چی شد پس بیا تو ramayar تو یک لحظه لطفا بیا تو ip بالا
Printable View
چی شد پس بیا تو ramayar تو یک لحظه لطفا بیا تو ip بالا
بابا لطفا یک نفر از بچه ها توی این ip بیاد
169.254.230.59:25015
كار نمي كنه.نقل قول:
حالا امتحان کن
بازم نشد.كار نمي كنه.نقل قول:
نمی دونم چرا خودم می تونم داخل شم باید روش کار کنم فعلا متاسفم
سرعت ADSL ات چند است؟نقل قول:
بچه ها شما مطمن هستین که نمی تونید توی سرور بیاید
همین الان یک نفر امد توی سرور من و رفت
سرعت ADSL 100,0 MBit/s
خوش به حالت چه سرعتی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا سوال دیگه؟!
1-
ممنون خیلی خوب بود.اما یک سوال برایم پیش آمد.اگر یادتان باشد من قبلا پرسیدم با یک کامپیوتر چند سرور میشه ساخت.نقل قول:
اينا اطلاعاتي در مورد رم و سرعت اينترنت سرور است.
در نمودار اولي در مورد رم سرور توضيح داده به اين صورت كه براي بازي 4-8 نفر بايد حداقل رم 256 داشت و رم كافي وخوب هم 512 است.
در نودار دومي در مورد سرعت اينترنت سرور اطلاعاتي رو به نمايش گذاشته. يعني براي بازي 1-4 نفر اينترت با سرعت 256 كافي است و بري بازي 8-10 نفر هم 512 مورد نياز است. .اگر تعداد بازي كنان از ان حد بيشتر شد بايد منتظر عوقبي از قبيل Lag بود.
اميدوارم خوب توضيح داده باشم.
شما گفتید برای کنترل بهتر یکی و Oracle_Eldorado جان هم گفتند هرچند تا که بخوای . ولی باید انقدر سرعت بالایی داشته باشی که این سرعت بین هرچند تا سرور که میسازی تقسیم میشه . پس همون یکی کافیه خوب این یعنی بیشترم میشه ساخت ولی مشکلاتی پیش می آید.نموداری دارید که بگه مثلا برای ساخت 2 سرور چه سیستمی با چه رم و چه سرعت اینترنتی و ... لازمه و برای 3 سرور چطور و ...؟!2- یادم رفت چی می خواستم بپرسم.وقتی یادم اومد میگم.
اوراكل زودتر تاريخ مسابقه رو تعيين كن.
به منم جواب بدید!ممنون.نقل قول:
يه چند دقيقه صبر كن دوست من ! شما 3 دقيقه بعد از درخواستتون اون پست رو زديد !نقل قول:
به منم جواب بدید!ممنون.
در مورد نمودار هم من چيزي نميدونم ! شرمنده . ولي به احتمال زياد سرعت نصف ميشه . ( اگه برنامه ي ديگه اي كه از اينترنت استفاده ميكنه در حال كار نباشه )
ببخشید یک اشتباه پیش اومد و 3 تا پست شد و از مدیران می خواهم دو تا شو پاک کنند.
و اینکه در خواستو تکرار کردم این بود که دیدم elrond جان اومدن و پست دادن و فکر کردم پست منو ندیدند.خلاصه بخشید.
تاريخ مسابقه رو مشخص كنيد ما بايد بريم مسافرت.
سلام
پس چي شد ديگه كسي نيست از مسابقه هم خبري نيست.
چرا مريم خانوم . يه چند روزي دندون روي جگر بزاريد تا من يه نامه اي به مدير سايت بزنم و درخواست سرور كنم .
اينطوري پخش و پلا نميشه بازي كرد .
سلام آقا من خیلی دلم می خواد کانترو از طریق اینترنت بازی کنم ولی اینترنتم dial up هست .
میخواستم بپرسم میشه یه کاریش کرد ؟:41:
با dial up هم میتونید بازی کنید
الان کسی هست بخواد بازی کنه؟
نقل قول:
بله دوست عزيز چرا نميشه.ولي اگه ليتنسيت بالاي 3000 بره به طور اتوماتيك از سرور كيك ميشي.من كسي رو ميشناسم كه با ديال اپ با ما adsl ها بازي ميكرد هممون رو ميزد:19:
پس خواهش میکنم هر چه سریعتر یک سرور توپ درست کنید .
در ضمن فکر کنم اگه یک سرور از map های سری aim (مثلا aim_map2) درست کنید چون مپش خیلی کوچیکه تو اینترنت زود لود بشه و اونایی که dial up دارن به راحتی بتونن بازی کنن .
نظر شما چیه ؟
الان کسی پایست بازی کنیم یا نه؟
میگم من چرا نمیتونم به GameZone وصل بشم. کار خاصی باید بکنم؟
بله شما بايد برنامهي Anti Cheat رو از سايت GameZone دانلود كنيد.نقل قول:
میدونم نصب هم کردم اما باز هم همش میگه آنتی چیت لازمه. کجا باید نصبش کنم و آیا باید کار خاصی با آنتی چیت بکنم؟ البته به غیر از اجرا کردنش! lolنقل قول:
اینم بگم که وقتی بازی رو اجرا میکنم -البته بعد از اجرای آنتی چیت- و میخوام به سرور گیم زون وصل بشم، میگه که آنتی چیت لازم داری در حالی که من اونو اجراش کردم! یه چیز دیگه، آنتی چیت رو تو پوشه Condition Zero نصب کردم.
والا نمي دونم اوراكل هم همين جوري است.
من اونو تو يه پوشهي جدا نصب كردم.
نقل قول:
دوست عزيز شما نبايد انتي چيت رو توي پوشه كانتر نصب كنيد.توي همون مسير پيش فرض كه درايو ويندوزتون هستش نصب كنيد.در ضمن شما بايد نسخه جديد انتي چيت رو نصب كنيد.
بچه ها می شه به من بگید انتی چیت رو از کجا باید دانلود کرد?
کد:http://www.gamezone.ir/plugins/p13_download_manager/ftpfiles/AntiCheat-Client%20v3.9.exe
با سلام دوستان . ببخشيد كه يه روز نبودم .
من يه پيغام خصوصي به M E H D I زدم و ازش خواهش كردم با مديران در ميون بزاره ( در رابطه با سرور كانتر ) هروقت نتيجه رو گفت من ميام بهتون ميگم .
بازم نشد! تو پوشه ویندوز هم نصبش کردم ورژن 3.9 رو، اما باز هم نشد!نقل قول:
راستی منم هستم ها! تیم رو میگم!
دوست من اينجا هركي بخواد ميتونه شركت كنه . فقط بايد قبل از مسابقه ( مثل شما ) ثبت نام كنه .نقل قول:
راستی منم هستم ها! تیم رو میگم!
پس من رو هم یادتون نره لطفا من هم هستم
ببخشید.دیدم همه یادشون رفته دوباره پرسیدم.نقل قول:
مرسي oracle جون.اميدوارم مديرها بتوننداين كارو واسمون انجام بدن.:46:نقل قول:
بچه ها چرا من نباشم.
خوب باید چی کار کنم؟