختلف بیشتر مسا بقات تو پاسکاله اجرا میشه
اگر تو ترفنده باحالی داری بزار همه استفاده کنن:27:
شما که این همه اطلاعاط داری ترفندو توضیح بده
بچه ها اینو میدو نستید که تو پچ 5 با برداشتن سدام میتوانید میلیاردر شوید
فقط کارخونه هوا پیما رو بردارید و گزینه فروختن را بزنید کارخونه فروخته نمیشه ولی پولش مییاد تو حساب
راههایه دیگه هم هست ولی همین کافی
نقل قول:
كار نمي كنه من امتحان كردم البته اگه منظورت پچ :
Zero Hour Reborn The Last Stand ورژن 5 باشه
ميگم بچه ها شما تو اين پچ تقلبي چيزي نمي دونيد
يكي هست خيلي ادعا مي كنه ميخوام حالشو بگيرم
من كه خودم هميشه براي لذت بازي مي كنم اما اين يكي واقعا فكر مي كنه شاخه
اگه كسي چيزي ميدونه بگه
esi_nuke چرا سه تا پست پشت سر هم ارسال میکنی ، لطفا از این به بعد همون پست قبلی رو ویرایش کن و مطالبی رو که یادت رفته قرار بده ، کسی که بعد از شما پست نداده بود .نقل قول:
اگر منظورت از ترفند خفن Cheat هست ، باید بگم من به دلیل اینکه Online بازی میکنم طبیعتا تمام Cheat ها رو پیدا می کنم و یاد میگیرم ، اما نمی تونم اینجا بگم چون از Cheat متنفرم . البته قضیه Generals Zero Hour یه چیز دیگه است ، متاسفانه به دلیل عدم پشتیبانی توسط EA ، یه سری قضایا رو باید استفاده کرد ، اما نه Scud Bug !!!
راستش من اصلا این Patch ها رو بازی نمیکنم ، شاید تو تابستون یه نگاهی بهشون انداختم ، ولی Online همه 1.4 رو بازی میکنن .نقل قول:
تا حالا تو قسمت آنلاین با همین Scud Bugچندباری جمع شدم !نقل قول:
Miss Match هم نشده !
خوب باید بدونی چطوری جلوی Scud Bug رو بگیری دیگه !نقل قول:
StormWielder
سلام دوست عزيز
من آيدي شمارو در ياهو اد كردم
ميشه چند لحظه بيايد ياهو ميخوام باهاتون صحبت كنم
ممنون ميشم
چجوری؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ببینم اصلا شما MH داری ؟ (نگو نمیدونی چیه !)نقل قول:
چیه ؟؟؟؟ :13:نقل قول:
StormWielder از راهنماییت ممنونم
Mehrdad The Great درسته همون پچه من هم امتحان کردم جواب داده 1 راهه دیگه هست تو پچه 5 که هر چی پدافندات شلیک کنن پول میگیری مثلا تو دکمهCTRL رو بگیر به پدافندت بگو یه جا شلیک کنن
این هم از مزخرف بودن پچه 5
amirtoty من که فکر نمیکنم راهی باشه برایه(0%)Scud Bugمگه این که بگی این روش نامردی بیای بیرون یا از اول طی کنی که نداریم ولی این کار برایه موقعی است که واسه خودش با این کار دمو دستگاهی ساخته باشه
روش مقابله
1_چون اسکات به صورت 0% پس با چند شلیک 1 سرباز خراب میشه و یا 1 هلیکوپتر در بیس حریف چون پولشو واسه اسکات گزاشته پس دفایی نداره
2_ (شما هم اسکات بسازید)چون خیلی سریع میتوان این کار را انجام داد شما هم با دشمن در ساخت یک سرعت دارید با داشتن پول و پراکندگی بیس این کار را انجام دهید و این بهترین راه است
دوست عزیز دارم عرض میکنم اون روش Scud Bug منسوخ شده ست ، الآن دیگه تو بازی Online چون همه از 1.4 استفاده میکنن ، اون روش کار نمیکنه ، اگر میبینی که تو بازی Online کسی از Scud Bug استفاده میکنه ، به یه روش دیگه این کار رو انجام میدن .نقل قول:
متاسفانه این EA دیگه از 1.4 به بعد این بازی رو به حال خودش رها کرده ، و الآن رمز هایی که تو بازی Online زده میشه دیگه Scud Bug و این حرفها رو گذاشته توی جیبش ! بنابراین تمام اشخاصی که میخوان این بازی رو Online استفاده کنن مجبور هستن خودشون هم از این رمزها استفاده کنن ، چون راهی نیست که بشه فهمید طرف داره استفاده میکنه یا نه .
اما بین بازیکن های حرفه ای تو قسمت Online ، بدون شک بین 90 تا 100 درصدشون استفاده میکنن ، به طوری که دیگه خودشون هم میدونن و یه مسئله خیلی طبیعی شده براشون .
در مورد Bug ها هم عرض کنم که تا اونجایی که من میدونم 3 تا Bug خیلی بزرگ در 1.4 وجود داره که یکی از اونها Scud Bug هست .
آقا من میدونم چجوری بزنی! تنها روش مقابلشم که من میدونم تو هم از همون Scud bug استفاده کنی ولی اگه GLA نبودی دیگه هیچی!نقل قول:
نگفتی منظورت از MH چیه!!!:13:
خوب اگه میدونی یه زحمت بکش و دانسته هات رو برای خودت نگه دار !!!نقل قول:
بین ملت پخش نکن !
نمیفهمم چی میگینقل قول:
فقط بگو این MH یعنی چی؟
میگم اون Scud Bug رو به کسی یاد نده !نقل قول:
چه گیری دادی به MH !
اسكاد باگ كه چيزي نيست
بعدش استورم جان شما زيادي خساست به خرج نده
بهتره همه ياد بگيرن و لذت ببرن
بچه ها كي بريم بازي
در ضمن MH هم نوعي برنامه جانبي هست كه در بازي هاي شبكه اي بدون ايجاد خطا كارهايي رو انجام ميده كه نامرديه و اين روزا ازش استفاده ميشه خودشم مخفف MapHack هستش
خوشگله همين بود نه ؟
خیلی ممنون end_of_world
خیلی باهات حال کردم!
نقل قول:
امير مطمئنم منو نشناختي:27:
مطمئنما:21:
اشتب شد...
:31: الان دیگه میشناسم !نقل قول:
سلام من تو نصب پچ بازی generals مشکل دارم . نصب میکنم ولی تو بازی هیچ چیز تغییر نمی کنه وقتی که نصب می شه این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد
خوشگله مثلا ميخواستي چه تغييري بكنه
دو نوع پچ داريم
يه پچ رسمي و يكي هم غير رسمي
رسمي يعني خود شركت EA مياد مي سازه مانند پچ 1.4 كه براي بازيهاي شبكه استفاده ميشه كه تاثيري در بازي نداره و يه سري كارهايي رو انجام ميده كه زياد به چشم نمياد و تو فكر مي كني بازي تغيير مي كنه نه اينطور نيست
اما پچ هاي غيررسمي توسط گروههاي ويرايش كننده كه معمولا بروبچ خارجي هستند درست ميشه كه كلا بازي رو تغيير ميدن و نفرات تانك جنگنده خلاصه يونيت هاي جديد رو وارد بازي مي كنن از جمله سري معروف Reborn
پس یعنی میشه هم پچ contra نصب باشه هم پچ 1.4 . منظورم اینه که با پچ contra می شه آنلاین بازی کرد
چرا نشه عزيز
فقط اينكه كامپيوتر مقابلت هم همون كنترل نصب باشه واگرنه خطا ميده به علت قابليت synchronization هستش
من وقتی میخوام آنلاین بازی کنم ای ن ارور رو میده. سریالش از همین تاپیک برداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید تو Option قسمت Online IP عوضش کنینقل قول:
چطوری عضوش کنم
یعنی چی چجوری ؟؟؟نقل قول:
شاید منظورت اینه که یک IP بیشتر نیست!
ببخشید کسی نمیتونه بیاد تو هاماچی و با هم بازی کنیم؟
راستیتش من دنبال حریف میگردم:27::27:
خوشگله بگير كه اومدم