دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
Printable View
دیده بان برای عید 1397 گیگ ترافیک به قیمت 15 هزارتومن به کاربراش داد بعد این شاتل گداصفت اومده 50 گیگ زده 54 هزارتومن و 10 تا اس ام اس هم فرستاده تخفیف استثنایی برای عید !!!!!!!!!
حرف من اینه که جوری که شما داری خوب شاتل رو میگی نیست من نمیگم شما مشکل نداشتی و اصلا مشکل دیده بان رو از نزدیک دیدم. من یکم پایین تر از شما گناوه هستم(بوشهر) ، دیده بانی که دوستم ازش تو مرکز دیگه شهر گرفته هم مشکل تک کانکشن داره و اصلا به خوبی تست بقیه دوستان نیست حتی نزدیکش هم نیست و میشه گفت افتضاح هست ولی شاتل هم فرق چندانی با دیده بان نداره . شاتل اواخر بهمن سرویس دهیش رو شروع کرده ولی با این وضعش ضعیفتر از بقیه شرکت هاست . با این همه هزینه و حجم کم حداقل انتظارم این بود که بهتر از بقیه باشه نه اینکه مثل دیده بان یا پیشگامانی که یک ترا حجم میدن .نقل قول:
یعنی خدایی چرا این مردم اینجورین!
چون واسه تو بد بوده و استان یا شهرستان شما مشکل داشته یا داره پس باید بیای اینجا تمام تلاشت رو بکنی که بگی دیده بان بده ؟
خوب بده آخرش چی ؟
پس فردا شاتلم یکم مشکل پیدا کنه میری تو تاپیکش آه و ناله می کنی، غیر اینه ؟ چون متعصبی!
اینجوری افراد واقعا کلافه می کنن یقیه رو ولی متاسفانه تعصب و تنفر بی دلیل تو خون این ملت هست!
مثلا طرف یه گوشی میخره میشه فن متعصب ، خودشو میکشه تا ثابت کنه مثلا برندی که گوشیشو خریده عالیه و بقیه چرتن!
یا تو ماشین همین طور ، تو نت همین طور،......
من قبلش که پیشگامان داشتم یعنی هیچ کس باور نمی کنه که من چند صدبار با پشتیبانی تماس داشتم ، بدون استثنا هرروز!
کلافه کرده بودن منو!
ولی الان ازمن بپرسید پیشگامان چجوریه با تعصب و نفرت بی دلیل جواب نمیدم!
میگم واسه من حوب نبود ، اما به این معنی نیست که واسه شما هم بد باشه!
نمیام یک طرفه نابود کنم!
همین یه اصل رو رعایت کنید خیلی می افتیم جلو!
خاک تو سره شاتل
هر شرکت یه مدت خوبهنقل قول:
فعلا شاتل خوبه
پینگ زیر 120
تک کانکش بدون افت سرعت
شاتل داغون شد نوبت شرکت دیگه هست
دوره قبلی هم دیده بان بودم
بذار فعلا دیده بان کاربر جمع کنه شش ماه دیگه حجمو کم کنه بینم بازم میگی دیده بان خوبه:n20:نقل قول:
اولشه بازار گرمی میکنه :n10:
اصلا به دانلود نیست ، من خودم اصلا دانلود نمیکنم ، روزانه چندتا سریال رو آنلاین تماشا میکنم و یوتیوب هم روزی چند ساعت ازش استفاده میکنم ، با همین ها کمترین مصرف روزانه ام ۸-۹ گیگ هست ، بیشترین اش هم روزی ۱۳-۱۴ گیگ هست.نقل قول:
برای من ۱۷۵ گیگ وسط ماه نشده تمومه ، اصلا کافی نیست ، شرکت های مثل شاتل اگر پینگ زیر ۵۰ هم بدن ، با این حجم هاشون مفت شون گرونه.
این شرکت های بزرگ مثل شاتل ، اسیاتک ، های وب و... اگر بخواهن میتونن پهنای باند شون رو افزایش بدن و حجم بالا هم بدن ، اما چون سود زیادی از کم فروشی میکنن ، حجم بالا نمیفروشن.
17 روز از اشتراک 16مگ من گذشت و همچنان به شدت راضی!
( من 5روز اول 8 مگ داشتم واسه تست بعد ارتقا دادم)
کیفیت : عالی
پیتگ : خیلی خوب اما جا داره برای بهتر شدن
سرعت: 24/7 ثابت و بدون ثانیه ای نوسان
تک کانکشن : دیگه چجوری باید انقدر عالی باشه ؟
یوتیوب رو سریعتر از سایت های داخلی بازی می کنم!
P.S:
شاتل نگیرید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت دیده بان حجم هاشو کم کرد ، ما رو هم به جشنی که گرفتی دعوت کن. شاید لیاقت داشته باشیم و اینترنت شاتل ات رو هم از نزدیک دیدیم.نقل قول:
از روز اول همه میگن بازار گرمیه و به زودی حجم ها رو کم میکنه ولی هیچ شرکتی کم نکرد و مطمئن باش هم که کم نمیکنه چون اولا ضرر نمیکنن دوما با بهتر شدن زیرساخت ها امکان ارائه سرعت بیشتر هست و سرعت بیشتر نیاز به حجم بیشتر هم داره. درحقیقت همین حجم هایی که الان شرکت هایی مثل شاتل ، پارس آنلاین و آسیاتک و ... میدن کم هست حتی برای سرعت های فعلی و به زودی مجبور میشن حجم هاشون رو بیشتر کنند همین طور که صبانت افزایش داشت یا تعرفه های روز اول شاتل رو با الانش مقایسه کنید . الان هم که حجم کمتر میدن به خاطر عدم توانایی یا ضرر کردنشون نیست بلکه چون امکانات بیشتری دارن و به دلیل این امکانات بیشتر میتونن تعداد بیشتری مشترک جذب کنند پس حجم کمتر میدن تا بتونند تا اونجایی که امکان داره مشتری ها رو بدوشن !:n35: مثل مخابرات که الان کمترین حجم رو میده. چرا ؟ چون انحصار خیلی چیز ها دستشه و بیشترین امکانات رو داره پس حداقل ممکن خدمات رو میده و بیشترین سود رو میبره . یا نمونه دیگه اش فرغون سازیمون ! پس اینکه حجم کمتر به معنای کیفیت بیشتر هست جوکی بیش نیست و فقط برای پول مفت درآوردن در این نظام به اصطلاح اسلامیه !نقل قول:
این کل مصرف من از 20 اسفند 95 تا امروز هست!
718 گیگ در 17 روز!
مجموع شبانه و روزانه!
که 452 گیگش محسابه شده و بقیه ش شبانه بوده!
خوب با این مصرف من باید تا الان شاتل رو دوبار تمدید 80 تومنی کرده باشم!
با این وضعیت من باید ناراضی باشم الان ؟ بیام بگم شاتل کثیف خوبه ؟
من از دیده بان دفاع نمی کنما! دارم مقایسه می کنم!
شبانه هم تازه از 12 هست تا 8 صبح و رایگانه!
طرف به هردری میزنه بگه شاتل خوبه!
یوزنت فقط تو گلستان و سمنان سرویس میده ؟ تعرفه هاش مثل دیدبان هست.نقل قول:
جدیدا کل ایران میدهنقل قول:
قبلا اسمش درنانت بوده ، سراسری که شد ، شده یوزنت
پورتاشم از اسیاتک بود یا داتک ( دقیق یادم نیست ) حجماشم مثل دیده بانن . ساعت رایگانم داشت .
سلام وقت بخیر
کسی وایرلس point to point دیده بان استفاده می کنه ؟
تعرفه هاش چطوره ؟
حجم هاش چطوره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
من خودم چندین ماهه دیده بان نت دارم
اوایل کیفیتش متوسط بود ولی همون زمان هم از سرویس دهنده قبلیم (پیشگامان) کیفیتش خیلی بهتر بود
ولی دو ماهه اوضاع خیلی فرق کرده و واقعا کیفیتش خوب شده
من ماهیانه زیر 100 گیگ مصرف دارم و حجم اصلا برام مهم نیس
از اونجایی که دوتا خط تلفن هم دارم هیچ مشکلی بابت تخلیه ندارم
پس واقعا اگه بد بود همون اول تخلیه میکردم و میرفتم سراغ یه شرکت دیگه:n29:
چندین تا کاربر دارن 24 ساعته تست میزارن و مشخصه کیفیت دیده بان الان چقدر پایدار شده
بعد فقط یه نفر که حتی الان ازشون سرویس هم نداره زیر هر پیامی که تو این تاپیک میزارن یه نقل قول میگیره میگه دیده بان بدرد نمیخوره:n27:
بنده طرفدار هیچ شرکتی نیستم
در حال حاظر از هر دوتا ispاشتراک دارم هم شاتل هم دیده بانت .
تنها عیب شاتل فعلا نداشتن حجم زیاده و کمی هم امسال در طرح های نوروز کوتاهی کرد یا بروایتی اصلا هیچکار مفیدی نکرد و رفت دنبال تبلیغات سیمکارتش که اونهم روی رایتله:n02:
سرعت هر دوتا یکسان
پینگ شاتل بالاتر از دیده بان
و همکنون دارم فیلم 4kدانلود میکنم
خودم تا پارسال ارشیو میزدم و کلی هارد ...
الان دیگه ارشیو زدن فایده نداره فیلمهای روز با کیفیت بالا استریم میبینم یا میزنم دانلود
بقول دوستمون از هر 50تا فیلم هر کدوم رو دوست داشتم نگه میدارم:n02:
ساعت همکنون بودنقل قول:
سرور هم برای شما مگه مهمه خارجی داخلی یکیه خیالت راحت
کانکشن هم روی 8تا گذاشتم روی 16هم گذاشتم یکسان بود
بله دیده بانت هست
کسی اینجا نماینده هیچ شرکتی نیست. چون شما قبلا گرفتی خوب نبوده حالا مسئولیتی نداری چهار صفحه جار و جنجال راه بندازی که آی ملت فلان شرکت به درد نمیخوره به بقیه هم توهین کنی. هیچ شرکتی برای همه و همه جا خوب نیست یه مسئله سادست، درکش خیلی سخت نیست. یکبار آدم تجربش رو میگه که برای من خوب نبود به این دلایل اینترنتم رو عوض کردم دیگه جار و جنجال و بحثای بیخود و توهین کردن برای چیه
والا دیدبان با این حجم ها و قیمت مناسب خیلی خوبه, سود کمتر میکنه به نفع مشتری
همه isp های کشورمون مشگل دارن, بیشتر بخاطر زیر ساخت ضعیف از سوی مخابرات
بعدش کیفیت منطقه به منطقه فرق میکنه, کیفیت خطوط و سیم کش , فاصله از dslam و کیفیت اون
یکی میشینه بغل مخابرات و dslam خود راضی
یکی 4 کیلومتر از dslam همش به isp فوش میده
دیگه از این بعث های مال کی بزرگتر و بهتره دست ور داریم
من استفاده می کنم ، ۱۶ مگ دارم . پینگ با غرب اروپا ۱۰۵ و سرعت تککانکشن هم خیلی خوبه تعرفه ها مشابه ای دی اس ال سابق با این تفاوت که یه سرویس فشفشه مانند همداره . مستقیم از زیرساخت نت رو میگیرن و با مخابرات کاری ندارن . پشتیبانی وایرلس هم واقعا عالیه .سرعت اپلود و دانلود هم دقیقا یکیه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
جسارتا کدوم شهر هستید ؟
شما چه حجمی در ماه دارید الان ؟
من شیرازم گفت سرویس وایرلس نمی دیم بهتون تو شیراز
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
کرمان هستم ، حجم هم من یه طرح یکساله ۵۰ گیگی داشت البته چندتا جشنواره هم حجم خریدم که خیلی خوب بود. سرویس وایرلسش خوبه ، تجهیزات هم امانتی بهم دادن که هزینه اولیه پایین تر امدنقل قول:
سلام
بخشی از پست هایی که خارج از روال کلی تاپیک بودن حذف شدند
لطفا اگر پستی مغایر با قوانین هست، بدون توجه به اون، بحث فنی
تاپیک رو پیش ببرید و اون پست رو ریپوت کنید. :)
(پست موقت)
با تشکر مهران...
توی پ.خ میدم چون خارج از بحث تاپیک است.نقل قول:
داریم مگه بهتر از این، اونم تو ساعت پیک ترافیک که همه ملت تو تلگرم و اینستا هستن و کلی فشار رو شبکه هست!
دیدی واقعا به لحاظ ثبات حرف نداره!
این شات رو تقدیم می کنم به اون کسی که امروز بن شد! :V2::V5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سرعت آپلودم رو 900کیلو بسته شده (سرعت نت 8مگ ) میخوام ببینم اگه بهشون بگم سرعت آپ رو زیاد میکنن ؟ مثلن 2مگ بشه ؟
آره زنگ بزن بگو بزاره رو Annex M!نقل قول:
دیده بان چقدر طول میکشه رانژه کنه ؟ همون اینترنتی درخواست بدیم ثبت میشه یا باید تلفنی درخواست بدیم ؟ پشتیبانیشه چجوریه ؟ باید زیاد تو صف بمونیم شماره تهران نداره پس باید هزینه بین شهری بدیم اگر پشتیبان آنلاین داشت خیلی خوب بود .
دایری که بستگی به مخابرات داره، فقط اگر خودت مالک خط نیستی حواست باشه اسم خودت رو تو فرم جای مالک ننویسی که برگشت میخوره ...نقل قول:
شماره ملی مالک رو هم داشته باش ...
هزینه تلفن خیلی نمیشه، همه پستیبان ها هم تلگرم دارند شماره یکیشونو بگیر و باهاش در ارتباط باش .
سلام داخل سایت دیده بان 8 مگ سرعت با 512 گیگ حجم ماهیانه زده درسته / نسبت 1 به 4 هست؟ اما انگار زده 512 گیگ هدیه شبانه / چجوریاس ؟ یکی توضیح میده
512 گیگ اینترنت واقعی بدون هیچ تقسیمی و 512 گیگ هم به همون صورت برای شبانه که شبانه از ساعت 12 شب تا 8 صبح هست .نقل قول:
دوستانی که از دیده بان نت دارن استفاده میکنن....میتونن پینگ این آی پی رو واسم بگیرن
ping 52.196.4.126 -t
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=272ms TTL=37نقل قول:
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=272ms TTL=37
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=271ms TTL=37
Reply from 52.196.4.126: bytes=32 time=271ms TTL=37
مصرف امروز 31 مارس : 41 گیگ!
مصرف دیروز 30 مارس : 18 گیگ!
بدون دغدغه تموم شدن حجم!
حالا اگر شاتل ، اسیا یا پارس داشتم تا الان صددرصد مجبور به تمدید شده بودم با اون حجم های کم!
واقعا همه جوره و با شدت تمام از این isp راضیم!
سلام
تو رشت نمایندگی ندارن ولی تو سایت میشه ثبت نام کرد و تلفنو زدم ساپورت میکنن
مشگلی نداره بعدا اشکالی چیزی پیش بیاد بشه پیگیر شد ؟
اول زنگ بزنین به پشتیبانی و بپرسین و دوم اینکه بهتره نمایندگی داشته باشه که در صورت نویز و ...بتونین به جایی بسپرین و سوم اینکه سایت ممکنه اپدیت نباشه و نمایندگی مشترک داشته باشه مثل اسیاتک که در خیلی از شهر های کوچیک با شاتل و پارس یه نمایندگی دارهنقل قول:
من خواستم بگیرم برای کسی دیده بان گفت آسیا تک بهمون پورت خالی نمیده !!!
چه شرکتیه خودش پورت نداره!!!
نمایندگی واسه چی!نقل قول:
همه چیز اینترنتی هست نیازبه هیچی نداره به نظر من!
زنگ بزنه پشتیبانی و شماره تلگرم یکی شون رو بگیره با اون پیگیری کنه.
نقل قول:فردا زنگ میزنم ببینن چی میگن همینجا خبرشو میدم البطه باید برم برا جمع آوری پارس آنلاینم اقدام کنننقل قول:
امیدوارم مسخره بازی در نیارن بچهها میگن با بدبختی پارس جمع آموری میکنه