بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!نقل قول:
ممنون ميشم.
Printable View
بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!نقل قول:
ممنون ميشم.
n70ساپورت نرم افزاری خوبی داره که بشه اونو به w810 ترجیح داد یا نه ؟
يكي به من جواب بده.:42:نقل قول:
سلام ساسان اینکه فهمیدم از اصفهان هستی یه سوال ازت داشتم ان 73 me تو اصفهان اومده یا نه در ضمن اگه میتونی آدرس جایی که میفروشن به ما بدی که ممنونت میشمنقل قول:
من ان 70 معمولی دارم و گارانتی موبایل پلاس خریدم حدود 5 6 ماهی هست اگر به ان 70 موزیک ایدیشن تبدیل کنم گارانتی میپره
اصلا قابل قیاس با سونی اریکسون نیست اینو وقتی میفهمی که داشته باشی در ضمن ان 70 بل پلتفرم سیمبین اونم از سری 60 انعطاف پذیری خوبی در این زمیته داره و موفق باشی:8:نقل قول:
میتونی دگمه مربع رو بفشاری و خودکار روی سایلنت میره:5:نقل قول:
[QUOTE=aminmousavi86;998991]بابا يکی جواب بده ، اگه کسی بلده!
ممنون ميشم.[/QUOTعزیز یه توصیه اگر گوشیت مشکل خاصی نداره دنبال این کار نرو به هر حال میتونی به سایت نوکیا بری و گوشیت رو به سادگی آپدیت کنی البته اگه adslداری از توی این لینک ورزن گوشیت رو چک کن و بعد گزینه ی get it رو بزن:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n70 با نصب برنامه قابلیت خواندن و ویرایش office و pdf رو داره ؟ بهترین گارانتی واسه n70 me چی هست ؟
ابتدا به این آدرس برویدنقل قول:
قسمت Nokia N70 / N70ME رو انتخاب کنید.
در قسمت بعد مشخصات سیستمی که باید داشته باشید تا بتونید موبایلتون رو آپدیت کنید می بینید.(اگه سیستم شما قدیمی باشه این کار میسر نمیشه)
در همین صفحه در Step 3 شما باید نرم افزار مخصوص رو دانلود کنید بنابراین زبان Eng رو انتخاب کنید
نرم افزار را دانلود کرده و بر روی سیستم خود نصب کنید.(حجم نرم افزار تقریبا 22Mb هست).
پس از نصب نرم افزار به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید .
کد #0000#* را روی گوشی وارد کرده و ورژنی که نمایش داده می شود را بر روی کاغذ یادداشت کنید.
حال باتری گوشی را بیرون آورید و کد پشت گوشی رو بخوانید (مثلا CODE: 0520001)
کد گوشی را در قسمت Enter your product code وارد کنید تا آخرین ورژنی که موجود هست به شما نشان داده شود.
حال ورژن قبلی را با ورژنی که در سایت نمایش داده شده مقایسه کنید اگر ورژن داخل سایت جدیدتر بود موبایل را به کابل وصل کرده و نرم افزاری که دانلود کرده اید را اجرا کنید.
نکته مهم : در هنگام Update ندستگاه موبایل نباید خاموش شود - باتری فول باشد-
حدود 40Mb را باید دانلود کنید که اگر سرعت اتصال شما کم باشد ساعتها زمان می برد.
بقیه مراحل بصورت اتوماتیک انجام می شود و پس از پایان کار گوشی بطور اتوماتیک reset می شود.
حال گوشی شما آپدیت شده ...
موفق باشید.
تايپ شده در تاپيك 286
بله دوست من اين قابليت رو داره. براي دريافت آفيس به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت نرم افزار سري 60 مي توني دانلود كني. اطلاعاي بيشتر در مورد گوشي در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست من مگه مي شه! pop پورت داره من خودم دارم استفاده مي كنم. صداش با ان 70 معمولي زياد تفاوت نداره. اگه مي خاي گوشي ان 70 بخري برو به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت مقايسه يا بررسي تخصصي تمام جواب سولات رو مي گيري.نقل قول:
دوست من اين مقاله رو بخون شايد مشكلت حل شد:نقل قول:
1 - قبل از خريد گوشي در مورد اون كاملا در اينترنت تحقيق كنيد و از مشخصات فني اون آگاه بشيد ... براي اين كار بهترين سايتي كه مي تونه شما رو كمك كنه اينه :
2 - قبل از خريد از محتويات پكيج گوشي مطلع باشيد ... اونم توي همون سايت مي تونيد ببينيد .
3- هنگام خريد ظاهر گوشي رو نگاه كنيد ... باطري داخلش نباشه ... خش نداشته باشه و ظاهرا تميز باشه ...
4 - باطري و مموري رو كه نگاه كنيد نبايد روي سوكتش خش داشته باشه ... اين خيلي مهمه ...
5 - گوشي رو كه روشن مي كنيد #06#* رو بزنيد تا سريال گوشي رو نشونتون بده ... حتما اين شماره سريال بايد با سريالي كه روي گوشي ( پشت باطري ) نوشته شده و همچنين جعبه يكي باشه .... در غير اين صورت گوشي شما قاچاقه و گارانتيش هم 100% تقلبيه و بعد ها هم اگه مشكلي پيش بياد مبلغ 20000 تومان بابت رجيستر بايد پرداخت كنيد ...
6 - براي تست صفحه نمايش گوشي : دستتون رو كاملا جلوي دوربين بگيريد تا كاملا سياه بشه ... بعد هر نقطه سفيدي كه روي صفحه نمايش مي بينيد معناش اينه كه اون پيكسل از صفحه نمايش شما سوخته ... اگه هم نقطه قرمز يا آبي و ... ديديد مشكل دوربينه ...
7 - تست فني گوشي هاي سوني اريكسون به اين ترتيبه :
اسپیکر - زمان مکالمه - دگمه ها - دوربین - فلاش و ...
به ترتیب از سمت چپ به راست کدها را وارد کنید:
*>*>>*<
دسترسی به service menue
Service Test
در این قسمت می تونید گوشیتون رو کاملا تست کنید ...
آخرين تست ، تست زمان مكالمه هست كه بايد صفر باشه ... دقت كنيد ...
توضیحات:
> به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت چپ
< به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت راست
8 - برنامه اي هست براي تست كامل فني گوشي ... كه در آخر هم يه امتياز ميده و همچنين جزئيات امتياز رو هم ميده ...
شما اگه يه گوشي مثل گوشي خودتون پيدا كنيد و اين برنامه رو روش نصب كنيد مي تونيد ببينيد گوشي شما از لحاظ فني بالاتره با گوشي دوستتون ....
بيتشر اين تست روي Proccessor و Graphic تاكيد داره ...
9 - سعي كنيد هر گوشي رو كه مي خريد با گارانتي معتبرش بخريد تا بعدها به مشكلي برنخوريد ...
ما که نفهمیدیم بالاخره پلاس نمایندگی اصلی n70 me هست یا نیا ؟ در ضمن تو کیش واسه n70 me رم 2 گیگ بود ولی میگفتن تا 10 روز دیگه ریجستر میشه در صورتیکه تو سایت نوکیا رم 1 گیگ معرفی کرده .جریان چی هست ؟ نکنه مثل سونی اریکسون مدل فنلاندی و چینی باشه
دوست محترم پلاس و نيا هر دو گارانتي اصلي نوكيا هستند حالا بدون.
درثاني همراه با ان70 موزيك يه رم يك گيگ مي زارن
مگه من طريقه سايلنت كردن گوشي رو نوشتم ...نقل قول:
ايني كه من گفتم طريقه قطع كردن صداي شاتر دوربين ان 70 هست .... همون صدايي كه موقع گرفتن عكس مياد كه تو تنظيمات سايلنت
در ضمن اون دكمه مربع نيست اسمش : شارپ .... و همه مي دونن كه با نگه داشتن اون گوشي سايلنت ميشه
موفق باشي
:40:
سلام
می خواستم بدونم چه موقع چراغ سرویس روشن میشه؟
و یه سوال دیگه که ار فلش میشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد؟
سلامنقل قول:
سوال اول رو بيشتر توضيح بده متوجه نشدم .....
و در مورد سوال دوم : بله ميشه با نصب نرم افزار FlashLight .. ميتوني با يه سرچ پيداش كني ....
:10:
بچه ها يه سوال ....
وقتي تو گوشيم مثلا واسه يه نفر به اسم علي دو شماره ( يكي موبايل و يكي خونشون ) رو ذخيره كردم ، وقتي بهم زنگ ميزنه مي نويسه علي و شماره تماسش رو نمي نويسه كه متوجه بشم از خونست يا از موبايل ، در حالي كه دوستم 2 روز 7610 گرفته به غير از اسم شماره رو هم نشون ميده ....
كسي مي دونه من چيكار بايد بكنم تا اين مشكلم حل بشه و هم اسم و هم شماره رو نشون بده ... ؟ ( راستي گوشيم ان 70 )
ممنون ميشم اگه دوستان زود جواب بدن ...
بالای گوشی اونجای که نوشته ان 70 یه سوراخی هست اون چیه؟
اون سولاخي هواكشه دوست من....
خوب اون سولاخي حسگر نوره بهش فوتو سل يا مقاومت نوري هم مي گن (تو تخصص خودمون) كارش اينه كه اگه نور محيط زياد باشه مثلا زير نور آفتاب يا لامپ ديگه چراغ صفحه كليد رو خاموش مي كنه .... رو فلاش دوربين هم تاثير داره كه فلاش مستقيما با اون روشنو خاموش مي شه يا نورش زياد و كم مي شه
و اينجوري هم كه شنيدم چراغ سرويس هم هستش كه مشخص مي كنه تحت پوشش شبكه اي يا نه
ان70 بگيرم ان73؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
لطفا بگید الان قیمت این گوشی ( N70 ) نو و کار کرده چنده ؟
در مورد گارانتی هم توضیح بدید و طلفا بگید کدام گارانتی بهتره ؟
متشکرم
قیمت ان 70 330 تومان و موزیک 360تومان هست
نیا/ایراتل/ایکاتل/اتصالات
دوست عزيز ايكاتل ديگه چه كوفتيه؟؟؟؟؟نقل قول:
گارانتي هاي اصلي نوكيا فقط و فقط تو ياران و خاورميانه اين چهارتايي اند كه اتصالات گرون ترينشه و گارانتي تعويض هم مي ده.
اتصالات- ايراتل - نيا - موبايل پلاس
درثاني حالا موردي برا من پيش نيومده ولي اينو مي دونم تو ايران گارانتي كشكه. گارانتي اصل هميشه بخر فقط به خاطر ريجستر قانوني گوشيت تو مخابرات كه بعدا هيچگونه مشكلي پيش نياد و اما درمورد خدمات پس از فروش عرض كردم كه من نمي دونم ولي اونايي كه دادن گارانتي مي گن كشكه ولي ....
توی gsm.ir همین الان رفتم و دیدم ان 70 موزیک ادیشن رو زده 375 تومن گارانتی متفرقه.
زحمت كشيدي گارانتي متفرقه بدرد نمي خوره
کاملا مخالفم.نقل قول:
به دوستانی که میخوان گوشی N70 بخرن توصیه می کنم که موقع خریدن کد *06#* رو بزنن و عدد هفتم و هشتم از سمت راست رو ببینن.
اگه 00 بود گوشی اصلی هست
اگه 01 بود گوشی رو یه کشور سازنده دیگه ساخته (به سفارش شرکت اصلی)
02 هم کشور دومی ساخته
اگه 08 بود تقلبی هست
البته من توصیه می کنم یا 00 رو بخرین با 01
موفق باشین
امیدوارم منظورتون از Word برنامه Note pad نباشه.نقل قول:
اگه واقعا برنامه Word به معنای کامل وجود داره زحمتشو بکشید بذارید تا همه استفاده کنن
دوست من از بین ایراداتی که گفتین این چندتا درست نیست.نقل قول:
1- منظور از سایر گوشیها کدوم گوشی ها هست؟ البته معلومه که در مقابل N73 در همین سری سرعت پایینی داره ولی فکر کنم نسبت به قیمتش از کارآیی خوبی برخورداره.
2- با زدن دكمه ي قرمز كل برنامه هاي درحال اجرا بسته نمیشه ! (دکمه منو رو چند لحظه نگه دارین می بینید که برنامه باز مونده ولی در پشت صحنه)
3- باتری گوشی N70 از نوع 5C هست که از نوع 4C که گوشیهای قبل داشتند قویتره
موفق باشید
دوست عزیز قبلا در همین تایپک توضیح دادمنقل قول:
چراغ سرویس ان 70 چه موقع روشن میشه؟
و چه جوری و از کدام قسمن روشنش کنم؟
چراغ سرویس ان 70 چه موقع روشن میشه؟
و چه جوری و از کدام قسمن روشنش کنم؟
سلام به همگی من گوشیم ان 70 و با گارانتی موبایل پلاس گرفتمش اگه بهn70meتبدیل کنم گارانتی میپره و در این صورت برای فروش به مشکلی بر میخورم یا نه
یه جایی خوندم که باید زمانی که نور صفحه نمایش روشن میمونه رو زیاد کرد یا اینکه حالت استند بای رو زیاد کرد خودم امتحان نکردم اگه دوستان درست تشخیص میدن تایید کنند:5: :5: :5:نقل قول:
سلام دوستان من هم يه ان70 معمولي با گارانتي موبايل پلاس با يه رم 1 گيگ اصل نوكيا فعلا خريدم باهاش حال كنم بعدها ان73 كه ورژن 5 به بالاش آمد بخرم يا شايد تا اون موقع گوشي هاي بهتر از اون اومدن يا ان95 ارزون شد مثلا شد 1 تومن
خيرشو ببيني كار خوبي كردي.نقل قول:
خوب از جايي كه خريدي ناشناس زنگ بزن بپرس ببين چي مي گن
یه سوال ..فرمت فیلمبرداری n70 چی هست 3gp یا mpeg4 ؟ در مورد me همینطوره ؟
دوست عزيز اين سؤال خيلي تكرار شده اگه به خودتون زحمت بدين يكم قبلها رو بگردين دستگيرتون ميشهنقل قول:
ان70 موزيك دقيقا هما ان 70 معمولي هستش. اختلافشون نرم افزاريه. نرم افزار يا فريم وير اون معموليه مال اين يكي موزيك هستش كه بهينه شده برا موسيقي
اختلافات ان70 موزيك با ان معمولي اينه: (برگرفته شده از سايت رسمي نوكيا)
1.توظاهرش ان70 موزيك مشكي خالصه و ضخامتش 2.2 ميلي بيشتر از ان70 معموليه و احتمالا سر عوض كردن قابش با يه قاب معمولي تو بازار شايد يه ذره مشكلي پيش بياد شايدم نياد.
2. ان70 موزيم مي گن هنزفري دوتكه داره كه سرش مي توني هندزفري مثلا سري واكمن سوني رو بزني
3. تم عدسي داره
4.قابليت ساپورت رم 2 گيگ رو داره كه يه رم 1 گيگ تو جعبش داره
5.يه امكانات خاصي برا موسيقي مثل اكوآلايزر داره كه اينم فريم ويريه.
ديگه به جان عزيزت هيچ فرقي باهم ندارن
ان70 معمولي و ان70 موزيك هر دو هم Mp4ضبط مي كنن هم 3gpكه در بهترين ساز كه VCD355*288مي شه بصورت ام پي 4 و در سايزهاي پايين تر و همچنين دوربين جلوش به صورت 3gp ضبط مي كنه.
و الان ان70 بخري بهتر از خريدن ان73 هستش چون ان70 فريم ويرش بالاي 5 هستش ايراداتش برطرف شده و تثبيت شده ولي ان73 فعلا حالا حالا ها كار داره
من خودم گوشي N70me دارم ولي اصلا" مشكلي باهاش ندارم ازشم راضي ام درست يك مقدارسرعتش پايين ولي هنگ نميكنه :13:نقل قول: