درود احتمالا ip مودم بعد از فلش فریمور به 192.168.8.1 تغییر کردهنقل قول:
از توی تنظیمات مودم
اون رو به 192.168.1.1 تغییر بدید و اسکریپت رو اجرا کنید :thumbsup:
Printable View
درود احتمالا ip مودم بعد از فلش فریمور به 192.168.8.1 تغییر کردهنقل قول:
از توی تنظیمات مودم
اون رو به 192.168.1.1 تغییر بدید و اسکریپت رو اجرا کنید :thumbsup:
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در پیغام خصوصی هم براتون لینک 196 ایرانسل و همین اموزش رو فرستادم
اقا صابر تو کدوم یکی از فریمور هایی که شما باهاش کارکردی امکانات وایرلس بیشتری گنجونده شده ایا امکان انتخاب n onlyتو هیچکدومشون هست چون من روتر دیلینک دارم بسیار کوچک تر و قدیمی تر ولی وایرلسش خیلی قوی تر و با امکانات بیشتریه بخصوص وقتی bو gرو قطع میکنم برد و سرعت افزایش چشمگیری داره ولی وایفای این مودم خیلی خلاصه است
صابر جان اگر بشه خیلی خوبه این گزینه و کانال ها رو تو یه ورژن اضافه کنی واقعا وایفای مودم حداقل برای من تو خونه ضعیفهنقل قول:
چشم حتما از کانال 1 تا 13 اضافه میکنم و تا پس فردا اپلود میکنم براتون .نقل قول:
با تشکر از زحمات شما عزیزان :»نقل قول:
دوستان در مورد کابل usb مورد استفاده
ایا لازمه مدل خاصی باشه؟ مثلا دیجیکالا چک کردم از ۴ تومن هست به بالا
با توجه به اینکه قراره پاره کنم و لحیم کنم، مهمه یا نه؟
سلام اره کابل خوب بگیرنقل قول:
از کابل های نازک و بی کیفیت استفاده نکن ممکنه فلش نیمه کاره بمونه و مشکل ساز بشه
من یکبار از کابل usb تعمیراتی ارزونا استفاده کردم وسط فلش هی قطع میشد !ولی خدارو شکر مودم مشکلی پیدا نکرد
گشتم همون کابل موبایلی که یک سرش رو قطع کرده بودم پیدا کردم و استفاده کردم
شما وقتی کابل با دوام و خوب رو لحیم کاری کنی محافظ پلاستیکیش کمتر میسوزه و عقب نشینی میکنه همین باعث میشه سیم ها در مجاورت هم اتصال نزن!
ممنون
با این توضیحات، متوجه شدم کابل خوب اما کابل خوب یعنی چه کابلی؟حدود چه قیمتی؟
کابل های کپی موبایل بگیرنقل قول:
بعضی کابل های گوشی های اندرویدی خوبن مثل سامسونگ ها
فیک خوبش 20-30 تومن
من یه کابل شارژ اندروید که سر قسمت اندرویدش خراب بود از یهذقسمتی پاره کردم قشنگ هم جواب داد رنگهاش هم تقریبا همون جوریه با همون ترتیبنقل قول:
انقدر تاپیکهای زیادی توی این فروم در مورد آنلاک هست آدم گیج میشه!
من i60 ایرانسل دارم
81.198.13.01.234 فریمور فعلیش اینه.
با چه ورژنی آنلاکش کنم که مشکلی پیش نیاد، لطفا لینکش رو بدین.
بعد این مودمها دستورات AT رو ساپورت میکنن؟ دستورات At command برای ارسال sms و تماس و ussd و این چیزها...
توی تاپیک بغلی گفتن فریموری باید نصب کنم که adb داشته باشه، لطفا لینک آخرین ورژنی که همچین قابلیتی داشته باشه و با فریمور فعلی مودمم مشکلی نداشته باشه و آنلاک باشه بدین.
ممنون.
دوست عزیز وقتی لینک اینجارو دادم یعنی آموزش آنلاک همینهنقل قول:
این فریمور هم خودش adb داره
شما برای آنلاک از ابتدای همین تاپیک شروع میکنی دیگه!
دلایل تاپیک های زیاد وجود فریمور های متعدد هست هرکسی از اساتید نسخه ی متفاوتی مود کرده
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
سوالم اینه که با توجه به این که فریمور مودمم ورژنش بالاتر از این تاپیک هست، الان ورژن این تاپیک رو بزنم مشکلی پیش نمیاد احیانا؟ چون در اصل داره دانگرید میشه.
کسی از دوستان توی فریمورهای مود شده خودشون تونستن دوتا سیمکارت رو همزمان فعال کنن؟
البته همزمان که نه، منظورم اینه بشه مثلا یه سیم همراه اول گذاشت یه ایرانسل، زمانی یکی از این دوتا نتش قطع شد، اتومات خود مودم سویچ کنه روی سیم دوم. یه جورایی شبیه روتر میکروتیک که میشه باهاش همچین کاری کرد.
اصلا همچین چیزی ممکنه و عملیه با این مودم ها؟
سلام نه اتفاقا این فریمور بهتر هست از اونی که الان نصبه روی مودمتون چون اون هنوز بتاهست و باگ داره !:thumbsup:نقل قول:
بله من و دوستان اغلب i60 داریم همراه اول رایتل های وب شاتل موبایل هرچی دلمون بخواد میزاریم استفاده میکنیم :king:
شما آموزش کامل مطالعه کن همه سوالات پاسخ داده شدن :»
آموزش رو کامل خوندم ولی در مورد سوال من چیزی ننوشته بود.نقل قول:
فکر میکنم شما منظورم رو اشتباه متوجه شدین.
واضح تر بگم.
بعد از آنلاک قاعدتاً مودم هر سیمکارتی رو قبول میکنه، حالا سوال من اینه که
1. اگه یه سیمکارت مثلا رایتل توی یکی از خشابهای سیمکارت بذارم و یه سیمکارت همراه اول توی خشاب دوم قرار بدم، آیا مودم جفت سیمکارتهارو فعال میکنه؟ یعنی یه زمان اگه رایتل اینترنتش به هر دلیلی قطع شد، مودم به صورت اتوماتیک سویچ میکنه روی سیمکارت همراه اول؟؟؟
2. بعد از آنلاک با نرم افزارهایی که با ماژولهای gsm ارتباط برقرار میکنن و sms ارسال و دریافت میکنن و یا تماس برقرار میکنن با استفاده از AT COMMAND میتونم روی این مودم هم استفاده کنم؟ به جای ماژول GSM از طریق مودم ارسال و دریافت SMS داشته باشه.
این مودم فقط یدونه سیم کارت میخورهنقل قول:
i60 که ما داریم یک خشاب سیمکارت داره / مگه مال شما دو خشاب داره ؟نقل قول:
نقل قول:نه دوستان i60 یه جای سیم بیشتر ندارهنقل قول:
ایشون چون دوتا سیم کارت td,fd همراه مودم هست فکر کردن دوتا اسلات
مورد دوم هم بله این مودم قابلیت ارسال پیامک و تماس از طریق سیم کارت روش رو داره
در رابطه با دستورات دقیقش اطلاع ندارم صابر جان بهتر میدونه میاد جوابتون میده
آره من معذرت میخوام اشتباه تصور کرده بودم دوتا جای سیم داره، جالب بود اگه همچین قابلیتی میداشت.... بازم معذرت بابت تعداد سیمکارتی که اشتباه کردم.
اما سوال دومم همچنان مهمه برام.
سلام به همه دوستان .از کجا باید فهمید ورژن مودم i60 چند هست وچه فریموری روی مودم باید بریزیم.؟فریمور ها با هم فرق دارند برای i60؟
از کجا باید فهمید فریمور مودم چند هست و باید چه ورژنی از فریمور بریزیم روی مودم؟
از طریق ip مودم وارد بشوید 192.168.8.1 یا 192.168.1.1نقل قول:
بخش device information همه چیز رو نوشته
در رابطه با فریمور بسته به نیازتون هست دیگه
فریمور های 196 ایرانسل و های وب که مود شدشون توی همین انجمن هست سرعت و پایداری بهتری نسبت به بقیه دارن!
سلام، من مودم tf-i60 ایرانسل رو دارم که هم اکنون ورژنش81.198.13.01.234 است سوال من اینه آیا امکان بک آپ گرفتن فیرمور کنونی مودم که متعلق به ایرانسل است وجود داره که اگه یه وقت پشیمون شدم بتونم به حالت لاک شده ی اپراتور ایرانسل برگردم؟
سلام خیر . ولی میتونید بعد انلاک و تغییر فریمور دوباره با این توضیحات برگردید رو همون 198 ایرانسل و مودم هم انلاک بمونه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها این فیرمور رو نصب کنم بعدا خودش اتوماتیک به ۱۹۸ ایرانسل آپدیت میشه؟
بعد یک سوال دیگه که داشتم من الان که وارد برنامه smarthome میشم در بخش more settings بعد advanced settings وضعیت unlock device unlock نوشته شده، این آیا برای یک مودم لاک چیز نرمالیه؟ سیم کارت مبین نتم رو که تو دستگاه میزارم ازم کد آنلاک درخواست میکنه..
بله نرمال هستنقل قول:
دوستان بنده مودم I60 ایرانسل رو تازه خریداری کردم،این جدید ها هم آنلاک میشه؟
روش جنرال بدون بازکردن مودم چجوریاست؟مشکلی داره؟
بله انلاک میشه . روش جنرال نداریم . بدون باز کردن باید کد بخرید از سایتهای ارائه خدمات مودم در خارج کشور ناقابل کد این مودمها از 1000000 تومن شروع میشهنقل قول:
بهترین و بی دردسر ترین فریمور همینه که شما گزاشتید؟نقل قول:
درود دوستان
من از فریمویر های زیادی استفاده کردم ولی اون فریمویر مورد نظرم رو پیدا نکردم!
فریمویر مورد نظرم میخوام امکانات زیر رو داشته باشه:
1-دارای هیچ باگی نباشه و مشابه جنرال و ui هواوی باشه.
2-همه قابلیتاش فعال باشه مثل dns , VoLte,CA or MIMO4x4, Ussd, Sms و انتخاب باندهای مختلف.
تو فروم اینقدر فریمویر زیاد شده آدم گیج میشه.
دوستان خوشحال میشم راهنماییم کنید. با سپاس.
شما یه سری به مرکز هواوی در چین بزن و اونجا ثبت سفارش کن برات بسازن :D:»نقل قول:
:n19: مرسی بابت پیشنهادت D:نقل قول:
بنظر شما بهترین فریمویر کدوم هست؟
همون 196 ایرانسل خوبه استفاده کننقل قول:
196 ایرانسل رو نصب کرد مودم آنلاکه دیگه،میشه سیم کارت همراه اول هم گذاشت؟نقل قول:
اول مودم رو انلاک میکنی بعد 196 ایرانسل رو میزنی و بله مودم انلاک هست و دیگه لاک نمیشه .نقل قول:
شرمنده دوست عزیز زیاد سوال کیپرسمنقل قول:
ولی فروم هزار تا فریمور بیشتر گذاشتن،لینک این فریموری که میگید که جلوی آپدیتش هم بسته باشه میدید؟
با سلام، سوالی داشتم نمیدونم تا چه حد به این تاپیک مربوط میشه: میخواستم بدونم نوع مودم تا چه حد در کیفیت اینترنت تاثیر داره ؟مثلا من یه مودم SLC-130S42G مبین نت و یک مودم TF-i60 ایرانسل دارم و زیاد از سرعت اینترنت مبین نت رضایت ندارم میخواستم بدونم اگه مودم TF-i60 خودم رو آنلاک کنم و سیم کارت مبین نتم رو بزارم توش آیا باعث بهبود سرعت میشه؟ آنتن دهی در منطقه ای که من هستم خوبه...
همچنین میخواستم بدونم آیا امکان تهیه سیم کارت تنها هم از طریق مبین نت وجود داره؟ چون اخیرا دیدم ایرانسل این قابلیت رو از طریق سایتش و فک کنم نمایندگی ها فراهم کرده، با تشکر.
سلام،سوالی داشتم که نمیدونم در چه حد مربوط به این تاپیک میشه:میخواستم بدونم نوع مودم در چه حد تو سرعت تاثیر داره؟ من یک مودم SLC-130S42G مبین نت و یک مودم TF-i60 ایرانسل رو دارم،کماکان زیاد از سرعت اینترنت مبین نت رضایت ندارم ،میخواستم بدونم با آنلاک کردن مودم TF-i60 و قرار دادن سیم کارت مبین نتم در اون آیا باعث افزایش سرعت اینترنت مبین نت میشه؟آنتن دهی در منطقه ای که من هستم خوبه.
همچنین میخواستم بدونم آیا مبین نت هم سیم کارت TD-LTE رو به تنهایی میفروشه؟ چون جدیدا ایرانسل از طریق سایتش و فک کنم نمایندگی ها فک کنم این کارو میکنه، با تشکر