راستي اين نسخه 2006 مثل اينكه لينكش ديگه نيست
ارور ميده............فعلا
Printable View
راستي اين نسخه 2006 مثل اينكه لينكش ديگه نيست
ارور ميده............فعلا
حالا بي خيال......اون جي فو پاك شد....البته با اون فايلي كه كركي داده بود
اقا ما تو همون سايت كه لينك داده بودين برا عكسش...يه لينك دانلود پيدا كرديم فعلن داريم دانلود ميكنيم خدا كنه همون 2006 باشه حجمش نوشته 9.7مگا
Parla جان اونی که شما دانلود میکنید کاسپرسکای 2006است ولی نسخه پایینتر از این نسخه ای است که من قرار دادم..
من یک لینک دیگه گیر آوردم که یک نسخه بالاتر از اون نسخه ای است که در صفحه قبل گذاشتم.
Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.13.178
Size: 8,78 MGکد:ftp://data.kaspersky.ru:21/6.0.13.178/KAV.6.0.13.178.exe
پوريا جان سلام. IMON براي محافظت از اينترنت است. اين هم كه خاموش مي شه رو بايد يه خورده بيشتر توضيح بدي. چه زمان هايي و در چه مواقعي خاموش يا خاكستري مي شه.نقل قول:
نوشته شده توسط پوریا
---------------------------------------
در مورد اينكه آيا با آپديت Nod32 ورژنش هم عوض مي شه يا نه بايد بگم كه اگه در تنظيمات ، گزينه مربوط به اين عمل رو فعال كني پس از آپديت ورژنش هم جديد خواهد شد.
كركي جان اين لينك از كار افتاده. لينك ديگري سراغ داري؟نقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
ممنون مهدي جان
بعضي وقت ها نميدونم چرا اينجوري ميشه مثلا وقتيكه فكر ميكنم خودشو اپديت نكرده يه سري ميزنم و ميبينم كه رنگش عوض شده و روش كليك ميكنم و setup میکنم دوباره درست میشه البته اینو بگم که اپدیتش حرف نداره ولی جدیدن دیر به دیر شده
ممنون
پوريا جان سلام. راستش اينطوري كه شما گفتي چيزي به نظرم نرسيد كه بتونه دليل اين امر باشه. شرمنده. اما اگه مورد بهتري در اين مورد ديدي بگو شايد بتونم كمكي كنم.
این لینک جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
exe
البته بدون دانلود منیجر با خود بروزر دانلود کنید من الان دارم با اپرا دانلود میکنم
مهدی جان یه سئوال :ایا این رو ورژن قبلی نصب میشه یا اینکه باید قبلیه را انیستال کرد
ممنون
Kaspersky Internet Security 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک :
البته با اپرا دانلود کنید
به این سایت زیر برو و بر روی دانلود کلیک کن . در ضمن آخرین نسخه ای که اومده دانلود میشه نه اونی که تو خود سایت نوشته شده... یعنی اگر بر روی دانلود کلیک کنید این نسخه دانلود خواهد شد...نقل قول:
نوشته شده توسط nimo
Kaspersky AntiVirus Personal 2006 6.13.178
کد:http://fileforum.betanews.com/detail/Kaspersky_AntiVirus_Personal/1008918303/2
نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
حالا اینا ببینید:
کرک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :shock: :shock: :wink: :arrow:
منون ازت مهدی جان
سلام مهدی جان من تو درخواسته نرم افزارم نوشتم من تمامه اين تاپيکو خوندم ولی واقعاً نفهميدم کدونversionراميشه با کرکه سالمش استفاده کرد که جديدم باشه ممنون ميشم کمک کنيد kaspersky antivirus البته versin beta نباشه
سلام دوست عزيزم. جديدترين نسخه كاسپرسكي كه بتا نباشه نسخه 372 پرسونال پرو هست كه من لينك دانلودش رو مي گذارم. اميدوارم كه به راحتي بتوني استفاده كني. البته نسخه 2006 بتا هم خيلي خوبه. عليرغم اينكه بتا هست اما مشكل خاصي نداره.
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.372
لينك دانلود:
لينك كرك:
دستتون درد نکنه ممنون کار ميکنه
مهدی جان من کارسپرسکای 2006 را با کرک چند تا تایپیک جلوتر معرفی کردم
نظرتون چی هست ؟
ممنون از همه براي كاسپرسكي.
برزو جان كاسپرسكي 2006 چون نسخه بتا هست تا حدود 5 ماه ديگه رايگان هست و نيازي به كرك نداره. در ضمن خيلي جالبه و واقعا از نسخه هاي قبلي بهتر شده. اگه در مورد اشغال رم سيستم يه كم بهتر بشه ديگه حرف نداره. يعني من فكر مي كنم در اون صورت خودم در استفاده ازش هيچ شكي نداشته باشم.
سلام به دوستان من دتوا مشکل دارم نميدونستم کجا مطرح کنم اگه جام اشتباهه منو راهنمای کنيد اولين مشکل اينه که من انتی ويروس kaspersky رو اinstal کردم خوبم کار ميکنه ولی zonealarm pro اين انتی ويروس را monitoring نميکنه چيکار کنم آيا ايرادی داره يا نه ?مشکله دوم بعد از نصب و دادن رجيستر کی بازم برنامه werboot spysweeperميزنه که 30 روز اعتبار داره اگه ممکنه کمک کنيد ممنون
سلام دوست عزيز.
در مورد مشكل اولت بايد بگم كه هيچ اشكالي نداره و كاسپرسكي و زون آلارم با هم هيچ تداخلي پيدا نخواهند كرد.
در مورد مشكل دوم هم بايد بگم كه احتمالا سريال شما فاقد اعتبار هست. لطف كنيد بگيد كه از چه سريالي استفاده مي كنيد. همچنين ورژن دقيق آنتي اسپاي وير خود رو هم بگيد.
در ضمن آنتي اسپاي ويرهاي بهتري هم هستند كه استفاده بكنيد.
اگه anti spywareبهتری سراغ داريد لطف کنيد بگين ممنون
يكيش اينه:
ad-aware se pro 1.06
Symantec Antivirus Corporate Edition v10.0.1.1000
32bit client version
کد:http://rapidshare.de/files/2933769/Symantec_Antivirus_Corporate_Edition_v10.0.1.1000.rar.html
اینم از سایت بید دیفندر به صورت فارسی که البته کانل نیست هنوز:
taranrh جان در تکمیل صحبت های اقا مهدی بگم که zonealarm فقط نورتون و مک افی را مونیتور می کنه و توی سایتش هم یک upgrade مخصوص برای کاربران نورتون و مک افی گذاشته است.
مهدي جان آخرين كاسپري كه معرفي كردي Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.372 اين هست .
حجمش 12 مگ هست . من فكر كنم مخصوص ايكس پي باشه .
نميتوني با حجم 20 مگ به بالاي همين ورژن رو بزاري . چرا كه اون روي 98 هم بايد جواب بده .
ممنون عزيز :oops:
پدرام جان اون لينك اگه اشتباه نكنم براي ويندوز 98 هم كار مي كنه. در سايتش هم همين يك ورژن رو گذاشته كه احتمالا براي تمام ويندوزها كار مي كنه. قبلا كه نسخه 5.0.20 بود يك نسخه بود كه فقط ايكس پي و يك نسخه هم 98 و يك نسخه هم براي كليه ويندوزها.
پدرام جان همونطور که مهدی جان نیز اشاره کرد این نسخه ای رو که مهدی گذاشته بر روی همه این سیستم های عاملی که در پایین میبینی کار میکنه.
برای دانلود Kaspersky Personal Pro 5.0.373 نیز یا میتونی از لینکی که مهدی جان داده دانلود کنی و یا اگر از اونجا نتونستی میتونی این سایت پایین رو که در داخلش 10 لینک مختلف برای دانلود این نسخه قرار داده شده رو باز کنی و یکی را انتخاب کرده و دانلود کنی.
کد:http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244102&downlink=165907499
با سلام.
افرادي كه از انتي ويروس kaspersky ورژن 2006 beta استفاده ميكنند چه تفاوتها و امكاناتي در اين نسخه در مقايسه با ورژن personal pro 5.0.372 وجود داره و ايا اين نسخه را دانلود كنم؟من از personal pro استفاده ميكنم.
دوستان ممنون . به جوابم رسيدم .
در ضمن آقاي هميلتن لينك قبلي كار ميداد .
راستي بابت زحماتي كه ميكشيد ممنون .
هميلتون و مهدي و ... :oops: :roll:
RESUM رو ساپورت نميكرد با هزار بسم الله شروع كردم رو 89درصد موند كه موند :(نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
آقا مهدي مخلصيم :wink:
با سلام به رفقا و خدا قوت به همگی
آقا دسگاه ما ویروس گرفته حسابی و ویروس افتاده به جان فایل های اجرایی و امانشون رو بریده اینم عکسش و شماره ویروس ها تو 53 درصد به 190 رسیده و کاسپرسکی هم اکثرا نمی تونه حلش کنه و این پیام رو میده حال من بایس چیکا کنم مرسی
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
[img] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
کمک کنید که حسابی دسگا داره قاط می زنه مرسی
رفقا بعد اسکن کامل حدود 405 تا از این ویروس پیدا کرد و من دکمه Treat all رو زدم و همه رو از بیخ کند اگه بعدن دوباره پیدا نشه محشره این کاسپرسکی
تو opion باید دستکاری کنی تا موقع اسکن پاکش کنه.منم همین مشکل داشتم.شاید عکسش واست بعدا بذارم.
با سلام :
من از آنتی ویروس nod32 استفاده می کنم . البته به دلیل سرعت بالای اون در اسکن فایلها چون انتخاب آنتی ویروس کاملا سلیقه ای است . تنها مشکل اون که بعضی آنتی ویروسها هم اونو دارند اینه که فقط به صورت online به روز میشه و مشکل اونجائی پیدا میشه که بخوای ویندوز رو عوض کنی . کل به روز رسانی که تا اون تاریخ انجام دادی از بین میره . حالا عرض بنده اینه که شما راهی برای حل این مشکل ندارید . مثلا اینکه یه سایتی رو معرفی کنین که فایل up date اونو بذاره . یا اینکه بشه یه جوری up date ای رو که انجام دادی ذخیره کرد . در ضمن آیا شما پیشنهاد دیگری دارید که سرعت اسکن اون تقریبا به اندازه nod32 باشه و بهتر از اون عمل کنه.
با تشکر
albert جان در مورد اينكه آنتي ويروسي هست كه به سرعت nod32 اسكن كنه بايد بگم كه نه. بيشترين سرعت رو Nod32 داره.
در مورد آپديتهاش هم خيلي راحت ذخيره مي شه كرد. در شاخه نصب برنامه چند فايل به اين اسامي كه در پايين مي نويسم ذخيره مي كنه كه اگه اونها رو در جايي ذخيره كني و بعد از نصب دوباره ويندوز در همون شاخه كپي كني و يك بار سيستم رو ريستارت كني همون آپديتها رو مي شناسه.
ممنون ولی چرا اسم فایلها رو ننوشتی
albert جان این پوشه را کپی بگیر:
c:/program files/eset/updfiles
و همچنین این فایل ها را :
nod32.000
وnod32.002وnod32.003وnod32.004وnod32.005وnod3 2.006
و هر وقت ویندوز را عوض کردی replace کن.
McAfee Internet Security Suite 7 [Retail]
Download:
------------کد:http://download.mcafee.com/products/licensed/mis/english/7.0/MIS7019EN.exe
راستی مهدی جان هر وقت میدونی یه تاپیک بزن تا دانلود آنتی ویروسا را اونجا معرفی کنیم.
باسلام:
چند تا خواهش از شما داشتم . اول اینکه از کجا بفهمیم از کدوم ورژن nod32 استفاده می کنیم . دوم اینکه از کجا بفهمیم که nod32 رجیستر شده . در آخر هم اینکه اگه ممکنه لینک nod32 که بتا نباشه و در ضمن administer هم باشه رو به همراه کرکش بگین چون واقعا با این تاپیک 30 صفحه ای که درست شده آدم یه خرده قاطی میکنه.خواهشا فقط لینک و کرکی رو که معرفی میکنین کار کنه که آدم بعد از دانلود ، اون هم با این سرعتهای پایین اعصابش خرد نشه . در ضمن آیا آنتی ویروسهایkaspersky و BitDefender این امکان رو دارن تا فایلهای up dateاونا رو مثل nod32 که فرمودید، بشه یه جوری ذخیره کرد تا بعد از نصب ویندوز مجدد از اونا استفاده کرد .
با تشکر