Ringtoneهاي خيلي باحال از صداي حيوانات.http://www.4shared.com/file/8689522/59d55753/Animal_Ringtone.html
Printable View
Ringtoneهاي خيلي باحال از صداي حيوانات.http://www.4shared.com/file/8689522/59d55753/Animal_Ringtone.html
زنگ بندري شنيده بودين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ringtone باباكرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[SIZE="3"]اينم مخصوص بچههاي گل آذري زبان.خيلي خيلي جالبه.[/SIZE]:laughing:
از همگی ممنون
بچهها، مطمئن باشين من فايلهاي بدرد نخور نميذارم. اين صحنه آخرش خنده داره.:laughing:نقل قول:
man vaghe'an nemidoonam shoma chera be in ahanga migin bahal !!!
be nazare man aslan arzeshe download kardan nadare
hamin
برادر اولا که فارسی بتایپ این یکنقل قول:
دو عزیزم دل برادر چرا میزنی تو زوق بروبچی که دارن تو این تاپیک زحمت میکشن
دوست نداری دان نکن من که حال میکنم باهاشون
خداييش ايول ، خوب سركاريه بود ... ;)نقل قول:
سامان و مریم چی شد پس زنگهای توپتون شما که آخرش بودید
سلام نیماجان خوبی؟ بابا بازم تو حداقل یکی توی این دنیا هست که یه حالی از ما بپرسه والا من یه چند وقتیه مشکلات فکری دارم (عشقی نیستا) واسه همین کمتر میرسم اپلود کنم واسه همین ماموریت دادم به Roxette جان که جای خالی منو مریم رو پر کنه تا من برگردم کارشم بد نیست
منتظر باش برمیگردم
نقل قول:
بنده به نظر كساني كه اظهار نظر ميكنند، احترام قائلم و يكي از شروط پيشرفت و دموكراسي نيز احترام به تمامي عقايد و شنيدن انتقادها است. منتها هركس كه عملكردي را قبول نداشته باشد بايستي مدلي بهتر از آن ارايه دهد تا ناكارآمدي مدل قبلي ثابت شود. بچههاي اين تاپيك منتظر آپلودهاي خوب شماست.
Enter عزيز از اظهار لطفت ممنون.:cool:
اينهم MIDI مربوط به آهنگ معروف Desert Rose از Sting
فکر کنم اگه آهنگهای mp3بزاری خیلی هم من و بقیه حال کنن ممنون موفق باشی
Roxette جان من بارها و بارها ازت خواستم توی این تاپیک اهنگ با فرمت midi نزاری ولی مثل اینکه حرفه من اصلا برات ارزش نداشت اونقدر که بچه ها با mp3 و wave حال میکنن با midi حال نمیکنن اگه دقت کرده باشی یه تاپیک هست که فقط اهنگ midi میزاره خوب هر کسی بخواد میره اونجا خواهشا بزار اینجا فقط مخصوص mp3 و wave بلشه امیدوارم این دفعه رو گوش کنی ممنون
آخه عزيز دل برادر، mp3 آپ كردم، گفتي دانلودش براي بچهها مشكله، اينم آدرسش:نقل قول:
خودم عشق mp3 دارم و كلي آهنگ بكر و ماندگار. اي به چشم اونارو هم آپ ميكنم. بعداً شاكي نشي حجمش زياد بود.
آهنگ You're my heart بصورت رميكس شده از گروه Modern thalking
آهنگ معروف و ماندگار Another brick in the wall از گروه Pink Floyd كه اين آهنگ سيستم آموزش و پرورش انگلستان را متحول كرد (آهنگ بدون كلام اونو راديو پيام مرتباً پخش ميكنه).
اينم آهنگ Galvanize از گروه Chemical Brothers :
اينم آهنگ Body Guard از Woodny Hoston (شنيدن اين آهنگو با هدفون تو جنگل سيسنگان توصيه ميكنم. هر چي درد و بلا داشته باشين برطرف ميشه)!
ضربه سر زيدان به شكم ماتراتزي در فينال جام جهاني 2006 به لهجه تهروني(البته مدل جاهلي):
سلام اخه دل انگیز کی میتونه تو ایران با این اینترنت نفتی اهنگه موبایل با حجم 4 مگ دانلود کنه وقتی بهت میگم mp3 بزار یعنی خودت اون قسمتو کات کن و بدون اینکه کیفیتش بیاد پایین حجمشو کم کن بعد اپلود کننقل قول:
دل انگیز امیدوارم دیگه اون دل انگیز سابق نباشی و دل انگیز تر بشی :happy:
براتون یه کلیپ توپ گذاشتم اونایی که مثل من عاشق فوتبال هستن حتما اینو ببینن صحنه های جذابی از دنیای توپ گرد خودشون خودشونو میزنن :
اونایی که معتقد هستند UFO و یا سفینه های فضایی فقط توی قصه ها هستن و وجود ندارن اینو ببینن یه صحنه واقعی از پرواز UFO در اسمان شهر واشینگتن امریکا :
به داور فحش میدی :
سامان جون عجب تيپي خفني داري؟ فكر نميكني ملت با ديدن عكست خودكشي كنن؟:ohno:
مشتزني جانانه يك نفر با سه نفر:ohno:
اين آپ ارزش دان رو داره. هنرنمايي يك هنرمند با ماسه. خداييش آدم حيرون ميمونه. حجمش زياد بود براتون تبديل به 3gp كردم.
در ضمن سامان عزيز، يك پيغام داري.:happy:
آقای روکست سامان هم گفت ام پی تری بزار ولی با حجم کم این فایلی که تو میزاری عمه من هم نمیتونه دانلود کنه
دست همتون درد نکنه. عالی بود.
دست همتون درد نکنه. عالی بود.
خیلی ممنون..جالب بودند
آقا سامان آهنگ Rebeeca را گذاشتی برای دانلود ؟ (( 4 روز میگذره ))
ادامه بدید ...........................
خیلی ممنون..جالب بودند
آقا سامان آهنگ Rebeeca را گذاشتی برای دانلود ؟ (( 4 روز میگذره ))
ادامه بدید ...........................
سلام . .
دوستان گرامی . . و سامان جان . . با اجازه ی شما . . نام تاپیک رو ویرایش کردم . . چون هر 5 دقیقه که آپدیت نمیشه . . و علاوه بر آهنگ . . در این تاپیک کلیپ هم گذاشته شده . .
در ضمن . . اگه ممکنه کلیپ های صوتی و تصویری . . مورد دار در این تاپیک قرار ندید . .
ممنون از همه عزیزان . .
موفق باشید . .
سلام اقا حمید اولا ممنون از اینکه یه سری به تاپیک من زدی ولی خواهشا قبل از اینکه بخوای تغییراتی تو تاپیک بدی با من هماهنگ کن که منم بفهمم مشکله کارم کجاست نه اینکه بعد از این همه مدت اومدی و یه دفعه اسم تاپیکو عوض میکنی من شرایط کارم جوریه که ممکنه در عرض 15 دقیقه 20 تا پست بدم ثانیا اگر هم من ندم بقیه دوستام این کارو انجام میدن چون دوستای فعالی دارم فکر کنم از امار بازدیدکننده ها و کسانی که پست دادن بتونی متوجه بشی تاپیک من توی قسمت ملودی و فیلم از لحاظ بازدیدکننده رتبه 6 رو داره که فکر کنم از تاریخ شروع به کار تاپیک بیشتر از 2 ماه و نیم نمیگذره خودش یه رکورد محسوب بشه شما اگه یه مقدار هوشمندانه و منطقی تر فکر میکردی متوجه میشدی که این به نفع خود سایت و کسانی که تو این سایت فعالیت میکنن هست ثانیا فکر نکنم توی این تاپیک حتی یک تخلف صورت گرفته باشه پس از این به بعد خواهشا به سلیقه خودتون عمل نکنین وملاک کارتونو پیشرفت کلی سایت قرار بدین امیدوارم از این به بعد شاهد بعضی از این کم لطفی ها نباشیم پس خواهشا اسم تاپیک رو به حالت اول برگردونید در ضمن خوشحال میشم اگه یه مورد از تخلفات این تاپیک رو بگید که هم من و هم سایر اعضا متوجه بشن ممنون
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط saman_23
سامان جان . . من نگفتم شما کارتون مشکلی داره . . !
در هر تاپیک ممکنه بعضی از کاربران چیز هایی خلاف قوانین انجمن بگذارند . .
من یا بقیه ی همکاران و مدیران هم نمیتونیم کل تاپیک ها رو بازدید کنیم . .
در مورد نام تاپیک هم
این کار دیگه نیازی به هوشنمدانه و کمی دقیقتر فکر کردن نداشت . .
. . فکر میکنم همین بهتر باشه . . چون فکر نمیکنم هر 5 دقیقه کسی آهنگ بزاره . . بیشتر ، پست های بدون آهنگ کاربران میدهند . .
لینک های اولیه که شما در تاپیک گذاشتید کار نمیکرد . . ! اگه تونستید لینک ها رو درست کنید . . ممنون . .
در ضمن . . این نام از نظر شما . . چه ایرادی داره . . ؟؟؟
ممنون . .
موفق باشی . .
سلام برای بار دوم میگم لطفا اسم تاپیک رو به حالته اول برگردون و سعی نکن سلیقه خودتو به همه اجبار کنی بزار رفقاتها سر جای خودش باشه ثانیا به تاپیک من شما کاری نداشته باش فکر کنم تنها کسانی میتونن اینجا اعمال مقررات کنن که مدیر ارشد سایت باشن و از همه مهمتر نظر بقیه براشون مهم باشه نه مثل شمانقل قول:
اگه شما نمیتونی سربزنی من هر 10 دقیقه دایما خودم سر میزنم تا حالا هم کسی پست غیر اخلاقی نداده شما برو نگران بقیه باش اسم تاپیک رو به حالت اول:grrr: برگردون
بازي با دم شير (ببخشيد پوزه تمساح)!!!:ohno:
يه زنگ سركاري:biggrin: