نه اسم تاپیک عوض نشه چون می خوام از PS3 و PC هم خبر هایی بگذارمنقل قول:
نه اسم تاپیک عوض نشه چون می خوام از PS3 و PC هم خبر هایی بگذارمنقل قول:
امیدوارم که این کارو انجام بدینقل قول:
چون تایپیک داشت یک طرفه می شد.
کجای کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان همه خبرها برای Xbox 360 هست و اینکه این کنسول ترکونده
مخصوصا با آن خبر که DMC 4 برای کنسول Xbox 360 میاید منفجر منفجر شد
اقا علی چرا می زنی تو گوشمون
من هیچ جای کار نیستم نه وسعمون می رسه X360 بخریم نه PS3
عشق ما هم همینه بیایم تو این تایپیک که ببینیم چه خبره چی جدید
اومده بعدشم کلی کف کنیم و حداقل تئوری کمی اطلاعات داشته باشیم.
اگرم حرفی زدم چون خودم کلا PS رو دوست دارم (گرچه هم PS3 و X360 بد جور بردنم تو کف )
دوست داشتم که در مورد بازی های PS3 هم بشنوم.
البته این جور طرفداری شما از X360 هر طرفدار PS3 رو تحریک میکنه که بیاد اینجا کل کل کنه.
شما به کدوم بازی X360 می نازی؟؟؟
برید با همون کنسولتون که به عنوان پر سر و صدا ترین کنسول تاریخ شناخته شده حال کنید.
اصلا دوست داری کل کل کنیم ؟؟؟ (من که دوست ندارم )
دوست داری در مورد پردازنده گرافیکی Xenos ایکس باکس و پردازنده گرافیکی RSX پلی 3
کل بزاریم؟
یا در مورد Blu-ray و HD-dvd بحث کنیم؟
کنسول شما sixasix داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اینجا نه تو تایپیک خودش.
سلام دوست من چرا جوش میارینقل قول:
ببین عزیز من توی این تاپیک در باره ی همه ی بازی ها بحث میشه و هیچ ربطی به کنسول مربوطه نداره
اگر هم میبینی خیلی در باره ی بازی ها x360 توضیح داده میشه چون واقعا این کنسول فعلا بازی های زیادی رو داره و واقعا نمیشه دریغ کرد که دربارشون بحث نشه من خودم طرفدار دو اتشه ی pc هستم اما بعد اومدن ps3 واقعا عاشق این کنسول شدم ولی متاسفانه بعد اینکه دیدم این کنسول از لحاظ ... فعلا برتری خاصی نداره و میبینم که رقیبش یعنی x360 واقعا داره خوب کار میکنی مدتی هست که فعلا با این کنسول حال میکنم
پس در اخر اینو بدون توی این تاپیک درباره ی کل بازی ها صحبت میشه و به کنسول ربطی نداره اگر هم درباره چند عنوان انحصاری صحبت میشه حقه چون بازی چون GOW یا LOST PLANET و... واقعا در حد یه شاهکار هستند در X360 همونطور MGS4 و DMC4 پلی استیشن 3 ....
:10: :10: :10: :10: :10:
آقا من دیشب نمک زیاد خورده بودم فشار خونم بالا رفته بود
الان بهترم:20: :20: :20:
الکی جوی شده بودم.با اینکه عشقه Ps3 دارم ولی اگه من یه X360 داشتم دیگه هیچی از خدا نمی خواستم.
اگه تند رفتم ببخشید .:11: :11: :11:
چون تاپیک منحرف میشه جوابت را نمی دم
یک تاپیک باز کن "X360 & PS3 " بیام اونجا کل بیندازم تا ببینم ps3 بازها به چی این کنسول می نازند
ok?
سلام
خوب عزیز من اینجا جاش نیست
پس اگه صحبتی هست اینجا بزنید که در رابطه هر سه کنسول اینده بحث میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا من ادامه صحبت هام رو ببینید
آقا مارو هم ببخش
من این پست آخرتو ندیدم چون هم زمان باهم ارسال کردیم
اما اگر می خواهی کل بیندازی من هستم اما نه تو این تاپیک
دمت گرم باحالی
فعلا بای
Ace Combat 6
Published by: Namco
Developed by: Namco
Genre: Flight Action
Release Date:
US: TBA 2007
Japan: December 31, 2007
Europe: December 31, 2007
Australia: Unreleased
این بازی برای PS3 و X360 و به احتمال 70% برای PC عرضه خواهد شد. از لحاظ گرافیکی خوب هست و بافت ها عالی کار شده اولین تریلری که از گیم پلی این بازی به دستم رسید رو براتون بعدا می زارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس های بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
تاریخ انتشار چند بازی دیگه :
Call of Juarez
Publisher: Ubisoft
Developer: Techland (Poland)
Genre: First-Person Shooter
Release Date: June 2007
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Publisher:Electronic Arts
Developer: EA Los Angeles
Genre: Real-Time Strategy
Release Date: May 2007
DIRT: Colin McRae Off-Road
Publisher: Codemasters
Developer: Codemasters
Genre: Racing
Forza Motorsport 2
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Turn 10 Studios
Genre: Racing
Release Date: May 25, 2007
Guitar Hero II
Publisher: RedOctane
Developer: Harmonix
Genre: Music
Release Date: April 3, 2007
Mass Effect
Developer: BioWare
Genre: RPG
Rayman Raving Rabbids
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft -- Montpellier, France
Genre: Platformer
Release Date: March 2007
Shadowrun
Developer: FASA Interactive
Genre: First-Person Shooter
Release Date: May 29, 2007
Spider-Man 3
Publisher: Activision
Developer: Treyarch
Genre: Action-Adventure
Release Date: May 4, 2007
Tenchu Z
Publisher: Microsoft
Developer: FromSoftware
Genre: Action
Release Date: June 12, 2007
The Darkness
Published by: 2K Games
Developed by: Starbreeze AB
Number of Players: 1
Release Date:
US: June 5, 2007
Europe: May 4, 2007
Kane & Lynch: Dead Men
Published by: Eidos Interactive
Developed by: Io Interactive
Release Date:
US: TBA 2007
Europe: September 28, 2007
Rapala Tournament Fishing
Published by: Activision
Genre: Hunting
Release Date:
US: April 10, 2007
Japan: Unreleased
Europe: March 12, 2007
Shrek the Third
Published by: Activision
Developed by: Shaba Games
Release Date:
US: May 2007
بیشتر این بازی ها مال کنسول X360 و PS3 هست :46:
بابا اين gat 4كي مياد
اگه منظورت gta 4 هستنقل قول:
اکتبر 2007
ترینر این بازی هم قرار 29 مارس در سایت rockstar بذارن
دمت گرم سعید جان لطفا درمورد هر بازی و تاریخ انتشارش یک توضیح یا یک عکسی یا.... بزار
بیشتر این هایی که گذاشتم رو اطلاعاتش رو گفتم اون یه سری دیگه هم اطلاعات کمی ازشون دارم :46:
راستی بازی ace combat 6 که گیم اسپات اعلام کرده بود برای PS3 هم میاد از طرف شرکت سازنده این خبر تکذیب شد :31: :27: . این بازی فقط برای X360 میاد که گیم اسپات و IGN زده بودند برای X360 و PS3 و به احتمال زیاد PC !!!!
خبر مخصوص طرفداران PS3 بود:27: :21:نقل قول:
حالا کی جرات داره بگه ps3 خوبه:13:
Only Xbox 360:40:
Gears of War برای PC اواخر سال 2008 منتشر میشه سازندگان گفته اند که برای اجرای این بازی باید رم و گرافیک بالایی داشته باشیم که سازندگان پیشنهاد رم 2 GB و گرافیک 1 GB را به PC باز ها کرده اند.
-------------------------------------------------
INFERNAL براي 360 نيز منتشر خواهد شد. :40:
من این بازی رو بندازم تو دیویدی رام کامپیوترم میترکه :31:نقل قول:
نقل قول:
ممنون خبر بسیار خوبیه، امیدوارم به حقیقت بپیوندد . ولی این گرافیکی که من دیدم 8800 میخواد !
یک بازی اکشن مخفی کاری دیگه در راهه. اسم این بازی COMPLEX CIPHER است که Edge of Reality وظیفه ساخت اون رو بر عهده داره. این بازی اولین بازی حرفه ای این شرکته که در سال 1998 تاسیس شده. البته در ساخت این بازی از Mark Bristol نویسنده و کارگردان معروف هالیوودی (Equilibrium, Chronicles of Narnia, Memento ,...) هم کمک گرفته شده پس باید توقع یه داستان پخته و قوی رو از این بازی داشته باشیم. سازنده ها ادعا کردن که بازیشون رقیبی جدی برای SPC و MGS خواهد بود!! .
شخصیت اصلی بازی John Sullivan (جان سالیوان) است که به شکارچی هسته ای معروفه ! و مامور NSA هم است. در آخرین ماموریتش به کما میره که دکترا از روش های خاصی اون رو به زندگی برمیگردنن که باعث میشه به یک ابر انسان تبدیل بشه . ماموریت جدید او در جزیره ای نزدیک سیبری است و به دنبال .....و با زنی به نام.... (متاسفانه از ذکر جزییات در این تاپیک معذورم) . Cippher(یا همون John Sullivan) چند قدرت و تکنیک خاص مثل حرکت سریع(بخونید مافوق سرعت!!!) به سمت دشمن و یا آهسته کردن زمان و... داره و از یک چاقو خفن استفاده میکنه . تصاویر(دمو) منتشر شده از بازی گرافیک خوبی رو نشون میده و البته استفاده زیاد از Motion Blur . به هر حال بازی خوبی به نظر میرسه و قراره برای PS3 و X360 و شاید PC منتشر بشه . تاریخ انتشار و ناشر این بازی هنوز رسما مشخص نشدن. راستی اگه ازش خوشتون اومد بگید تا اطلاعا و جزییاتش رو در تاپیکی جدا شرح بدم . تا بعد ....
نام بازی : Cipher Complex
سازنده : Edge of Reality
سبک بازی : Modern First-Person Shooter
تاریخ انتشار : 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سم فیشر دستت درد نکنه
همین الان بیا چت کن
Ali_13_Bahal
بسیار مهمه
PS3 خیلی خوبه:2:نقل قول:
خبر مخصوص طرفداران PS3 بود
حالا کی جرات داره بگه ps3 خوبه
عکس هایی از بازی Colin McRally Dirt :18: :
این بازی در تابستان امسال برای X360 و PS3 خواهد آمد :46:
سلام
در مورد بازی Virtua Fighter 5 که برای Ps3 و Xbox360 عرضه میشه اطلاعات می خوام.
ممنون.
چند تا خبر راجع به Prince of Persia
اولین خبر این که مجله OXM یعنی مجله رسمی X360 خبر از نسخه جدید بازی شاهزاده ایرانی داد. هنوز اسمی از بازی منتشر نشده و همه بازی رو به اسم Prince of Persia Next Gen میشناسن. نویسنده IGN با تماس با Ubisoft از اونها سوال کرده اما اونها جواب دادن که هنوز هیچ اطلاعیه ای در مورد این بازی از طرف یوبی سافت منتشر نشده. احتمال میره که استودیوی Ubisoft Montreal بعد از ساختن بازی Assassin's Creed، پروژه جدید شاهزاده ایرانی رو شروع کنه. این بازی به احتمال قوی برای PC - Wii - X360 و PS3 ساخته میشه. هنوز اطلاعات بیشتری راجع به این بازی پخش نشده!
خبر دوم مربوط میشه به این که نسخه جدید بازی شاهزاده ایرانی( قبل از اینکه توسط شرکت تایید بشه) توی سایت معروف Play.com پیش فروش میشه. اسم این بازی که فقط برای X360 هست Prince Of Persia: Ghost of the Past هست. هنوز هیچ سایت دیگه ای این بازی رو تایید نکرده!
خبر سوم مربوط به فیلم شاهزاده ایرانی هست که توسط کمپانی Walt Disney در حال ساخته شدن هست. 4 تا عکس از طرح های اولیه( به صورت نقاشی) از این فیلم پخش شده که براتون میذارم. فیلم شاهزاده ایرانی احتمالا سال 2008 اکران میشه.
امين جان واقعا با خبرات خوشحالمون كردي مي گن سالي كه نكوست از بهارش پيداست خدا كنه تا اخر سال
همينجوري خبر خوب بشنويم و بازيهايي كه كامپيوتر ما هم بتونه اجرا كنه بيشتر بشه
دو خبر کوتاه:
1- بعد از ساخته شدن فیلم 300، یک بازی هم تحت همین عنوان و بر مبنای داستان فیلم توسط کمپانی Warner Bros در حال ساخته شدن هست. هنوز هیچ خبری در مورد کنسولهایی که این بازی روی اونها میاد پخش نشده!
2- کمپانی Take2 سازنده بازیهای سری GTA بعد از شکایتهای مختلف از طرف سازمانهای مختلف جهانی برای ساخت بازی GTA: San Andreas کم کم داره به سمت ورشکست شدن میره. خیلی از سهامداران این شرکت در حال فروختن سهام خودشون هستن. به نظر میرسه که این شرکت به طور کلی به یکی از شرکتهای بازیسازی فروخته بشه. به این ترتیب به نظر میرسه ساخته شدن ادامه بازی های GTA و همچنین ساخت بازی Max Payne 3 که جدیدا به عهده این شرکت قرار گرفته، فعلا در هاله ای از ابهام هست.
خبرهای توپی بود، ممنون مهدی جان. مخصوصا خبر مربوط به پرنس امیدوارم یوبی سافت نخواد فقط یک عنوان تجاری بسازه .نقل قول:
راجع به بازی 300 باید بگم من الان نسخه PSP رو دارم بازی میکنم . بازی جالب و قشنگیه فقط بدیش اینه که باید هموطن هات رو بکشی !! :41: .خشونت زیادی هم داره .فقط کافیه گرافیکش رو برای PC بیارن بالا. سبکش هم اکشن سوم شخص است و هم تاکتیکی. تیزر و تریلر و مصاحبه های فرانک میلر هم توش هست. آرت گالری و برش هایی از فیلم هم داره که باید باز بشن.
آقایون کسی خبری از BlackMirro 2 به دستش نرسیده
عکسی , خبری , ...
منتظرم :20:
آقا M E H D I عزیزنقل قول:
عالی بود
من که خیلی خوشحال شدم
امیدوارم بازی مثل SC-DA رو Shader 3.0 نباشه
بازیش چطوره . چه مدلی هست. شمشیربازی هست یعنی مثل پرنس هست.نقل قول:
-----------------------
راستی میگن یک فیلم یا کارتون Assassin's Creed هم ساخته شده کسی خبری لینکی داره یانه . ممنون
Clive Barker's Jericho (X360) games
Also On: PC | PS3
Release Date:
ESRB Rating: Rating Pending
Publisher: Codemasters
Developer: Mercury Steam
این بازی واقعا ترسناک هست. من یک تریلر از این بازی گرفتم سنگ کوپ کردم به دلیل ترسناک بودن بیش از حد بازی فقط عکس از اون می زارم. این بازی برای PC , PS3 , X360 منتشر خواهد شد. تریلری که من دیدم برای X360 بود گرافیک بازی هم بد نیست فکر کنم نسخه ی PS3 دیرتر بیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی محبوب Gears of War که برای کنسول X360 آمده بود این بار برای PC خواهد آمد!! این بازی پر طرفدار در اواخر سال 2008 خواهد آمد. ( تا اون موقع Gears of War 3 برای X360 هم میاد ) :27:
آقا مهدي واقعا خوشحالمون كردي .
شما هم به قدري ما رو خوشحال نمودي !نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی محبوب Gears of War که برای کنسول X360 آمده بود این بار برای PC خواهد آمد!! این بازی پر طرفدار در اواخر سال 2008 خواهد آمد. ( تا اون موقع Gears of War 3 برای X360 هم میاد )
قائدتا بايد همين طوري باشه ديگهنقل قول:
بازیش چطوره . چه مدلی هست. شمشیربازی هست یعنی مثل پرنس هست.
-----------------------
راستی میگن یک فیلم یا کارتون Assassin's Creed هم ساخته شده کسی خبری لینکی داره یانه . ممنون
Black Xbox 360 با هارد 120 گیگابایتی قراره 29 آپریل همزمان در آمریکا و اروپا و ژاپن عرضه بشه. قیمتش 479$ . اطلاعاتش رو قبلا دوستمون داده بود پس فقط چندتا عکس میذارم.
اینم چندتا عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GTA IV
By: Rockstar Games, Rockstar North
Genre: Modern Action Adventure
Release Date: Oct 16, 2007
اینم عکس های توپ از این بازی:
:5:
تو بازی سنتر این عکس های GTA که گذاشتی رو fake معرفی کردن
البته چون اولین تریلر فردا میاد منم حدس می زنم که این عکس ها Fake باشند.
تایید میشهنقل قول:
پس تا فردا صــــــــبـــــرکنید
شرکت Rock Star اعلام کرده پس از مدت ها تحقیق سرانجام در مورد تکنولوژی و موتور گرافیکی مورد استفاده در Grand Thef Auto IV به نتیجه نهایی رسیده است. این شرکت پس از دو ماه بررسی و آزمایش تکنولوژی جدید شرکت Lucas Art (شرکت بازیسازی جرج لوکاس)به نام Eophoria Natural Motion's (همون موتوری که قبلا گفتم در Indiana Jones به کار رفته و فیزیک محشری داره)، به این نتیجه رسیده که امکانات موجود این موتور گرافیکی، کاملا با اهداف آن ها در GTA IV سازگار است. یکی از ویژگی های این تکنولوژی طبیعی بودن برخورد اجسام با یکدیگر است. مثلا وقتی یک تخته چوبی مورد اصابت شیئی قرار میگیره، نوع شکسته شدنش(خرد شدن) تابعی از شکل و سرعت و وزن آن شیئ است!!!! و با تغییر این ویژگی ها، عکس العمل آن تخته چوبی نیز تغییر میکند.
دوستان در مورد سيستم مورد نيازgta چيزي نگفتن؟در ضمن كي براي pc منتشر مي شه؟بازيش در كدوم شهره؟ بازم اب و هوا گرمه ؟و.... يكم بيشتر توضيح بديد كه بيشتر تو كف بمونيم