درایور کارت صوتی Aztech Pci 168 برای Xp می خواستم
Printable View
درایور کارت صوتی Aztech Pci 168 برای Xp می خواستم
اگه ميشه درايور Via K8m890 براي ويستا را برام بزاريد 32bit & 64bit
بفرمانقل قول:
کد:ftp://ftp.aztech.com/download/sg/pci168/168win95-125.zip
ممنونم میشم کسی برام براره
درايور كارت صدا جنيوس را از كدام سايت بايد بگيرم؟
سلام . خسته نباشید
لطفا درایور اسکنر EPSON GT6000 رو برای دانلود بزارید ممنون
آقای pedram_ashena جان عزیز . لینک برای لینوکس هست لطفا یه لینک برای XP بزارید ممنون . خیلی فوریه
براي ويندوز درايور ندارد.تعجب ميكنم.قبل چطوري كار ميكرديد؟
سلام
درايور مودم rockwell رو مي خاستم.
روي بردش نوشته : mmc-8285 rev1.00
روي چيپ بزرگ :
11235-14
rockwell 98
9926 b82476.9
korea
روي چيپ کوچک :
conexant
RHP56D
r6789-52
e76671.1
0036 Mexico
پشتش هم روي برچسب نوشته:
Rockwell v.90 56k pci
اسکنر EPSON GT6000 برای XP درایور داره . من توی سایت driverguide.com پیدا کردم ولی نتونستم دانلود کنم اگه کسی میتونه این کار رو برای ما انجام بده ممنون میشم
دوستان لطف كنيد درايور ويستاي مودم و وب كم رو بهم بديد.ممنون
modem :datasheen d562is
webcam :zenith
سلام....
من هم آخرين درايور كارت گرافيك
Nvidia Fx5500 128 Geforce رو برام بذاريد....
با تشكر فراوان
با سلام می خواستم بدونم کسی می دونه درایور hp 8053 printer و ASUS nvidia 7600 gt و zoltrix smart spirit v91 رو برای VISTA از کجا می تونم دانلود کنم ؟
بچه ها من از یه سایت معتبری درایور Ati Control Panel رو که حدود 40 مگا بایت هم حجم داشت واسه کارت گرافیکم که Radeon 9250 است با کلی بدبختی با اینترنت دایل آپ دانلود کردم.ولی موقع نصب ارور زیر رو میده و میگه که درایور با کارت همخونی نداره.ولی میدونین که control panel به 9250 باید بخوره.
Setup was unable to complete the installation.
Try to setup your display adaptor with a standard VGA driver before running setup.
ATI Radeon 9250 CATALYST + Control Center driver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
جدیدترین درایور دی وی دی رایتر سونی مدل A830 را میخواستم
ممنون
دوست عزیزم بنده خودم همین کارت رو دارم درایورش رو که آپدیت کردم یکسری مشکل براش بوجود اومد مثلا دیگه وقتی تو تنظیمات کارت گرافیک میخواستی بری پیغام Error میداد میل خودته میخواهی آپدیتش کنی بنده یک آدرس در زیر میگذارم برو جدیدترین درایورس اونجا هست ولی به نظر من این کار رو نکن مگه آلان مشکلی داره؟نقل قول:
چنانچه از خطوط معمولی تلفن برای دانلود استفاده میکنید میتوانید با استفاده از شماره و یوزر و پسورد زیر این فایل را دانلود کنید و کارت اینترنت هدر ندهید.
یوزر: tebyannet
پسورد: tebyannet
تلفن : 9718733
(با حروف کوچک نوشته شود)
سلام! با تشكر!
نه عزيز از خط تلفن استفاده نمي كنم!
ضمنا با اين توضيحي كه داديد، من بي خيال شدم!
با تشكر
سلام دوستان عزیز !!
من درایور کارت گرافیکم را که مدلش VIA S3G Unichrome Pro G7 هستش رو برای ویندوز ویستا لازم دارم.
من CD درایور این سخت افزار را دارم اما اون توی ویندوز ویستا نسخه 6000 کار نمیده.
من هم درایور این سخت افزار را برای ویندوز Vista لازم دارم.
ممنون شما
فرهمند
دوستان سلام
من گرافیک لپ تاپم Intel 915Gm برای مدل A3A اسوس آیا می تونم آخرین آپدیتش رو گیر بیارم ؟
ممنون میشم اگه کمک کنید؟
سلام.این تایپک کارش عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا گه میشه درایور مودم زولتریکس smart spirit برای ویندوز ویستا64 بیت رو واسه دانلود بذارید.خیلی لازم دارم.
سلام.نقل قول:
از اینجا میتونید دانلود کنید با حجم :46: 1.4mb.
ببخشيد من درايور كارت گرافيك عكس زير رو ميخواستم . چون مدلش زياد بود عكسش رو ميزارم راحت تر پيدا ميشه :
با سلام
درايور كارت صدا كريستال cx-4235-xq3 جهت ويندورز ME رو برا دانلود اگه بذارين ممنون ميشم.
اقا ببخشید شاید اینجا جاش نباشه ولی نمیدونم کجا این موضوع رو بگم
من یه بلو توس برای اتصال موبایل به کامپیوتر خریدم سی دیشو گم کردم حالا اگه درایور ونرم افزارشو کس بزاره ممنون میشم مدلشم micro sim هست....
چرا کسی به این همه درخواست جواب نمیده ؟
من دایور Creative Modem PCI V.90 و Acorp 56K External رو برای ویندوز Vista Ultimate میخوام تورو خدا به دادم برسید وگرنه مجبورم هم واسه خودم هم واسه داداشم یه مودم بخرم آخه خدایی ویستا خیلی چیز توپیه :)
وحید
دوست عزیز شما از روی جعبه ی مودمت اسم سایت سازنده را بخون وبرو تو سایتش اونجا پیدا میکنی.اگر هم خواستی اسم سایت رو بنویس تا ما پیدا کنیم.:46: :27:نقل قول:
دوست عزیز شما میتونی از سایت انویدیا دانلود کنی.نقل قول:
در ضمن شما نوع ویندوز تونو ننوشتید.:46:
سلامنقل قول:
بابا گفتیم خنگ هستیم ولی نه انقدر دیگه! حتما اینارو امتحان کردم که الان دارم اینجا می پرسم!!:)
با سلام
من درایور HP Laserjet 1100 A - Printer.Copier.Scanner برای ویندوز ویستا رو می خوام
خیلی ممنون
منتظرم
سلام دوستان عزیز !!
من درایور کارت گرافیکم را که مدلش VIA S3G Unichrome Pro G7 هستش رو برای ویندوز ویستا لازم دارم.
من CD درایور این سخت افزار را دارم اما اون توی ویندوز ویستا نسخه 6000 کار نمیده.
من هم درایور این سخت افزار را برای ویندوز Vista لازم دارم.
ممنون شما
فرهمند
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
من خودم اینجا رو بلد بودم ولی نمیدونم باید کدوم رو بزنم.
میشه یه راهنمایی بکنی ؟
ویندوزم هم XP هستش .
سلام هموطننقل قول:
معمولا بقل جعبه، مشخّصات فنّی کامل نوشته میشه.
کارت شما از چیپسِتِ 7300LE TC 128bit استفاده میکنه ، گزینه هارو بترتیب زیر دنبال کن، "Your OS" سیستم عامل شماست؛ بسته به نوع اون یا...مثلاً اگر WinXP Pro 32bit هست(که معولاً هست)، "Windows XP/2000" رو انتخواب کن.
Graphics Driver>Geforce 7 Series>Your OS
سلام هموطننقل قول:
معمولا بقل جعبه، مشخّصات فنّی کامل نوشته میشه.
کارت شما از چیپسِتِ 7300LE TC 128bit استفاده میکنه ، گزینه هارو بترتیب زیر دنبال کن، "Your OS" سیستم عامل شماست؛ بسته به نوع اون یا...مثلاً اگر WinXP Pro 32bit هست(که معولاً هست)، "Windows XP/2000" رو انتخواب کن.
Graphics Driver>Geforce 7 Series>Your OS
بابا کسی نیست به حرف ما گوش بده!!!
آخه مشکل داریم. کمک کنید!!
لطفاً!!
این که دانلود نمیشه
سلام
ببخشید یه مودم دارم ویندوز نمیشناسه
می خواهم درایور نصب کنم اسمش رو نمی دونم که درایور نصب کنم
هر نرم افزار مرتبط با شناسایی سخت افزار نصب کردم میگه تا درایور مودم رو نصب نکنی اسم مودم هم معلوم نخواهد
شد
اومدم در اخر در کیس رو باز کردم مادم رو باز کردم رو مادم نوشته بود genx
حالا من هر چی تو اینترنت دنبال این درایور مودم می گردم نیست
می خواستم ببینم کاری میشه کرد
فقط موقعی که روی مای کامپیوتر راست کلیک کرده و پرو پرتیز رو زده در قسمت منیج
و بعدش تو دیوایس منیجر که می رم مادم ندارم به جای مادم یه علامت سوال زرد رنگ کشیده و نوشته پی سی ای مادم
PCI modem