تو جریان نبودن. نرخ ها تو کل کشور واسه مخابرات یکیه.نقل قول:
Printable View
تو جریان نبودن. نرخ ها تو کل کشور واسه مخابرات یکیه.نقل قول:
نقل قول:
با کدوم پروفایل سرویس گرفتین ؟! مودمتون چیه ؟
TP Link - TD-W9970نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی ممنون ولی سوالم بیشتر در رابطه با پروفایل بود، چون مخابرات رو پروفایل 17A میبینده. البته مودمتون 100 مگابیت سقف ساپورتشه که میشه همون 17a. خیلی به کافو نزدیک هستید، درسته؟
کارت های VDSL2 که استفاده میکنن فکر نکنم بیشتر از 17a ساپورت کنه و اینکه من مودمی پیدا نکردم که بیشتر از 17a باشه (توی بازار)نقل قول:
دوم اینکه بنده شیراز هستم و نه تهران
حدود 250تا 300متر
دوستان این مودم Vdsl رو ساپورت میکنه یا فقط Adsl ?
فکر کنم دنبال این مودم میگشتی :نقل قول:
اونی که لینکش رو گذاشتی برای فیبر نوری هست .کد:https://utelmodem.com/%d9%85%d9%88%d8%af%d9%85-%d8%b1%d9%88%d8%aa%d8%b1-v304-%db%8c%d9%88%d8%aa%d9%84/
چون یکی از این مودم که لینکشو گذاشتم آک دارم از دو سال پیش،نقل قول:
پس فیبره...
ممنون
Linksys X6200 و ASUS DSL-AC88U به ترتیب تا پروفایل های 30a و 35a رو پشتیبانی می کنن.نقل قول:
فاصلتون خیلی نزدیکه، خوش به حالتون.
نقل قول:
مبارکتون باشه ... شما چه سرویس(اسمی) سفارش دادید ؟ ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیرید....
با تشکر
نقل قول:
من هنوز مودمی ندیدم که V plus یا همون 30a و 35a رو ساپوررت کنه....
در توضیحات 6200 در سایت خودش لینکسیس
Maximum Line Rate:
Up to 100Mbps over VDSL
مودم ASUS DSL-AC88U تو ایران موجوده و علاوه بر 30a و 35a از G.Fast هم پشتیبانی می کنه. لینکسیس رو خود من دارم و 30a تو گزینه هاشه اما یه کار عجیب کرده، از پروفایل 30a فقط واسه بالا بردن سرعت آپلود استفاده کرده و اونو تا 100 مگابیت رسونده ولی سرعت دانلودش رو رو 100 مگ نگه داشته. تو سایت لینکسیس میتونید به سرعت آپلودش دقت کنید. اگه لازمه عکس منوی تنظیماتش رو هم بزارم.نقل قول:
قیمت هاشون منطقی نیست.نقل قول:
نقل قول:
دیگه هر تکنولوژی جدیدتری قیمت بالاتری به همراه داره. بعدشم مودم های ASUS و LINKSYS جدای از تکنولوژی به کار رفته همیشه گرون تر از بقیه برند ها بودن. من مودم قبلیم هم LINKSYS WAG54G2 بود که 11 سال شبانه روز روشن بود و آخرش به خاطر VDSL مجبور شدم عوضش کنم. در حال حاضر مودم DSL-AC52U از شرکت ASUS هم دوباره موجود شده که اونم پروفایل 30a پشتیبانی می کنه (دانلود تا 200 مگابیت و آپلود تا 150 مگابیت) و ارزون تره نسبتا.
میشه گفت هیچ مودم زیر 1 میلیونی تو بازار ایران وجود نداره که 30a به بالا رو پشتیبانی کنه اما این مدل ها با قیمت بالاتر تو بازار وجود دارن و انتخاب اول واسه کسانی اند که میخوان یه مودم بگیرن و سال های سال استفاده کنن.
اولا که سرویسی بالاتر از 50مگابیت نیست توی لیست vdslنقل قول:
دوما اینکه TP Link مودم های 35b هم داره ولی داخل بازار نیست
سوما هرچه قدر فرکانس بالاتر میره محدودیت متراژ هم بیشتر میشه حداکثر 500متر برای Vdsl2 و 300متر برای VDSL2+
شما تاکید کردید که مودمی که از 30a پشتیبانی کنه تو بازار ایران موجود نیست، منم مواردی که موجود بود رو مثال زدم. وگرنه اکثر شرکت های چینی هم مودم های VDSL2 Plus و G.FAST رو عرضه کردن.نقل قول:
انتخاب آینده نگر به سرعت های فعلی بازاری که فعلا تنها بازیگرش مخابراته محدود نیست ! زمانی که من مودم WAG54G رو 90 هزار تومن خریدم، ماکسیمم سرعت ADSL تو ایران 1 مگابیت بود ولی ترجیح دادم یه مودم ADSL2+ بگیرم و اثبات کرد که ارزش هزینه بیشتر رو داشت !
درسته که محدودیت مسافت به جز در 35a که سرعت بهتری رو در مسافت بالاتر میده، در بقیه پروفایل ها دیده میشه اما باز این مورد تو بازار کشوری که هر ماه محصولاتش گرون تر میشن نفی کننده آینده نگری نیست. با ورود سایر شرکت ها، تعداد کافوها افزایش و مسافت کاربران کمتر و کمتر میشه. علاوه بر این اکثر مودم هایی که مثال زدم علاه بر داشتن پروفایل 30a و بالاتر، امکانات جانبی بیشتری هم میدن که ارزش خریدشون رو بالاتر می بره.
35bنقل قول:
هم محدودیت فاصله داره برای سرعت بالا و عملا توی 250-300متر سرعتش با vdsl2 تفاوتی نداره ولی افت سرعتش توی مسافت بیشتر 500متر کمتر از افت سرعت vdsl2 هست
شما دور اندیش هستید که هزینه مودم هم بالاتر میره
اولا مودمی که حداقل 30a باشه و در بهترین حالت 200مگابیت هست وقتی که پورت شبکه اون 100باشه فایده ای نداره و باید حتما روی وایرلس وصل شد.
و دوما درصورتی هم که VDSL2+ ارائه بشه آیا شما حاضری تغییر مکان بدی و بری 200متری کافو FTTC زندگی کنی؟
اقا ایسوس LAN گیگابیتی داره مدل AC52U ...در نتیجه سرعت بالای 100 مگ مشکلی نداره حالا فرض کنیم سیستم شما LAN گیگابیتی نداره اونم با یک کارت شبکه گیگابیتی حله ولی خب گرونه مودمای ایسوس یعنی الکی گرونند !نقل قول:
نقل قول:
طبق این نمودار تو مسافت 200- 300 خیلی هم فرق دارن !!! تو مسافت بیشتر از 700 متر مثل هم میشن.
هزینه ای که من واسه مودمم کردم تا همین 6 ماه پیش 900 تومن بود و الان 1.6 میلیونه یه تصمیم آینده نگرانه محسوب میشه.
مورد بعدی این که کدوم مودم پورتش 100 مگابیتیه ؟! هر سه مدل مودم های ذکر شده حداقل 4 پورت 1 گیگابیتی داره که از وایرلس سریع تره !!! حداقل قبل جواب دادن یه بررسی می کردید این مدل ها رو.
مورد آخر هم جوابش هم رو این نمودار مشخصه و هم پست قبلیم ! قرار نیست تا ابد تعداد کافو ها همین تعداد بمونن و کنسرسیوم اون چند شرکت هم به زودی اقدام به نصب کافو می کنه. اون وقت به هر کافو که نزدیک تر باشم، از همون سرویس می گیرم.
این بحث بی فایده است و بیش از این ادامه اش نمیدم، نتیجه گیری نهایی این که مودم های دارای پروفایل های 30a و بالاتر تو ایران موجود هستن و هر کس با توجه به بودجه و نیاز و سلیقه اش می تونه خریداری کنه، حتی اگه کل ایران بره زیر پوشش VDSL باز هم دلیل نمیشه که همه به سریع ترین استاندارد و بیش ترین امکانات نیاز داشته باشن و مودم هایی مثل مودم شما نیاز خیلی از افراد رو کامل برآورده می کنه.
شما حاضری 4.5میلیون هزینه این مودم بدی؟نقل قول:
1.3 تومنه AC52 !!! لطفا شتاب زده جواب ندید ! مودم AC88 قیمتش 4.5 که اونم به خاطر امکانات و اصطلاحا HIGH END بودنشه. در ضمن هم مودم AC52 و هم X6200 لینکسیس تو چند ماه اخیر به خاطر کم بودن موجودیشون قیمتشون رفته بالا تو بازار و اختلاف 3 برابری پیدا کردن با مودم های رده پایین.نقل قول:
درسته ولی به نظر من تا زمانی که ایران به vdsl2+ برسه دیگه این تکنولوژی خیلی قدمی و منسوخ شده .نقل قول:
هزینه 450هزارتومن هم برای این مودم بالا بوده
به این زودی ها قرار نیست شما 350مگابیت 35b رو دریافت کنید ؟
رفتم برای ftth پرسیدم میگن فقط 30مشترک به بالا فیبر میکشیم
بعد این فیبر که به شما کانکشن گیگابیتی میده و مودم شما چند میلیونی می خرید
آیا 1گیگابیت دانلود میکنید؟ عملا 50مگابیت ته پهنای باند ارائه شده هست
حالا تصمیم من این بوده که ته تهش 450هزارتومن هزینه کنم برای این مورد
اگه ADSL دارید و میخواهید به VDSL تغییر دهید / یا کلا ظرفیت خطتان را متوجه شوید، Downstream Attenuation را اینجا وارد کنید:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
واسه VDSL خیلی دقیق نیست. فعلا تنها عاملی که مشخص می کنه شما میتونید VDSL بگیرید اینه که خط رفته باشه زیر پوشش کافوی نوری و مخابرات تو اون کافوی نوری، کارت DSLAM مخصوص VDSL رو نصب کرده باشه.نقل قول:
سلام
اینکه میگن سیستم uno هست یعنی همون کافوی فیبرنوری هست؟
ما از اولین قربانیان همین فیبر نوری بودیم و چندین ساله فقط از مخابرات میتونیم بگیریم.حالا با پشتیبانی فنی مخابرات صحبت میکردم میگفت خط شما فیبر نیست و فقط اون تجهیزاتی که در کافوی محل شماست برای هواوی هست و فقط شرکتهایی که این تجهیزات رو داشته باشن میتونن به شما خدمات بدهند که فعلا مخابرات هست اما ممکنه برخی شرکتها بتونن باید ازشون استعلام بگیرید.
حالا با این اوصاف،قضیه ftth که کلا فعلا به ما نمیخوره چون کابل تا درب منزل مسی هست.اما vdsl میتونم بگیرم؟میخوام ببینم آیا کسی شرایط دقیقا مشابه من رو داشته و به کجا رسیده؟
من 3 روز منتظر پاسخ از مخابراتم. چند روز پیش کارشناس گفت موجوده و باید از قسمت فروش پیگیری کنم. قسمت فروش هم میگه باید قسمت کارشناس برسی کنه.نقل قول:
امروز کارشناس گفت تماس میگیره اونم نکرد, فردا دوباره میپرسم
دلیل این که بقیه شرکت ها نمیتونن سرویس بدن، برند تجیهزاتشون نیست، برعکس مراکز مخابراتی، تو یک کافو اونقدر فضا وجود نداره که هر شرکت بیاد DSLAM خودش رو نصب کنه. به زودی بقیه شرکت ها هم میان واسه نصب کافو و ارائه سرویس. سرویس FTTH یا تانومای مخابرات کابل کشی رو رایگان انجام میده اگه تو منطقه شما اومده باشه، اگه نیومده باشه میتونید VDSL درخواست بدید. تو اکثر کافوها به صورت پیش فرض DSLAM های VDSL رو نصب کردن یا در صورت وجود تقاضا نصب می کنن. پیشنهاد می کنم حضوری مراجعه کنید واسه VDSL.نقل قول:
بله بنده هم به همین صورت بودم به این سرویس ها میگن FTTC یعنی فیبر تا کافو هست و بعد از اون سیم مسینقل قول:
بسته به فاصلتون میتونید VDSL بگیرید
شما حضوری پیگیری کردید انقدر طول کشید؟نقل قول:
بله باید حضوری برم.به 2020 زنگ زدم گفتم کافو اینجوریه گفت باید برید مرکز مخابراتی.نقل قول:
ممنون. عکسی که از مودم گذاشتید مثل اینکه برای شما تا 100 مگابیت هم باز بود.خودتون چه سرویسی گرفتید و آیا هزینه ها مثل همین تعرفه سایت هست؟نقل قول:
برای همه سرویس های vdsl پهنای باند رو باز میزارن؟
و برای شما از درخواست تا ارائه چقدر زمان برد؟
ممنون
تعرفه مخابرات اینه:
برای من ثبت نام و رانژه 1روزنقل قول:
اون پروفایل فقط برای تست خط بوده
50مگابیت
متاسفانه تو قم طرحهای vdsl بالای 175گیگ نداریم, سرعت فقط 50مگ با حداکثر 175گیگ حجم ماهانه
سرعت زیر 50مگ و حجمهای ماهانه 325, 400 و 500گیگ فعلا نداریم
خواستم بسته 20مگ 325گیگ بگیرم, 2020 گفت شاید تا چند ماه بیارن
بچه ها خریدن سرویس vdsl از مخابرات هزینه هاش چه فرقی با adsl می کنه؟
طرح و قیمت ها فعلا یکیهنقل قول:
دوستان این وضعیت خط منه که الان روش Adsl2+ هست:
مخابرات گفت vdsl میتونیم بدیم
با این وضعیت بنظرتون میتونن 30 مگ بدن؟ چون خطم با ایدیاسال عااااالیه.سرعت دانلود الان راحت 2 مگ میده
اگر مخابرات سرویس های جدید را شما ارایه می کند، با اولوبت تانوما و بعد VDSL. حتما تغییر دهید. چون هم به خود شما سود می رسد و هم راه برای پشتیبانی ای دیگران هم باز خواهد شد.نقل قول:
داداش چند متر با مرکز فاصله داری ؟ یعنی تا الان میتونستن VDSL بدن ولی ندادن؟! چون برای VDSL حتما باید خط ت بره زیره DSLAM کافو مخابراتنقل قول:
نقل قول:
تانوما اصلا سمت ما نیست.
VDSL گفت یکروزه برات نصب میکنیم فقط مودم باید از خودمون باشه:biggrin: گفتم شما بکشید مشکلی نیست و گفت 30مگ بخر تا 150مگ بازه!!
ولی بحث اینه طبق جزئیات مودمم که گذاشتم فاصله ظاهرا یک کیلومتره با اینکه کافو تلفن ما سر کوچه است و پر پرش میشه گفت 300متره!
- - - Updated - - -
کافو سر کوچه ماست.نقل قول:
فاصله طبق چیزی که میبینم 300-400 متره
ولی توی مودم ADSL که الان دارم میبینم میزنه 1000 متر!
گفت یکروزه بهت سرویسو میدیم
DSLAM توی کافو سرکوچمون نصبه
اشکال کار شما اینه که میخوای با خطی که روش ADSL ارائه میشه حداکثر سرعت VDSL رو بسنجی! این مشخصاتی که شما داری از خطت میبینی برای ADSL هست و وقتی خط شما به VDSL تغییر پیدا کنه قطعا این موارد هم تغییر میکنه. تنها موردی که شما الان میتونی کشش خطت رو روی حالت VDSL تشخیص بدی فاصله شما تا کافو هست که اینطور که خودتون میگید ظاهرا فاصله کمی هست. و با این فاصله میشه سرعت تا 100 مگابیت یا نزدیک 100 مگابیت گرفت. البته این که بهتون گفتند سرعت تا 150 مگابیت باز هست احتمالا حرف مفت زدن! چون با توجه به نسخه VDSLای که الان داره تو ایران کار میشه حداکثر سرعت همون 100 مگابیته.نقل قول:
نقل قول:
کافو تا خونه که فاصله اش همین 300-400 متره شایدم زیر 250متر چون با گوگل مپ که گرفتم 230 متره و چون آدرس کافو رو از کارشناس نصب مخابرات که دوست صمیمیم هست پرسیدم و دقیق گفت کجاست.خود مخابرات که حضوری رفتم چک کرد گفت بهت میدیم vdsl
حالا سوال اینجاست سرویسی که میدن VDSL هستش یا VDSL2 ??
طبق مقادیری که مودم ADSL2+ ام بهم داده و زده فاصله حدود.1000 متر من کدومو.باور کنم؟
میخوام پورتو عوض نکنه بی کیفیت شه حالا دوباره بیان ADSL2+ نصب کنن من چند روز قطع بمونم
من از نزدیک با تجهیرات مخابرات و ispها آشنایی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات دارم،تجهیرات adsl تویه مرکز مخابراتی نصب میشه به خاطر همینه برای شما زده 1000 متر.نقل قول:
اما vdsl و فیبر قضیه اش فرق میکنه و ظاهرا از کافوهایی که نزدیک خونه هاس ،صاحب اینترنت میشید.
اگر اشتباه میکنم،دوستان تصحیح بفرمایند.
حالا شما فاصله خونه تا مرکز مخابراتیتون 1000 متره؟