سلام دوستان
آموزش روش آنلاک m60 پاک شده؟ رو فایلش میزنم ارور میزنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام دوستان
آموزش روش آنلاک m60 پاک شده؟ رو فایلش میزنم ارور میزنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
آموزش روش آنلاک m60 پاک شده؟ رو فایلش میزنم ارور میزنهم
منون میشم راهنمایی کنید
بچه ها بهترین انتن تقویتی برای مودم m60 کدومه از کجا میتونم تهیه کنم؟لطفا بگید
سوکت مودم شما ts9 هست کافیه انتنی که تهیه میکنید این سوکت رو داشته باشه . از انتن های رومیزی استفاده نمایید اگر مودم رو در جای ثابتی میزارید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدای لینک : راستین بازار دات کام هست که سانسور میشه توسط فروم
فایل اموزش و فایل های لازم برای انلاک
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بهترین فریمور برای این مودم کدام هست؟
من هر کار میکنم نمیتونم وای فای مودم رو خاموش کنم مثل اینکه باگ داره
بهترین فریمور همون ایرانسله.نقل قول:
اینم لینکش:
و
- - - Updated - - -
<br>نقل قول:
بهترین فریمور همون ایرانسله.
بچه ها من یه مودم اکبند m60 ایرانسل خریدم و دارم استفاده میکنم آیا انلاکش کنم مشکلی پیش نمیاد؟بدون مشکل میشه همه اپراتور هارو استفاده کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله هیچی نمیشه فقط واردی انجام بده وارد نیستی یه چند تومن هزینه کن و بده بیرون انجام بدن تا استرس هم نکشی .نقل قول:
سلام یک سوال من هم M60 دارم آکبنده ، میخوام ببینم اگر آنلاک کنم ، سیم 0941 یا همون TD lte روش سرویس میده ؟
خیر این مودم کلا لاک یا انلاک از دو باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد .نقل قول:
.........00000
بسیار عالی ممنون که فوری جواب دادیدنقل قول:
.
.
.
.
با چه ذوقی به یاد جوونی هام توی موبایلستان و ir-tci و خیلی سایت های دیگه این 30-40 صفحه رو خوندم و مرور کردم
یادش بخیر یه فریمور80-90 مگابایتی برای نوکیا با دایال آپ دانلود میکردیم اونم توی 50 پارت ، و نصب و ارور و بقیه داستان
الان با یک کلیک دانلو میشه و خلاص .
سلام دوستان
مودم من قبلا انلاک شده الان میخام فریمور اصلی خود ایرانسل رو روش بزارم webui بدون مشکل اپدیت شد ولی فریمور datalock code میخاد موقع اپدیت کسی میدونه کدش چیه؟بعد اگه اپدیت کنم لاک نمیشه دوباره؟
در تلگرام پاسخ دادم بهتون :»نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم ببینم مودم هیچ نقشی در پینگ داره یا خیر اگه داره مودم m60 پینگ پایینتری میده یا i60 ، یا مودم دیگری در این مورد بهتر عمل میکنه لطف میکنید معرفی کنید
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی یکی از اقوام یک مودم fd m60 ایرانسل داشت چون بکارش نمیومد داد به من الان که انتن دهی ایرانسل تو منطقه ما خیلی ضعیفه و سیم کارت همراه اول میخوام بندازم یک کد لازم داره میشه راهنمایی کنید این کد رو چطور میتونم پیدا کنم
مشخصات مودم این هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا کسی جایی سراغ دارن برای انجام کارش محبت کنن ادرسی چیزی بدن
Hardware version: CL1E5785SM Software version: 21.236.01.00.234 Web UI version: 21.100.32.00.234
باید پشتش باز بشه و طبق توضیحات و فایلها انلاک بشه تا قفل مودم برداشته بشه و بتونید از هر سیم کارتی روش استفاده کنیدنقل قول:
دوستان گرامی طبق اموزش که میرم جلو بعداز نصب فریمور انلاک که مودم میاد بالا پیغام نو سرویس میده با چه لودری باید
install firmware mod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رام رو نصب کنم چون اونی که با خودش هست باز نمیشه توی ویندوز 10 منون میشم لطف کنید با تشکر پیشاپیش
داداش ho3ein 2012 میتونی دوباره لینکشو بزاری؟ انگار لینکش خراب شده یا برام ایمیل کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینو میزنی این لودر هست منتها قفل داره و با همون کیجن قفلش باز و بر روی مودم نصب میشه :نقل قول:
بعدا که لودر رو زدی و صفحه سفید شد حالا نوبت اینه یعنی فریمور :
و در اخر هم اجرای اسکریپت انلاک اونم موقعی که مودم روشنه و به سیستم شما وصله .
با تشکر از راهنمایی شما انلاک انجام شدش فقط اینکه بازم توی منو ها اون حالت اولیه ایرانسل هستش چرا پس بعد از انلاک و نصب رام ها منو هواوی نشد؟نقل قول:
این مشخصات بعد انلاکمه درسته عایا؟
Device name: FD-M60 Serial number: UPVDW177080007 IMEI: 8624180301757 IMSI : 4323502735472 ICCID: 899843200043401655 Hardware version: CL1E5785SM Software version: 21.182.61.00.309 Web UI version: 21.100.32.00.234
توضیح دادم تو بخش انلاک دیگه . برا این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست شما میای انلاک میکنی فقط فریمور انتقال میدی و بعد اسکریپت میزنی و مودم انلاک میشه و با همون وب یو ای خود ایرانسل بالا میاد چرا ؟ چون ما رو مودم وب یو ای که نزدیم و ماله خود ایرانسل رو مودم مونده ما فقط فریمور رو عوض کردیم . شما خواستی وب یو ای هم بزن دوباره رو مودم . داخل فایل های ضمیمه شده فکر کنم وب یو ای باشه ولی وب یو ای ایرانسل خوبه و امکانات هم تکمیله و از همه مهمتر علامت + رو میاره و تجمیع هم میکنه .نقل قول:
با تشکر از شمانقل قول:
چک کردم ورژنWeb UI من بالاتر از فایل های ضمیمه هست
فقط برای اون علامت + چه کاری باید انجام بدم که ظاهر بشه ؟
هیچ کاری الان فریمور و وب یو ای که بر روی مودم شما نصب شده یعنی فریمور ورژن 182 و وب یو ای ورژن 100 خود ایرانسل کاملا با 4.5 و ظاهر کردن علامت سازگار هست و اگر در منطقه شما فعال باشه خود به خود و اتومات مودم موقع رد و بدل کردن ترافیک یعنی دانلود و اپلود میره رو + و علامت هم میاد . برای محکم کاری شما یک بار مودم رو ریست کارخانه کن و دیگه به تنظیمات نوع شبکه و الباقی دست نزن و تمام . اگر هیچ علامتی نیومد و شبکه 4.5 رو دریافت نمیکنید مربوط به اپراتور شما و منطقه شما هست که معلوم میکنه شبکه تجمیع در اونجا و در اون اپراتور راه اندازی نشده .نقل قول:
با تشکر فراوان از شما که راهنمایی کردین و علامت پلاس ظاهر شدنقل قول:
من یک مودم E5785 خود هواوی رو دارم که نسخه اصلی خود این مودم ایرانسل هست تا الان هر چی چک انلاین کردم ابدیتی براش نیومده میشه کاری انجام که اونم علامت + رو نمایش بده مثل این مودم انلاک شده؟
Hardware version: CL1E5785SM Software version: 21.232.13.00.00 Web UI version: 21.100.26.00.03
این مشخصات مودم هستش
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش بی زحمت میتونی تو تلگرام فایل انلاک رو برام بفرستی؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید مثل همین مودم ایرانسل باز کنی و فریمور رو عوض کنی و بعد وب یو ای ایرانسل رو روش بزنی در انجمن موجود هست .نقل قول:
فقط اینکه مودم 5785 انلاک هست چرا باید باز بشه؟چون گارانتی سه ساله داره دست بخوره داستان میشه برا گارانتی؟؟نقل قول:
تا بوت پین بشه و بتونید روش لودر بریزید و سپس فریمور یا وب یو ای بزنید مگر نه راهی ندارهنقل قول:
:»اگر زحمتی نیست لینک این وب یو ای ایرانسل اخرین ورزن رو لطف میکنید؟:»نقل قول:
و اینکه اگر خواستم بعدا مجدد وب یو ای هواوی بریزم مشکلی پیش نمیادش؟
خیر . باز میتونید راحت وب یو ای هواوی روش نصب کنیدنقل قول:
سلام بعد مدتها استفاده از اين مودم دوست داشتني احساس ميكنم عمرباتريش كم كم سير نزولي پيدا كرده و ديگه به همون خوبي قبلي شارژ نگه نميداره از دوستان كسي جايي برا گيرآوردن باتريش سراغ داره؟
.................................................. ..............................
در گوگل تایپ کنید:نقل قول:
فروش HB824666RBC
جای معتبر که خودم گرفتم فروشگاه idh هست که مثلا نمایندگی هواویه و تو دیوار هم چند تا اگهی فروش باطری هستن
فقط از idh بخرید هر کار این شرکت کلاه برداری باشه ولی باتریهاش اصل اصل و هیچ فرقی هم با ماله خود مودم نداره شخصا 3 مورد خریداری کردم و مقایسه و مصرف کردم و به این نتیجه رسیدم .نقل قول:
با تشكر از همه دوستان كه مثل هميشه راهنمايي هاي مفيدي كردند با توجه به اينكه در اون سايت ها باتري HB824666RBC رو مناسب براي مودم E5577 نوشته نه براي مودم FD-M60 يا همون E5785 بنظرتون مشكلي پيش نمياد؟در دريجي باتري مخصوص مودم FD-M60 رو گذاشته اما با قيمت دوبرابر!!! از نظر حجم شارژ كه فكر كنم يكي هستند از نظر اندازه و كارايي و ... چطور؟چون تو همون ديجي يكي نوشته بود باتري E5577 رو كه خريده در مودم خوب بسته نميشه و بزرگه و از اين حرفا كه البته اعتماد چنداني به بخش نطرات ديجي نيست بخصوص جديدا
اولا به هیچ عنوان به غیر idh از جایی دیگه نخر البته اگه فقط دنبال باتری اورجینال هستی و میخوای عینه ماله خود مودم باشه . دوما باتری مودم e5577s-932 که 3000 میلی امپری هست دقیقا همون باتری مودم fd-m60 هست و خودم باهاش کار کردم .نقل قول: