وقتی رونالدو پاس بدون نگاه میده و توپ مستقیما به خوانفران میرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بشر نمیدونم چه علاقه ای داره پاس رونالدینیویی بده. بار اولش نیست تلاش میکنه :)
Printable View
وقتی رونالدو پاس بدون نگاه میده و توپ مستقیما به خوانفران میرسه
این بشر نمیدونم چه علاقه ای داره پاس رونالدینیویی بده. بار اولش نیست تلاش میکنه :)
بارسلونا و خاطره انگیزترین تمرین سال
به مناسبت روز جهانی کودکان، تمرین بارسلونا حال و هوایی کاملا متفاوت داشت. روز گذشته، روز جهانی کودکان نامگذاری شده بود و به همین مناسبت، تمرین بارسلونا به شکلی غیرمعمول و با حضور فوتبالیست های نونهال آکادمی لاماسیا برگزار شد.
لیونل مسی و دیگر ستاره های بارسا ساعتی را با این فوتبالیست ها (دختر و پسر) گذراندند و در جریان این تمرین، نکاتی آمورشی را نیز برای آنها مطرح کردند. ستاره های نونهال که کاملا ذوق زده به نظر می رسیدند، یکی از به یادماندنی ترین روزهای زندگی خود را سپری کردند. تمرین با گرفتن یک عکس خاطره انگیز با کودکان فوتبالیست به اتمام رسید.
سلام ... این ویدئو رو هم ببینین بد نیست ... ببینید اتوو چه چیزهایی گفته!
با یه بازی منطقی صعود کردیم و اگه اشتباه نکنم اول گروه هم شدیم. بازی آخر حتی ببازیم امتیاز یووه نهایتا با ما مساوی میشه و بخاطر باخت رو در رو دوم میشه. خوبی هم گروهی با یووه این بود هم نیمچه انتقام فصل قبل رو گرفتیم و هم یه گزینه قدرتمند از مرحله شانزده تیم حذف شد.
تیم بزرگ و آماده ای که میتونه مرحله بعد مقابلمون قرار بگیره بایرن یا در صورتی که پاریس شکست 0-3 بخوره (خیلی بعیده) پاریس هست. یونایتد و چلسی هم در صورتی که روز آخر نتیجه نگیرن میتونن حریفمون باشن.
صحنه بی نظیر بازی امشب تشویق ایستاده اینیستا توسط هواداران یوونتوس در تورین بود که اینیستا هم جوابشون رو داد :n12:
تنها نکته مثبت بازی کلین شیت بود . مارک واقعا عالی شده . حداقل 7 8 امتیاز برامون گرفته این فصل . تنها نیم لول از نویر پایین تره . امیدوارم گلر مانشافت در روسیه مارک باشه واقعا حقشه .
چه وقت استراحت دادن به مسی بود والورده جان ! بعد اینیستا رو بردی بیرون جاش آلبارو میاری ؟! اون دنیس مادرمرده چه کرده با تو آخه !
فقط دلم برا بوفون خیلی سوخت چون با این تیم امسال هم شانسی برای بردن جام نداره .
یکشنبه والنسیا - بارسا . اولین بازی سرنوشت ساز فصل . سوال اصلی اینه که آیا میتونیم کمک کنیم تیم دیار مادرید به رده دوم برسه ؟! :)
پ.ن : داشت یادم میرفت ! خداروشکر بابت بوسکتس :n02:
پپ ماروتا، مدیر ورزشی یوونتوس: "حتی تصور جذب لیونل مسی توسط یوونتوس نیز خیالبافی است. بارسلونا با بازیکنی مانند مسی ترکیب خوب و با ارزشی دارد."
امروز مسی کفش طلای 2017 رو دریافت میکنه. فصل قبل با زدن 37 گل آقای گل شد و بعد از سال های 2009 2011 2012 این چهارمین باره که این جایزه رو بدست میاره.
بارسلونا رکورد دار توپ طلا و کفش طلای اروپاست
خیال هواداران راحت شد
رسمی؛ تمدید قرارداد مسی با بارسلونا (عکس)
لیونل مسی پس از حرف و حدیث های بسیار سرانجام قراردادش با بارسلونا را تمدید کرد و به حاشیه های اخیر پایان داد.
به گزارش "ورزش سه"، جولای گذشته باشگاه بارسلونا رسما از تمدید قرارداد مسی خبر داد؛ ولی کمی بعد مشخص شد که او هنوز امضای نهایی را پای قرارداد نزده است. باشگاه بارسلونا در واکنش به این موضوع اعلام کرد که امضای پدر مسی به عنوان نماینده تام الاختیارش در قرارداد وجود دارد. در بارسلونا همچنان بر این نکته پافشاری می کردند که قرارداد مسی تمدید شده؛ ولی چون هیچ خبری از عکس رسمی مسی با رئیس باشگاه و نیز نشست خبری او با حضور خبرنگاران و اسپانسرهای بارسلونا نبود؛ تردیدها یی جدی در مورد صحت تمدیدش وجود داشت. سرانجام دقایقی پیش وبسایت باشگاه بارسلونا با انتشار عکس فوق، به تمدید قرارداد مسی تا سال 2021 رسمیت بخشید. مسی 4788 روز پیش اولین بازی رسمی خود برای بارسا را انجام داد، تاکنون 523 گل به ثمر رسانده و 30 جام نیز همراه آبی اناری ها کسب کرده است
فرا زمینی ها و آمار خیره کننده؛
دوئل مسی – رونالدو تا کجا ادامه خواهد داشت؟
با دریافت چهارمین کفش طلای مسی، او در این زمینه با رونالدو هم تراز شد و مشخص نیست این نبرد تا کجا ادامه خواهد داشت.
به گزارش "ورزش سه"، دوئل میان لیونل مسی و کریستیانو رونالدو قرار است بازهم ادامه پیدا کند. ستاره 30 ساله بارسلونا امروز برای چهارمین بار در دوران حرفه ای خود فاتح کفش طلا شد تا به رونالدو در این زمینه برسد. رونالدو اولین بار با لباس منچستریونایتد فاتح این جایزه شد؛ اما مسی هر 4 عنوان خود را با لباس بلوگرانا به دست آورده است. هیچ کس دیگر به آنها در نبرد بهترین گلزن تاریخ نزدیک نخواهد شد. اما آیا یکی از دو ستاره فوق العاده قرار است امسال پنجمین کفش طلا را از آن خود کند؟ به نظر نمی رسد رونالدو در این فصل فاتح این عنوان شود، زیرا او در 12 بازی لالیگا تنها یک گل زده در حالی که ستاره آرژانتینی موفق به زدن 12 گل شده و با ایموبیله و کاوانی 15 گله فاصله زیادی ندارد. کاوانی که فصل قبل 35 گل برای تیمش زد، در فصل جاری موقعیت خوبی برای فتح کفش طلا دارد، زیرا تا فصل قبل گلزنی در لاشامپیونا 1.5 امتیاز داشت؛ اما حالا همانند لیگ های بزرگ 2 امتیاز دارد و این امتیاز بزرگی برای ستارگان شاغل در فرانسه خواهد بود. رونالدو که دو سال است این جایزه را کسب نکرده، در سال 2008 (31 گل برای منچستر یونایتد)، سال 2011 (40 گل برای رئال)، سال 2014 (31 گل برای رئال در کنار لوئیس سوارز) و سال 2015 (48 گل برای رئال) زد و فاتح این جایزه شد. مسی نیز در سال های 2010 (34 گل)، 2012 (50 گل)، 2013 (46 گل) و 2017 (37 گل) برای بارسا زد و 4 بار فاتح کفش طلا شد. مسی در بهترین فصل خود 50 گل در لالیگا به ثمر رساند، در حالی که رونالدو 48 گل در بهترین فصل خود به ثمر رسانده است. رونالدو فصل قبل تنها موفق به زدن 25 گل شد؛ اما با این حال تا ماه می چند ماه باقی مانده است و می توان گل های زیادی به ثمر رساند.
خیلی ها می توانند برنده طلا باشند
مسی: نمی دانم با رونالدو دوست خواهم شد یا نه
لیونل مسی، ستاره بارسلونا، احتمال دوستی اش با کریس رونالدو در آینده را رد نکرد، اما تاکید کرد که این موضوع نیازمند سپری کردن وقت با ستاره پرتغالی است.
به گزارش "ورزش سه"، مسی و رونالدو در سال های اخیر بهترین بازیکنان دنیای فوتبال بودند و به عنوان رقبای اصلی هم شناخته می شوند.
ستاره آرژانتینی که دیروز با دریافت چهارمین کفش طلایش، با رکورد کریس رونالدو برابری کرد، در مورد ادامه رقابت با این ستاره پرتغالی و بردن توپ طلا به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" بازیکنان فوق العاده زیادی هستند که می توانند برنده این جایزه شوند. در چند سال گذشته، تنها من و او این جایزه را بردیم؛ اما بازیکنانی مانند نیمار، سوارز یا امباپه هم می توانند آن را ببرند. نمی دانم و رونالدو در آینده با هم دوست خواهیم شد یا نه. دوستی با سپری کردن وقت با هم و شناختن هم به وجود می آید. اما در حال حاضر ما تنها در مراسم ها همدیگر را می بینیم و با هم صحبت می کنیم. همه چیز بین ما خوب است؛ اما خیلی با هم ارتباط نداریم." مسی همچنین در مورد افت فوتبال ایتالیا گفت:" فوتبال ایتالیا در چند سال اخیر در سطح گذشته نیست. فقط به دو تیم اینتر و میلان نگاه کنید. آنها همان تیم های 10 سال قبل نیستند و برای رسیدن به چمپیونزلیگ دچار مشکل می شوند. هرچند آنها به آرامی اما مطمئنا بازخواهند گشت. کسی انتظار نداشت که تیم ملی ایتالیا یا هلند به جام جهانی نرسد؛ اما فوتبال مدرن همین است. تیم های کوچک تر اما سازمان یافته تر می توانند برای شما مشکل ایجاد کنند. آرژانتین هم برای مدتی دچار این مشکل شد. ما در طول مرحله مقدماتی سه مربی مختلف داشتیم. ما به زمان نیاز داشتیم تا با سبک بازی آنها تطبیق پیدا کنیم."
توافق مدیران بارسا با کوتینیو بر سر اوزیل
انتقال احتمالی اوزیل به بارسا به معنای عدم تمایل این تیم به جذب فیلیپ کوتینیو نخواهد بود.
به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر اخبار و شایعات در مورد آینده مسوت اوزیل به اوج رسیده و اخبار حاکی از انتقال این ستاره آلمانی در زمستان به نوکمپ است.
اما موندو دیپورتیوو ادعا کرد که مدیران بارسا به کوتینیو گفته اند که انتقال اوزیل به منزله پایان تلاش برای جذب او نخواهد بود و مذاکرات بارسا و لیورپول بر سر ستاره برزیلی ادامه خواهد داشت. البته این به معنای عدم تمایل بارسا برای جذب اوزیل نیست و آنها قصد دارند هر 2 بازیکن را در اختیار داشته باشند؛ اما به هر حال اوزیل گزینه دوم آنهاست. بارسا در تابستان امسال تلاش بی وقفه ای برای خرید کوتینیو انجام داد؛ اما نهایتا مدیران لیورپول از موضع خود کوتاه نیامدند تا ستاره خلاق در آنفیلد ماندگار شود؛ اما شایعات زیادی در مورد از سر گیری این پروسه در تابستان سال 2018 وجود دارد.
بند آزادسازی 700 میلیون یورویی
لئو بالاخره تمدید کرد.
طرفداری - باشگاه بارسلونا با انتشار تصویری رسما اعلام کرد که لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی قراردادش را تا سال 2021 با این تیم تمدید کرده است. به گزارش سایت رسمی بارسلونا، لئو که سال 2000 از نیولز اولدبویز آرژانتین به لاماسیا پیوست، در حال سپری کردن چهاردهمین فصل حضورش در تیم اول باشگاه است و با قرارداد جدیدی که صبح امروز تا 30 ژوئن 2021 امضا کرد، حداقل هفده فصل در ترکیب بارسا به میدان خواهد رفت. بند آزادسازی مسی 30 ساله، 700 میلیون یورو تعیین شده است. لئو پس از پشت سر گذاشتن همه ردههای سنی باشگاه، زمانی که تنها 16 سال داشت، در تیم دوم به میدان رفت و سال بعدش برای اولین بار در تیم اول بازی کرد. طولی هم نکشید تا اولین گلش را مقابل آلباسته به ثمر برساند. آنچه پس از آن بازی تاکنون رخ داده، همه و همه تاریخ سازی بوده است. در این مدت تقریبا رکوردی نبوده که مسی به آن نرسیده باشد. کسب 30 جام از جمله 8 لالیگا، 4 لیگ قهرمانان اروپا، 5 کوپا دل ری، 7 سوپرکاپ اسپانیا، 3 سوپر کاپ اروپا و 3 جام باشگاههای جهان از جمله این افتخارات تیمی است. لئو در کنار اینیستا از این لحاظ، پر افتخارترین بازیکن تاریخ باشگاه محسوب میشود. در زمینه فردی، مسی پنج توپ طلا، 4 پیچیچی و 4 کفش طلا برده است. در پیراهن بارسا، او در 602 بازی، موفق به زدن 523 گل شده و بهترین گلزن تاریخ باشگاه و لالیگاست و این داستان همچنان ادامه دارد...
لئو از زندگی شخصیاش میگوید
تو 4 تا کفش طلا داری. وقتی بهشون نگاه میکنی به چی فکر میکنی؟نفس بردن کفش طلا زیباست به خاطر معنایی که دارد اما همیشه گفتهام که اولویت من کسب جوایز انفرادی نیست. ترجیح میدهم یک لالیگا یا لیگ قهرمانان اروپای دیگر ببرم. اینها اولویت من هستند اما طبیعی است که داشتن چند کفش طلا در خانه چیز زیبایی است.مردم در ترکیه و حتی اسپانیا از وضعیت آردا انتقاد میکنند. نظر تو درباره او چیست؟آردا بازیکنی فوق العاده با کیفیتی بالاست. او از یک لحاظ بد شانس بوده که آن اعتماد مربی و ثبات در بازی کردن را نداشته تا سطح واقعیاش را نشان دهد. آردا از اتلتیکو مادرید آمد. در این تیم در پست متفاوتی بازی میکرد و مهم تر از همه اینکه هر هفته بازی میکرد. بین هر هفته بازی کردن تا گاهی بازی کردن، تفاوت زیادی وجود دارد. وقتی بازی نکنید، اوضاع بسیار پیچیدهتر میشود و به همین خاطر است که آردا نتوانسته کیفیتش را نشان دهد تا از دست انتقادات خلاص شود. در مقاطعی که بازی میکرد و ثبات داشت، خیلی خوب کار میکرد.اومتیتی! آیا او در تمرینات هم به اندازه بازیها ترسناک است؟اومتیتی دقیقا جوری تمرین میکند که انگار در زمین بازی است. از هیچ چیزی فروگذار نمیکند. هرگز. نه در تمرینات و نه در بازیها. بیرون از زمین یک انسان و دوست فوق العاده است. از عملکرد خوبش تعجب کردم؟ صادقانه بگویم وقتی بارسا جذبش کرد، چندان شناختی از او نداشتم. حالا اما که کیفیت او را در تمرینات میبینم، از عملکرد درون زمینش تعجب نمیکنم. کیفیتهای اومتیتی را به چشم دیدهام و نمایشهای خوبش مرا متعجب نمیکند.چرا بارسلونا امسال به جای رکوردهای هجومی، رکوردهای تدافعی را میشکند؟جدایی "نی" ما را مجبور کرد تا سبک بازیمان را عوض کنیم. با رفتن او، بخش اعظمی از پتانسیل هجومیمان را از دست دادیم اما به لحاظ دفاعی به سودمان شد. حالا در میانه میدان تسلط بیشتری داریم و سازمان یافتهتر بازی میکنیم و این قدرت تدافعی ما را بهتر کرده است.بحران انتقادات در رئال مادرید؟موقتی است. این اولین باری نیست که رئال مادرید در لالیگا چنین وضعیتی را تجربه میکند. رئال در پایان برای همه جامها خواهد جنگید به خاطر تیمی که دارد؛ بازیکنانی که دارد و به خاطر اینکه تاریخ و تجربه این را به ما میگوید.آیا رونالدو هنوز هم بزرگ ترین رقیب برای توپ طلاست یا بازیکنان دیگری هم هستند؟امروزه بازیکنان بزرگ زیادی هستند که شانس بردن توپ طلا دارند. در چند سال اخیر این جایزه به من و کریستیانو محدود شده بود اما حالا بازیکنانی چون نیمار، ام باپه یا سوارز هستند که میتوانند توپ طلا ببرند.کریستیانو یک بار مدعی شد که شما دو نفر شاید در آینده دوستان خوبی برای هم شدید. این اتفاق شدنی است؟نمیدانم آیا این اتفاق خواهد افتاد یا نه. دوستی، رابطهای است که بر پایه گذراندن مدتی با هم و شناختن یکدیگر به وجود می آید. در حال حاضر ما با هم هیچ رابطهای نداریم اما این بیشتر به این خاطر است که یکدیگر را فقط در مراسم اهدای جوایز میبینیم و فقط در چنین مکانهایی است که فرصت داریم با هم حرف بزنیم. وقتی با هم هستیم، همه چیز خوب است اما پس از مراسم دیگر گذرمان به یکدیگر نمیافتد.از آن بچه 13 سالهای که به لاماسیا آمد، چه چیزهایی باقی مانده؟رویاپردازی و انگیزه و شور و اشتیاقش. اما واضح است که از آن روز تاکنون سالها سپری شده و اتفاقات زیادی هم درون و بیرون از زمین رخ داده.تشکیل خانواده دادی و پدر شدی ...پدر شدن واقعا همه چیز را تحت تاثیر قرار میدهد. تغییر بزرگی در همه چیز به وجود میآورد و باعث میشود همه چیز را به طرز متفاوتی ببینید. واقعیت این است که پدر شدن، زیباترین اتفاقی است که برای من افتاده. داشتن دو فرزند و منتظر سومی بودن، فوق العاده است. لحظه به دنیا آمدن اولی، وصف ناشدنی بود. دومی هم همین طور. سومی هم همین طور خواهد بود. زندگی روزمرهام بیشتر در بازی با بچههایم میگذرد. صبح آنها را به مدرسه میبرم و وقتی تمرین تمام میشود، دنبال تیاگو میرویم تا او را از مدرسه برگردانیم. وقتی تیاگو از مدرسه برمیگردد، مدتی را با هم میگذرانیم تا زمان صرف شام برسد. وقت خواب هم که برسد، آنها را به اتاق خوابشان میبریم. زندگی شخصی من هم مثل خیلیها کاملا عادی سپری میشود.آیا تیاگو و متئو از تو میخواهند با آنها فوتبال بازی کنی؟هنوز به سن و سالی که بخواهند فوتبال بازی کنند یا درخواست فوتبال بازی کردن کنند، نرسیدهاند. اما بله. گاهی چنین خواستهای دارند. حتی متئو که کوچکتر است هم گاهی میگوید بیا با هم فوتبال بازی کنیم. تیاگو بزرگتر است و همین حالا گاهی به تمرینات میآید اما همان طور که گفتم، هنوز برای بازی کردن کوچک هستند. تیاگو و متئو هر دو راست پا هستند. برعکس پدرشان.وقتی به خانه برمیگردی با آنتونلا درباره فوتبال حرف میزنی یا به کل فوتبال را در زمین میگذاری و به خانه میروی؟دومی. در خانه خیلی کم درباره فوتبال حرف میزنیم. مگر اتفاقی مهم و بزرگی در باشگاه یا تیم ملی افتاده باشد که دربارهاش حرف بزنیم.پسرانت درک میکنند که پدرشان چه کسی است؟متئو که طبعا هنوز خیلی چیزها را نمیفهمد. او حتی وقتی کسی برای گرفتن عکس یا امضا سمت من میآید هم تعجب میکند. هنوز این چیزها را نمیفهمد. تیاگو کم کم میفهمد چه خبر است (میخندد). او دوست دارد به زمین برود یا فوتبال را از نزدیک تماشا کند. اما هنوز هم خیلی چیزها را درک نمیکند. حتی گاهی در خانه وقتی مرا میبیند، لئو مسی صدایم میکند! چون این را از دوستانش میشنود. در کل باید بگویم نه؛ آنها هنوز نمیدانند پدرشان چه کسی است (چه بازیکن بزرگی است).در آینده چه خواهی کرد؟ مربی میشوی یا کلا فوتبال را از زندگی جدا میکنی؟نمیدانم چه خواهم کرد. در خانواده چند باری درباره این مسئله حرف زدهایم که وقتی فوتبالم تمام شد، وقتم را چگونه بگذرانم اما هنوز هیچ تصمیمی دربارهاش نگرفتهام. همیشه گفتهام که خودم را یک مربی نمیبینم چون آن را احساس نمیکنم. بعد از چند سال شاید این احساس هم عوض شود اما در حال حاضر میتوانم بگویم که مربی نمیشوم. نمیدانم چه خواهد شد. فعلا چند سال از فوتبالم باقی مانده و وقتی به پایان نزدیک شدم، تصمیم گیری میکنم.یکی از دلایل ماندنت در اوج رژیم غذایی ات است. دربارهاش توضیح میدهی؟من هیچ کار به خصوصی انجام نمیدهم. سالهاست که به تغذیهام اهمیت میدهم. چیزهایی را ترک کردهام اما نمیتوان نامش را رژیم گذاشت. یکی از چیزهایی که ترک کردم، شکلات بود. اعتراف میکنم که ترک شکلات برای من سختترین کار است. همین حالا هم گاهی نمیتوانم جلوی خودم را بگیرم و شکلات میخورم. آشپزی را اصلا دوست ندارم. هر کاری را شاید بتوانم انجام دهم اما لباس آشپزی به تن نخواهم کرد!چرت زدن هنوز هم جزئي جدانشدنی از زندگی روزانهات هست؟نه. دیگه نه و واقعیت این است که دلم برایش تنگ شده! تمام چرت زدنهای من به روز قبل از بازی در هتل محدود شده. در خانه وقتی برای چرت زدن ندارم. با بچهها، چرت زدن معنایی ندارد!فوتبال زیاد تماشا میکنی؟آره. فوتبال دیدن را خیلی دوست دارم و معمولا چیزی را از دست نمیدهم. محدود به یک تورنمت خاصی نیستم. طبعا بازیهای اسپانیا، لیگ برتر و لیگ آرژانتین را بیشتر نگاه میکنم. گرچه بازیهای آرژانتین کمی با ساعت خوابم تداخل دارد اما معمولا از هر بازی قسمتی را میبینم. لوشامپیونه را هم میبینی؟ بله و حالا کمی بیشتر.آیا لئو مسی بودن آسان است؟من هم یک انسان عادی هستم که سعی میکند در کنار خانوادهاش خوشحال زندگی کند. بله خیلی وقتها دوست دارم در کانون توجهات نباشم و یک زندگی عادی داشته باشم. بدون فکر کردن به اینکه کوچکترین کارهایم زیر ذره بین رسانههاست.
لئو میگوید هدفش این بوده که در بارسا بازنشسته شود.
طرفداری- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا پس از اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امروز (شنبه) قراردادش را تا سال 2021 با باشگاه کاتالانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مسی پس از مصاحبهای که بعد از امضای قرارداد انجام داد، تصریح کرد بارسلونا خانهاش است؛ او میگوید از اینکه فوتبالش را در این باشگاه ادامه میدهد، خوشحال است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه بارسلونا، مسی درباره تمدید قرارداد با بارسلونا، گفت:
خوشحالم که کارم را در این باشگاه ادامه میدهم. بارسلونا خانه من است. رؤیایم این بود که فوتبالم را در بارسا به پایان برسانم و در این مسیر حرکت میکنیم. هدف این است که به فتح جامها و تاریخ سازی در بارسا ادامه بدهیم و باشگاه را سرشار از جام کنیم. به اندازه کافی خوش شانس بودهایم که فاتح بسیاری از چیزهای بزرگ شدهایم. امیدوارم در آینده چیزهای بیشتری به دست بیاید.
ترکیب اصلی دو تیم
والنسیا
نتو - پائولیستا - گارای - گایا - مونتویا - کوندوگبیا - پارخو - سولر - گوئدس - زاتزا - رودریگو
بارسلونا
تراشتگن - سمدو - اومتیتی - فرمائلن - آلبا - بوسکتس - راکیتیچ - اینیستا - پائولینیو - مسی - سوارز
همون جریان فصل پیشه ;)
والنسیا بارسلونا دقیقه 30
سخت نگیر سینا جان، همیشه که شعبون نمیشه، یه بارم رمضون. گل مالاگا... گل والنسیا...نقل قول:
این صحنه داشت خیلی عجیب تر هم میشد. با رفتن 4-5 بازیکن بارسا به سمت کمک داور، زمین خالی شد و والنسیا نزدیک بود گل بزنه. با اینکه گل خیلی تابلو بود از این حرکت تیم خیلی خوشم نیومد. مثلا آلبا تو همین صحنه اگر به سمت کمک نمیرفت، توپ برگشت داده شده از دروازبان رو به راحتی گل میکرد.نقل قول:
نکته مهم بازی به نظرم این لوییز سوارز خیلی خیلی نا آماده بود. بارسا نیمه اول خیلی خوب بازی کرد. فقط کافی بود یه شماره 9 آماده و خوب داشت تا حداقل با 2 اختلاف گل به رختکن میرفت. نذارید موقعیت های صد درصد فریبتون بده. بارسا فقط به این دلیل تو نیمه اول زیاد موقعیت درست نکرد که اون حلقه نوک حمله پاره بود. وگرنه حرکات تیم و انتقال توپ در زمین والنسیا خیلی خوب و دقیق و کم اشتباه انجام شد. سوارز نابود کرد حرکات هجومی تیم رو
فکر میکنم اگر والورده این 4-4-2 رو میخواد بصورت جدی دنبال کنه، باید حتما به فکر خرید یه مهاجم نوک شش دانگ با توانایی حفظ توپ در حالت پشت به دروازه باشه (بقول بازی PES مهاجم Fox-in-the-Box)
در حال حاضر سوارز فقط داره به ضرر تیم کار میکنه. دیگه حتی دوندگی زیادش هم بیشتر نتیجه منفی داره تا مثبت. تو 2 صحنه اومد عقب که توپ بگیره اما پاسی که بهش دادن رو خوب استپ نکرد و حمله شد برای والنسیا
در آفساید بودن های مکرر، بی دلیل و اعصاب خردکن اش رو هم که نگو
سمدو هم خیلیییییی کار داره تا به یه مدافع قابل اطمینان تبدیل بشه. رو صحنه گل مثل فوتبال بچه ها عمل کرد. مگه میتونی یه نفری توپ رو از دو نفر بگیری؟!!! چرا اینقدر به بازیکن صاحب توپ نزدیک شد وقتی راکیتیچ اونجا بود و بازیکن شانس جرکت در عرض و شوت زنی رو نداشت؟! بجای اینکه حواسش به full back باشه و با اون حرکت کنه رفت نزدیک بازیکن صاحب توپ و اون پا انداختنش برای قطع توپ هم که کاملا از جریان بازی خارجش کرد و full back با کلی فضا و زمان توپ رو ارسال کرد.
بعضی وقتا نشانه هایی بروز میده که میشه تا حدی بهش امیدوار بود. بنظرم با اینکه هزینه زیادی برای خریدش شده باید بهش بعنوان یه بازیکن جوان از تیم B نگاه کرد که فعلا در موردش باید صبوری به خرج داد تا در 1-2 فصل آینده ثمره اش رو ببینیم.
ایکاش اینیستا توانایی فیزیکی 90 دقیقه بازی کردن رو داشت! اینیستای نیمه اول با نیمه دوم خیلی تفاوت داشتن.
هنوز هم هرچی میکشیم از حماقت های تیم مدیریت و مخصوصا مدیر فنی های این چند ساله مونه. اگر شعور داشتن و بجای این همه هزینه برای هافبک های متوسط، یه مدافع راست خوب میگرفتن، الان ما سرجی روبرتو رو بعنوان یه هافبک کلاس جهانی در اختیار داشتیم.
همیشه به دوستانم میگم. این تیم مدیریت بارسا اگر عملکردش رو بدون درنظر گرفتن همه شرایط و بصورت ایزوله بررسی کنی نمره قبولی که هیج یه نمره عالی میگیرن (براساس تعداد جام) ولی وقتی طرفدار بارسا باشی میدونی چه پتانسیلی رو حروم کردن این بیشعورها. اگر اون زمان که واجب بود، مدافع وسط میخریدن، اون زمان که حیاتی بود یه جانشین کلاس جهانی برای دنی آلوز پیدا میکردن و اون زمانی که داشتن جانشین تیتو رو انتخاب میکردن با ماتحتشون فکر نمیکردن، این تیم کارهایی میکرد و رکوردهایی میزد که هیچکس حتی فکر نزدیک شدن بهش رو هم نمیکرد.
ایگلسیاس ویلانووا از نشان دادن کارت زرد به رودریگو مورنو منصرف شد
رودریگو پس از گل زنی، به یاد رئیس سابق والنسیا که به تازگی در گذشته است، کلاه گیسی نارنجی بر سر گذاشت و به خوشحالی پرداخت. چنین خوشحالیای طبق مقررات، ممنوع است. ایگلسیاس ویلانووا حتی کارت زردش را هم آماده کرد تا به مورنو نشان بدهد اما در انتها، از انجام این کار خودداری کرد. مورنو دقایقی بعد به دلیل خطایی که روی بازیکن بارسلونا مرتکب شد، از داور کارت زرد دریافت کرد؛ کارت زردی که میتوانست کارت دومش باشد و باعث اخراجش از زمین شود.
دیشبم که گل سالم مالاگا به رئال رو داور مردود اعلام کرد. به اعتراف AS حامی مادرید! حالا واقعیت داوری چه فاجعه ای بوده جای خود. باید از یه بی طرف شنید.نقل قول:
اینیستا: تکنولوژی، گل مسی را زنده میکرد
آندرس اینیستا، کاپیتان بارسلونا مدعی شد که استفاده از تکنولوژی میتوانست گل مسی را برای بارسا به حساب بیاورد.
از گل مردود تا پاس گل شگفت انگیز، هیچکس قدرت سرقت از مسی را ندارد
بارسلونا و والنسیا در دیداری جذاب و البته جنجالی در نهایت به تساوی 1-1 رضایت دادند.
داور فصل قبل که توپ یک متر توی دروازه رو گل اعلام نکرد جایزه گرفت. اینم احتمالا میگیره و بازی های خوبی بهش میدن! تکنولوژی فایده نداره چون همونم داور تصمیم میگیره که استفاده بشه یا نه. وقتی نخواد گل رو قبول کنه چه فرقی میکنه.
حیف شد. خیلی خوب بازی کردیم. اونم مقابل تیم دوم با نهایت آمادگی. والنسیا فقط یه ضربه در چارچوب داشت! همون گلشون.
مصاحبه آلبا: هرکسی اشتباه میکنه ولی من از نیمه خودمون تونستم ببینم توپ از خط رد شده بود!
کاملا موافقم. هر چه زودتر باید فکری به حال پست سوارز بکنیم. دیگه هیچی ازش برنمیاد حتی با قرار گرفتن تو آفساید موقعیتامونم سوزوند.نقل قول:
در حال حاضر سوارز فقط داره به ضرر تیم کار میکنه. دیگه حتی دوندگی زیادش هم بیشتر نتیجه منفی داره تا مثبت. تو 2 صحنه اومد عقب که توپ بگیره اما پاسی که بهش دادن رو خوب استپ نکرد و حمله شد برای والنسیادر آفساید بودن های مکرر، بی دلیل و اعصاب خردکن اش رو هم که نگو
تو فاز هجومی فوق العاده است. حرکاتش خیلی محشره.نقل قول:
سمدو هم خیلیییییی کار داره تا به یه مدافع قابل اطمینان تبدیل بشه. رو صحنه گل مثل فوتبال بچه ها عمل کرد. مگه میتونی یه نفری توپ رو از دو نفر بگیری؟!!! چرا اینقدر به بازیکن صاحب توپ نزدیک شد وقتی راکیتیچ اونجا بود و بازیکن شانس جرکت در عرض و شوت زنی رو نداشت؟! بجای اینکه حواسش به full back باشه و با اون حرکت کنه رفت نزدیک بازیکن صاحب توپ و اون پا انداختنش برای قطع توپ هم که کاملا از جریان بازی خارجش کرد و full back با کلی فضا و زمان توپ رو ارسال کرد.
توییتر کوین پرنس بواتنگ
ایگناسیو ایگلسیاس باور اولش نیست. داور بازی ویارئال پارساله که دو پنالتی رو برای بارسلونا نگرفت
دیشب با چندتا دوست رئالی نشستیم فوتبالو دیدیم بعد گل مسی دیگه کار بجاهای باریک کشید ! :n02:
عجب اعجوبه ای بود داور مخصوصا با این پست سینا درباره مورنو که دیگه مطمئن شدم داور حقیقتا صلاحیت نداره برا قضاوت ! مورنو بخاطر پریدن و خوشحالی کردن با هواداران والنسیا طبق قانون باید کارت میگرفت . این به درک . دیگه باید بخاطر این کلاه که کارت میگرفت !!!
نیمه اول فوق العاده بودیم و اگه اون گل قبول میشد همون نیمه اول نسخه والنسیا پیچیده میشد . دلیل اینکه سمدو نیمه دوم کم آورد اینه که والورده خیلی کم بهش 90 دقیقه بازی میده . ظرفیت بازیش کم شده . وگرنه این بشر بازی رفت یووه تمام توپ های توی عمقی که برای دیبالا و هیگواین فرستاده میشد رو قطع میکرد .
باید قبول کرد اینیستا بازیکن یه نیمه ای هست و این دنیس هم کلا از چشم والورده افتاده . کاش بین دو نیمه با اینیستا تعویض میشد .
مصدومئلن هم نمایش خوبی داشت ولی باعث شد اومتیتی بیاد سمت راست و کاراییش به نصف برسه که روی گل والنسیا واضح بود اشتباش . دفاع چپ پا باید همیشه چپ بازی کنه .
پائو هم که مثل همیشه خوب و درگیر . همش تو باکس حریفه ! ازون باکس تو باکسای خوب فوتباله .
و سوآرز هم که هنوز تو همون دوران میگذرونه . کاش قبل شروع فصل اون مصدومیت زانوش رو برطرف میکرد . چون قطعا میدونم داره تاثیر میذاره تو بازیش . اونم خیلی زیاد .
چرا آلکاسرو جای دلوفئو نیاورد والورده ! چند بازی متوالی عالی بود آلکاسر . دیگه بدتر از دلوفئو که نمیتونست باشه !
و این مسیه بی همتا ! :n12: واقعا واژه جدیدی نیست که توصیفش کنم . چه پاسی ! WoW. :n04:
بازی بعد با سلتاویگوی چغر .
کدام ستاره ها بیشترین دستمزد را دریافت می کنند؟
با تمدید قرارداد جدید لیونل مسی، حالا ترتیب رتبه بندی بازیکنانی که بیشترین حقوق را دریافت می کنند، تغییر کرده است.
1- لیونل مسی از بارسلونا 43 میلیون یورو
2- ته وز از شانگهای شنهووا چین با 38 میلیون یورو
3- نیمار از پی اس جی با 36 میلیون یورو
4- رونالدو از رئال مادرید با 34 میلیون یورو
5- اسکار از شانگهای اسپیگ با 24 میلیون یورو
6- گرت بیل از رئال با 23 میلیون یورو
7- لاوتزی از هبی فورچون با 22 میلیون یورو
8- هالک از شانگهای اسپیگ با 20 میلیون یورو
9- پوگبا از منچستریونایتد با 17 میلیون یورو
10- گراتزیانو پله از شاندونگ با 15 میلیون یورو
دو آمار این فصل یکی از Opta
آقای پاس لالیگا به لحاظ تعداد بوسکتس (822) و به لحاظ دقت اومتیتی (92 درصد) هست
و یکی از Marca
سوارز در کل اروپا رکورد دار آفساید هست (23 بار)
رونالدینیو، صد و هجدهمین سالگرد تاسیس باشگاه بارسلونا را تبریک گفت
امروز، 29 نوامبر مصادف است با صد و هجدهمین سالگرد تأسیس باشگاه بارسلونا. خوان گامپر در تاریخ 29 نوامبر 1899 این باشگاه کاتالانی را تأسیس کرد. رونالدینیو، اسطوره آبی اناریها که همراه با این تیم فاتح توپ طلا و لیگ قهرمان اروپا نیز شد، سالگرد تأسیس باشگاه سابقش را تبریک گفت.
رونالدینیو طی پستی که روی صفحه شخصی اینستاگرامش به اشتراک گذاشت، نوشت: تبریک می گویم بارسلونا! برای من، افتخار است که جزئی از این داستان تاریخی بودم.
(تیم دوم) بارسلونا 5 - رئال مورسیا 0
خلاصه بازی
یک مانیتای دیگه در سالگرد تولد باشگاه و 7 سال پس از برد 5-0 رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازی ای که باید 5 6 تا میزدیم رو مساوی کردیم . موقعیت سوزی های سوآرز که تمومی نداره . یدونه هم که گل کرد داور نگرفت ! چه پاس هایی داد مسی امروز ! همه کار کرد امروز . تک تک موقعیت هارو مسی میساخت ولی نتونستن بزنن . پیکه چجوری اون گل نکرد !!! سوآرز قدرت فینیشینگش قشنگ از 90 رسیده به 2 . تو قدرت پسینگش عدد ننوشته ؛ نوشته مسی ! فقط به مسی پاس میده ؛ حتی زمانیکه 5 نفر دورشن . چیه این سوآرز اصن ! :)
?! WTF is going on in Laliga (Refliga)
و چیه این پیکه لامصب ! کاش بجا اومتیتی این مصدوم میشد . هفته دیگه جلو ویارئال بدون اومتیتی قطعا بازم امتیاز از دست میدیم .
من نیمه دوم گفتم دیگه الآن الکس رو میاره سرجی میاد جای راکی . ولی ...!!!؟؟؟ من خودم حس میکنم والورده میگه سرجی جاش رو نیمکت نیست ! راکی هم نمیتونم بذارم بیرون . پس میذارمش دفاع راست ! باو بکش بیرون از سرجی دیگه . این بازیکن فقط باید هافبک بازی کنه . برای دفاع ساخته نشده ! همه فهمیدن ولی انریکه و والورده نمیخوان بفهمن .
3 تا گل خالی هم نزدیم امروز . قشنگ معلوم بود امروز قراره امتیاز از دست بدیم .
مارک چه سیوی کرد روی گل اول سلتا ! :n04: حیف که ریباند افتاد جلو آسپاس وگرنه بهترین سیو کل فصل رفلیگا میشد !
اومتیتی برای 2 ماه مصدوم شد (همسترینگ) و دسامبر 2017 و ژانویه 2018 رو از دست داد :n03:
این داوری ها فقط تو نتیجه تاثیر نداره. فشار زیادی به تیم میاره. بازی ای که باید دقیقه 30 از والنسیا پیش میوفتادیم شد نیم ساعت تلاش تو یه زمین سخت برای گرفتن حداقل امتیاز. سلتا ویگو که خیلی راحت میتونستیم دو سه گل جلو باشیم شد یه بازی نزدیک و پر استرس و در نهایت از دست دادن بهترین مدافعمون
خبر خوب در صفحه بعد :)
با وجود امتیازی که داوری این هفته ازمون گرفت، والنسیا باخت و رئال مساوی کرد: تا اختلاف امتیاز با تیم دوم بیشتر بشه و با رقیب ال کلاسیکو تکون نخوره :n01:
جدول شد به این صورت
1 - بارسلونا 36 امتیاز
2 - والنسیا 31 امتیاز
3 - اتلتیکو مادرید 30 امتیاز
4 - رئال مادرید 28 امتیاز
5 - سویا 28 امتیاز
و آقای گلی
1 - لیونل مسی 13 گل
2 - باکامبو و زازا 9 گل
4- رودریگو و آسپاس 8 گل
مبارکش باشهنقل قول:
سینا من نمیدونم چرا هنوز پشت این یارو هستی با بلایی که سر هموطنت آورد.
حضور فرانک رایکارد در تمرینات امروز بارسلونا
داوید ویا و فرزندانش در روز تولد 36 سالگی
پست پسر رونالدو در اینستاگرام: ممنون اسطوره من، لئو مسی
RONALDO JR DECLARES BARCELONA ICON MESSI HIS IDOL
حریف های ممکن در مرحله شانزده تیم لیگ قهرمانان
- بایرن مونیخ
- چلسی
- شاختار دونتسک
- بازل
- پورتو
قرعه کشی 4 روز دیگه
بخاطر سرگروهی 4 تیم انگلیسی شانس برخورد با چلسی زیاده که بازی جذابی میشه
مسی با فاصله بهترین بازیکن سال 2017
در حالی که کریس رونالدو شب گذشته موفق شد برای پنجمین بار برنده توپ طلا شود، یک سایت آنالیز معتبر ادعا کرد که آمار لیونل مسی در سال 2017 بسیار بهتر از ستاره پرتغال بود.
رونالدو شب گذشته توانست برای دومین سال پیاپی برنده توپ طلای بهترین بازیکن جهان شود و با رکورد 5 توپ طلای مسی برابری کند. بسیاری معتقدند که قهرمانی های رئال در لالیگا و چمپیونز لیگ و درخشش رونالدو در دیدارهای حساس پایانی فصل گذشته، تاثیر زیادی در این انتخاب داشت اما اکنون سایت instat ادعا کرد که با توجه مجموع عملکرد مسی و رونالدو، ستاره آرژانتینی در سال 2017 بسیار موثرتر از رونالدو بوده است. در متنی که این سایت منتشر کرده، آمده است:
" کریس رونالدو، مهاجم رئال مادرید، با پشت سر گذاشتن لیونل مسی، ستاره بارسلونا، برای پنجمین بار برنده توپ طلا شد. این دستاورد، مهاجم رئال با مسی در تعداد توپ طلا برابر کرد. رونالدو و مسی در 10 سال اخیر برای بردن توپ طلا با هم رقابت داشتند و در این مدت، هیچ رقیب دیگری به آنها نزدیک نشد. امسال هم هیچ رقیبی به این دو ستاره آرژانتینی و پرتغالی نزدیک نشد.
سایت ما (instat) عملکرد این دو ستاره را در سال 2017 در رقابت های باشگاهی و ملی مقایسه کرد. مسی در این سال در مجموع 5523 دقیقه بازی کرد و رونالدو 5051 دقیقه؛ بنابراین برای اینکه بتوانیم مقایسه بهتری از عملکرد آنها داشته باشیم، نتایج در 90 دقیقه را در نظر می گیریم.
در زمینه تعداد شوت ها و گل ها، رونالدو کمی بهتر از مسی بود. اما در سایر زمینه های بازی هجومی، ستاره آرژانتینی به میزان قابل توجهی موثرتر ظاهر شد. مسی در مورد پاس های کلیدی و دریبل ها، تقریبا دو و نیم برابر رونالدو بهتر کار کرد ( 8.7 در مقابل 3.3 در پاس های کلیدی و 10.7 به 4.1 در دریبل ها).
در مورد دریبل های موفق هم مسی 70 درصد به 57 درصد، برتر از رونالدو بود. بنابراین، ستاره بارسا به میزان قابل توجهی، موقعیت های خطرناک بیشتری روی دروازه حریفان، هم توسط خودش و هم برای هم تیمی هایش، ایجاد کرد. به همین دلیل، مسی نه تنها از رونالدو، که از هر بازیکن دیگری در سال 2017، امتیاز بیشتری از instat کسب کرد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
فقط میشه خندید به رده بندی بالون دُر ! :n02:
نویر نصف سال مصدوم بوده پارسالم تو چمپیونز کف پا لایی خورد شده اول . اوبلاک و لوریس و ناواس و کورتوا رده های بعدی . (به بوفون نمیشه حتی بد نگا کرد :) ) بعد تازه میرسیم به دخیا و تراشتگن هم اصن نیست !!! مگه میشه همچین چیزی !؟ گلر تیم برنده جام کنفدراسیون ها ، بهترین گلر باشگاهی امسال اروپا ، بیشترین کلین شیت در اروپا . دیگه واقعا چیکار باید بکنه این بشر . فوق العادست . بازم میگم بیشتر از نویر شایسته دروازبانی آلمان تو ج ج هست .
با دیدن بازی امشب مطمئن شدم این تیم اگه تا ژانویه تقویت نشه عملا میشه گفت لیگ رو هم از دست میدیم . قبلا هم گفتم تیم بدون مسی انگار چلاقه و حتی توپو نمیتونن برسونن به باکس حریف ! به مربی نمیشه خرده گرفت . ولی ای کاش از اول فصل به دنیس فرصت میداد . تا اینیستا مصدوم میشه میگه دنیس حالا نوبت توئه ! میبینی دستت تنگه بیشتر به این بدبخت بازی بده تا بتونه با تیم هماهنگ شه و خودشو جا بندازه . رافینیا هم برگشته . دمبله هم احتمالا بازی بعدی بیاد . فقط جون مادرت این سرجی رو هافبک بذار . :n28:
چیه این بوسکتس لامصب :n12:
چه گلای خوشکلی، اولی یه کار تیمی و حرکت خوب سوارز، دومی مسی دو مدافع رو بهم دوخت
نکته آماری؛ مسی، بهترین گلزن تک باشگاهی تاریخ پنج لیگ معتبر اروپایی در کنار گرد مولر
چلسی تا 2 ماه دیگه مطمئن باشین خطرناک میشه.... خطر حذف زود از لیگ قهرمانان با این وضعیت که داریم محتمله. اگه مسی رو دور نباشه کار تمامه.... حیف شد باید کوتینو میومد. لیگ هم 8 امتیاز به راحتی قابل جبرانه... خیلی نیمکت بدی داریم... یه کاری ژانویه بارمتئو باید بکنه
این تیم رو فقط خدا و لیونل مسی داره با این روند قابل قبول ( و نه بارسای رویایی ) جلو میبره
بدون هیچ تعارف و شوخی اگه مسی توی زمین نباشه رسما تیم تبدیل به یه تیم درجه ۲ میشه نه یه تیم تاپ ، شاید بدون مسی نتونیم از هیچ مرحله ای عبور کنیم ، خیلی سخته تصور گلی که بارسا بزنه بدون تمام کردن یا پایه ریزی از طرف مسی
امیدوارم با تلاش و برگشت دمبله و شاداب تر شدن سوارز لالیگا رو بگیریم و لیگ قهرمانان هم بتونم بدرخشیم
ولی سال دیگه این تیم ی هافک درجه یک میخواد . یه زوج خوب مثل مودریچ و کروس
نمیدونم چطور منه آماتور راحت میفهمم وراتی اصلا بازیکن بزرگ و با آرزوی بزرگ و خوش رفتاری نیست و هیچ برجستگی در بازیش نمیبینم حدش همون پاریسه حتی کمتر ، بعد چرا ۲ سال روی این زوم هستن مدیرای ورزشی بارسا من نمیفهمم
مهاجم هدف هم توی ذهنم دارم که اگه بیاد بارسا وا ویلا میشه ، ژکو آس رم ، این بشر فوق العادست ، نمیدونم چرا بعضی ها مثل این بدبخت ب حقشون نمیرسن
اینسینه یا ایموبیله هم واقعا خوبن . یکی از این ۳ تا رو از ایتالیا بیاریم کنار مسی .... دمبله .... سوارز ..... پالینیو فوق العاده میشه + یه هافبک هجومی یا ایستا